Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 10:17   #4081
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Chyba tak jakoś się nazywa Brubeck. Taką polecił mi znajomy, któy podobno się zna na tym.
Jak pytałam tutaj to się nie odezwałaś :P Musiałaś przegapić posta
A no rzeczywiście umknął mi No firma dobra. My posiadamy bieliznę termo tej wyższej klasy (zawodowi sportowcy w takich chodzą). Nie powiem, bo jest bardzo fajna, ale cena zwala z nóg

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 10:19   #4082
jagata
Wtajemniczenie

hej Dziewczęta. Ja tylko na chwilę
Chciałabym się pochwalić, że już mamy na 100% zaklepaną godzinę ślubu
A wszystko wyszło po tym jak do moich rodziców przyjechali znajomi, którzy powiedzieli, że raczej ich nie będzie u nas na ślubie, gdyż znajomego chrześnica wychodzi za mąż tego samego dnia co my. Moi rodzice podpytali się która to dziewczyna i okazało się, że ona należy do tej samej parafii co ja. No z obawy by przypadkiem nie sprzątnęli nam godziny, to moi rodzice wczoraj poszli do kancelarii z zapytaniem, czy można już wpisać do kalendarza na 2012 rok. Jako, że rozpoczął się już nowy rok liturgiczny, to i kalendarz jest, więc ksiądz wpisał nas w odpowiednią rubryczkę i taki oto sposobem mamy zaklepaną godzinę 16.00
No i dodatkowo wiemy, że po nas żadnego ślubu nie będzie, gdyż w maju o 17.30 są nabożeństwa majowe i zmieniać tego nie będą (mama mi mówiła, że była jakaś kobietka, która chciała zarezerwować godzinę 17, ale jej odpowiedzieli to samo co mi, że nie. Powiedziała, ze pójdzie w tej sprawie do proboszcza a tak naprawdę to u nas proboszcz w tych sprawach jest nieugięty).
Stary 2011-11-23, 10:23   #4083
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
W przyszłym tygodniu chcemy iść na kurs tańca - jak powinniśmy się ubrać, tak jak na fitness?
Ja chodzę na tańce prawie jak na fitness, tzn. na pewno wygodne sportowe buty (ja mam specjalne treningowe do tańca, ale adidaski wystarczą) plus dresy albo rybaczki fitnessowe. Mam też specjalne cztery koszulki z przeznaczeniem na wszystkie moje tańce (salsa, zumba, towarzyski i lady styling). U nas niektóre babki tańczą co prawda w butach na obcasie i dżinsach, ale mi po prostu szkoda pocić dżinsów i bluzek, w których chodzę na co dzień, więc mam osobne ubranka z przeznaczeniem tylko do tańca.

A tak z ciekawości - do jakiej szkoły tańca idziecie?

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
W niedziele wybieramy sie na targi slubne mam nadzieje ze wyczaje fajne zaproszenia, makijazystke, dekoratorke-florystke, pomierzymy obraczki i wybierzemy jakis wzor (przetapiamy zloto), Taki mam plan
O, to widzę, że po weekendzie będą się sypać relacje z targów My też dopiero w niedzielę pójdziemy, bo w sobotę nie damy rady. Poza tym w niedzielę jest więcej interesujących mnie pokazów.

jagata, gratuluję ustalenia godziny ślubu!
Stary 2011-11-23, 10:32   #4084
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:
W przyszłym tygodniu chcemy iść na kurs tańca - jak powinniśmy się ubrać, tak jak na fitness?
Na pierwsze zajęcia z salsy założyłam właśnie takie obcisłe spodnie i tunikę-nietoperza, a wszystkie laski były w dresach, albo krótkich spodenkach i adidasach. Dobrze, że nie ubrałam obcasów Teraz ja też tak chodzę ubrana. Fakt, że na salsie można się na prawdę spocić i lepiej ubrać się jak na aerobik, niż jak na dyskotekę
Po mojej salsie na parkiet wchodzi grupa od tańca towarzyskiego. I oni są ubrani zupełnie normalnie, jak z ulicy. Panie najczęściej mają baleriny albo adidasy.

