![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik u Allie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Alllie
![]() założyłam nowy wątek z pielęgnacją Clinique: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156318 Poza wątkiem z rzeczy, których szukasz, mam i zalotkę i kosmetyczkę (a konkretnie parę nowych kosmetyczek w różnych rozmiarach i kolorach) Może jednak dasz sie skusić na Simply ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie to cały czas biję się z myślami jeśli chodzi o Repairwear do twarzy. Problem w tym że nigdy nie miałam okazji wyprobować tego kosmetyku, a przy mojej wrażliwej cerze wszystko poza apteką to spore ryzyko. No i obawiam się tej zbitej konsystencji. Z drugiej strony, na zimę przydałaby się jakaś bomba pielęgnacyjna... Jestem w kropce... Może używałaś tego kremu i możesz mi coś opowiedzieć o wrażeniach ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Wobec tego gdyby Ci odpowiadała taka wymiana, ja byłabym za
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
MagJa,
W zasadzie dwa olejki naraz mi niepotrzebne. Może wchodzi w grę wymiana Olejek Jil Jordan + fioletowy lakier Manhattan za Erisa?
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w pełni rozumiem Twoje rozterki, ponieważ moja skóra również bywa wrażliwa, a momentami nawet nadwrażliwa. Piszę "bywa", ponieważ wahania poziomu wrażliwości są u mnie bardzo znaczne: są okresy (takie dłuższe) kiedy mogę spokojnie nakładać kosmetyki zawierające trochę aktywnych składników, a są tez okresy, kiedy na prawie wszystkie preparaty skóra reaguje szczypaniem, zaczerwienieniem i przesuszeniem (w ekstremalnych okresach podrażniało mnie dosłownie WSZYSTKO, nawet kosmetyki, których używałam dla mojego synka, wówczas niemowlaka; mogłam uzywać tylko wody termalnej ![]() Teraz, jak czuję, że przesadziłam z aktywna pielęgnacją, po prostu szybciutko przechodzę na kosmetyki do cery nadwrażliwej Avene (zawsze mam w domu zestaw awaryjny), a kiedy skóra przestaje szaleć, powoli wracam do tamtych aktywnych kosmetyków. Do samych kosmetyków do skóry wrazliwej ograniczyć się nie mogę, ponieważ po pierwsze: jestem w wieku, kiedy kosmetyki o działaniu przeciwstarzeniowym to juz konieczność ![]() ![]() Na kosmetyki Clinique moja skóra reaguje dość dobrze. Tzn. na większość z nich. W zasadzie na równi dobrze z kosmetykami Avene lub LRP (uzywam tylko dwóch aptecznych firm, bo juz np. Vichy mnie podraznia). Nigdy nie mialam problemów z linią Repairwear, również Turnaround - mimo iz jest preparatem mikrozłuszcającym - nie robi mi krzywdy. Krem Repairwear pod oczy wybrałam po przetestowaniu chyba 80% wszystkich preparatów pod oczy, które są na rynku. Ten, jako jedyny, na dłuższą mete nie przesusz mi skóry pod oczami. Z Superdefens'em - skoro masz skórę wrażliwą - trzeba by było uważać. U mnie czasami - na szczęście tylko w momencie aplikacji i chwilkę po niej - ten krem wywołuje uczucie lekkiego szczypania. Później wszystko mija i jest ok. Allie, to pomysl sobie i jeszcze trochę i jakby co - daj znać ![]() Ja w tej sytuacji absolutnie nie będę Cię namawiać do wymiany, no bo skoro jesteś wrażliwcem, to nie mogę zagwarantować, że - mimo, iz ja byłam z tego kremu zadowolna - nie podrazni on równiez i Ciebie. A ja bym się chyba wtedy pod ziemie zapadła ze wstydu, że Cię na niego namówiłam ![]() Uff... ależ się rozpisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może masz jeszcze cokolwieczek zachomikowane? ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- aplikator do cieni Sephora nr 10 - z wymiany, miał być nowy, nieużywany, jest ciut porysowany, umyty przeze mnie - aplikatorki Inglota, te gratisowe - nowe, w tych kartonikach jeszcze, mam ich kilka sztuk - woda termalna Avene 50ml - nowa, zafoliowana - próbki Effaclar A.I. - kilka saszetek, może nawet 10 - krem na naczynka Iwostin - zostało +/- 20% Jakby Cię coś więcej zainteresowało, to możemy pertraktować, bo u Ciebie, jak wiesz niejedna rzecz mnie interesuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za któryś z tych kosmetyków:
LRP, krem Hydraphase Legere; zużycie 5% (higieniczne opakowanie z pompką) Eveline, Slim Extreme 3D, Serum na rozstępy, zostało 80-90% Dax Cosmetics, Perfecta, Peeling z mikrokryształkami bambusa - zostało 60% Oceanic, AA, Peeling maska złuszczająco-rewitalizująca z algami niebieskimi i witaminami, zostało 60% z 75 ml, AA Antycellulitowa emulsja do ciała, zużyte 10% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Sephora, paletka trzech prasowanych rozświetlaczy (doskonałe np. pod łuk brwiowy)- czy to to?
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13461
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
to moze bys cos u mnie znalazla za nie?
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Mino,
Przerabiałyśmy to już kilka razy ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
To proponuję olejek JJ i aplikator za Eris
![]()
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
wiem ze przerabialysmy- ale lubie go na tyle ze tylko na cos naprawde wyjatkowego bym go wymienila
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ivvonko, niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]()
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Hej, zainteresowały mnie u Ciebie:
Sephora, paletka trzech prasowanych rozświetlaczy (doskonałe np. pod łuk brwiowy) Bioderma, krem Sensibio AR do naczynkowej cery; raz użyty <- jaką ma datę ważności? Edit: woda termalna też by mnie interesowała ![]() Edytowane przez kati_mm Czas edycji: 2006-11-25 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
akurat to co mi pasuje nie oplacaloby sie Tobie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.