|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki
W koncu się przełamałam i zdecydowałam ,ze poproszę Was o pomoc Mam 22 a nie moge kupic sobie piwka nie okazując dowodu Hym na początku cieszyłam sie z tego powodu,że wygladam tak młodo ale na dłuższą mete jest to trochę krępujące...tłumaczyc sie za każdym razem gdy zapomne dowodu..Chciałabym wyglądać poważniej, kobieco,świeżo...Dlatego prosze was o propozycje make-up na dzien.Za niecałe 2 miesiące wychodze za mąż , kończe studia...nie chce wygladać jak dziewczynka 17-letnia, ale jak zadbana kobietka... Sadzę,że jestem osobą o przecietnej urodzie, poradzcie co i w jaki sposób uwydatnic a jakie elemeny przykryc makijazem??Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek wskazówki ![]() 1. Jak się opalasz - szybko. Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy. 2. Kolor oczu - ciemne zielone. Oprawa oczu (brwi i rzęsy)- raczej ciemna 3. Piegi - brak 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra?złotawy, mam popękanie naczynka i to dosyc znacznie najbardziej na policzkach, pod oczami i na nosie. 5. Naturalny kolor włosów - średni szatyn, aktuanie farbowane na brazowo 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) różowe, dosyc ciepłe 7. W jakich kolorach- najlepiej w zieleni, rózne odcienie, brazy,beże Nie mam aktualnego zdjęcia ale mam teraz prostą grzywkę. Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-11-13 o 18:11 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chcę byc kobietą:)Pomóżcie!
Hmm wedlug mnie nie wygladasz na 17 lat i dalabym Ci z 22, jednak faktycznie moglabys wprowadzic jakies zmiany. Najwazniejsza rzecza od ktorej bym zaczela to kupno dobrego lekkiego podkladu, ktory wyrownal by niedoskonalosi skory. Nastepnie tusz i delikatny blyszczyk. Twoj makijaz powinien byc swiezy, promienny, aby nadal wygladac mlodo. Pozdrawiam
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za pierwszą podpowiedz.Moze mogłybyście polecic mi dobry podkład, do suchej skóry??
Buziaki
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

Mam 22 a nie moge kupic sobie piwka nie okazując dowodu