|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2
Dziwi mnie, jak ktoś nie rozumie pojęcia kultury i różnic kulturowych.
Jak ktoś nie rozumie, dlaczego Polaka bulwersuje zjadanie psa, to niech posmakuje indyjskiej wołowinki Lepiej podeptać obyczaje - przecież świat to globalna wioska, a zdominują ją ci, którzy będą swoją kulturę chronić - na razie to Muzułmanie...Cytat:
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
#4802 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te kły mają służyć do rozrywania grubej skóry owoców cytrusowych, mango etc. Jak u małp. Z jedzeniem mięsa nie mają nic wspólnego. |
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze wyganiala do szkoly Wyobraz sobie, jak ciezko mi bylo wyblagac zwolnienie z wfu Czasem nie kazdego wina,ze zasmarkany do szkoly idzie, wierz mi
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
A ja akurat zawsze jak byłam chora, to byłam w domu. No może tylko raz nie, bo wtedy był taki okres, że nie mogłam sobie na to pozwolić.
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i tak ze szkoly malo co pamietam, a mialam taka dobra frekwencje
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie jak miala nade mna jeszcze wladze![]() Np widzi mnie w domu, bo nie poszlam do szkoly i ryk,ze co ja robie jeszcze w domu w pizamie. A ja,ze jestem chora (bo bylam) a ona odpowie,ze mi nie wierzy albo nieprawda. Potem zwykle sie na mnie obrazi albo bedzie krzyczec Wtedy myslalam,ze to normalne, teraz to mi pomiata patologia Coz, mam nadzieje,ze jestem w mniejszosci, hehe. |
|
|
|
|
#4808 |
|
Konto usunięte
|
Ta, jak beda mi tu dalej opowiadac, ze nasze trojki to prawdziwe kly a to i tamto jest potrzebne to napewno nie dojdziemy.
|
|
|
|
#4809 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie tworzenie wątków zbiorowych na konkretnych podkategoriach szczegółowych - np po jaką cholerkę tworzyć na specjalnie przeznaczonej do tematów o prezentach kategorii wątki zbiorowe "prezent dla taty brata tżta kuzyna i każdego mężczyzny" ??
|
|
|
|
#4810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pazury naturalne, pazury robione. Tez nie lubie zbiorczych aczkolwiek czasem pomagaja. Zwlaszcza zbiorczy 'czy moge byc w ciazy'
|
|
|
|
|
#4811 |
|
BAN stały
|
Dziwi mnie za każdym razem, ze tak wielu ludzi psioczy np. na jakiegoś radnego, prezydenta, a potem i tak na niego głosuje i znów psioczy, że nic się nie zmienia.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() albo musialas duzo symulowac w przeszlosci, ze Ci mama nie ufala albo to faktycznie byl zwykly katar jezeli bylas naprawde chora to czemu zamiast isc po prostu z rana do lekarza i miec potwierdzenie lekarskie ze faktycznie nadajesz sie do zwolnienia to siedzialas w domu w pizamie az w koncu mama Cie przylapywala?
|
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ano są tacy ludzie. Szkoda że, takim podejściem szkodzą nie tylko sobie (nie moja brocha) ale swoim najbliższym i całemu otoczeniu:/ |
|
|
|
|
#4815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2) zależy co rozumiesz przez pojęcie "normalny" .
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Normalny' w sensie nie potrafiący wyrządzić krzywdę zwierzęciu. A jeśli ktoś dodaje żeby coś podpisać to dla mnie wystarczy hasło, zdjęcia nie mogę znieść.Już tak mam.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-22 o 11:44 |
|
|
|
|
#4817 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Swoja droga, ja strasznie zazdroszcze Japonczykom, ze u nich sie nosi takie maski jak chirurdzy przy operacji. Jak ktos jest chory to taka zaklada i moze sobie isc do szkoly czy pracy. I inni tez moga sobie takie zalozyc zeby sie nie zarazic. I to jest normalne, a tutaj wyjdz w takiej na ulice... |
|
|
|
|
#4818 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nosz kurcze będzie to infantylne ale faceci są tak różnorodni jak lakiery i paznokcie więc zbiorcze tematy ok, ale NIE AŻ TAK ogólne ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() ja akurat na to nie narzekam bo jestem w 100% zadowolona z mojego wyboru i obiektywnie rzecz biorąc jest dobrze. |
||
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A matka zamiast sie zapytac,co to dokladnie czy cokolwiek, to sie wydarla,ze ja "sobie to zaplanowalam" i obrazila sie na mnie. Bylam w strasznym szoku i bylo mi przykro. Wlasna matka ci nie wierzy i jeszcze sceny robi. Bylam takim niesmialym dzieckiem i nie probowalam jej "przekonywac". No a co mialam ja obudzic i to powiedziec?A nie siedziec w pizamie? Myslisz,ze to by zmienilo cos?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dokładnie tym zdjęciem i tak samo podobnymi komentarzami.
