Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-22, 21:13   #4021
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
A my winka już zakupiliśmy, bo natrafiliśmy na okazyjną cenę. Niestety żadne tam wyszukane. Po prostu Carlo Rossi bo smakują nam, naszym przyjaciołom i rodzicom. Osobiście uwielbiam różowe CR
ja się jeszcze nie rozglądałam ale coś wymyślę mam jedno takie różowe półsłodkie (które smakuje jak półwytrawne). Wiem że będę mieć półsłodkie, półwytrawne i wytrawne.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 21:19   #4022
emi_2508
Raczkowanie

GG do emi_2508

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Cudowne uczucie prawda ?? Oby nam tak dalej leciał ten czas
Oj tak zubi...
Czekalam na ta dwojeczke jak na zbawienie

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

My chyba nie bedziemy miec winka
emi_2508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 21:20   #4023
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_2508 Pokaż wiadomość
Oj tak zubi...
Czekalam na ta dwojeczke jak na zbawienie
A się już ta dwójeczką nacieszyłam i już chcę 1 aj jakie to zachłanne ;p

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 21:20   #4024
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Jeszcze mam takie pytanie macie zamiar zamiast wódki pić wodę ? - przyznam że pierwszy raz o czymś takim przeczytałam tutaj na wizażu i się zdziwiłam
i w jaki sposób to jest rozwiązane ? młodzi mają w 1 butelce wode zamiast alkoholu ? Jakoś sobie tego nie wyobrażam
W ogóle o tym nie pomyślałam, ale jak was poczytałam to na pewno to zrobię. Z moją góralską rodziną z Nowego Sącza nie ma żartów. Będę mieć spore tempo.

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kochane moje każdej z Was dziekuję serdecznie!
Tak jak obiecałyście jest wszystko bardzo dobrze!!!!!!: jupi::j upi:

Po prostu trzeba inaczej badac moja krew(jakas tam ja inaczej oznaczać, bo się sklejaja płytki krwi i wychodza złe wyniki)!
Pod mikroskopem mam wszystko idealnie..:ju pi:

Jestem taka szczęśliwa, że sie popłakałam jak wyszłam z gabinetu!!!!!!!!!!!!

Każdej z Was zostawiam buziaka i ściskam najmocniej jak umiem DZIEKUJE za wsparcie!!!!: cmok::c mok::cm ok:

JUUUUUPPIIIII

: jupi::j upi:

P.S. pije drineczka za Wasze zdrowie....
Świetnie!!! Bardzo się cieszę. Martwiłam się i od razu po pracy weszłam żeby sprawdzić jak te wyniki i naprawdę mi ulżyło. Świętuj Kochana. Ja tylko przy kakao, ale wznoszę toast!

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
O malo nie zapomnialam zeby wam powiedziec ze PRZYSZLY NAM DZIS OBRACZKI SA CUDNE!!!!

Tylko nie wiem czemu mam jakies dziwne wrazenie ze ta moja jakas taka luznawa jest, i nie wiem czy mi sie tylko tak wydaje, ale stasznie swobodnie ja wkladam i zdejmuje. Wydaje mi sie ze ta w salonie co mierzylam siedziala ciasniej
Bardzo eleganckie. A rozmiarem się nie przejmuj. Mnie się rozmiar zmienia w ciągu jednego dnia i po kilka razy. W mieszkaniu jest gorąco i puchną mi palce, a czasem, poza domem pierścionek zaręczynowy spada mi z palca.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 21:22   #4025
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Bardzo eleganckie. A rozmiarem się nie przejmuj. Mnie się rozmiar zmienia w ciągu jednego dnia i po kilka razy. W mieszkaniu jest gorąco i puchną mi palce, a czasem, poza domem pierścionek zaręczynowy spada mi z palca.
Ja mam tak samo... jeszcze godzinę temu kręciły mi się pierścionki w koło i nie mogłam spokojnie użyć myszki a teraz jest ok.
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-22, 21:23   #4026
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja też już chcę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 21:27   #4027
evoonia86
Zakorzenienie

mi na zimę troszkę schudły paluszki, bo pierścionek kręci mi się wokół palca a wcześniej było ok
Stary 2011-11-22, 21:28   #4028
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
hej

Z wiadomości szkolnych: ostatnio jedna nauczyciela się żaliła, że jej uczeń (z 3 klasy) posmarował jej całe krzesło klejem, a ona na niego siadła

s kąd ja to znam sami tak robilismy w szkole

Cytat:
Jeszcze mam takie pytanie macie zamiar zamiast wódki pić wodę ? - przyznam że pierwszy raz o czymś takim przeczytałam tutaj na wizażu i się zdziwiłam
i w jaki sposób to jest rozwiązane ? młodzi mają w 1 butelce wode zamiast alkoholu ? Jakoś sobie tego nie wyobrażam
nie rozumiem o co Wam chodzi z tym "oszukiwaniem".. po co?? nie bylam jeszcze na weselu gdzie ktos wiskal w Mlodych wodke.. przeciez kazdy ma rozum i wie, ze PM sie nie upiją.. moj TZ wogole nie pije, ja na weselu tez nie zamierzam pic wodki. Postawie sobie biale wino bo lubie. Jakies butelki z wodą..? nie bede sie "stersowac" ze ktos mnie"przylapie.."

Cytat:
Tak jak obiecałyście jest wszystko bardzo dobrze!!!!!!
Po prostu trzeba inaczej badac moja krew(jakas tam ja inaczej oznaczać, bo się sklejaja płytki krwi i wychodza złe wyniki)!
Pod mikroskopem mam wszystko idealnie..

Każdej z Was zostawiam buziaka i ściskam najmocniej jak umiem DZIEKUJE za wsparcie!!!!: cmok:

JUUUUUPPIIIII

: jupi:

wiedzialam, ze bedzie dobrze!!!:jup i: i caly dzionek o Tobie myslalam !
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 21:28   #4029
evoonia86
Zakorzenienie

strasznie cieknie mi z nosa i właśnie zmierzyłam temperaturę- mam gorączkę. efekt jest taki, że jutro zostaję w domu
Stary 2011-11-22, 21:35   #4030
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
My tez uwielbiamy różowe I jeśli będziemy kupować winko, to właśnie Carlo Rossi w każdym kolorku, żeby dla każdego coś fajnego było
No własnie zakupiliśmy wszystkie 3 "kolory", bo różowe raczej pasuje do deserów, a do obiadu i kolacji to będzie białe i czerwone, w zależności od wybieranego przez gości mięsa. Wódeczkę tez już mamy. Pozostał tylko szampan. Hmmm ale nie pamietam, czy przypadkiem restauracja nam go nie zapewnia - muszę sprawdzić w umowie
Aha i jeszcze piwko na poprawiny. Innych alkoholi typu whiskey czy słodkie wina i likiery nie zamierzam kupować...
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 21:38   #4031
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

JUUUUUPPIIIII

super
Cytat:
O malo nie zapomnialam zeby wam powiedziec ze PRZYSZLY NAM DZIS OBRACZKI SA CUDNE!!!!
piękne gratulacje
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

nie rozumiem o co Wam chodzi z tym "oszukiwaniem".. po co?? nie bylam jeszcze na weselu gdzie ktos wiskal w Mlodych wodke.. przeciez kazdy ma rozum i wie, ze PM sie nie upiją.. moj TZ wogole nie pije, ja na weselu tez nie zamierzam pic wodki. Postawie sobie biale wino bo lubie. Jakies butelki z wodą..? nie bede sie "stersowac" ze ktos mnie"przylapie.."

!
ja tez mam takie zdanie mam nadzieję ze sie nie zawiodę na swoich gościach i nie będziemy musieli uciekać sie do oszustwa, bo tego nie planujemy zwłaszcza ze przyłapaliśmy naszych znajomych na tym na ich weselu i był niezły obciach
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
strasznie cieknie mi z nosa i właśnie zmierzyłam temperaturę- mam gorączkę. efekt jest taki, że jutro zostaję w domu
zdrówka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 21:41   #4032
jagodzia133
Zakorzenienie

a zapomniałam wam napisać że tżcik bardzo się ucieszył z prezentu (spinek) i bardzo mu się spodobały.
A teraz mam problem z prezentem na święta.... bo on wszytko ma skórzany portfel, pasek, ciuchów że hoho, zegarek, maszynkę elektryczną, perfumami on handluje... no i nie mam co mu kupić. Koleżanka mi poddała pomysł aby kupić mu klawiaturę do komputera. W sumie on ma nowy monitor nowy komputer nową myszkę a klawiatura pamięta czasy przedwojenne powycierane liter itd. Znalazłam sprzedawcę z Lublina na allegro i miał wystawioną jedną boską klawiaturę. Co o niej sądzicie?? Bo jak dla mnie bomba tylko cena jest niska i nie wiem co o tym sądzić ale gwarancja jest na 2 lata. No i sprzedawca ma 56tys transakcji. 99,8% pozytywnych komentarzy. Co robić?
To jest link:
http://allegro.pl/klawiatura-tracer-...939354931.html
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-22, 21:46   #4033
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak obiecałyście jest wszystko bardzo dobrze!!!!!!: jupi::j upi:

Pod mikroskopem mam wszystko idealnie..:ju pi:

Każdej z Was zostawiam buziaka i ściskam najmocniej jak umiem DZIEKUJE za wsparcie!!!!: cmok::c mok::cm ok:

JUUUUUPPIIIII

świetna wiadomość!! bardzo się cieszę kochana!!

Ojj widze, że temat picia poruszony... Też wolelibyśmy tego uniknąć...
Stary 2011-11-22, 21:46   #4034
evoonia86
Zakorzenienie

jagodzia133 bardzo dobry pomysł
Stary 2011-11-22, 21:49   #4035
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
bardzo ładne

a rozmiarem się nie przejmuj jest zimna i ogólnie jest zimno wiec masz bardziej obkurczone naczynia i rozmiar też jest mniejszy...poza tym zalezy też to od ciśnienia czasem masz opuchnięte palce a czasem jest tak że pierścionki wręcz spadają
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
bardzo eleganckie
A to, że Ci się teraz wydaje luźna, to pewnie dlatego, że jest chłodniej i paluszki zmieniają rozmiar. Jak chodziliście po salonach to byłaś rozgrzana, a tym samym i palec pełniejszy. Ja mam tak, że jak siedzę w domku albo w pracy przy kompie to mi pierścionki z palców spadają. Normalnie z dwa rozmiary mi się paluchy zmniejszają. Więc się nie przejmuj. Będziesz miała wygodnie w lecie
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
W ogóle o tym nie pomyślałam, ale jak was poczytałam to na pewno to zrobię. Z moją góralską rodziną z Nowego Sącza nie ma żartów. Będę mieć spore tempo.

Świetnie!!! Bardzo się cieszę. Martwiłam się i od razu po pracy weszłam żeby sprawdzić jak te wyniki i naprawdę mi ulżyło. Świętuj Kochana. Ja tylko przy kakao, ale wznoszę toast!

Powaznie??? Ale numer No to mi ulzylo Bo po wielkiej euforii wpadlam w panike ze takie piekne a ja musze je z powrotem odeslac... Dobrze ze sie z wami podzielilam moimi spostrzezeniami, bo ja w ogole bizuterii nie nosze, wiec nie wiedzialam ze to moze od temperatury zalezec. Dziekuje wam Kochane jestescie
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 21:57   #4036
Brydzia_
Zakorzenienie

Oj nie bulwersujcie się ani w jedną ani w drugą stronę ja nigdy o tym nie słyszałam dlatego zapytałam. Ja raczej nie będę dawać wody... mam swój rozsądek i nie mam zamiaru się upić. A kilka kieliszków też chce wypić albo winko... tż też wie że ma trzymać fason my się upijemy następnego dnia bo będą poprawiny w domu dla najbliższej rodziny

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 22:03   #4037
jagodzia133
Zakorzenienie

lecę spać dobranoc
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-22, 22:06   #4038
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne.
Kupowaliście je może w Żywcu w Taxorze??
Cytat:
A ja wam sie kochane pochwale ze mam juz dwojeczke z przodu!!!

Ja tez chcę!!

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
A my winka już zakupiliśmy, bo natrafiliśmy na okazyjną cenę. Niestety żadne tam wyszukane. Po prostu Carlo Rossi bo smakują nam, naszym przyjaciołom i rodzicom. Osobiście uwielbiam różowe CR
Tez lubię różowe CR. I na pewno tez będziemy je na wesele kupować CR we wszystkich kolorach.
A jaka to okazja i w jakim sklepie??

Cytat:
To do łóżeczka i sie kurować

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a zapomniałam wam napisać że tżcik bardzo się ucieszył z prezentu (spinek) i bardzo mu się spodobały.
A teraz mam problem z prezentem na święta.... bo on wszytko ma skórzany portfel, pasek, ciuchów że hoho, zegarek, maszynkę elektryczną, perfumami on handluje... no i nie mam co mu kupić. Koleżanka mi poddała pomysł aby kupić mu klawiaturę do komputera. W sumie on ma nowy monitor nowy komputer nową myszkę a klawiatura pamięta czasy przedwojenne powycierane liter itd. Znalazłam sprzedawcę z Lublina na allegro i miał wystawioną jedną boską klawiaturę. Co o niej sądzicie?? Bo jak dla mnie bomba tylko cena jest niska i nie wiem co o tym sądzić ale gwarancja jest na 2 lata. No i sprzedawca ma 56tys transakcji. 99,8% pozytywnych komentarzy. Co robić?
To jest link:
Fajny pomysł. Ja też wolę praktyczne prezenty.
A co do tej klawiatury to myślę, że spoko. Mój brat ma tej firmy i nie narzeka. A co do ceny to jako informatyk zorientowany trochę w rynku mogę Ci powiedzieć, że ceny takich rzeczy poszły bardzo w dół i spokojnie możesz kupować

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 22:08   #4039
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
To jest link:
Jagodziu pozwolilam sobie zapytac mojego TZta o klawiatury bo On czesto sobie kupuje rzeczy do kompa. Powiedzil, ze najlepsza firma to Logitech i lepeij kupic najtansza Logitech niz drozszą "no name" bo te nieznane czesto sie zawieszają. Pokazalam Mu tą co TY wklepilas i powiedzial, ze fajna nawet i z bajerami i firma tez nie najgorsza, aczkolwiek wolalby Logitech i mowil tez zebys sie zastanowila nad bezprzewodową

ps. a moim zadaniem bardzo fajny pozmysl! praktyczne rzeczy zawsze są trafione
Stary 2011-11-22, 22:17   #4040
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
To do łóżeczka i sie kurować
zaraz się kładę

jagódka dobrej nocki
Stary 2011-11-22, 22:18   #4041
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz się kładę

jagódka dobrej nocki
Szybkiego powrotu do zdrowia

Laura

Stary 2011-11-22, 22:40   #4042
(kicia)
Zakorzenienie

lecę spać dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 22:45   #4043
Talaaa87
Zadomowienie

Hej dziewczynki... ja tylko na chwilke wpadłam, ale nie dam rady Was nadrobić bo jestem taka zła że szok cos mi się dzieje z komputerem i od popołudnia nie mogłam go włączyć... i dopiero teraz mi się udało...
Nadrobię Was Kochane jutro...

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 23:08   #4044
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne.
Kupowaliście je może w Żywcu w Taxorze??

Niom, a ty z tych okolic moze?
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 23:11   #4045
Lubcia
Zadomowienie

Witajcie dziewuszki

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za opinie na temat mojej fryzurki. Pytałyście czy przetrwała noc i jak się w niej czułam. Fryzurka przetrwała całą noc i cały dzień w pracy bez żadnych uszkodzeń i defektów. Loczki były cały czas skręcone nawet dzisiaj wieczorem na spotkaniu z kumpelami bardzo mi się podobała i niewierzyły mi że ją mam od wczoraj. Jestem z niej bardzo zadowolona i po małych poprawkach sądzę że taką właśnie fryzurkę będę miała na swoim ślubie

Kooocurku
bardzo się ciesze że wyniki są dobre i razem z tobą piję Wasze i nasze zdrówko
Marylka80 obrączki nie są w moim guście ale najważniejsze że wam się podobają i jesteście z nich zadowoleni
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 23:15   #4046
Chatka
Wtajemniczenie

koooocurku! Strasznie się cieszę, że wszystko jest w porządku, wiedziałam, że tak będzie!

marylko, mnie się bardziej podobasz w wersji ecru/fiolet - jakoś bardziej mi do Ciebie ta wersja pasuje
I brawo za obrączki, ślicznie wyglądają

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Chatko jeśli jesteś zainteresowana dalej czesaniem się na ślub w salonie VIP to od 1 grudnia przenoszą się na Górniczą 3/13 właśnie dostałam smsa od pani Emili
Hmm, nie wiem dokładnie, gdzie ta Górnicza jest? A Ty się już do nich zapisałaś na swój ślub?

Cytat:
Kochana mnie to niezmiernie cieszy
ale jednak trochę zmieniliśmy na:
Twój Niusio 19maj2012
Twoja Jagódka 19maj2012

bo to on mi wkłada tą obrączkę to tak jak by mówił do mnie jestem twoim Niusiem a maj zamiast maja dlatego że u sebastiana już by się nie zmieścił napis ale to już drobnostka
Kochana, a nie miała być przypadkiem Moja Gódka? Wtedy na Niusiowej obrączce na pewno by się zmieściło "maja" - bo mnie ten "maj" też kłuje w oczy, ale tego na pewno się domyślacie

Cytat:
Napisane przez mysia7a Pokaż wiadomość
Znamy się ponad dwa lata nawet nie wiem kiedy to zleciało. Mieszkamy w okolicach Warszawy, Radomia.. Sukienkę wkleje, jak tylko znajde się na własnym komputerze A sala... niby koszt ten sam, w jednej i drugiej, tylko tu własnie... jedna sala jest na parterze, troszkę dalej od cywilizacji, można wyjść na taras, tylko tu ale... sala posiada restauracje, pani która jest właścicielką ma również sklep spożywczy i wszystko, co jest przeterminowane, albo nie zejdzie z jednego i z drugiego trafia na stoły weselne, lub inne imprezy. A druga sala, jest na piętrze, na dole jest sklep samoobsługowy, i wiem, że tam wszystko jest świeże, obsługa sympatyczna. Tylko goście jak już by chcieli wyjsć to stali by na dworze przed sklepem. A ślub planujemy w sierpniu. I teraz nie wiem co jest gorsze, nie świeże jedzenie, czy brak zieleni
Witaj Ja na pewno postawiłabym na pyszne i świeże jedzenie, bo jest dużo ważniejsze, niż okolica, choć okolica dla mnie też jest ważna. Ale jednak ryzyko zatrucia wykluczyłoby tę pierwszą salę od razu.

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Ogłaszam wszem i wobec.......

Tadaaaaaaaaaaaam
mamy obraczki zamowione jestem szczesliwa

http://www.yes.pl/obraczki_slubne/35...O-Z-R01-OBR-86

takie tylko te wcięcia na środku są mniejsze
Będa do odbioru przed Świętami
Bardzo ładne

Cytat:
oto moje zakupy: torebka i biustonosz (zwykła bardotka w kolorze cielistym) i do tego bezszwowe majteczki.
Bardzo ładny staniczek, a czemu majteczek nie pokazałaś? ;p mnie akurat bardziej interesują, bo stanika chciałabym nie mieć pod suknią. Ile za komplet zapłaciłaś i gdzie robiłaś zakupy?

Cytat:
Napisane przez ScarlettOh Pokaż wiadomość
Hej hej, dziewczęta!

Dołączam do grona PM2012

Data ślubu wyznaczona na 1.09.2012 r. Jeśli chodzi o organizację, to najważniejsze sprawy, czyli termin w kościele, sala, zespół i foto/video mamy już zaklepane. Przyszedł właśnie taki czas stagnacji, kiedy niewiele się dzieje, tylko sobie rozmawiamy o weselu...

Ruszamy do boju po Nowym Roku
Witaj Pochwal się nam pierścionkiem, pokaż salę

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny maliny

Byłam dzisiaj na zrobieniu próbnej fryzurki do ślubu. Wklejam fotki i po proszę o szczere opinie czy mogę mieć taką fryzurkę.
Fryzurka wygląda super, mi też ta grzywka trochę nie leży, więc z nią na pewno coś trzeba zrobić, ale reszta - super

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Klikam do Was już z nowego domku!
Przeprowadzka była bezbolesna, teraz pozostaje tylko sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie... Za oknem świeci piękne słonko, chociaż nie wiem ile jest stopni, bo nie mamy termometru :P Widok z okna: trochę domków i pól, a na horyzoncie rozciąga się panorama Lublina I'm back!
Ze ślubnych newsów:
  • od wczoraj zostało nam 8 miesięcy do ślubu! Czyli dzisiaj już tylko 7 i dwadzieścia kilka dni... A ja nadal nie mam sukni, buuu... ale w grudniu szturmuję nowe kolekcje, zresztą może na targach ślubnych coś wypatrzę.
  • W sobotę lub niedzielę idziemy na targi ślubne - szukamy obrączek i sukni dla mnie!
  • W najbliższą sobotę idziemy także na bal andrzejkowy do naszego lokalu weselnego, ale bo to moja niespodzianka dla TŻ. Powiedziałam mu tylko, że na sobotę ma szykować garnitur
  • Poza tym zaplanowaliśmy już termin nagrywania naszego videozaproszenia - będzie to 10 grudnia
Nooo, w końcu przeprowadzka!! Superowo, cieszę się razem z Wami nie martw się, ja też już tyle salonów schodziłam, ale dalej nie mam swojej... Na pewno w końcu uda nam się znaleźć te jedyne

Nie mogę się już doczekać Waszego video-zaproszenia nam się też takie marzy, zobaczymy, czy uda nam się zrealizować. Pokażesz, jak już zrobicie?

no i udanej zabawy-niespodzianki!

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
niestety nie wszyscy goście to rozumieją, mam znajomych którzy z resztą będą na weselu i oni są bardzo natarczywi jeśli chodzi o picie, ale mam nadzieję że nie będziemy zmuszeni oszukiwac gości w ten sposób...

nie cierpię tego tekstu a takie teksty będą napewno u mnie leciały bo towarzystwo lubi wypic...
Ja nie rozumiem ani picia wody, ani namawiania Młodych na picie, a już tym bardziej jakichś krzywych akcji ze strony gości. My nie będziemy pić wódki na swoim weselu, w ogóle rzadko pijemy alkohol, a już na swoim tym bardziej nie chcemy być pod wpływem. I na pewno na długo przed weselem będziemy o tym mówić Gościom, żeby nie było nieporozumień. Zresztą większość naszej Rodziny i Przyjaciele wiedzą, że alkohol nie jest dla nas żadną atrakcją i za nim nie przepadamy. Możliwe, że będziemy sobie robić jakieś bardzo delikatne kolorowe drinki, ale czystej wódki na pewno pić nie będziemy.
I szczerze, jakby mi ktoś zaczynał dokuczać na moim własnym weselu, że nie piję, albo rzucać durnymi tekstami, to bym człowieka wyśmiała A gdyby był natarczywy, to to bym powiedziała, że to koniec naszej rozmowy i zapraszam albo do dalszej zabawy, albo do wyjścia

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-11-22 o 23:18
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 23:44   #4047
Talaaa87
Zadomowienie

A jednak Was dziś nadrobiłam

Cytat:
Ok ja już prawie skończyłam poszło mi na tą kule 12 kartek A4
A Tobie Kiciu ??
Śliczne te kule

Cytat:
My właśnie kiedyś z TŻtem rozmawialiśmy na ten temat i stwierdziliśmy że będziemy pić wode... oczywiście nie cały czas, ale na początku to na pewno

kooocur Wiedziałam że będzie dobrze Bardzo sie cieszę razem z Tobą

Cytat:

Tylko nie wiem czemu mam jakies dziwne wrazenie ze ta moja jakas taka luznawa jest, i nie wiem czy mi sie tylko tak wydaje, ale stasznie swobodnie ja wkladam i zdejmuje. Wydaje mi sie ze ta w salonie co mierzylam siedziala ciasniej

A w ogole to dziekuje wszystkim za opinie co do sukienki, ale decyzji jeszcze nie podjelam...mam jeszcze troche czasu, pobuszuje za inspiracjami, moze wybiore sie z TZ w poszukiwaniu garnituru i wtedy zobaczymy.
za obrączki... śliczne są
A ja Ci miałam pisać wczoraj o sukience i zapomniałam mnie bardziej podoaba się jaśniejsza z fioletowym pasem

Cytat:
A ja wam sie kochane pochwale ze mam juz dwojeczke z przodu!!!
Cytat:
Oj to ja tez bym już chciała tą 1... a pamiętam jak się cieszyłam ze ma 400 ddś, a tu teraz 255

tenebrosa gratuluję przeprowadzki do nowego mieszkanka

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Lece Spać dziewczynki...... Dobrej Nocki do jutra

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 23:49   #4048
__Paulinka__
Zakorzenienie

ja tez lece spac Dobranoc
Stary 2011-11-23, 00:13   #4049
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Niom, a ty z tych okolic moze?
Jakieś 30km od Żywca. Też tam zamawialiśmy

Laura

Stary 2011-11-23, 05:58   #4050
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzień dobry!!!!!!!

Kocur ciesze się, że już jest dobrze!!! No i tak ma już być zawsze!

Marylka bardzo ładne obrączki. Wyglądają na dosyć solidnie zrobione

Dziewczyny, a oto wiadomość dla Was od mojego TŻta(cytuję):

"Zapytaj się dziewczyn na wizażu, jak długo czekały na próbki zaproszeń CELINA z allegro??? Bo coś długo już czekamy."

Tak więc do tych co zamawiały (Kindzia i MagdaS)- Po ilu dniach je dostałyście????

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości