|
|
#61 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzięki ![]() Ja to sama,nie wiem,co to mi się podziało teraz,wszystko inaczej i gorzej Ciebie też ![]() Przynajmniej tyle ![]() Cytat:
Ale żeby tak całe trzy dni ![]() ![]() Wyspał się i siły nie ma ![]() Cytat:
dobrze,że choć jutro masz wolne,odpocznij troszkę Cytat:
![]() Cytat:
Bartosz też tak mówi ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Bartosz dzisiaj,jak byłam z Nim u Teściów na dole,wołał babcię,z drugiego pokoju,że telefon dzwoni,a wcale nie dzwonił
|
|||||||
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz jeszcze proszę bo mnie napadają już powoli obawy jak ja sobie poradze maya to może czas pomyśleć o drugim jak sobie wyregulujesz wszystko... ![]() czeko ![]() przyszłam powiedzieć dobranoc ![]() jutro z rana jadę się kłuć... bo ginio dał skierowanie na badania... Boszeeee te 3 tygodnie od wizyty do wizyty tak szybko mi lecą, że ![]() zaraz 20ty tydzień a jak już go przekroczę to poleciii ![]() czemu ciąża z Przemkiem mi tak szybko nie leciała
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Melduje sie na nowym wątku ![]() Wczoraj napisałam posta w starym, ciekawe czy ktos przeczytał ![]() Chciałam zagłosowac na rymowany tytuł ale niestety juz za pozno. Mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie jakas rymowanka ![]() Czeko, pytałas o roraty. Uwazam, ze takie maluchy jak nasze sa jeszcze za małe. Kuba nie chodzi do koscioła, raz był na slubie brata i biedny sie tak wystraszył księdza, głosnych organow, ze po 5 min. TŻ musiał z nim wyjsc na dwor. Moze latem zaczniemy go przyzwyczajac do koscioła i zabierac na niedzielne msze. Narazie dla niego jest za wczesnie. Widze, ze nie tylko moje dziecko lubi bajki. U nas telewizor przeważnie w ciagu dnia włączony. Kuba czesto oglada mini mini, ma kilka swoich ulubionych ktore bardzo chetnie oglada.Nie zabraniam mu ogladania bajek, Moze dlatego, ze po obejrzeniu kilku zaraz zajmuje sie czyms innym. Nie jest tak, ze ciagle siedzi przed telewizorem. Ładnie sie sam bawi, biega po mieszkaniu - udaje traktor, samochod cos sam do siebie gada oglada ksiazeczki, czesto razem czytamy. Uklada klocki, bawi sie autkami. Ostatnio sporo czasu spędza u rodziow na dole. Dziadkow owinał wokół palca, robi z nimi co chce mowiłam mamie, zeby go tak nie rozpieszczała ale ona wraz swoje - to jej ukochany wnusio.
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
znaczy on ma tylko raty na siebie ale my placimy
nie ja - malz juz od kilku mcy trul o lustrzance ze niby na firme potrzebuje zeby profesjonalne fotki robić![]() Cytat:
oczywiscie nie bede ja ciagac codziennie -chce sprobowac pare razy a tak apropo uczycie modlitw? Werka umie "Aniele Boży" i potrafi sie przeżegnać, chce wprowadzic zeby modlila sie przed snem- ja tak bylam uczona od malego i zawsze czekalam jak mama z nami klekala i sie modlilismy z bratem
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwazam, ze na wszystko przyjdzie czas. Przezegnac tez sie potrafi i ucze go Aniele Bozy![]() Czeko, Wercia spiewa piosenki? Bo Kuba ostatnio ma faze na spiewanie. Kazda bajkę jaka sie zaczyna musi zaspiewac. Jeszcze nie za wszytkm nadąza ale naprawde dobrze mu to wychodzi.
|
|
|
#66 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym anonimowym to wiesz i tak będziesz wiedziała od kogo dostałaś ale mi to nie przeszkadza...tylko powiedz najpierw jaki tematCytat:
ja się uczę cały czas choć już nie raz dostałam po nosie![]() o raju...współczuję ![]() aaaa i... zaraz Tobie odpiszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak jak pisałam...Zuza też chodzi do kościoła od czasu do czasu ![]() Ja nie uczę Zu modlitw...Babcia nauczyła ją jak się przeżegnać ![]() Sylka...buziak za kciuki niech pomogą, niech pomogą, niech pomogą![]() Oglądam zdjęcia z weekendu...i już mi tak jakoś smutno że się skończył
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko, zazdroszcze lustrzanki
Marzy mi sie taki aparat. Tez kiedys chcielismy wziasc na raty. Teraz to nierelane bo jest cała masa innych wydatków Moze kiedys kupimy... Pokazesz jakies zdjęcia robione lustrzanka?
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko jaki kupiliście aparat? Jaki obiektyw?
Mi się marzy Nikon D5100 z fajnym obiektywem albo i dwoma...by więcej mieć więcej możliwości ...ehh h kiedyś będzie...i będę robiła milion zdjęć
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-21 o 23:01 |
|
|
|
#69 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak spiewa i jest dokladnie jak u was -spiewa prawie na rowno z piosenkami ktore slyszy i jeszcze skacze przy tym ![]() Cytat:
marzenia sie spelniaja a kiedy znowu bedziesz widziec sie z Gosciem?czas szybko zleci Cytat:
Cytat:
http://www.euro.com.pl/lustrzanki/ca...tml?from=ceneo
|
|
#70 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bartoś umie kawałek Ojcze nasz Cytat:
![]() będzie jeszcze nie jeden taki weekend Dzień dobry Bartosz obudził się o 3.20,pić się Mu chciało,napił się wody,ale zasnąć nie mógł dopiero coś przed piątą Go zmogło ja przez to zaspałam wnet bym Damiana do szkoły nie obudziła .Chyba pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło pewnie spałabym dalej,ale takie głupoty mi się śniły,że samoloty latały,bomby puszczały - wojna,jednym słowem ciężko się było nie obudzić
|
|||
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() zapomnialam wam wczoraj napisac ze zrobilam pyszna zapiekanke gyros -polecam http://www.wielkiezarcie.com/recipe42595.html Cytat:
![]() ![]() co za sny-koszmary ![]() u nas tez pobudka w nocy byla-przyszla do nas jak co noc a pozniej sie obudzila i poszla mowiac ze do swojego lozka idzie ale w polowie "drogi" do swojego pokoju rozryczala sie i pedem do mamusi
|
|
#72 |
|
Ola-Unhola
|
Dzisiaj mnie nie ma właściwie. Za ok 2 godz jade do Mamy i jak Antoś pójdzie spać, zrobi mi Mikro. Potem Małż z Bartkiem przyjeżdża i jedziemy do Decathlonu i jeszcze jedną sprawę załatwić Wrocę na pewno po 20. Wczoraj w nocy licytowałam kombinezon na allegro dla Bartka myślałam, ze go wygrałam. Przez te zmiany cięzko czasami dojśc co i jak. Dopiero dzisiaj zostałam oświecona, że ktoś mnie przelicytował hehe ![]() Ja nie uczę Antka modlitw, bo On słów podstawowych nie wypowiada, więc wiadomo Zresztą Bartka też nie uczyłam....Ide spakować prowiant do Babci ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Aaaa sylko, wspołczuję koszmarów Ja dzisiaj tez się nad ranem napociłam. Całe mieszkanie miałam w czarnych kotach. Była ich setka albo więcej. Nie mogliśmy ich odnaleźć po ciemku na naszych brązowych dywanach...wyłaziły i wyłaziły. A na końcu okazało się, że matką jest czarna suka ![]() I jeszcze podłoga mi się w salonie rozwaliła i próchniała aż widać było trawkę i ziemię pod spodem..... I jeszcze dostałam anonim z naklejonymi z gazety literkami, że Antek ma zgłosić się na zaległy bilans, Bartek na szczepienie...
|
#73 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() Cytat:
o jeju...współczuję nocki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i Ty też Dzień dobry W weekend będzie w tesco nocna promocja zabawek Kuchnia na przykład (dla zainteresowanych ) za 69,99 zł z hello kitty...niestety 60cm![]() W supermarketach tesco jest kuchnia Mochtoys za42,90 - 67 cm ![]() może się przyda
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-22 o 13:26 |
||||
|
|
|
#74 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
... rano oczywiscie wypił następną ... spał z nami i wstałam połamana ![]() Cytat:
Cytat:
niezłe sny
|
||||||||
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz jeszcze 3 dni
![]() ![]() tylko ja zrobilam tak ze razem wymieszalam majonez z keczupem i dodalam jeszcze gyrosa do tego-taki sos ![]() ![]() ide smazyc schabowe
|
#76 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Koszmar ,z tego dymu tak ciemno było,że Bartoszka znaleźć nie mogłam wtedy się obudziłam ![]() U mamusi najlepiej Cytat:
![]() A nie byłaś z Antosiem na bilansie? ![]() Cytat:
super ![]() Cytat:
![]() Nie jadł kolacji,czy lubi tak podjadać w nocy? Ale tu cicho ![]() Ja zasiadłam z kawką,ale głowa mnie coś boli chyba ciśnienie niskie
|
||||
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my własnie wróciliśmy ze spaceru, i też zasiadła bym z kawą
|
|
|
|
|
#78 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super...zazdroszczę...D51 00 jest nowszy po prostu..ale D5000 bym nie pogardziła ![]() jakaś dziwna nocka...plaga niespania Cytat:
![]() musiało być ja cały weekend nie gotowałam więc moze w ten zrobię...wypadałoby:brzyd al:![]() Cytat:
chętnie bym się podzieliła...nigdy problemów nie miałam...oddam trochę dobrego spania byś się wyspała ![]() Ja też mam kawkę...i kinder bueno ![]() aaaaaa zapomniałabym...Cześć Sylka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- niedaleko....
