Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 08:28   #3721
Lenka_1987
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

marta 85 ja bardzo często chodzę bez makijażu i nie czuje się źle.
Zazdroszczę. Ja bez makijażu bardzo źle się czuję, nie akceptuję siebie bez makijażu. Nawet, żeby wynieść śmieci muszę się pomalować:brzyda l:

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Haha To widze, ze mamy to samo. Nawet dp warzywniaka popylam w obcasach. W plaskich czuje sie jak krasnal....
Mi zdarza się założyć płaskie buty, ale bardzo rzadko... Mam 1 parę balerinek i 2 lub 3 pary japonek, a tak poza tym to same szpile

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Używacie może jakiejś odżywki b/s?
Ja mam z gliss kura, ale szukam czegoś bez silikonów, by zabezpieczać końcówki.
Ja Ci mogę polecić joannę naturię. Używałam wszystkich, za wyjątkiem tej czerwonej i byłam zadowolona... W sumie to używam ich cały czas od 2, może 3 lat, a może i dłużej... Fajnie podkreślają loki, są takie zbite po niej i nie puszą się. Moim faworytem jest ta z lnem i rumiankiem, a na drugim miejscu z miodem i cytryną

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Dzień dobry.
Troszkę Was nadrobiłam wczoraj, zaraz idę czytać co napisałyście wcześniej
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:35   #3722
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzien dobry

Ja juz umylam wlosy z olei i nalozylam waxa na wlosy. Zaraz ide wysmarowac sie balsamem

milego dnia

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:41   #3723
asiulka_22
Zakorzenienie

witajcie
ja w pracy a z chęcia bym pospała tak do 12/
miłego dnia
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:47   #3724
Kitka:)
CABIN CREW

a ja się muszę pochwalić że projekt denko mi bardzo ladnie idzie tylko głupia zapomniałam zapisywać co zużyłam ... ale już powoli robi się miejsce na nowe kosmetyki na półce w łazience

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:59   #3725
asiulka_22
Zakorzenienie

\ja jestem w trakcie wykańczana balsamów..
ale do włosów kuiłam znowu produkty:/
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 09:15   #3726
party_girl7
Zakorzenienie

hej kochane
witam przy zielonej herbatce (bez cukru)
przez weekend mieszkalam u tz wiec dlatego mnie nie bylo mam tam w weekendy kilka rzeczy do zrobienie (w sensie sprzarania) bo tesciowa ma problemy ze zdrowiem... jest nieciekawie, no ale to chyba nie miejsce na ten temat wczoraj bylam u gina, potem caly dzien zle sie czulam, glowa mnie bolala, zjadlam pol smietany 18% bo nie chcialam zeby sie zepsula i tak mi sie po tym niedobrze zrobilo ze caly dzien mnie trzymalo... ale dzis juz jest ok
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

U mnie standard - zawalenie robota ale sie jeszcze trzymam
W nagrode za samodzielne przymrozenie galki ocznej (-80 stopni ) kupilam sobie na przetestowanie tusz eveline ten zloty

Na razie mi sie nie podoba, moze jak zgestnieje bedzie lepszy - ale ja praktycznie z kazdym tuszem tak mam, na poczatku kicha i rzucam go w kat a jak zgestnieje to super mi sie uzywa

Projekt denko co prawda, ale co tam, ani odrobinke mi dlon nie drgnela wiec
Uzywam teraz na zmiane tuszu eveline big lashes i diora show i musze powiedziec ze ten eveline za 11 zl jest lepszy
Swoja droga moge polecic, mi naprawde przypadl do gustu, rzesy sa dluuuugie i na maxa rozdzielone, prawdziwy wachlarz.

Co tam jeszcze, hmm. Testuje maske bingo i mi przypasowala a z odzywek bez splukiwania wole joanne z lnem i rumiankiem niz z miodem i cytryna no ale coz, zuzyc trzeba. Z masek mam jeszcze 4 waxy z beauty formulas

I mam teraz na maxa przesuszona skore i luszcze sie tez z powodu tretinoiny i chce wam powiedziec ze moim zdaniem phisiogel krem jest przereklamowany Niby do suchej wrazliwej skory a tak mnie pieklo jak sie posmarowalam ze łoooo i suche skorki nadal byly. Ulge mi przyniosl dopiero zwykly krem nivea i krem ochronny bambino.

Pisze normalnie chaotycznie bo mam tysiac mysli na minute i tyle bym wam chciala opowiedziec ze az mnie zatyka z nadmiaru slow
Ogolnie to padam, jestem strasznie przemeczona

Kitka - za poruszenie tematu Prymulki.

Ramoncia - daj juz sobie spokoj z tymi fochami, zostajesz na watku albo idziesz stad jezeli uwazasz ze Cie tylko krytykujemy, proste.

Powiem Ci jeszcze tylko ze jak byl temat Twojej mamy w RwT to specjalnie nic nie pisalam bo moglabym Cie urazic, ale negatywne zdanie o Twojej mamie mam i wydaje mi sie ze Ty jestes podobnie lekkomyslna. Zastanow sie nad soba.
to widze ze nie jestes jedyna jesli chodzi o ten tusz, tzn w sensie ze jest lepszy od niejednego drozszego teraz tez mam eveline ale inny, choc tez zloty, jak wykoncze to lece po tego co wy macie
Podziwiam za szczere wygarniecie co Ci na sercu lezy
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
na zime wybralam lasting performance 105
mialam kupic lioele, ale cena 3x tyle, a przy obecnych zakupach darowalam sobie

zuzylam:
2podklady lirene city matt i mf xperience
2odzywki do paznokci rimmel i herome
maseczke do wlosow jajeczna
wosk beauty formulas z miodem
2szampon brzozowy i z arnika
krem do rak anida z oliwka
zel pod oczy floslek z chabrem i swietlikiem (chyba tak sie nazywal)
capitavit
odzywke b/s naturia z lnem i rumiankiem
zmywacz do paznokci jakies kiepskiej firmy
krem do stop oriflame
tusz do rzes eveline
2 lakiery do paznokci (czerwone)
2biovaxy mam na wykonczeniu (po 1uzyciu w kazdym)

i chyba cos jeszcze, ale nie pamietam teraz
jak na mnie to jest duzo
ja tez mialam kiedys lasting performance, ale dla mnie za slabe krycie, no i niestety mialam zle dobrany kolor ale na szczescie te drogeryjne podklady juz mnie nie kusza bo mam mineralki i to moja jedyna podkladowa milosc
i za denka

ja tez staram sie zuzywac rzeczy, tez mi dobrze idzie juz zele pod prysznic sie koncza, lakierow nie kupuje do paznokci, zreszta prawie zadnych kosmetykow nie kupuje, ale to moze bardziej ze wzgledow finansowych, bo nie moge sobie teraz pozwolic ale tez nie zapisuje co mi sie wykonczylo;/ chcialam zazyczyc sobie od TZ na mikolaja Tangle Teezer, ale pytalam na zakreconym i raczej odradzaja kreconowlosym mam mega problemy z koltunami nie wiem czemu, ale skoro oradzaja to nie kupie Angel czekam na Twoja recenzje ze wzgledu na Twoje fale
wczoraj tez po drodze kupilam sliczny kardigan z koronka, bo byl za kilkanascie zl wiec nie moglam sie oprzec ale brakuje mi fajnych sweterkow wiec sobie pozwolilam

wczoraj zainstalowalam simsy, boje sie bo wiem ze znowu mnie wciagnie

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-11-23 o 09:18
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 10:07   #3727
Lenka_1987
Zadomowienie

Zmyłam oleje z włosów (mieszanka z pestek winogron, rycynowego i oliwy z oliwek) dałam maskę na włosy, spłukałam, nasmarowałam włosy jedwabiem, serum termoochronnym, mleczkiem termoochronnym, czekam aż wyschną i będę prostować. Wydepilowałam się dokładnie, nasmarowałam balsamem. Zmyłam odżywkę z paznokci z pomalowałam nową warstwą. Nałożyłam maseczkę oczyszczającą z ziaji, zaraz zmyję i położę tą anty-stresową...
Później makijaż i piękna do pracy dziś pójdę
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 10:38   #3728
Patka1881
Raczkowanie

a ja wstałam, TŻ zrobił mi śniadanie do łóżka;] się chłopak postarał i lecę zmyć olej i nałożyć maskę pantene taaak wiem multum niedobrych rzeczy ma, ale muszę ją wykończyć bo mamie nie spasowała a u mnie po niej jako tako te moje kłaki wyglądają

Kitka weź nie gadaj że jedziesz do domu za tydz bo się miniemy

Patka1881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:06   #3729
kobietasukcesu
zawsze mam racje

theoneandonly: po 2 latach balsamy się już do niczego nie nadają, jedne mogą być 6 miesięcy od otwarcia inne 12, więcej chyba nie

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

caate: gratuluje zużyć.

Ja dziś skończyłam szampon garnier miętowy (nie zachwycił) i maskę alterry z granatem (sama nie wiem co myśleć)

Ale nie pamiętam kiedy zobaczyłam dno w lakierze do paznokci

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:06   #3730
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć Piękne Ja tak na chwilę bo niedawno wróciłam do domu od K. a za chwilę mam busa do pracy.

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
h

E.J a jakie badania robilas? Dziekuje za zdrowko. A w pracy fajnie. Podoba mi sie. Mam nadzieje ze mi przedluza w lutym zebym mogla dluzej tam pracowac bo ja mam na 3 miesiace tylko.To zalezy czy urzad Gminy bedzie mial pieniadze bo to jest z tytulu prac interwencyjnych. Juz pisalam chyba.
Takie podstawowe. Tata mi je odebrał dziś i z tego co tam widzę to jest wszystko w porządku czyli doktor miał rację stawiając mi diagnozę od razu w pon.

Poza tym tak na szybko nadrobiłam I mimo że przydało by mi się oszczędzać bo nie wiem czy przedłużą mi umowę o pracę pod koniec grudnia to muszę kupić jakieś nowe golfy po wypłacie bo mam tylko prawie same takie że tylko do pracy się nadają
Miłego dnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 11:12   #3731
kobietasukcesu
zawsze mam racje

e.j: a ja nie umiem w golfach chodzić, czuję że się duszę

<3 <3 <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 12:12   #3732
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę. Ja bez makijażu bardzo źle się czuję, nie akceptuję siebie bez makijażu. Nawet, żeby wynieść śmieci muszę się pomalować:brzyda l:

(...)

Ja Ci mogę polecić joannę naturię. Używałam wszystkich, za wyjątkiem tej czerwonej i byłam zadowolona... W sumie to używam ich cały czas od 2, może 3 lat, a może i dłużej... Fajnie podkreślają loki, są takie zbite po niej i nie puszą się. Moim faworytem jest ta z lnem i rumiankiem, a na drugim miejscu z miodem i cytryną
Wiesz z tym makijażem to może kwestia przyzwyczajenia.
Właśnie o niej myślałam. Tyle osób jej poleca, więc chyba na nią się skuszę. A resztę gliss kura oddam mamie.

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja tez staram sie zuzywac rzeczy, tez mi dobrze idzie juz zele pod prysznic sie koncza, lakierow nie kupuje do paznokci, zreszta prawie zadnych kosmetykow nie kupuje, ale to moze bardziej ze wzgledow finansowych, bo nie moge sobie teraz pozwolic ale tez nie zapisuje co mi sie wykonczylo;/ chcialam zazyczyc sobie od TZ na mikolaja Tangle Teezer, ale pytalam na zakreconym i raczej odradzaja kreconowlosym mam mega problemy z koltunami nie wiem czemu, ale skoro oradzaja to nie kupie Angel czekam na Twoja recenzje ze wzgledu na Twoje fale
Pewnie, że zdam relacje. Już nie mogę się jej doczekać.
Choć ja nie wiem, jak to jest z moimi falami, bo stosuje OMO i są bardziej proste, niż kręcone. Tylko końce się zawijają.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja kiedyś też nie umiałam, ale przyzwyczaiłam się.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:18   #3733
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.

Wiesz z tym makijażem to może kwestia przyzwyczajenia.
Właśnie o niej myślałam. Tyle osób jej poleca, więc chyba na nią się skuszę. A resztę gliss kura oddam mamie.

Pewnie, że zdam relacje. Już nie mogę się jej doczekać.
Choć ja nie wiem, jak to jest z moimi falami, bo stosuje OMO i są bardziej proste, niż kręcone. Tylko końce się zawijają.

Ja kiedyś też nie umiałam, ale przyzwyczaiłam się.
moze po prostu jakas z odzywek jest dla Ciebie za ciezka ja nie stosuje omo, myje tylko odzywka ja mam troche odwrotnie bo faluja mi sie tak od 1/4 wlosow a na koncach przewaznie sa prostsze niz te w srodku ale takie juz chyba sa
Stary 2011-11-23, 12:30   #3734
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
moze po prostu jakas z odzywek jest dla Ciebie za ciezka ja nie stosuje omo, myje tylko odzywka ja mam troche odwrotnie bo faluja mi sie tak od 1/4 wlosow a na koncach przewaznie sa prostsze niz te w srodku ale takie juz chyba sa
W sumie używałam Isanę i Bingo. Wcześniej ich używałam i tak nie było, albo dwie to za dużo dla moich włosów. Też myślałam o myciu odżywką. Tylko boje się, że nie uda mi się zmyć oleju.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:50   #3735
kobietasukcesu
zawsze mam racje

angel: moim zdaniem golfy mi nie pasują. zresztą wolę mieć dekolt, dziwnie się czuje taka po uszy ubrana

Ja z moim tłustym skalpem nawet mycia odżywką nie próbuje.

<3 <3 <3
Stary 2011-11-23, 13:23   #3736
samaraNW
Zakorzenienie

witam

od 5-ej na nogach jestem, przeżyłam już laborki z chemii i ćwiczenia z matmy dostałam taki ekstra prezent od matematyka - cotygodniowe kolokwia tak poza tym, to chętnie bym sobie poleniuchowała, ale muszę się pouczyć
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:36   #3737
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Hej

Karolcia jesli chodzi o studium to chetnie pojde ale pod warunkiem ze znajde prace na stale bo ja majac praktyki na drugim i czwartym semestrze przez miesiac codziennie nie dam rady jak mój mąż pracuje. Nikt mi sie Zuzia na tak długo nie zajmnie tym bardziej codziennie. A jakbym miala prace na przyklad biurową to wtedy bym poszla na sekretarke i praktyki bym miała z głowy! A tak to lipa. Nie bede miala z kim Zuzi zostawić. Ale napewno gdzies jeszcze pójde ale chyba nie od lutego.
Stary 2011-11-23, 15:41   #3738
marta 85
Wtajemniczenie

Hej
10 przykazań młodości

Podstawowe zasady pielęgnacji warto wprowadzić w życie jak najszybciej. Najlepiej już około 20 roku życia. Dzięki temu bardzo długo będziesz mogła cieszyć się gładką, promienną cerą. Jednak nigdy nie jest za późno, żeby zacząć się do nich stosować. Niezależnie od tego, ile teraz masz lat, bardzo szybko zauważysz pozytywną zmianę w wyglądzie skóry. Jeśli jednak twój dotychczasowy tryb życia drastycznie odbiega od ideału, zmiany wprowadzaj stopniowo.
1. Zawsze z filtrem
Jeśli nie chcesz mieć zmarszczek i przebarwień, stosuj kosmetyki z filtrami UV. Codziennie. Niezależnie od tego, czy pada deszcz, czy świeci słońce. Promienie UV są aż w 80 proc. odpowiedzialne za starzenie się skóry. Nie tylko przyspieszają ten proces. Powodują także defekty i uszkodzenia, które bez ich wpływu w ogóle by nie zaistniały.

2. Staraj się zrelaksować
O ile krótkotrwały stres jest pożyteczny, bo aktywizuje cały nasz potencjał intelektualny i fizyczny, o tyle stres długotrwały stanowi zagrożenie nie tylko dla naszej skóry, ale także zdrowia. Pod jego wpływem komórki całego organizmu szybciej się starzeją. Dlatego koniecznie znajdź czas i sposób na relaks.
3. Dobrze się odżywiaj
Skóra czerpie składniki odżywcze nie tylko z kremów, ale także z tego, co jesz. Im więcej jest w twojej diecie bogatych w antyoksydanty warzyw i owoców oraz zdrowych tłuszczy, tym lepiej wygląda. Jest gładka i dobrze nawilżona. Warto natomiast unikać słodyczy i alkoholu, które mogą wywołać w skórze stany zapalne przyspieszające jej starzenie. Jeśli twoja dieta nie jest zbyt zdrowa, możesz wspomóc ją suplementami.

4. Stosuj kremy, które działają
Każda z nas lubi testować różne nowe kremy, ale warto zdawać sobie sprawę, że tak naprawdę bardzo mało zawartych w nich składników ma działanie potwierdzone przez niezależnych naukowców. Udowodnione działanie regenerujące skórę mają m.in. pochodne witaminy A, peptydy oraz witaminy C i E (oczywiście pod warunkiem, że zostały włożone do kremu w odpowiedniej postaci i ilości). Sensowna i nierujnująca budżetu pielęgnacja polega na nawilżaniu skóry i ochronie jej przed słońcem w dzień, a regeneracji za pomocą wyżej wymienionych składników w nocy.

5. Pamiętaj o dłoniach
Większość kobiet potrafi wydać duże pieniądze na kosmetyk do twarzy, natomiast dłonie smarować najtańszym kremem. A to właśnie one najbardziej narażone są na szkodliwe działanie słońca, środowiska i detergentów. Dlatego warto chronić je przed promieniami UV i pielęgnować dobrymi kremami.

6. Rzuć palenie
A najlepiej w ogóle nie zaczynaj. Sprawa jest oczywista – nie ma ani jednego argumentu przemawiającego na korzyść palenia. Jest szkodliwe dla zdrowia, pogarsza kondycję, nadaje zębom szarawy koloryt. Jeśli chodzi o skórę, przyspiesza destrukcję włókien kolagenu i elastyny oraz obniża poziom estrogenu, hormonu, dzięki któremu skóra zachowuje jędrność.

7. Nawilżanie to podstawa
Nie tylko od zewnątrz, także od środka. Źle nawilżona skóra gorzej sobie radzi z obroną przed wolnymi rodnikami, jest bardziej podatna na podrażnienia, a w konsekwencji szybciej się starzeje. Nawet jeśli masz skórę tłustą lub mieszaną, stosuj lekkie kremy nawilżające i nie zapominaj o nawilżaniu od wewnątrz. Niekoniecznie za pomocą wypijania hektolitrów wody. Bardzo dobre działanie nawilżające skórę ma dieta bogata w soczyste warzywa i owoce oraz zdrowe tłuszcze. Wyeliminuj też produkty odwadniające organizm, takie jak kawa, mocna herbata czy alkohol.
8. Wysypiaj się
W nocy skóra w mniejszym stopniu narażona jest na działanie szkodliwych czynników zewnętrznych i całą energię może poświęcić na regenerację. Musi mieć jednak na to czas. Dlatego po zarwanej nocy cera zwykle jest blada, ziemista, ma szarawy koloryt. Proces regeneracji skóry w najbardziej intensywny sposób zachodzi między godziną 23.00 a 2.00 nad ranem. Dlatego lepiej położyć się spać wcześniej i wstać skoro świt niż odwrotnie.

9. Zacznij się ruszać
Każdy rodzaj sportu (byle nie był uprawiany wyczynowo) pozytywnie wpływa na twoją skórę i sylwetkę. Ćwiczenia poprawiają humor i wzmacniają odporność na stres. Dzięki nim wzrasta tętno, krew zaczyna szybciej krążyć, a komórki całego organizmu – w tym także skóry – są lepiej odżywione i dotlenione. Ważna jest jednak częstotliwość: lepiej ćwiczyć 4-5 razy w tygodniu przez 20-30 minut niż raz na tydzień przez dwie godziny.

10. Trzymaj wagę
Jej wahania nie wpływają dobrze na kondycję skóry. Z wiekiem traci ona elastyczność i coraz trudniej jest jej dostosowywać się do twoich ciągle zmieniających się kształtów. Poza tym, warto pilnować wagi, bo szczupła sylwetka odejmuje lat.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:44   #3739
loluska
Zakorzenienie

Kitka i Caate
za projekt denko

Ja mam czas dzisiaj to się troszkę posmamuje więcej a później TM Kupiłam dzis sobie jeansy i sweterek taki zwykły, wkładany przez głowę.

Składałam dziś zamówienie z Avonu i jednak nie zakupiłam tego zestawu z Planet Spa bo mam jeszcze kremy i maski. Ale skusiłam się na zestaw

Anev Aqua Youth krem i żel w jednym i krem pod oczy

Opinie nawet spoko. Właściwości mocno nawilżające więc wypróbuję Tym bardziej że wciąż szukam swojego KWC wśród kremów i znaleźć nie mogę. Poza tym Tż zaczynam kolekcjonować prezent pod choinkę i zamówiłam wode toaletową Individual Blue, zapach bardzo mi sie podoba, trwałość podobno całkiem niezła więc zobaczymy.

Miałam nie farbować włosów, ale odrost staje się coraz bardziej widoczny, do tego do szału doprowadza mnie już ta nieco wyblakła poświata czerwona Szukam jakiegoś brązowego odcienia bez żadnych rudości i czerwieni. Macie jakiś swoich faworytów wśród farb drogeryjnych?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 16:52   #3740
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Kto ma za dużo energii i chętnie mi trochę odda swojej? Szaruga mnie przytłacza.

Wczoraj dostałam paczuszkę z azjatyckimi cudeńkami i jestem zadowlona. Sleeping mask zrobiła cuda podczas snu Jest genialna. Dziś chyba na tapetę pójdzie kakaowa
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:11   #3741
Soph
Zakorzenienie

witam
wracam do zdrowia
jutro i w piątek piszę matury po 6h...

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Wczoraj dostałam paczuszkę z azjatyckimi cudeńkami i jestem zadowlona. Sleeping mask zrobiła cuda podczas snu Jest genialna. Dziś chyba na tapetę pójdzie kakaowa
ooo
opiszesz dokładnie jakie to cuda?
możesz wrzucić linki do sklepu od razu

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:33   #3742
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie używałam Isanę i Bingo. Wcześniej ich używałam i tak nie było, albo dwie to za dużo dla moich włosów. Też myślałam o myciu odżywką. Tylko boje się, że nie uda mi się zmyć oleju.
oleju nie zmywam juz odzywka tylko szamponem bo niestety ostatnio po podwojnym myciu odzywka mialam tluste wlosy ogolnie mam tluste wiec oleje jednak musze zmywac czyms mocniejszym niz odzywka. Ale chce nast razem sprobowac na skalp szampon a na dlugosc odzywka, moze sie uda
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
wracam do zdrowia
jutro i w piątek piszę matury po 6h...

ooo
tez jestem ciekawa

doszly do mnie moje Meowki super, jeden kolor podkladu mi podpasowal, musze zrobic probe jak sie bedzie nosil, a cienie maxymalne juz jeuwielbiam
Stary 2011-11-23, 17:34   #3743
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość

a ja wstałam, TŻ zrobił mi śniadanie do łóżka;] się chłopak postarał i lecę zmyć olej i nałożyć maskę pantene taaak wiem multum niedobrych rzeczy ma, ale muszę ją wykończyć bo mamie nie spasowała a u mnie po niej jako tako te moje kłaki wyglądają

Kitka weź nie gadaj że jedziesz do domu za tydz bo się miniemy
jade w nastepny piatek... bo po weekendzie mam jeszcze pon i wtorek wolny wiec dla mnie jedyna okazja skoczyć do domu przed świętami...

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Kitka i Caate
za projekt denko

Ja mam czas dzisiaj to się troszkę posmamuje więcej a później TM Kupiłam dzis sobie jeansy i sweterek taki zwykły, wkładany przez głowę.

Składałam dziś zamówienie z Avonu i jednak nie zakupiłam tego zestawu z Planet Spa bo mam jeszcze kremy i maski. Ale skusiłam się na zestaw

Anev Aqua Youth krem i żel w jednym i krem pod oczy

Opinie nawet spoko. Właściwości mocno nawilżające więc wypróbuję Tym bardziej że wciąż szukam swojego KWC wśród kremów i znaleźć nie mogę. Poza tym Tż zaczynam kolekcjonować prezent pod choinkę i zamówiłam wode toaletową Individual Blue, zapach bardzo mi sie podoba, trwałość podobno całkiem niezła więc zobaczymy.

Miałam nie farbować włosów, ale odrost staje się coraz bardziej widoczny, do tego do szału doprowadza mnie już ta nieco wyblakła poświata czerwona Szukam jakiegoś brązowego odcienia bez żadnych rudości i czerwieni. Macie jakiś swoich faworytów wśród farb drogeryjnych?
ja farbuje palette średni brąz, nie zauważam u siebie żadnych czerwieni ani rudości z tym że kolor jest bardzo ciemny więc nie wiem czy bedziesz zainteresowana.. no i to palette a wiele osób jej nie poleca...

ale dziś miałam dzień.. jestem mega zmęczona jakaś... mam problemy ze snem a dodatkowo dziś miałam sporo do zrobienia... na dodatek jakaś laska jak wysiadałam z autobusu nadepnęła mi na sznurek od buta (miałam takie wiązane emu z takimi grubszymi tasiemkami) i mało gleby nie zaliczyłam....:/ jeszcze się kolokwia posypały więc ten tydzień pod znakiem nauki upłynie...

w drodze do biblioteki byłam w naturze ale powstrzymałam sie i nic nie kupiłam...

muszę sobie długą kapiel zrobić dziś ze świecami i muzyką....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 17:41   #3744
Shadii
Wtajemniczenie

Hej hej
Strasznie się czuję, jestem ciągle zmęczona i przygnębiona. Czekam, aż minie...
(mogę sobie ponarzekać jeszcze?) Wściekam się na włosy, wyglądają cudacznie, do połowy gładkie, a potem cięcie --> napuszone końcówki i potem reszta włosów szaleństwo mnie ogarnia, jak się im w lusterku przyglądam z tyłu. A ścinać nie chcę, bo nie zapuszczę już tak długich, pozostaje mi czekać, aż te ścięte odrosną... czyli co najmniej rok szukam ciągle czegoś, co pomogłoby na porost włosów... i nie ma nic. Jedynie ostatnio Seboradin znalazłam, kupię jak skończę wodę brzozową...
Koniec żalów, dziękuję za uwagę

Cytat:
Mam to samo i nikt tego nie rozumie, że jak czuję ścisk na szyi, jakikolwiek, to czuję się jakbym była duszona tak dziwnie i ciągle o tym myślę więc golfy nie dla mnie... no i podobnie jak Ty uwielbiam dekolty

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 18:45   #3745
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Właśnie wróciłam z pracy zaraz Was nadrobię
Stary 2011-11-23, 18:48   #3746
loluska
Zakorzenienie

Kitka dziękuje za propozycje, ale chyba bałabym się farbować Palette bo od fryzjerów nasłuchałam się niezbyt dobrej opinii o tej firmie

cudowne są kolorki poniżej, tylko wątpie żeby wyszło na moim kolorze

5) zdjęcie sprzed 2 tygodni moich włosów, niestety z fleszem więc kolor prezentuje się lepiej, no i nie widać odrostów. w rzeczywistości nie jest też taki błyszczący.

1,2,3) kolorki mega, ale chyba nikłe szanse za uzyskanie?

4) marzenie łącznie z grzywką, ale większość mi mówi że raczej by mi nie pasowała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (46,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img107905.fryzury-dlugie.1227609.jpg (43,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img125264.fryzury-dlugie.910410.jpg (16,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img129291.fryzury-dlugie.1212671.jpg (32,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (83,5 KB, 37 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 19:49   #3747
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo;p

Hej

w ogóle nie mam weny na nic
zajęc na uczelni masa;p licencjata zaczynam ogarniac

Dziś Tż był to chociaz spędzilismy trochęc czasu razem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 19:50   #3748
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Ja dopiero wrocilam do domu - skonczylam kolo 20 ale bylam jeszcze na malych zakupach zywieniowych - co prawda zahaczylam o dzial kosmetyczny w supermarkecie ale tylko obejrzalam co fajnego maja, nic nie kupilam chociaz mnie oczywiscie na maxa korcilo

Zaraz Was bede nadrabiac

Aaa - Tz mi usmazyl nalesniki i je powycinal w ksztalcie serduszka
Wlasnie znalalzam w lodowce
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 19:52   #3749
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Ja dopiero wrocilam do domu - skonczylam kolo 20 ale bylam jeszcze na malych zakupach zywieniowych - co prawda zahaczylam o dzial kosmetyczny w supermarkecie ale tylko obejrzalam co fajnego maja, nic nie kupilam chociaz mnie oczywiscie na maxa korcilo

Zaraz Was bede nadrabiac

Aaa - Tz mi usmazyl nalesniki i je powycinal w ksztalcie serduszka
Wlasnie znalalzam w lodowce
ale fajnie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 20:02   #3750
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ooo
Już pokazuję
Między innymi to:
http://www.aishop.com.my/viewProduct...ost%20Function!!
http://kimoko.livejournal.com/427462.html
http://www.ebay.pl/itm/SKINFOOD-Anci...-/150631660341
http://pinkmelon.pl/opis/2490815/ski...pore-foam.html

Do tego jeszcze maseczki na twarz i BB cream, ale teraz nie pamiętam ich nazw
Nie kupowałam pełnych opakowań, bo poszłabym z torbami Biorę udział w wizażowych rozbiórkach już jakiś czas. Jak na początku miałam szał na BB, tak teraz uwielbiam wszelkiego rodzaju czyściochy czy też maski. Są obłędne

Jakbyście chciały wiedzieć jak się używa, to piszcie, a dam znać za jakiś czas
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości