![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: czy to był orgazm ?
a ja Wam mówie że Jej sie sikac chciało hehe
Wogóle to żonie nie zazdroszcze jakby mój mąż miział jakąś paniene w samochodzie a potem sie pytał na forum czy Ona miała orgazm to bym go chyba wychłostała na śmierć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Panna, panna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na wybory nie poszlam po tym co zobaczylam co proponuje sluynny Pan Kononowicz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co wszyscy z ta Jagiellona? Jaga to zdrobnienie od Agaty ![]() ![]() ![]() A propos jagiellonii, w wyborach na radnego b-stoku czy cos, bral udzial Jacek Chanko (pilkarz Jagi). Mialam na niego glosowac, bo... jego koledzy puszczali do mnie oczka i sie milo usmiechali, gdy szlam chodnikiem wzdluz ulicy i nie zwazali na mego TZ ![]() ![]() ![]() Koniec OT ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Ja myślałam że Jaga to od Jadwigi. Mam kuzynkę Jadzię .... i czasami mówią na nią Jaga
![]() Taki off topic
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja myslalam ze od baby jagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Tez
![]() Baba Jaga to Baba Agata ![]() ![]() "Bo wiecie, u nas we wsi wszyscy na J: Jerzy, Jadwiga, Jantoni, Jagata" ![]()
#66 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę Ci , do mnie piłkarze nigdy nie puszczają oczek ![]() Ale sam kiedys grałem jakiś czas w piłkę w klubie to coś tam na piłce się znam, więc Jaga Pani (hmm,Panno ![]() Babie Jadze,ale z tym nie chciałem ryzykować ,aby czasem nie urazic Pani kobiecej duszy hehe ![]() A tak wracając do TZ i Twego związku to żyjąc bez ślubu jakoś każdemu z partnerów więcej zależy na drugiej osobie.Nie tylko ja to zauważam. Mam nadzieję,że Twój TZ nigdy Ci sie nie znudzi i wzajemnie,czego Ci życzę z całego serca ![]() ![]() ![]() U mnie też z tym nie jest najgorzej , acz wiem ,że za chwilę rzuci się na mnie kilka osób z zarzutem jaki to ja jestem straszny ![]() Cóż , kilka osób mnie już odpowiednio oceniło po tym drobnym epizodzie w aucie,acz nie mam im tego za złe.Dla niektórych kobiet mąż po ślubie staje się niewolnikiem który nic już nie może i niech tylko by spróbował rzucic na kogoś okiem,usmiechnąć się to już by obcinały ręce hehe ![]() Tymczasem jak do nich koledzy się uśmiechają czy ich kokietują to wszystko pewno jest OK.Znam kilka takich osób na zasadzie... jak ja się usmiecham i wręcz prowokuje to jest to zabawa,ale jak mąż się usmiechnie do kogoś to już zdrada ![]() Jak chodzi o zakazy wyborcze to papierosów też nie palę,alkohol sporadycznie i to tylko piwko ,a sex to tylko za kółkiem ![]() Miłego tygodnia życzę...ja zmykam ,bo rano do pracy ![]() PS.Dla niektórych to nawet takie pisanie na forum jest zdradą małżeńską i nawet uważają ,że powinno się z tego spowiadać...parodia , ale znam takie osoby i nie są to tylko kobiety ![]() Pa pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy sobie wyobrazic zone w takiej sytaucji w aucie z jakims kolegą.Zastanowic czy nie mialbys nic przeciwko.
Jesli ty nie ona tez nie.Ok tworzycie otwarty zwiazek i uklad jest jasny. |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Litości... Nie ma związku między niewolnictwem a tą sytuacją. Nikt tobie nie wytykał patrzenia na tę panienkę ani uśmiechania się do niej. Czyżbyś nie zdawał sobie sprawy z tego co robisz? Czy może nie panujesz na rękoma i to stało się bez udziału woli? W obydwu przypadkach wskazane jest leczenie, a nie ucinanie łap ![]() Przed chwilą napisałeś "drobny epizod", kilka postów wcześniej Cytat:
![]() Niewiniątko, co obmacuje panienki chociaż przysięgało żonie wierność i kompromituje się później na jakimś forum, wypytując czy udało mu się zrobić dobrze ![]() Po co się było żenić, skoro teraz chce się z kwiatka na kwiatek skakać i trudno nad rączkami zapanować? Edytowane przez lobelia Czas edycji: 2006-11-13 o 00:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja bym za Babe Jage sie nie obrazila, wrecz przeciwnie, uznalabym to za komplement :d Nie jestem "normalna" (czyt. taka jak wszyscy) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najwazniejsze aby w zwiazku nie dopuscic do rutyny i rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac. Bo dzieki rozmowie najwiecej dowiadujemy sie o patrnerze. Jesli cos lezy mi na watrobie, bo np. zachowanie TZ mi sie nie spodobalo to mowi to jemu a nie dusee to w sobie i czuje uraze, bo wiem, ze najprawdopodobniej nie ie o co jestem zla. Nie jest przeciez jasnowidzem. Jesli przestrzega sie tych 2 swietych zasad to uniknie sie wowczas takich spiec i suytuacji o jakich piszesz ![]() Ja TZ to ostatnio zdradzilam... myslami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
![]()
hehe
![]() To może napiszesz na czym ta niby zdrada polegała , a może było to coś podobnego do tej mojej sytuacji, acz nie sądze ![]() Wątek miał być tytułowy,ale powoli schodzimy na inne tematy , tzn. jaki to ja jestem wredny ![]() Nie będę się rozpisywał,bo nie zależy mi na tym jak mnie tam oceniają inne czytelniczki, ale ocena danej sytuacji zależy od wielu czynników Jeśli ktoś mówi , że ukradł cukierek to jak to ocenimy ![]() Że jest złodziej, źle wychowany,uciąć mu rękę, powiesić i najlepiej zabić od razu. Tak mówimy .... gorzej jak potem dowiemy się przypadkowo , że ukradł , bo umierał z głodu ![]() Takie jest życie moje Drogie Panie , więc nigdy nie rzucajmy kamieniami , ja sam nigdy nikogo źle nie oceniam , właśnie dlatego ,że nie jestem święty i nigdy już takowym nie będę Jedynie Panna Jaga ![]() ![]() Koniec i kropka...miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie oceniam, bo to nie moje zycie, nie ja jakby cos odpowiem za czyjes bledy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po pierwsze ja nie mam męża (jeszcze) a po drugie patrzeć a dotykać to różnica ! Każdy może sie oglądać za kim chce Jego sprawa ale co innego dotykać i sie pytać czy miał ten ktoś orgazm.Żenujące! Spytaj o to żone to zobaczymy co Ci powie skoro Ty nie widzisz w tym nic złego a najlepiej postaw sie w Jej sytuacji! Róbta co chceta ja nie cierpie jak ktoś sie szmaci a faceci też to robią.Tyle ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |||||
Zakorzenienie
|
Wątek jest poprostu śmieszny, humoreska, cytaty, piosenki, orgazmy - istny cyrk.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jakbyś się czuł gdyby twoja żonka miziała się z kolegą w samochodzie-zresztą niewiadomo czy tego nie robi... ![]() ![]() Zadowolony byś był? ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hehe dokładnie P.S. najlepiej będzie jak sie spytasz swojej koleżanki co sie wtedy z Nią działo zamiast pytać Nas skoro Nią nie jesteśmy i nie wiemy co sie Jej tam chciało.Albo spytaj żone haha |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój pokój, Twój bałagan. ![]() Nie wtrącam się, czy lubisz sobie przygruchać nową pannę od czasu do czasu w ramach przysłowiowej walki z nudą czy może masz oziębłą żonę, która Cię nie rozumie (np.) i realizujesz swoje potrzeby... ![]() Aha, i wątki o zdradach też są - ludzka rzecz w końcu. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Właśnie,za dużo ludzi widzi tylko czarne i białe. Takie sytuacje należy oceniać w szerszej perspektywie. To jest tylko sytuacja , trochę erotyczna ,trochę zdrada,trochę miłych pieszczot nawet nie do końca związanych z seksem...pewne sytuacje nie biorą się z powietrza,coś jest zawsze przyczyną , tak jak napisałaś...może moja nuda , może oziębła żona , może...nikt nawet nie spytał kim była ta kobieta w aucie i kim jest lub była dla mnie ![]() Dziękuję za spokojne podejście do mojej osoby...cenię takie osoby na codzień ,możesz mi wierzyć. Pozdrawiam i życzę samych przyjemnych chwil w naszym krótkim życiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
A zeby to obesrało
![]() Jotek miałam Cię za fajnego faceta, ale srogo się rozczarowałam. Ty po prostu ****iarz jesteś! ![]() I w glębokim poważaniu mam Twoje odcienie szarości i Twoją historę pt "Kim jest lub była dla mnie tajemnicza, sikająca nieznajoma". Zapodaję głębokiego bulwersa i idę spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Co Was tak nagle wszystkie o tym sikaniu wzięło ![]() Hmm...czytając (tak wyrywkowo ) niektóre tematy na temat sexu , co i jak i kiedy i jeszcze z kim .... to to moje postępowanie to jest naprawdę niewinną chwilą podczas długiej podróży ..... z Krakowa do ....do tego te cholerne remonty na drodze....to co mieliśmy wtedy robić do licha z łapami jak się po pół godziny stało w miejscu ![]() ![]() I po drugie (proszę nie odwracać oczu tylko patrzeć mi prosto w ...monitor!!!) jeśli ja jestem wg Pani na podstawie tego wydarzenia ****iarz to wg mnie 87% forumowiczek na tym forum jest 3X gorsze ode mnie (nie chce mi sie teraz szukać cytatów)....no to jak mam je nazwać he he??? Zawsze pkt. widzenia zależy od pkt-u siedzenia ![]() Widzisz , przed Twoim 19" LCD wygląda to trochę inaczej niż przed moim 17"LG.Jeśli to ja się przytulam do Pana X to jest to romantyczny epizod , a jeśli robi to ta Pani z 3 piętra to jest to już ****iarstwo. KOŃCZĘ....na dzisiaj tzn. wczoraj (godz. 0.30 he he).Nie piszę tego oczywiście do paulakrk , bo ją akurat polubiłem , ale tak sobie z nudów.No , bo co można robić o tej godzinie ![]() Wiem , wiem co...ale to nie dzisiaj akurat ... wypada ta transimsja z meczu ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
![]()
dobra , jak się jeszcze odzywasz to nie jest tak źle
![]() wracam do codziennych obowiązków , idę nakarmić kwiatki , wyprowadzić rybki w akwarium , podlać psa itp... No i czego te kobiety tak od razu sie obrażają , skoczyłaś na mnie jakbym Cię conajmniej zdradził czy chciał zdradzić i to z ... ![]() A ja jestem tylko malutką złotą rybką , która pływa w tym paskudnym oceanie pełnym strasznych rekinów...niestety ![]() Gdybym się już czasem nie odezwał na forum to znaczy , że nie zdążyłem się odpowiednio zabezpieczyć i .... stało się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
![]() miała orgazm od głaskania w policzek? oj zazdroszcze . |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Paula, no po prostu karmię. ![]() Ech, Jotek, ja tam się w Twoje spodnie niczym Romek nie mieszczę, ale nie oczekuj, że zapodasz sobie tekst o choćby tylko miźganiu jakiejś Nielegalnej ![]() ![]() ![]() A że my baby /dobrze, że chłopięta to inne ![]() ![]() Ale nie bój się, ukrzyżowanko będzie tylko raz. ![]() Dobranoc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.