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-22 o 14:46 |
|||
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo ![]() Cytat:
![]() pochlonelam reszte od wczoraj a syte to jest fest ![]() straszne sa takie wypadki........
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
Moja noc tez nie należała do spokojnych , chodzily mi nogi az musialam wstać i pochodzić sobie. Chyba mam to co Unholy zespół niespokojnych nóg ![]() Karolinka , Mayaha jak zedcydowałyscie się na te badanie to wyslijcie adresy na pw
|
|
#81 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo później,te ząbki a tak wogóle to ma apetyt Bartosz ![]() Cytat:
Ehh,smaka robisz ![]() Karo rozbrajasz mnie ![]() Człowiek z domu wychodzi i nie wie,czy wróci ![]() Ide Damianowi w zeszyty popatrzyć
|
||
|
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale sie dzisiaj zdrzemnełam. Oglądałam z Oliwką bajke, siedziała mi na kolanach i zasneła, to położyłam ją do łóżka i sama zdrzemnełam sie godzinke. Ach jak przyjemnie ![]() Byłam dzisiaj u fryzjera, zrobiłam sobie pasemka jasne, ale chyba dorobie sobie jeszcze jakieś rude ![]() Kupiłam ostatnio płyn do higieny intymnej dla dziewczynek od 3 r.ż TAKI mam zamiar sama go używać i dla Oliwki zeby był, używacie jakich specyfików? Czy dajecie dzieciom do jedzenia jajko na miękko? Co ja jeszcze miałam pytać... Aaa polećcie jakąś dobrą oliwę z oliwek na której można smażyć. Bo coś kiedyś mi sie obiło o uszy, że nie na każdej można.... |
||
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Karo a kiedy bedziesz we Wro? bo kuszą mnie te cienie jednak
![]() Wojtusia wzielismy Krupsa EA 8050 ![]() my myjemy plynem nivea tym samym co reszte cialka monini ma dobre oliwy
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2011-11-22 o 19:46 |
|
|
|
#84 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bartek spał godzinkę, ale obudził sie z płaczem
... pół godziny Go nie mogłysmy z mamą uspokoić ... potem dopiero powiedział, że chce kupke i boli go brzuszek .... ale zrobił tylko siku ![]() Cytat:
oby było ich jak najwięcej szczerze to dopeiro jak napisałaś, ze chcesz Nikona to poszłam sprawdzić jaki ma mama myślałam, ze to jakich zwyklak ![]() Cytat:
róznie to bywa ... ostatnio muszę go karmić, bo jak chce zeby sam jadł to mi mówi "dawaj mi mama" ![]() chyba tego nie lubi, co? ![]() Cytat:
Jajko na miękko Bartosz uwielbia ![]() hmm na oliwach się nie znam
|
|||
|
|
|
#85 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() się nie dziwie...ale musi byc pychhhhaaaa ![]() ten koleś siedzi w areszcie na pisze na FB byłam na jego profilu...ludzie mu odpisują że nie ma się martwić, że będzie dobrze...normalnieCytat:
![]() Cytat:
![]() uzależniłam się a za mną pół biura...dziś poszłam do sklepu i musiałam 8 kupić![]() ![]() a żona tego chłopaka co zginął była akurat w piekarni![]() Cytat:
![]() Zu nie używa jeszcze a ja używam Lactacyd Acti-Freshja nie podaję na miękko ja używam teraz do smażenia oliwy z Carrfoura (tam niżej na tej stronie jest opis do konsumpcji na "surowo" mam moniniw sobotę i niedzielę Cytat:
![]() nnieeeee ![]() ![]() Baba i Dziadzia dopiero wyszli Zu zasypia, ale ciągle coś chce aaa i pod choinkę mam sobie wybrać mikrofale
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-22 o 20:05 |
|||||
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie rozumiem takich ludzi- jak mozna wspolczuc sprawcy ![]() o super
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
no to na tyle by było ![]() Muszę posprzątać po kąpieli dziewczyn i chcę poczytać gazety. ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- aaa Karo, ta aktorka ma Natalia na imię w serialu.Teraz chyba przyciemnili jej włosy,wydaję mi się że miała bardziej rudy
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
rozpisałam się troszkę w klubie...a to i tak w skrócie
Zapraszam na love story
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-22 o 20:50 |
|
|
|
#89 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A o kalendarzu zapomniałam całkiem ![]() Cytat:
A Jaś już dziś kończy 2 tyg...Cytat:
Bardzo dużo zależy od dziecka. Bo nie każde przetrwa godzine w kościele i od tego jakie podejście jest w kościele do dzieci... |
|||
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę ![]() Cytat:
![]() ooo muszę spojrzeć
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Ciebie też 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

NIE LUBIĘ TROLLI

... pół godziny Go nie mogłysmy z mamą uspokoić 
byłam na jego profilu...ludzie mu odpisują że nie ma się martwić, że będzie dobrze...normalnie