czy to był orgazm ? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-12, 19:51   #61
kami828
Zadomowienie

Dot.: czy to był orgazm ?

a ja Wam mówie że Jej sie sikac chciało hehe

Wogóle to żonie nie zazdroszcze jakby mój mąż miział jakąś paniene w samochodzie a potem sie pytał na forum czy Ona miała orgazm to bym go chyba wychłostała na śmierć Albo narzędzie "zbrodni" ( w tym wypadku będzie to ręka) upitoliła i nie ma że boli
kami828 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 21:37   #62
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jotek Pokaż wiadomość
Męska intuicja mi to podpowiedziała
dziekuję za definicje orgazmów i marazmów...dla mnie ten ostatni zawsze się kojarzy z zastojem,a ambaras z problemem nie do rozwiązania...cóż,namiesz ałem trochę.
Z tą panną to mnie zaskoczyłaś
Coś tam o TZ czytałem Ale chyba już niedługo się to zmieni?
Aha,idź na wybory ,bo jak Wam babcie wybiorą tego no...to ani alkoholu mieć nie będziesz,ani papierosów no i sexu pewnie też Wam zabroni
Domyślam się,że Jaga to od Jagiellonii?
podobno mezczyzni mnie maja intuicji a tylko kobiety ja maja
Panna, panna To, ze mam TZ to nie oznacza, ze jestem Pania Po slubie jeszcze nie jestem, a nawet nie jestem zareczona Wole zyc na kocia lape Tak jest o wiele wygodniej Jak sie partner znudzi albo podpadnie zawsze mozna podonic
Na wybory nie poszlam po tym co zobaczylam co proponuje sluynny Pan Kononowicz. Nie wiem czy wiesz, ale zdobyl 4 miejscie, takie mial poparcie wyborcow Ale mysle, ze ludzie glosowali na niego aby sie pozgrywwac Alkoholu moga zabronic (za wyjatkiem czerwonego wytrawnego wina), o papierosach nie wspomne (jestem niepalaca) oraz narkotykow (bralam kiedys morfine dozylnie ), wiec mi to nie przeszkadza A sex w miejscach publicznych tak jest zakazany, wiec...

A co wszyscy z ta Jagiellona? Jaga to zdrobnienie od Agaty Czyzbys byl "sledziem"
A propos jagiellonii, w wyborach na radnego b-stoku czy cos, bral udzial Jacek Chanko (pilkarz Jagi). Mialam na niego glosowac, bo... jego koledzy puszczali do mnie oczka i sie milo usmiechali, gdy szlam chodnikiem wzdluz ulicy i nie zwazali na mego TZ TZ sie z lekka obrazil bo to nasza 2 rocznica byla Zaczal mi zarzucac, ze sie za facetami ogladam, kiedy on za dziewczynami wzrokiem nie wodzi

Koniec OT

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 21:47   #63
giraffe
Zadomowienie

Ja myślałam że Jaga to od Jadwigi. Mam kuzynkę Jadzię .... i czasami mówią na nią Jaga
Taki off topic

"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..."
giraffe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 21:48   #64
bess
Zakorzenienie

Ja myslalam ze od baby jagi
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 22:06   #65
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
Ja myslalam ze od baby jagi
Tez
Baba Jaga to Baba Agata
"Bo wiecie, u nas we wsi wszyscy na J: Jerzy, Jadwiga, Jantoni, Jagata"

AV by jaga_2001
Stary 2006-11-12, 23:01   #66
jotek
Raczkowanie

Smile Dot.: czy to był orgazm ?