Edytowane przez magdawe02
Czas edycji: 2011-11-23 o 10:50
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 10:44   #4085
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A tak z ciekawości - do jakiej szkoły tańca idziecie?
Do tej która jest najbliżej nas czyli do Akademii Tańca. Mamy znajomą, która tańczy w innej szkole (tzn. pomaga panom w zajęciach) ale stwierdziliśmy, że jak okaże się że mamy talent to w każdej szkole sobie poradzimy a po drugie do tej Akademii to mamy 10 minut piechotą więc nie tracilibyśmy czasu ani pieniędzy na dojazdy.
Ja też wybieram się na targi w niedzielę ale bez K, idę z mama i siostrą. On nie bardzo ma ochotę iść bo byliśmy w zeszłym roku i on dobrze tego spędu nie wspomina a ja chętnie przejdę się jeszcze raz a żeby nie iść samej to zabieram mamę i siostrę.

Dzięki za info odnośnie stroju .

Edytowane przez Karolina_83
Czas edycji: 2011-11-23 o 10:45
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:00   #4086
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emi_2508 Pokaż wiadomość
A ja wam sie kochane pochwale ze mam juz dwojeczke z przodu!!!
hihi ja też ślubujemy tego samego dnia jak widzę!

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kochane moje każdej z Was dziekuję serdecznie!
Tak jak obiecałyście jest wszystko bardzo dobrze!!!!!!: jupi::j upi:

Po prostu trzeba inaczej badac moja krew(jakas tam ja inaczej oznaczać, bo się sklejaja płytki krwi i wychodza złe wyniki)!
Pod mikroskopem mam wszystko idealnie..:ju pi:

Jestem taka szczęśliwa, że sie popłakałam jak wyszłam z gabinetu!!!!!!!!!!!!

Każdej z Was zostawiam buziaka i ściskam najmocniej jak umiem DZIEKUJE za wsparcie!!!!: cmok::c mok::cm ok:

JUUUUUPPIIIII
: jupi::j upi:

P.S. pije drineczka za Wasze zdrowie....
No to pieknie musiało tak być!!! bardzo dobra wiadomośc z rana (przynajmniej dla mnie).

Eh a moje badania zostaly przesunięte na 01.12.2011... niby tylko 3 dni óznicy ale będę się stresować o 3 dni dłuzej

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:12   #4087
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
W niedziele wybieramy sie na targi slubne mam nadzieje ze wyczaje fajne zaproszenia, makijazystke, dekoratorke-florystke, pomierzymy obraczki i wybierzemy jakis wzor (przetapiamy zloto), Taki mam plan
Targi do Rybnika? Wiesz może ile kosztuje wstęp?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:17   #4088
Iwa87_18
Raczkowanie

GG do Iwa87_18

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Targi do Rybnika? Wiesz może ile kosztuje wstęp?

z tego co się orientuję to miało być 10 zł.. i pewnie tyle będzie
Iwa87_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:18   #4089
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
No niby miało być ale on od początku mówił do mnie Jagódka Gódka do mnie mówi dopiero z pół roku i tak jakoś Jagódka mi się lepiej wspomina no i tak słodko to brzmi bo gódka to tak twardo....
Mnie się tam Gódka podoba, ma w sobie taki urok Ale wiadomo, że to Wam ma się podobać, bo tylko Wy to będziecie czasem oglądać Także ogólnie gratuluję decyzji

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ooo widzę że też pożyteczny prezent ja lubię tylko pożyteczne prezenty kupować bo na głupoty nie ma co kasy wydawać. Bo się potem odstawia w jakieś miejsce te pierdoły i się tylko kurzą.
ja też tylko takie lubię teraz kombinuję, co mojemu na Święta, tzn. mam już w sumie jeden pomysł, ale też Mama ostatnio moja pytała, co Mu kupić... Hm, może też plecak? Bo teraz na siłkę nosi mój, a ja go czasem lubię brać na cięższe zakupy czy coś no i zwykle jak chcę iść, to On go ma Więc może plecak byłby niezłym pomysłem

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Videozaproszenie na pewno Wam pokażę jak już będzie gotowe, ale raczej na poczcie lub w prywatnych wiadomościach, a nie na forum Sama jestem ciekawa jak wyjdzie, bo to będzie całkowicie self-made production :P A soboty już się nie mogę doczekać
Czekaj czekaj, to sami robicie zupełnie? Bez operatora żadnego? Sami sterem i okrętem? to tym bardziej jestem ciekawa Myślałam, że ktos znajomy Wam kręci. Jak my się w końcu z tym ogarniemy, to pewnie mojego Brata ciotecznego poprosimy, żeby stanął za kamerą

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
A myśmy sie zdecydowali już na fotografa ale ponieważ cenowo troche drogo nas to wyjdzie to zrezygnujemy z kamerzysty.Mamy wujka co ma dobrą kamere i sam zaproponował że będzie troche filmował (strasznie był dumny z tego powodu) hihihi
No i przyszły mi próbki zaproszeń-mam dwa typy i kurcze trwaja negocjacje na które sie zdecydujemy W święta chcemy częściowo wręczyc zaproszenia rodzince
Buty mam juz upatrzone w sklepie internetowym i w tym tygodniu zamierzam zamówić!!!!!
Poka fotografa

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Chatko będę zapisywać się zaraz po nowym roku. A Górnicza 3 jest koło zus apteki centrum lub dzika tak mniej więcej. Wydaje mi się że właśnie to będzie w tym bloku co zus.

Dzień dobry ale się nie wyspalam

I chciałam was poprosić o kciuki około 12.30 mam kolokwium które chciałam bardzo zaliczyć a nawet napisanie go na 90% jak w wykładach nie daje gwarancji zaliczenia
oo, to już wiem, gdzie to Ja ulic w ogóle nie znam, musisz mi takie rzeczy mówić punktami strategicznymi, typu dziks wamex
mocno się 3mią!

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
a wiecie co ?
w kwietniu bedzie w kinach TITANIC 3D

jak sie dowiedzialam to myslalam ze chyba zemdleje ;D

kocham ten film i moim marzeniem bylo to w kinie zobaczyc
oo, no proszę, to już wiem, czemu mi się wczoraj Leo śnił Śniło mi się, że przyjechał do PL i ja miałam Go pooprowadzać i robiliśmy sobie razem śmieszne fotki
A nie widziałaś Titanica w kinie w ogóle?

Cytat:
Wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu w poradni rodzinnej. Było miło, sympatycznie no i krótko Baliśmy się, że będziemy siedzieć ponad godzinę a tu 30 minut i po sprawie. Musieliśmy sobie kupić kalendarzyk i taki mini podręcznik w komplecie za 5 zł i teraz trzeba prowadzić obserwacje Ale żeby zabrać się do tego musimy kupić najważniejszą rzecz - termometr Jakoś tak wyszło, że jeszcze nie dorobiliśmy się wspólnego termometru.
Myśleliśmy, że te spotkania w poradni szybko odbębnimy ale Pani nam powiedziała, że na nastepne spotkanie zaprasza nas dopiero pod koniec stycznia, początek lutego bo stwierdziła, że tyle trwają obserwacje.

Zmieniła mi się koncepcja bukietu - chce gerbery. Chce mieć podobny bukiet do tego ze zdjęć - musi być kolorowy czyli zgodny z zasadą kolorów wszystko-przewodnich
Fajnie, że poradnia przeszła lekko. Na tańce polecam coś sportowego, przewiewnego. A gerbery śliczne, tak radośnie wyglądają

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
A wszystko wyszło po tym jak do moich rodziców przyjechali znajomi, którzy powiedzieli, że raczej ich nie będzie u nas na ślubie, gdyż znajomego chrześnica wychodzi za mąż tego samego dnia co my. Moi rodzice podpytali się która to dziewczyna i okazało się, że ona należy do tej samej parafii co ja. No z obawy by przypadkiem nie sprzątnęli nam godziny, to moi rodzice wczoraj poszli do kancelarii z zapytaniem, czy można już wpisać do kalendarza na 2012 rok. Jako, że rozpoczął się już nowy rok liturgiczny, to i kalendarz jest, więc ksiądz wpisał nas w odpowiednią rubryczkę i taki oto sposobem mamy zaklepaną godzinę 16.00
No i dodatkowo wiemy, że po nas żadnego ślubu nie będzie, gdyż w maju o 17.30 są nabożeństwa majowe i zmieniać tego nie będą (mama mi mówiła, że była jakaś kobietka, która chciała zarezerwować godzinę 17, ale jej odpowiedzieli to samo co mi, że nie. Powiedziała, ze pójdzie w tej sprawie do proboszcza a tak naprawdę to u nas proboszcz w tych sprawach jest nieugięty).
16 to dobra godzina, wahaliśmy się między nią a 17, ostatecznie została 17, bo jednak sporo Gości dojeżdża z daleka...

Co do wina - też skłaniamy się ku wszystkim kolorom CR. To dobre, klasyczne wino, każdy je chyba lubi, więc nie ma co kombinować myślę, przy tylu ludziach

A, i Dziewczynki z Wawy i okolic, oraz te, co może mają możliwość dojechać - Lisa Ferrera robi wielki pokaz mody ślubnej, z wejściem za darmola 11.12. http://openbridalday.pl/pokaz/Open_Bridal_Day_11.html - ja się zarejestrowałam, chętnie bym się wybrała. Czekam na zwrotkę, czy jeszcze są miejsca

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:28   #4090
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
a ja siedzę sobie w domku na zwolnieniu.

a no i od dziś zostało 7 miesięcy do ślubu

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Bardzo ładny staniczek, a czemu majteczek nie pokazałaś? ;p mnie akurat bardziej interesują, bo stanika chciałabym nie mieć pod suknią. Ile za komplet zapłaciłaś i gdzie robiłaś zakupy?
kupiłam w Złotych Tarasach w Intimissimi. za cały komplet zapłaciłam 144 zł. zrobię później fotki majteczek i wrzucę

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

I chciałam was poprosić o kciuki około 12.30 mam kolokwium które chciałam bardzo zaliczyć a nawet napisanie go na 90% jak w wykładach nie daje gwarancji zaliczenia
powodzenia

gratuluje wszystkim załatwienia ślubnych spraw
Stary 2011-11-23, 11:33   #4091
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dzień dobry

-
kupiłam w Złotych Tarasach w Intimissimi. za cały komplet zapłaciłam 144 zł. zrobię później fotki majteczek i wrzucę
gratuluję 7 mdś Zapomniałam Ci wczoraj napisać, że zdrówka życzę na długo dostałaś zwolnienie?

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:39   #4092
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

gosza
zamówiliśmy je dopiero w sobotę i jeszcze nie przyszły mam nadzieję że będą najpóźniej jutro jak je będę mieć to dam znać
A my zamówiliśmy w poniedziałek zeszły i jeszcze nie ma. No i TŻ się lekko denerwuje, bo zależy mu na tych zaproszeniach

Cytat:
Wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu w poradni rodzinnej. Było miło, sympatycznie no i krótko (...)

Zmieniła mi się koncepcja bukietu - chce gerbery. Chce mieć podobny bukiet do tego ze zdjęć - musi być kolorowy czyli zgodny z zasadą kolorów wszystko-przewodnich
Ta pradnia nie jest taka straszna jak się wszystkim wydaje. I cały kalendarzyk na pewno nam sie przyda.
Co do kursu tańca- to mi najwygodniej jest w leginsach, lub rajstopkach i tunice/sukience/ luźniejszej bluzeczce. Ale u nas różnie chodzą i w jeansach i w sukienkach, na obcasach, w trampkach.
A bukiet ładny, chociaż ja nie jestem zwolenniczka gerberów. Jednak bardzo ładnie prezentują sie w wersji wielokolorowej. I tak mi sie podoba.

Cytat:
W Rybniku??? Gdzie???

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Gratuluję Rozumiem, że ta godzina najbardziej Wam pasuje, więc i radość większa

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:46   #4093
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
z tego co się orientuję to miało być 10 zł.. i pewnie tyle będzie
Dziękuję bardzo

Cytat:
dzień dobry

Gratuluję. Czas szybko leci. Kiedy Manager sali powiedział nam przy podpisywaniu umowy, że ten czas będzie biegł bardzo szybko i nawet się nie spostrzeżemy, a to już będzie lipiec, to nie wierzyłam, ale widzę, że naprawdę pędzi.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
W Rybniku??? Gdzie???
Rybnik. Ul. Św. Józefa 30 - Sala ZSEU. Targi trwają od 10:00 do 17:00
Stary 2011-11-23, 11:46   #4094
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
A my zamówiliśmy w poniedziałek zeszły i jeszcze nie ma. No i TŻ się lekko denerwuje, bo zależy mu na tych zaproszeniach

niech się tż nie denerwuje bo zaproszenia dojdą napewno ja czekałam ponad tydzień na swoje zaproszenia

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:48   #4095
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

Ta pradnia nie jest taka straszna jak się wszystkim wydaje. I cały kalendarzyk na pewno nam sie przyda.
Co do kursu tańca- to mi najwygodniej jest w leginsach, lub rajstopkach i tunice/sukience/ luźniejszej bluzeczce. Ale u nas różnie chodzą i w jeansach i w sukienkach, na obcasach, w trampkach.
A bukiet ładny, chociaż ja nie jestem zwolenniczka gerberów. Jednak bardzo ładnie prezentują sie w wersji wielokolorowej. I tak mi sie podoba.

W Rybniku??? Gdzie???

Gratuluję Rozumiem, że ta godzina najbardziej Wam pasuje, więc i radość większa
Nam pasowała najbardziej godzina 17, ale ze względu, że u nas zwykle o tej godzinie jest msza św. oraz w maju dochodzi jeszcze nabożeństwo majowe o 17.30, to ksiądz nie chce łączyć ślubu i zmieniać godziny nabożeństwa. Taki argument rozumiem, więc wybraliśmy godzinę 16. No a jak się dowiedziałam, że jest jeszcze jedna para, która prawdopodobnie będzie miała ślub w tym samym kościele, to wolałam już mieć zaklepaną tą 16 bo już powoli chcę umawiać się z kosmetyczką i fryzjerką oraz kupić zaproszenia by je osobom mieszkającym zagranicą wysłać wraz z życzeniami świątecznymi.
Stary 2011-11-23, 11:54   #4096
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
gratuluję 7 mdś Zapomniałam Ci wczoraj napisać, że zdrówka życzę na długo dostałaś zwolnienie?
póki co mam do piątku, ale zobaczymy czy się do weekendu wykuruję. jak nie, to bedę miała też na następny tydzień.

dziękuję za wszystkie życzenia zdrowia
Stary 2011-11-23, 12:01   #4097
madzia2306
Zakorzenienie

sorki dziewczyny ale muszę
Boszzz ona aż tak przytyła???
http://www.pudelek.pl/artykul/36524/...oje_kraglosci/

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-11-23, 12:02   #4098
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
sorki dziewczyny ale muszę
Boszzz ona aż tak przytyła???
http://www.pudelek.pl/artykul/36524/...oje_kraglosci/
widziałam. masakra
Stary 2011-11-23, 12:05   #4099
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

A ja miałam jechać na te targi w Rybniku,ale po ostatnich nie mam ochoty,sama beznadzieja..

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:06   #4100
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam. masakra
krągłości krągłościami ale chociaz mogłaby się tak w te ciuchy nie wciskac bo się normalnie wszystko wylewa

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-11-23 o 12:20
Stary 2011-11-23, 12:17   #4101
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
krągłości krągłościami ale chociaz bygłaby się tak w te ciuchy nie wciskac bo się normalnie wszystko wylewa
mnie zawsze najbardziej irytuje jak one wszystkie tak uciskają piersi. wiadomo, że każdy może przytyć, ale powinien zrozumieć, że poza masą ciała powinien zmienić się sposób ubierania.
Stary 2011-11-23, 12:18   #4102
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
krągłości krągłościami ale chociaz bygłaby się tak w te ciuchy nie wciskac bo się normalnie wszystko wylewa
o kurde.......:brz ydal:
Stary 2011-11-23, 12:19   #4103
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
A ja miałam jechać na te targi w Rybniku,ale po ostatnich nie mam ochoty,sama beznadzieja..
Te targi organizuje ktoś zupełnie inny i będą znacznie większe. Z ostatnich także nie jestem zadowolona, ale nad tymi się poważnie zastanawiam
Stary 2011-11-23, 12:32   #4104
Brydzia_
Zakorzenienie

miałam nadzieje że dzisiaj przyjdzie to zaproszenie a tu
czekam dalej

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:35   #4105
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

I w dodatku 10 zł za wstęp głupota...
Takie targi powinni szybciej organizować,ja już mam połowę rzeczy pozałatwianych,tych najważniejszych więc to bez sensu jest.

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:00   #4106
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
ode mnie również kciukasy i dobre fluidki będzie dobrze i już

nasze zaręczyny były 22.10.2010 i do końca roku 2010 załatwiliśmy salę i zespół. Ale u mnie w pracy wszyscy jak na wariatkę patrzyli, że załatwiam weselicho 2 lata wcześniej (a realanie było to tylko półtora roku wcześniej). Znajoma wyszła za mąż w październiku, a oświadczyny były w lipcu lub sierpniu tego samego roku! Więc wszystko się da... Trzeba może tylko trochę bardziej się nadenerwować i najeździć jeśli chcesz zorganizować ślub z weselem w czasie krótszym niż rok. Ale zaletą takiego rozwiązania jest, że człowiek nie martwi się czy kolor ścian na sali weselnej będzie dobrze współgrał z kolorem przewodnim czy bukietem panny młodej no niestety zbytnie przejmowanie się szczegółami to domena nas "planowaczek" i może to nam wyjść jeszcze bokiem
Zgadzam się jak najbardziej, w tak odległym czasie można wszystko na spokoinie sobie zaplanować i się nie stresować

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
: kciuki::k ciuki: trzymane. Będzie dobrze

Ja mieszkam 25 km od Grójca

bluesky wszystkiego najlepszego
Witam wtorkowo

Dziś TŻ przyniósł mi dziś wreszcie swoją listę gości. Wiec zamawiamy zaproszenia
ja również do Grójca mam z 25 km a można wiedzieć z której strony jestes?

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ok ja już prawie skończyłam poszło mi na tą kule 12 kartek A4
A Tobie Kiciu ??
Piękne te kule wyszły kiedyś się bawiłam w coś takiego, ale teraz na to zwyczainiej brak mi czasu, może i cierpliwości także

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
hej

wow, świetne

Jestem dziś wykończona i padnięta. siedziałam w szkole od 8 do 16. normalnie skończyłabym o 15, ale musiałam dłużej zostać na świetlicy, bo babka zachorowała.
poza tym znów zaczyna mnie gardło boleć
Jutro mam na 8:50, więc w końcu się trochę wyśpię.
Tak w ogóle to w niedzielę o ....... 22.00 piekłam babkę dla dzieci Bo teraz tematy mamy związane z jedzeniem (tworzymy przepisy, czytamy o tortach itd.), więc stwierdziłam, że "urozmaicę" im trochę lekcje. Niech widzą, jaką mają dobrą panią

Z wiadomości szkolnych: ostatnio jedna nauczyciela się żaliła, że jej uczeń (z 3 klasy) posmarował jej całe krzesło klejem, a ona na niego siadła
Pani nauczycielka? Pytam bo ja również, tylko, że ja pracuje z tymi naimniejszymi, przedszkolakami

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
O malo nie zapomnialam zeby wam powiedziec ze PRZYSZLY NAM DZIS OBRACZKI SA CUDNE!!!!

Tylko nie wiem czemu mam jakies dziwne wrazenie ze ta moja jakas taka luznawa jest, i nie wiem czy mi sie tylko tak wydaje, ale stasznie swobodnie ja wkladam i zdejmuje. Wydaje mi sie ze ta w salonie co mierzylam siedziala ciasniej

A w ogole to dziekuje wszystkim za opinie co do sukienki, ale decyzji jeszcze nie podjelam...mam jeszcze troche czasu, pobuszuje za inspiracjami, moze wybiore sie z TZ w poszukiwaniu garnituru i wtedy zobaczymy.
obrączki bardzo ładne, tylko mnie osobiście nie podobają się w obraczkach kamyki.

A nam sie udało zarezerwować sale umowa podpisana, termin zaklepany i jednak zdecydowaliśmy się tą na górze.. robią schody, więc i wejście będzie inne. Do tego sala ładna, atrakcyjna cenowo, i dzieci od 0-6 lat, nie płacą nic, a od 6-11 biorą tylko połowe a że u nas troszkę tych dzieci będzie więc to wsam raz teraz czas na zespół choć już jeden mamy na oku, termin też mają wolny, ale Tż chce jeszcze zobaczyć inne więc tu już zostawiam mu wolna rękę
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:30   #4107
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysia7a Pokaż wiadomość
Zgadzam się jak najbardziej, w tak odległym czasie można wszystko na spokoinie sobie zaplanować i się nie stresować

ja również do Grójca mam z 25 km a można wiedzieć z której strony jestes?
od strony Radomia

Witam w środę

Zamówiłam pudełka na ciasto, złożyłam zamówienie o zaproszenia i dziś będę robić winietki
Cieszę się, że załatwiłam parę rzeczy.
Mieliśmy iść w niedzielę do poradni ale TŻ prawdopodobnie idzie w sobote na 18 na 12 h do pracy i w domu będzie dopiero w niedzielę koło 7, ale mówi, że najwyżej się nie położy tylko pójdziemy na 10 na te nauki.
Dodatkowo jakaś choroba go rozkłada. Strasznie boli go gardło. Mam nadzieję, że nie rozłoży się na dobre.

evoonia86 zdrówka życzę i za ddś.
kooocur fajnie, że wszystko ok ze zdrowiem.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:34   #4108
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

miałam nadzieje że dzisiaj przyjdzie to zaproszenie a tu
czekam dalej
Bądź cierpliwa

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
od strony Radomia

Witam w środę

Zamówiłam pudełka na ciasto, złożyłam zamówienie o zaproszenia i dziś będę robić winietki
.
A jakie winietki będziesz robić?Ja tez mam w planie -już nawet mam upatrzona tasiemkę i cyrkonie na allegro-dziś będe zamawiać
Stary 2011-11-23, 13:57   #4109
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość

[/COLOR]
A jakie winietki będziesz robić?Ja tez mam w planie -już nawet mam upatrzona tasiemkę i cyrkonie na allegro-dziś będe zamawiać
Jak zrobię to wkleję zdjęcie ale takie zwykle z fioletową kokardką. Też myślałam nad cyrkoniami, ale chyba odpuszczę.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 14:07   #4110
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
od strony Radomia

Witam w środę

Cieszę się, że załatwiłam parę rzeczy.
Mieliśmy iść w niedzielę do poradni ale TŻ prawdopodobnie idzie w sobote na 18 na 12 h do pracy i w domu będzie dopiero w niedzielę koło 7, ale mówi, że najwyżej się nie położy tylko pójdziemy na 10 na te nauki.
Dodatkowo jakaś choroba go rozkłada. Strasznie boli go gardło. Mam nadzieję, że nie rozłoży się na dobre.

evoonia86 zdrówka życzę i za ddś.
kooocur fajnie, że wszystko ok ze zdrowiem.
To jesteśmy bliskimi sąsiadkami ale nie będę się w to zagłębiać

Dziewczyny uważacie, że te winetki to dobry pomysł? Troszkę mi się nie widzi usadzać gości tak jak mnie się podoba... bo może im się to nie spodobać choć plus jest taki, że jest mniej zamieszania i każdy wie gdzie usiąść
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości