| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-11-23, 08:21 | #3451 | 
| Matka Smoka Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Tindo - ok   | 
|     | 
|  2011-11-23, 08:28 | #3452 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: podgórze 
				 | 

no i wychodzą skutki mojej niechęci do łażenia po sklepach  A gdzie to dostać? A ja zjadam zazwyczaj podróby nutelli  z biedronki, a ostatnio kauflanda - poszła na jedno naleśnikowe posiedzenie, no i została szklanka z piratami   | 
|     | 
|  2011-11-23, 09:21 | #3453 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-11-23, 09:21 | #3454 | 
| Nie depcze krokusów Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Nie pamiętam, ale to była taka bardzo elegancka blond czterdziestka.

__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | 
|     | 
|  2011-11-23, 10:03 | #3455 | 
| moderatorka też wizażanka  Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Śląsk :) / Kraków 
				 | 

Czy byłyby chętne na zakupy tutaj? http://www.expert-kosmetyki.pl/ Póki co wątek wrzucam w klub. | 
|     | 
|  2011-11-23, 10:09 | #3456 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 

__________________ Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć | |
|     | 
|  2011-11-23, 10:25 | #3457 | 
| Zakorzenienie | 

Dobra, trzeba dodać notkę na bloga    
				__________________ Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-23, 10:54 | #3458 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: podgórze 
				 | 

Cytat: 
  Jeszcze kilka takich wiadomości i będę miała z głowy prezenty choinkowe   | |
|     | 
|  2011-11-23, 11:01 | #3459 | 
				 | 

Trust - przepiękny jest ten makijaż! Filtrowałaś to jakoś w PS? Wzmocnienie kolorów, kontrastu, wyostrzenie, wygładzenie czy coś? To dokładne odzwierciedlenie rzeczywistych kolorów?    
				__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | 
|     | 
|  2011-11-23, 11:23 | #3460 | 
| Zakorzenienie | 

Niektóre zdjęcia tylko wyostrzałam, jeśli były rozmazane. Kolory wyglądają dokładnie tak samo, chociaż wiadomo - aparat często przekłamuje rzeczywistość    
				__________________ Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. | 
|     | 
|  2011-11-23, 11:38 | #3461 | 
				 | 

Dlatego też retusz jest czasem niezbędnym wymogiem, a nie fałszowaniem rzeczywistości.

|     | 
|  2011-11-23, 11:47 | #3462 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Cytat: Ja jestem laik, jśli chodzi o pielęgnację włosów  Z coco mask sie zaprzyjaźniłam i jestem zadowolona, bo włosy mi się nie elektryzują, lepiej układają, nawet jakby minimalnie bardziej puszyste są i mogę używać jej codziennie, bo nie obciąża mi włosów w ogóle  Chciałabym coś o podobnym działaniu 
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   | |
|     | 
|  2011-11-23, 11:50 | #3463 | 
				 | 

Coco Mask u mnie zachowuje się identycznie jak Kallos Latte. Włosy są puszyste i nieobciążone, w moim przypadku zbyt puchate :P Dziś dojdą do mnie małe opakowania karm: Applaws, Acana (inna niż ta niesmaczna wcześniejsza) i Natural-coś-tam też bezzbożowe z ZooDragon  Nie zmienię mu na nową w całości od razu, sprawdzę tylko, jak zareaguje na nowość - Purinę i Sanabelle wcinał od razu, ale składem są podobne do wielbionego przez niego Royala. W sobotę obcinamy jajka, trochę się boję, bo jego brat miał zabieg wczoraj z komplikacjami, a u kocurów to powinna być krótka i łatwa babranina   
				__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-11-23 o 11:54 | 
|     | 
|  2011-11-23, 11:53 | #3464 | 
| moderatorka też wizażanka  Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Śląsk :) / Kraków 
				 | 

Melka, Ale czego szukasz? Szamponu, odżywki czy maski? Jakiegoś serum? Ja mam bardzo dobre doświadczenia z kosmetykami Inebrya i mogę Ci polecić  Mogę Ci zrobić odlewkę maski Argan Age i kilku innych   | 
|     | 
|  2011-11-23, 12:01 | #3465 | |
				 | 

Cytat: 
 To spróbuję tego kallosa  Ale narazie chyba małe opakowanie  A jak ze Stapizem ? Jest coś warty, bo zastanawiam się nad szamponem dodającym objętości. ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Przede wszystkim jakiegoś odżywienia. Ale żebym zaraz tego samego dnia nie miała tłustych włosów, i tak muszę myć codziennie. 
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-11-23 o 12:03 | |
|     | 
|  2011-11-23, 12:08 | #3466 | 
| Zakorzenienie | 

Ecrulo, można Cię gdzieś spotkać w niedzielę?    
|     | 
|  2011-11-23, 12:12 | #3467 | |
				 | 

Cytat: 
  Zabieg odbędzie się rano, kotek będzie bez śniadania, ale czy wodę też mam mu na noc zabrać? Zawsze robi siku, jak wychodzę do pracy, chce mnie zatrzymać, cwaniak  Z maseczek Stapiza jestem bardzo zadowolona! Oprócz tego, że pozostawiają piękny zapach aż do następnego mycia, choćby miało się odbyć po tygodniu, to jeszcze robią wszystko, czego oczekuję od odżywki, czyli wygładzają bez obciążania, dodają blasku i witalności. Trzymam na głowie tyle, co zwykłą odżywkę, czyli jakieś 2 minuty. 
				__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | |
|     | 
|  2011-11-23, 12:17 | #3468 | 
				 | 

trust, Tak można, u mnie w domu  Wracam z domu rodzinnego i będę w domu krakowskim, ok. godz. 16. Melka, Ja bym uważała z kładzeniem maski codziennie, odżywka no problem, ale nie maskę   | 
|     | 
|  2011-11-23, 12:21 | #3469 | 
| Zakorzenienie | 

Kurcze, nie wiem, czy do tej godziny będę w Krakowie, ale jak coś to dam znać    
|     | 
|  2011-11-23, 12:31 | #3470 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat: 
 Będzie pewnie trochę osowiały przez 2-3 dni, ale jest to nic w porównaniu ze sterylizacja kotki. Załatw mu jakieś zaciemnione miejsce, żeby po narkozie mógł sobie spokojnie dojść do siebie. | |
|     | 
|  2011-11-23, 12:38 | #3471 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  babka jest niesamowita choć obejrzałam na wyrywki. trzeba podglądać jej kanał  Cytat: 
 Cytat: 
  wylądowałam wczoraj z OMD na końcu Krk-> misja wybieranie drzwi wewnętrznych  weszłyśmy do sklepu z miną "jestem blondynką, proszę mówić jasno"  jakoś przez drzwi przeszłyśmy  ale jak doszło do tapet i farb to wymiękłam:/ czemu zawsze ludzie, którzy pracuję w tego typu sklepach wychodzą z założenia że klient powinien się znać? ja się nie muszę znać, a on musi wyjaśnić mi to od podstawowych podstaw po wszelkie zawiłości, ale to raczej sprzedawcy powinni dostosować poziom informacji do klienta, a nie klient poziom zrozumienia do sprzedawcy Trust- w makijażu też się zakochałam  skąd masz taki pomarańcz? kurczę tak się zastanawiam... technika robienia makijażu nie jest trudna mając zwłaszcza taką ściągę. mam sporo cieni różnej jakości i kolorów ale jakoś mój makijaż nigdy tak nie wychodzi  oczywiście nie liczę na identyczny efekt, bo jednak doświadczenie i ręka nie ta, ale chociaż podobny! a jak robię nawet smoky eyes to mam wrażenie że ta intensywność, połączenie kolorów itd to nie to  to możliwe żebym była aż takim ciulem w kwestii robienia makijażu?   
				__________________ Nie warto żałować naszych wyborów,  bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-11-23 o 12:43 | |||
|     | 
|  2011-11-23, 12:39 | #3472 | ||
				 | 

Cytat: 
 Co do wody to nie pamietam  Musiałabyś poszukać na necie. Cytat: 
  Kasiencja też pisala, że można stososwać jako odżywkę   
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-11-23 o 12:40 | ||
|     | 
|  2011-11-23, 12:50 | #3473 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Cytat: 
  . Mam już dość tego szukania :/. | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-23, 12:55 | #3474 | ||
				 | 

Głównie dlatego, że dojrzałe kocury mają tendencje do znaczenia terenu smrodem nie do wytrzymania. Poza tym ostatnio interesują go ucieczki z domu i ocieranie różowej różdżki o swoją panią  Cytat: 
 Cytat: 
  Hiper - o, zapomniałam, że miałaś kocurka... Dzięki  Ułożę go w łazience, tam jest ciemno, cicho i ciepło i jak mu się nie podoba muzyka, którą włączam (nie lubi Comy ani Kazika), to właśnie tam się rozkłada na dywaniku. W poniedziałek zostanie sam na cały dzień, bo jadę o świcie na szkolenie do Wawy i wrócę o północy, tylko Słodziak wpadnie do niego po południu napełnić miskę. 
				__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | ||
|     | 
|  2011-11-23, 12:57 | #3475 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

gg22 ale często niestety jest tak, że to klient musi być obcykany w temacie i najlepiej dopasowany do towaru który chce kupić    Ja kiedyś miałam niefajny zgryz sklepie z ubraniami, chciałam kupic spodnie i były nieco ciasne, poprosiłam panią sprzedawczynię owiększy rozmiar na xco "sprzedawczyni" burknęła ze jej koleżanka sobie odessała tłuszcz i nie ma takich problemów jakie mają kobiety z wiszącym brzdylem. Gdby nie to że byli tam ludize i kamery w mordę bym jej dała. | 
|     | 
|  2011-11-23, 12:59 | #3476 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   | |
|     | 
|  2011-11-23, 12:59 | #3477 | 
				 | 

Hard - u Ciebie odessanie tłuszczu stanowiłoby zagrożenie życia, co za głupia baba...

|     | 
|  2011-11-23, 13:01 | #3478 | 
				 | 

" Pamiętniki z wakacji "     uwielbiam tę grę aktorską.. Ale najbardziej chyba te dialogi   
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   | 
|     | 
|  2011-11-23, 13:04 | #3479 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

ta baba była z kategorii szczupła jak przecinek, białe włosy, czarna powieka i białe kozaczki   nie no skąd się takie biorą. :pamietniki z wakacji" wymiatają  szczególnie stary Kutnik i jego kaka w bidecie   | 
|     | 
|  2011-11-23, 13:12 | #3480 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.