![]() |
#2401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - część XI
Cytat:
![]() Trochę słodki, trochę kwiatowy- przyjemny. Jak przejdzie mi katar będę się bardziej wwąchiwać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;30662955] różne, różniste... essence, manhattan, the body shop, paese, sally hansen, jessica simpson, avon, loreal, victoria's secret.... nabłyszczanie ciała to moja absolutna obsesja... a na temat: nie mogę się doczekać aż mi przyjdzie wampirzy róż z żelu! obawiam się go bardzo, bo nigdy nie używałam różu innego niż w kamieniu, nie mam pojęcia jak się obsługuje sztyfty, kremy, musy itp........ mam nadzieję, że jakoś dam radę ![]() no to spora różnorodność ![]() Tez się obawiam tego różu- czeka grzecznie w mojej torebce cały dzień dzisiaj, aż wrócę do domu. Ale po kropelce na ręce mam obawy czy on w ogóle będzie na mnie widoczny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Tak to jest jak dwie Essencomaniaczki się zgadają ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że nie obstawiam GŁ ![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czemu aż tak bardzo obawiacie się tego różu? Ja dostałam go dzisiaj od pewnej przemiłej wizazanki(Melya-dziękuję jeszcze raz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
BAN stały
|
W Naturze w Centrum na dole wyłozyli VL
![]() ...a zła wiadomość jest taka, że o 17.30 zostały tylko lakiery, perfumy i paletki...reszta całkowicie wymieciona. ![]() (wiele nie miałam z tym wspólnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
W Galerii Echo są jedne perfumy, sporo tych pudrów do rzęs, trochę błyszczyków i sporo cieni
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
a w Jastrzębiu NIC, ani Catrice, ani Essence, w żadnej z dwóch natur, pytałam pani naturzanki ale taka młoda dziewczyna była, na oko młodsza ode mnie, ze 3-4 lata i pojęcia nie miała, kiedy będzie ehh ..
![]() |
#2411 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja byłam w Naturze i kupiłam - lipstain True Love - tusz I love - flejki z My Secret - żeby Gold Old Buffy nie była samotna ![]() - masło cynamonowe Eveline - jeszcze nie wiem, czy sobie, czy na prezent ![]() Co do tuszu muszę powiedzieć że zapowiada się nieźle, mocno pogrubia, tylko jakieś grudki tworzy - a wydawał się nieotwierany, wzięłam z końca... w każdym razie na pewno jest lepszy od MA który już zdycha. Muszę jakoś rozgryźć tą szczotkę, faktycznie kolos ![]() Co do lipstaina mam mieszane uczucia, jest mega trwały - niczym nie mogłam go zmyć, wtopił się momentalnie, no i jest baaaardzo napigmentowany. Ale wybiela zęby ![]() Nie wiem czy się polubimy, po prostu ostatnio przeprowadzam eksperyment pt. Coco z ciemnymi ustami ![]() fajnie by wyglądał z błyszczykiem w kolorze głębokiego, prawie czarnego czerwonego wina ![]() ![]() ![]() Kojarzy mi się, że coś takiego chyba zamawiałyście kiedyś z Twillight?
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2011-11-22 o 18:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
po prostu Em :)
|
Nie, przy sztucznym świetle którym dysponuję nie ma to niestety żadnego sensu.
![]()
![]() |
#2413 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochana, boję się, że łapką nie będę potrafiła go ładnie rozprowadzić i rozetrzeć i porobią mi się plamy, zacieki, ostre krawędzie itp. Albo wysmaruję cały policzek od oczodołu do żuchwy, haha! Pędzlem machnę dwa, trzy razy i róż prasowany ładnie siedzi na policzkach. Jeśli ręczna robota nie będzie wychodziła dobrze to również spróbuję potraktować go pędzlem, wilgotnym chyba... zresztą ćwiczenie czyni mistrza ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomyliłam się-miałam 3 a razem z wampirowym wychodzi że 4-ciekawe kiedy to wszystko zużyję ![]() Cytat:
![]() ![]() jestem pozytywnie zaskoczona tą paletką-dzisiaj zrobiłam sobie makijaż dwoma cieniami i wyszło super. Perfumami wypsikałam się o 11 a nadal je czuję-ledwo bo ledwo ale jednak. Rozświetlaczem pomiziałam się też ale nie zauważyłam, aby był baaaardzo złotawy....
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
do Łodzi LE też dotarła ![]() gorsza wiadomość dla mnie, gdyż jeszcze nigdy nie zostawiłam w Naturze tyle pieniędzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Psiknęłam się testerem (delikatnie mówiąc, bo prysznic poleciał ![]() ![]() Ja niestety najbliżej mam do GŁ ![]()
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pytałam o róż, to poleciała spytać i wraca: "niestety nie ma, mało tego przychodzi, a ludzie coś mocno pytają, ale się już sprzedały wszystkie"... A było po 15. ![]() Kupi mi ktoś róż?? ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2011-11-22 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;30667338]Kochana, boję się, że łapką nie będę potrafiła go ładnie rozprowadzić i rozetrzeć i porobią mi się plamy, zacieki, ostre krawędzie itp. Albo wysmaruję cały policzek od oczodołu do żuchwy, haha! Pędzlem machnę dwa, trzy razy i róż prasowany ładnie siedzi na policzkach. Jeśli ręczna robota nie będzie wychodziła dobrze to również spróbuję potraktować go pędzlem, wilgotnym chyba... zresztą ćwiczenie czyni mistrza
![]() ![]() ![]() ![]() Praktyka czyni mistrza ![]() ![]() ![]() ![]() Jak już użyjesz różu,to daj znać jakie masz odczucia itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny z Białegostoku, rozdziewiczyłam dzis VL w Naturze przy ul. Suraskiej - zostały tylko dwa róże, więc gońcie ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba muszę się z nim częściej kłóćić akurat gdy właśnie wchodzi nowa LE z Essence. Też za róż płaciłyście 10.99? Byłam pewna że kosztuje 12.99,a tu taka miła niespodzianka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam:
- 4 lakiery z limitki Vampire's Love (oprócz czarnego, bo mam podobny), - pędzelek do linera (chcę nim robić kreski cieniem), - top coat Gel-look ![]()
![]() |
#2424 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na pewno zdam relację z moich poczynań! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;30670517]na pewno zdam relację z moich poczynań!
![]() Koniecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() najpierw chcialam wszystko pozniej nie chcialam niczego pozniej chcialam puder do rzes pozniej juz go nie chcialam pozniej chcialam paletke i rozswietlacz pozniej sam rozswietlacz pozniej nic a koniec koncow mam paletke i mam teraz ochote na roz w zelu skoro prawicie ze taki trwaly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj widzialam jakas lakierowa limitke u mnie w berlinie, ale nie wiem co to bylo nawet..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też mam najbliżej do GŁ za to ze szkoły całkiem niezły dojazd na teofilów. Macie może jakiś cynk, kiedy rozkładają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.