|
|
#4821 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Zadomowienie
|
Z tego, co piszesz, wynika, że masz trudny kontakt z mama. Przykre, ale sie zdarza. Trudno mi cokolwiek wyrokowac i oceniac na podstawie tylko tego co piszesz. Wiec ja nie bede sie posuwac do takich stwierdzen jak paranoja. I chyba lepiej, ze Ivi 1988 jest na swiecie, niz by jej nie bylo
![]() Ale znajac Twoja mame moglas sie chyba spodziewac, ze jak nagle rano zobaczy Cie ni stad ni zowad w pizamie, to sie zirytuje... Ja nie wyobrazam sobie sytuacji, ze moglabym, nawet w liceum, zostac samowolnie w lozku, zaskakujac tym mame. Podejrzewam, ze rowniez by sie wsciekla i slusznie. |
|
|
|
#4823 |
|
Rozeznanie
|
Mnie dziwi zachowanie osób z mojej grupy w szkole
Uczymy się podstaw fizjoterapii, akurat mamy zaliczenie no i nikt nie zaliczył. Zaczyna się psioczenie jaka to nasza babka jest zła i nie dobra bo nie zaliczyła, bo źle się rękę trzymało bo źle się pacjenta ułożyło(w tym wypadku osobę od nas z grupy), bo źle się stabilizowało. No szlag mnie trafia, jak oni sobie wyobrażają potem pracę z bardzo chorymi ludźmi po poważnych wypadkach , operacjach itd ? Przecież to wielka odpowiedzialność, rzeczy za które nas oblała są ważne można komuś wyrządzić wielką krzywdę. A wszyscy gadają że babka "się czepia" I poraz drugi muszę tu powrócić do tematu WC :[ Wchodzę ostatnio za potrzebą, a tu poprostu wszędzie porozrzucany papier tampon obok śmietnika już nie wspomnę że ludziom wody się chce spuszczać. Jak można być taką świnią? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4824 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jestem jakąś osobą która oszalała na punkcie bakterii, ale sporo osób siedzi to 7 godzin w szkole , jedzą kanapki, jabłka których dotykają rękoma i zamiast iść do toalety umyć dłonie, użyć żelu antybakteryjnego czegokolwiek to dotykają tymi brudnymi łapami jedzenia - no sorry nie wierze że po tylu godzinach gdzie ma się kontakt z innymi, z klamkami, ławkami itd ma się czyste ręce. Tak samo jak z tym dzieleniem się jedzeniem - pamiętam że jeszcze w LO jadłam sobie pysznego pączka podchodzi moja koleżanka świeżo po papierosku w toalecie, i wyciąga te paluchy i urywa mi kawałek tego pączka . no szału dostałam, tak samo jak na WF zabierałyśmy swoje butelki z wodą mineralną żeby napić się w czasie krótkiej przerwy i wszyscy się dorwali do 1 picia. Ohyda ![]() Nie chce wyjść na samoluba bo jak ktoś jest głodny to pożycze mu na bułkę, mogę przynieść kanapkę podzieloną na dwie części , nawet odstąpić swoje jabłko cokolwiek ale do takich rzeczy mam po prostu wstęt. |
|
|
|
|
#4826 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na uczelni i tak nie zawsze jest czas na umycie rąk, niestety.. |
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;30661985]Ja ci powiem więcej - u mnie jest dział mięsny w sklepie i prawie żadna osoba na nim pracująca nie myje rąk po wyjściu z ubikacji. To dopiero jest hard core.[/QUOTE]
To już totalnie obrzydliwe.
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy nie powinni studiować :/
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4830 |
|
Wtajemniczenie
|
- Niezmiennie dziwią mnie kobiety które wybierają sobie największego patałacha w zasięgu wzroku, potem próbują go zmienić. Czyli na ogół sprawić by facet przestał chlać, ćpać, uganiać się za spódniczkami i bić. A jak wiadomo ludzie się tak łatwo nie zmieniają.
- Szukanie desperacko faceta byleby tylko był. Często kończy się jak wyżej. - Kupowanie straszliwych ilości jedzenia na długie weekendy. No ja rozumiem, że jakiś zapas trzeba mieć tego jedzenia ale 1,5 kg wędlin, 15 litrów soków i 50 jaj? Na 11 listopada widziałam takiego pana w sklepie. - Robienie wielkich zakupów w małych osiedlowych sklepikach jeśli w odległości dwóch przystanków są dwa supermarkety i jeden dyskont. I mówię tu o młodych ludziach, a nie o schorowanych staruszkach. Te drugie rozumiem. - Dziwi mnie to, że są ludzie dorośli niepotrafiący gotować i sprzątać. - W tym momencie nie mam zamiaru obrazić nikogo kto działa na rzecz zwierząt, al drażni mnie ciągłe rozsyłanie linków/zapraszanie do wydarzeń związanych z adopcja zwierząt. Jasne rozumiem że etym psiakom jest potrzebny nowy dom, ale jeśli chciałabym mieć psa/kota to bym go kupiła/przygarnęła. - Tak samo męczy mnie usilne namawianie na psa ze schronu jak ktoś jest zdecydowany na psa z hodowli z uprawnieniami. Nie każdy ma chęć i możliwości by zająć się zwierzakami po przejściach. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Lepiej podeptać obyczaje - przecież świat to globalna wioska, a zdominują ją ci, którzy będą swoją kulturę chronić - na razie to Muzułmanie...