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Tez
Baba Jaga to Baba Agata
"Bo wiecie, u nas we wsi wszyscy na J: Jerzy, Jadwiga, Jantoni, Jagata"
pragnę nieśmiało zauważyć , że "jotek" tez jest na "j"
Zazdroszczę Ci , do mnie piłkarze nigdy nie puszczają oczek

Ale sam kiedys grałem jakiś czas w piłkę w klubie to coś tam na piłce się znam,
więc Jaga Pani (hmm,Panno )Agatko skojarzyło mi się z jagiellonią ,zaraz po
Babie Jadze,ale z tym nie chciałem ryzykować ,aby czasem nie urazic Pani kobiecej duszy hehe
A tak wracając do TZ i Twego związku to żyjąc bez ślubu jakoś każdemu z partnerów więcej zależy na drugiej osobie.Nie tylko ja to zauważam.
Mam nadzieję,że Twój TZ nigdy Ci sie nie znudzi i wzajemnie,czego Ci życzę z całego serca

U mnie też z tym nie jest najgorzej , acz wiem ,że za chwilę rzuci się na mnie kilka osób z zarzutem jaki to ja jestem straszny
Cóż , kilka osób mnie już odpowiednio oceniło po tym drobnym epizodzie w aucie,acz nie mam im tego za złe.Dla niektórych kobiet mąż po ślubie staje się niewolnikiem który nic już nie może i niech tylko by spróbował rzucic na kogoś okiem,usmiechnąć się to już by obcinały ręce hehe
Tymczasem jak do nich koledzy się uśmiechają czy ich kokietują to wszystko pewno jest OK.Znam kilka takich osób na zasadzie... jak ja się usmiecham i wręcz prowokuje to jest to zabawa,ale jak mąż się usmiechnie do kogoś to już zdrada
Jak chodzi o zakazy wyborcze to papierosów też nie palę,alkohol sporadycznie i to tylko piwko ,a sex to tylko za kółkiem
Miłego tygodnia życzę...ja zmykam ,bo rano do pracy
PS.Dla niektórych to nawet takie pisanie na forum jest zdradą małżeńską i nawet uważają ,że powinno się z tego spowiadać...parodia , ale znam takie osoby i nie są to tylko kobiety
Pa pa
jotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 23:09   #67
jotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kami828 Pokaż wiadomość
a ja Wam mówie że Jej sie sikac chciało hehe

Wogóle to żonie nie zazdroszcze jakby mój mąż miział jakąś paniene w samochodzie a potem sie pytał na forum czy Ona miała orgazm to bym go chyba wychłostała na śmierć Albo narzędzie "zbrodni" ( w tym wypadku będzie to ręka) upitoliła i nie ma że boli
hmm,to całkiem interesujące...ciekawe ile kończyn brakuje Twemu mężowi , bo oczy to ma już napewno wyskubane ...i nie ma ,że nie widzi
Stary 2006-11-12, 23:19   #68
bess
Zakorzenienie

Wystarczy sobie wyobrazic zone w takiej sytaucji w aucie z jakims kolegą.Zastanowic czy nie mialbys nic przeciwko.
Jesli ty nie ona tez nie.Ok tworzycie otwarty zwiazek i uklad jest jasny.
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 23:48   #69
lobelia
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
U mnie też z tym nie jest najgorzej , acz wiem ,że za chwilę rzuci się na mnie kilka osób z zarzutem jaki to ja jestem straszny
Cóż , kilka osób mnie już odpowiednio oceniło po tym drobnym epizodzie w aucie,acz nie mam im tego za złe.Dla niektórych kobiet mąż po ślubie staje się niewolnikiem który nic już nie może i niech tylko by spróbował rzucic na kogoś okiem,usmiechnąć się to już by obcinały ręce hehe
Tymczasem jak do nich koledzy się uśmiechają czy ich kokietują to wszystko pewno jest OK.Znam kilka takich osób na zasadzie... jak ja się usmiecham i wręcz prowokuje to jest to zabawa,ale jak mąż się usmiechnie do kogoś to już zdrada
Jak chodzi o zakazy wyborcze to papierosów też nie palę,alkohol sporadycznie i to tylko piwko ,a sex to tylko za kółkiem
No to się rzucam

Litości... Nie ma związku między niewolnictwem a tą sytuacją.
Nikt tobie nie wytykał patrzenia na tę panienkę ani uśmiechania się do niej.
Czyżbyś nie zdawał sobie sprawy z tego co robisz? Czy może nie panujesz na rękoma i to stało się bez udziału woli? W obydwu przypadkach wskazane jest leczenie, a nie ucinanie łap

Przed chwilą napisałeś "drobny epizod", kilka postów wcześniej

Cytat:
Jesteśmy w dosyć bliskich stosunkach,ale jeszcze nie kochaliśmy się.
Wstydź się, kochasiu

Niewiniątko, co obmacuje panienki chociaż przysięgało żonie wierność i kompromituje się później na jakimś forum, wypytując czy udało mu się zrobić dobrze

Po co się było żenić, skoro teraz chce się z kwiatka na kwiatek skakać i trudno nad rączkami zapanować?

Edytowane przez lobelia
Czas edycji: 2006-11-13 o 00:08
lobelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 00:36   #70
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
pragnę nieśmiało zauważyć , że "jotek" tez jest na "j"
Zazdroszczę Ci , do mnie piłkarze nigdy nie puszczają oczek

Ale sam kiedys grałem jakiś czas w piłkę w klubie to coś tam na piłce się znam,
więc Jaga Pani (hmm,Panno )Agatko skojarzyło mi się z jagiellonią ,zaraz po
Babie Jadze,ale z tym nie chciałem ryzykować ,aby czasem nie urazic Pani kobiecej duszy hehe
A tak wracając do TZ i Twego związku to żyjąc bez ślubu jakoś każdemu z partnerów więcej zależy na drugiej osobie.Nie tylko ja to zauważam.
Mam nadzieję,że Twój TZ nigdy Ci sie nie znudzi i wzajemnie,czego Ci życzę z całego serca

Miłego tygodnia życzę...ja zmykam ,bo rano do pracy
PS.Dla niektórych to nawet takie pisanie na forum jest zdradą małżeńską i nawet uważają ,że powinno się z tego spowiadać...parodia , ale znam takie osoby i nie są to tylko kobiety
Pa pa
Akurat nie wiem, czy to byli pilkarze, moze najblizsza rodzina, albo kumple z podworka, nie interesuje mnie to teraz
Ale ja bym za Babe Jage sie nie obrazila, wrecz przeciwnie, uznalabym to za komplement :d Nie jestem "normalna" (czyt. taka jak wszyscy) Nawet moj zwiazek z TZ nie nalzey do normalnych, ale moze dlatego, ze jestem "inna" pociagam i ciagle intryguje lubego Gdy jestesmyna jakiejsimprezie a ja nie jestem w najlepszym humorze a chce, zeby chociaz luby dobrze sie bawil to mowie mu zeby "poderwal" sobie jakas lasencje i potanczyl, pogadal Oczywiscie sa pewne granice, np. macanko Wiem, ze TZ niechcialby widziec mnie jak obsciskuje sie badz caluje z obcym "fagasem" i ja oczekuje od niego tego samego.
Najwazniejsze aby w zwiazku nie dopuscic do rutyny i rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac. Bo dzieki rozmowie najwiecej dowiadujemy sie o patrnerze. Jesli cos lezy mi na watrobie, bo np. zachowanie TZ mi sie nie spodobalo to mowi to jemu a nie dusee to w sobie i czuje uraze, bo wiem, ze najprawdopodobniej nie ie o co jestem zla. Nie jest przeciez jasnowidzem. Jesli przestrzega sie tych 2 swietych zasad to uniknie sie wowczas takich spiec i suytuacji o jakich piszesz

Ja TZ to ostatnio zdradzilam... myslami Dobrze, ze go wtedy nie bylo Choc raz niby go zdradzilam... On tak twierdzi, ja nie. Wazne jest tez aby wyznaczyc sobie pewne granice, co mozna a czego ie. Ja juz wiem, ze przed obcym kolesiem rozebrac sie nie moge...

AV by jaga_2001
Stary 2006-11-13, 08:28   #71
jotek
Raczkowanie

Wink Dot.: czy to był orgazm ?

hehe
To może napiszesz na czym ta niby zdrada polegała , a może było to coś podobnego do tej mojej sytuacji, acz nie sądze
Wątek miał być tytułowy,ale powoli schodzimy na inne tematy , tzn. jaki to ja jestem wredny
Nie będę się rozpisywał,bo nie zależy mi na tym jak mnie tam oceniają inne czytelniczki, ale ocena danej sytuacji zależy od wielu czynników
Jeśli ktoś mówi , że ukradł cukierek to jak to ocenimy
Że jest złodziej, źle wychowany,uciąć mu rękę, powiesić i najlepiej zabić od razu.
Tak mówimy .... gorzej jak potem dowiemy się przypadkowo , że ukradł , bo umierał z głodu
Takie jest życie moje Drogie Panie , więc nigdy nie rzucajmy kamieniami , ja sam nigdy nikogo źle nie oceniam , właśnie dlatego ,że nie jestem święty i nigdy już takowym nie będę
Jedynie Panna Jaga nie widzi w zaistniałej sytacji "końca świata" i w miarę rozsądnie do tego podchodzi
Koniec i kropka...miłego dnia wszystkim

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-13, 13:11   #72
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
hehe
To może napiszesz na czym ta niby zdrada polegała , a może było to coś podobnego do tej mojej sytuacji, acz nie sądze
Wątek miał być tytułowy,ale powoli schodzimy na inne tematy , tzn. jaki to ja jestem wredny
Nie będę się rozpisywał,bo nie zależy mi na tym jak mnie tam oceniają inne czytelniczki, ale ocena danej sytuacji zależy od wielu czynników
Że jest złodziej, źle wychowany,uciąć mu rękę, powiesić i najlepiej zabić od razu.
Tak mówimy .... gorzej jak potem dowiemy się przypadkowo , że ukradł , bo umierał z głodu
Takie jest życie moje Drogie Panie , więc nigdy nie rzucajmy kamieniami , ja sam nigdy nikogo źle nie oceniam , właśnie dlatego ,że nie jestem święty i nigdy już takowym nie będę
Jedynie Panna Jaga nie widzi w zaistniałej sytacji "końca świata" i w miarę rozsądnie do tego podchodzi
Nie bede tu opowiadac co gdzie i kiedy, bo nie na ten temat i nie o mnie jest ten watek

Ja nie oceniam, bo to nie moje zycie, nie ja jakby cos odpowiem za czyjes bledy , ale swoje wiem , lecz zostawie to tylko dla swojej wiadomosci

AV by jaga_2001
Stary 2006-11-13, 14:31   #73
kami828
Zadomowienie

Cytat:
hmm,to całkiem interesujące...ciekawe ile kończyn brakuje Twemu mężowi , bo oczy to ma już napewno wyskubane ...i nie ma ,że nie widzi

Po pierwsze ja nie mam męża (jeszcze) a po drugie patrzeć a dotykać to różnica ! Każdy może sie oglądać za kim chce Jego sprawa ale co innego dotykać i sie pytać czy miał ten ktoś orgazm.Żenujące! Spytaj o to żone to zobaczymy co Ci powie skoro Ty nie widzisz w tym nic złego a najlepiej postaw sie w Jej sytuacji! Róbta co chceta ja nie cierpie jak ktoś sie szmaci a faceci też to robią.Tyle ! Następnym razem pieść swoja koleżanke nie po szyi tylko tam niżej to będziesz miał pewność że jej mina świadczy o tym że Jej dobrze haha
Stary 2006-11-13, 22:40   #74
jotek
Raczkowanie

Unhappy Dot.: czy to był orgazm ?

Cytat:
Napisane przez kami828 Pokaż wiadomość
Po pierwsze ja nie mam męża (jeszcze) a po drugie patrzeć a dotykać to różnica ! Każdy może sie oglądać za kim chce Jego sprawa...
Ciekawe jak się będziesz czuła jak Twój mąż będzie się oglądał za innymi kobietami...napewno nie będzie ...tylko skąd ta pewność
Stary 2006-11-13, 23:16   #75
Pomadka
Zakorzenienie

Wątek jest poprostu śmieszny, humoreska, cytaty, piosenki, orgazmy - istny cyrk.
Cytat:
Żeleński-Boy...prawie jak Play-Boy
Jak mi jeszcze powiecie , że zginął w wypadku samoch. podczas sexu
to naprawdę obiecuję , że już nigdy podczas jazdy nie pomyślę o niczym co
się zaczyna na o... , s... , m... jak M , k... jak K , itp. jak ITP
Dzieki za cytat,wiedziałem ,że gdzieś tam dzwonili ... ale sens (n=k) zachowałem

Cytat:
hehe
Dokładnie to robicie. Cały wątek się nie trzyma... Kilka tematów razem wymieszane, taki mały bigos.

Cytat:
E, cukierkiem jeszcze nikt się nie najadł.
Cytat:
Cytat:
Ciekawe jak się będziesz czuła jak Twój mąż będzie się oglądał za innymi kobietami...napewno nie będzie
O to samo możnaby ciebie zapytać.
Jakbyś się czuł gdyby twoja żonka miziała się z kolegą w samochodzie-zresztą niewiadomo czy tego nie robi... A chwilę później, on na forum zacząłby się zastanawiać czy miała orgazm, czy sikać jej się chciało, czy po prostu miała taką minę tylko dlatego, że ma chorobę lokomocyjną i chciało jej się wymiotować. A nie wiedziała jak mu to powiedzieć...

Zadowolony byś był?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-14, 14:32   #76
kami828
Zadomowienie

Cytat:
Ciekawe jak się będziesz czuła jak Twój mąż będzie się oglądał za innymi kobietami...napewno nie będzie ...tylko skąd ta pewność
Już napisałam że OGLĄDAĆ można sie za kim chce ja NIKOMU nie zabraniam,mojemu przyszłemu mężowi też nie bo to rzecz naturalna obejżeć sie za kimś ciekawym ale co innego Go dotykać itd. ale o tym już pisałam jak widać nie zrozumiałeś

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość

O to samo możnaby ciebie zapytać.
Jakbyś się czuł gdyby twoja żonka miziała się z kolegą w samochodzie-zresztą niewiadomo czy tego nie robi... A chwilę później, on na forum zacząłby się zastanawiać czy miała orgazm, czy sikać jej się chciało, czy po prostu miała taką minę tylko dlatego, że ma chorobę lokomocyjną i chciało jej się wymiotować. A nie wiedziała jak mu to powiedzieć...

Zadowolony byś był?

hehe dokładnie

P.S. najlepiej będzie jak sie spytasz swojej koleżanki co sie wtedy z Nią działo zamiast pytać Nas skoro Nią nie jesteśmy i nie wiemy co sie Jej tam chciało.Albo spytaj żone haha
Stary 2006-11-14, 15:17   #77
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu uważasz, że reszta widzi koniec świata..?
Twój pokój, Twój bałagan.
Nie wtrącam się, czy lubisz sobie przygruchać nową pannę od czasu do czasu w ramach przysłowiowej walki z nudą czy może masz oziębłą żonę, która Cię nie rozumie (np.) i realizujesz swoje potrzeby...

Aha, i wątki o zdradach też są - ludzka rzecz w końcu.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 22:31   #78
jotek
Raczkowanie

Smile Dot.: czy to był orgazm ?

Cytat:
Napisane przez Aeterna Pokaż wiadomość
Czemu uważasz, że reszta widzi koniec świata..?
Twój pokój, Twój bałagan.
Nie wtrącam się, czy lubisz sobie przygruchać nową pannę od czasu do czasu w ramach przysłowiowej walki z nudą czy może masz oziębłą żonę, która Cię nie rozumie (np.) i realizujesz swoje potrzeby...

Aha, i wątki o zdradach też są - ludzka rzecz w końcu.
Dzięki
Właśnie,za dużo ludzi widzi tylko czarne i białe.
Takie sytuacje należy oceniać w szerszej perspektywie.
To jest tylko sytuacja , trochę erotyczna ,trochę zdrada,trochę miłych pieszczot nawet nie do końca związanych z seksem...pewne sytuacje nie biorą się z powietrza,coś jest zawsze przyczyną , tak jak napisałaś...może moja nuda , może oziębła żona , może...nikt nawet nie spytał kim była ta kobieta w aucie i kim jest lub była dla mnie
Dziękuję za spokojne podejście do mojej osoby...cenię takie osoby na codzień ,możesz mi wierzyć.
Pozdrawiam i życzę samych przyjemnych chwil w naszym krótkim życiu
Stary 2006-11-26, 23:41   #79
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

A zeby to obesrało
Jotek miałam Cię za fajnego faceta, ale srogo się rozczarowałam.
Ty po prostu ****iarz jesteś!

I w glębokim poważaniu mam Twoje odcienie szarości i Twoją historę pt "Kim jest lub była dla mnie tajemnicza, sikająca nieznajoma".

Zapodaję głębokiego bulwersa i idę spać
paulakrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-27, 23:40   #80
jotek
Raczkowanie

Exclamation Dot.: czy to był orgazm ?

Cytat:
Napisane przez paulakrk Pokaż wiadomość
A zeby to obesrało

I w glębokim poważaniu mam Twoje odcienie szarości i Twoją historę pt "Kim jest lub była dla mnie tajemnicza, sikająca nieznajoma".

Nie na temat...zupełnie nie na temat
Co Was tak nagle wszystkie o tym sikaniu wzięło
Hmm...czytając (tak wyrywkowo ) niektóre tematy na temat sexu , co i jak i kiedy i jeszcze z kim .... to to moje postępowanie to jest naprawdę niewinną chwilą podczas długiej podróży ..... z Krakowa do ....do tego te cholerne remonty na drodze....to co mieliśmy wtedy robić do licha z łapami jak się po pół godziny stało w miejscuZ Krakowa do Tarnowa można 3 razy orgazm w aucie przeżyć nie stwarzając najmniejszego zagrożenia na drodze!!!!

I po drugie (proszę nie odwracać oczu tylko patrzeć mi prosto w ...monitor!!!)
jeśli ja jestem wg Pani na podstawie tego wydarzenia ****iarz to wg mnie 87% forumowiczek na tym forum jest 3X gorsze ode mnie (nie chce mi sie teraz szukać cytatów)....no to jak mam je nazwać he he???
Zawsze pkt. widzenia zależy od pkt-u siedzenia
Widzisz , przed Twoim 19" LCD wygląda to trochę inaczej niż przed moim 17"LG.Jeśli to ja się przytulam do Pana X to jest to romantyczny epizod , a jeśli robi to ta Pani z 3 piętra to jest to już ****iarstwo.
KOŃCZĘ....na dzisiaj tzn. wczoraj (godz. 0.30 he he).Nie piszę tego oczywiście do paulakrk , bo ją akurat polubiłem , ale tak sobie z nudów.No , bo co można robić o tej godzinie
Wiem , wiem co...ale to nie dzisiaj akurat ... wypada ta transimsja z meczu
Miłego dnia wszystkim
Stary 2006-11-27, 23:42   #81
jotek
Raczkowanie

Question Dot.: czy to był orgazm ?

Cytat:
Co to za nowe piwsko pijesz do licha
Stary 2006-11-28, 08:03   #82
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

Cytat:
.Nie piszę tego oczywiście do paulakrk , bo ją akurat polubiłem , ale tak sobie z nudów.

W biegu na zajęcia, mogę napisać tylko szybciutkie -
"o łaskawco!!"
Stary 2006-11-28, 11:08   #83
jotek
Raczkowanie

Exclamation Dot.: czy to był orgazm ?

Cytat:
W biegu na zajęcia, mogę napisać tylko szybciutkie -
"o łaskawco!!"
dobra , jak się jeszcze odzywasz to nie jest tak źle
wracam do codziennych obowiązków , idę nakarmić kwiatki , wyprowadzić rybki w akwarium , podlać psa itp...
No i czego te kobiety tak od razu sie obrażają , skoczyłaś na mnie jakbym Cię conajmniej zdradził czy chciał zdradzić i to z ...
A ja jestem tylko malutką złotą rybką , która pływa w tym paskudnym oceanie pełnym strasznych rekinów...niestety
Gdybym się już czasem nie odezwał na forum to znaczy , że nie zdążyłem się odpowiednio zabezpieczyć i .... stało się :
Stary 2006-11-29, 20:04   #84
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

Cytat:
A ja jestem tylko malutką złotą rybką , która pływa w tym paskudnym oceanie pełnym strasznych rekinów...niestety
:
Nie drażnij Lwa Ty nędzna, męska kreaturo

Bosszzz jak ja nie mam szacunku do takich puszczalskich !! Płci obojga
Stary 2006-11-29, 20:52   #85
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jotek
A ja jestem tylko malutką złotą rybką , która pływa w tym paskudnym oceanie pełnym strasznych rekinów...niestety:rolley es:
Jotek nie pogarszaj swojej i tak kiepskiej już sytuacji.

Cytat:
Nie drażnij Lwa Ty nędzna, męska kreaturo

Bosszzz jak ja nie mam szacunku do takich puszczalskich !! Płci obojga
Paula spokojnie.
Stary 2006-11-29, 21:05   #86
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

Cytat:
Paula spokojnie.

Staram się

Pomadko takie pytanie dygresyjne -
czy znasz bardziej niemęskie i żenujace zachowanie u mężczyzny niż zalanie sią do takiego stopnia, by żona musiala go holować do domu ?

Pozdrawiam
Jotuś
Stary 2006-11-29, 21:25   #87
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:

Staram się

Pomadko takie pytanie dygresyjne -
czy znasz bardziej niemęskie i żenujace zachowanie u mężczyzny niż zalanie sią do takiego stopnia, by żona musiala go holować do domu ?

Pozdrawiam
Jotuś
No niestety, wstyd jest prowadzić Fiata126p i pijanego mężczynzę/kobietę.
Stary 2006-11-29, 21:39   #88
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

Cytat:
No niestety, wstyd jest prowadzić Fiata126p i pijanego mężczynzę/kobietę.

Kocham ten tekst
Mam go w opisach czasem
Stary 2006-11-29, 22:02   #89
anna_net
Rozeznanie

miała orgazm od głaskania w policzek? oj zazdroszcze .
anna_net jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 22:28   #90
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
A zeby to obesrało

Paula, no po prostu karmię.

Ech, Jotek, ja tam się w Twoje spodnie niczym Romek nie mieszczę, ale nie oczekuj, że zapodasz sobie tekst o choćby tylko miźganiu jakiejś Nielegalnej - a my Ci przyklaśniemy: hurra..! Tak /ją / trzymaj.

A że my baby /dobrze, że chłopięta to inne / to lubimy sobie zgrabnie przeskoczyć z jednego temaciku w drugi.
Ale nie bój się, ukrzyżowanko będzie tylko raz.

Dobranoc.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości