Studniówka 2012 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-22, 22:01   #1381
Sawik_1
Wtajemniczenie

Dot.: Studniówka 2012

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Hej, można dołączyć? ;>

Wiecie, na ramiączkach, dekolt zwyczajny lub serce, mocno zwężana w talii i rooozkloszowana . Coś w stylu sukienek Prady z tej kolekcji: http://www.millionlooks.com/outfits/...ter-2010-2011/

Jeszcze gorzej będzie pewnie jutro z matematyką, a ja zamiast się uczyć szukam sukienki na studniówkę.. -,-.
Jasne
Też mi się podobają takie sukienki
A co do szukania sukienki zamiast się uczyć, to nie jesteś sama

62~65~70~72

Sawik_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 22:08   #1382
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sawik_1 Pokaż wiadomość
Jasne
Też mi się podobają takie sukienki
A co do szukania sukienki zamiast się uczyć, to nie jesteś sama

Haha . Byliśmy niedawno na klasowej wycieczce, wuefista przysłuchiwał się naszym rozmowom w autobusie i stwierdził że ważniejsza jest dla nas studniówka niż matura, bo gadamy tylko u sukienkach, fryzurach, itp. . My na to oczywiście, że tak, bo maturę można napisać jeszcze raz, a studniówka jest tylko jedna

Mhm, uwielbiam takie sukienki, w ogóle kocham styl lat 50., wyjątkowy kobiecy
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 12:39   #1383
hejYou
Zakorzenienie

jak tam dziewczyny ? najprostsza to ona nie była może jakimś cudem udało mi się na te 30%
Stary 2011-11-23, 14:07   #1384
Amillka
Raczkowanie

ja osobiście uważam, że matma była nawet prosta ale jestem na matematycznym profilu i zdaję też rozszerzoną więc nie mam co się wypowiadać. za to polski wcześniej był tragiczny
wszędzie są odpowiedzi a b c d ale nigdzie nie ma arkuszy yhh i jak to sprawdzić
Stary 2011-11-23, 14:33   #1385
aszin
Zakorzenienie

Matmę zaliczam do średnich.
Stary 2011-11-23, 14:45   #1386
Pijana truskawkami
Zakorzenienie

Matma całkiem spoko, tak mi się wydaje Jeszcze czekam na odpowiedzi, na pewno zrobiłam źle jedno z wykaż, że sin coś tam coś tam. A to było proste ...

"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..."

F.Dostojewski

Pijana truskawkami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:36   #1387
Kredzia_
Zakorzenienie

jak będę miała kieckę z akcentem fioletu to biore ten makijaż

Edytowane przez Kredzia_
Czas edycji: 2011-11-23 o 15:38
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:57   #1388
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość

jak będę miała kieckę z akcentem fioletu to biore ten makijaż
ładny
Stary 2011-11-23, 15:58   #1389
Sawik_1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
jak tam dziewczyny ? najprostsza to ona nie była może jakimś cudem udało mi się na te 30%
Dzisiejszą matmę zaliczam do porażki! U mnie takiego cudu na pewno nie było, nigdy nie miałam szczęścia I nienawidzę tych, którzy mają farta, yyyh
A tak poza tym Kredzia podoba mi się ten makijaż

62~65~70~72

Stary 2011-11-23, 16:03   #1390
Anetka129310
Raczkowanie

Cytat:
To jest moje zdanie
Fajnie, że oboje idziecie pod kolor ubrani Jestem pełna podziwu, że Twój Tż z chęcią założy krawat pod kolor Twojej sukienki

Moje znajome idące na 100dn mają właśnie problem z tżami, bo nie chcą ubierać się pod kolor :P

Ja ze swoim wątpie abym miała problem, pewnie też byłby za tym ale ja po prostu nie chcę
Mój TŻ od razu podkreślił, że mam powiedzieć jaki kolor sukienki będę mieć, bo ona taki krawat kupi.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

ta matura z matmy była straszna, bo wielu rzeczy nie mieliśmy. Gościu od matmy powiedział, że od dawna te matury z operonu mu się nie podobają i go te wyniki nie interesują
Anetka129310 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:10   #1391
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anetka129310 Pokaż wiadomość
Mój TŻ od razu podkreślił, że mam powiedzieć jaki kolor sukienki będę mieć, bo ona taki krawat kupi.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

ta matura z matmy była straszna, bo wielu rzeczy nie mieliśmy. Gościu od matmy powiedział, że od dawna te matury z operonu mu się nie podobają i go te wyniki nie interesują

ja wszystko to co było na maturze już miałam i uważam że była prosta jeśli odpowiednio by się na nią przygotowało
wiadomo, że skoro próbna to wszyscy na to leją. ja też .
pewnie sporo błędów mam ale uważam, że była prosta.
spodziewałam się trudniejszej
Stary 2011-11-23, 16:15   #1392
Sawik_1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anetka129310 Pokaż wiadomość
Ja też nie miałam trochę przerobionego materiału z tej matury. Były prawie same zadania z geometrii czego nie trawię a na lekcjach dopiero zaczynamy ten dział. Niestety u nas baba powiedziała, że będzie brała pod uwagę te matury przy dopuszczaniu uczniów do tej właściwej matury. Nienawidzę jej. Niczego mnie nie nauczyła, ale nic na to nie poradzę...

62~65~70~72

Stary 2011-11-23, 16:22   #1393
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie miałam trochę przerobionego materiału z tej matury. Były prawie same zadania z geometrii czego nie trawię a na lekcjach dopiero zaczynamy ten dział. Niestety u nas baba powiedziała, że będzie brała pod uwagę te matury przy dopuszczaniu uczniów do tej właściwej matury. Nienawidzę jej. Niczego mnie nie nauczyła, ale nic na to nie poradzę...
może to takie gadanie ?
u nas też tak gada. w tamtym roku też tak gadała zeszłorocznym maturzystom, a z tego co mówili na gadaniu się skończyło
Stary 2011-11-23, 17:02   #1394
hejYou
Zakorzenienie

Też nienawidzę geometrii i jej jeszcze nie powtarzaliśmy :/ i dopiero jedną lekcję z kombinatoryki mieliśmy , zobaczymy co to z tego wyjdzie
Stary 2011-11-23, 17:05   #1395
Kredzia_
Zakorzenienie

Dziewczyny czy któraś z Was ma cieniowane włosy?

bo tak.
mam mocno wycieniowane włosy, do tego kręcone

ale nie mam pomysłu co z nimi zrobić na 100dn

poza falami tego typu http://www.stylebistro.com/lookbook/...ls/Mw8SS1IqMOb
nie mam żadnego innego pomysłu
Stary 2011-11-23, 17:07   #1396
Sawik_1
Wtajemniczenie

Cytat:
może to takie gadanie ?
u nas też tak gada. w tamtym roku też tak gadała zeszłorocznym maturzystom, a z tego co mówili na gadaniu się skończyło
Chciałabym, ale niestety nie. W tamtym roku jej nie było, bo miała urlop. Jednak 2 lata temu znajomi i ogólnie ludzie ze szkoły mówili, że strasznie dużo osób nie dopuściła do matury. Nie dość, że obawiam się samej matury z matmy to może mnie jeszcze nie dopuścizabił abym ją wtedy

Kredzia ja też mam wycieniowane włosy, ale nie jakoś tam bardzo ;p a nie da się jakoś ich upiąć? czy chcesz mieć rozpuszczone ?

62~65~70~72

Edytowane przez Sawik_1
Czas edycji: 2011-11-23 o 17:13
Stary 2011-11-23, 17:20   #1397
hejYou
Zakorzenienie

Ja nie martwię się o dopuszczenie do matury bo mam 3 , ale nie wiem jak ją zdam ja nawet nie chcę mieć, więcej niż 30 % , tzn jak uda mi się napisać to będę zadowolona, ale jak tylko 30% to też będę bardzo szczęsliwa bo na prawdę nie rozumiem matmy
Stary 2011-11-23, 17:23   #1398
Sawik_1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie martwię się o dopuszczenie do matury bo mam 3 , ale nie wiem jak ją zdam ja nawet nie chcę mieć, więcej niż 30 % , tzn jak uda mi się napisać to będę zadowolona, ale jak tylko 30% to też będę bardzo szczęsliwa bo na prawdę nie rozumiem matmy
Też mam 3, ale jednak jakiś stres jest Reszta to identycznie jak u mnie, oby te 30%.

62~65~70~72

Stary 2011-11-23, 17:28   #1399
hejYou
Zakorzenienie

po co nam więcej skoro nie wiążemy przyszłości z matmą ludzie mówią, że dla własnej satysfakcji, ale skoro niektórzy nie są w stanie mimo najlepszych chęci dobrze napisać to cóż zrobić
Stary 2011-11-23, 17:37   #1400
brightened
Rozeznanie

Hej

Dzisiejsza matura z maty to jakaś porażka Nie no może nie było aż tak źle, ale dobrze też nie

Nie wiecie może czy można gdzieś już znaleźć arkusz z pytaniami ? Bo znalazłam tylko odpowiedzi A B C D ale nie pamiętam jakie były pytania
brightened jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:46   #1401
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brightened Pokaż wiadomość
Hej

Dzisiejsza matura z maty to jakaś porażka Nie no może nie było aż tak źle, ale dobrze też nie

Nie wiecie może czy można gdzieś już znaleźć arkusz z pytaniami ? Bo znalazłam tylko odpowiedzi A B C D ale nie pamiętam jakie były pytania
chyba nie ma bo tez patrzyłam :/ chociaż nie pamiętam co zaznaczyłam w niektórych jak strzelałam
Stary 2011-11-23, 17:48   #1402
brightened
Rozeznanie

Cytat:
chyba nie ma bo tez patrzyłam :/ chociaż nie pamiętam co zaznaczyłam w niektórych jak strzelałam
Widzę, że nie tylko ja strzelałam hah
Stary 2011-11-23, 17:54   #1403
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że nie tylko ja strzelałam hah
ojj na pewno nie tylko Ty
Stary 2011-11-23, 18:30   #1404
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Witam
ale matma była prosta :Lbrzydal:
liczę na min 60%
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 18:41   #1405
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym, ale niestety nie. W tamtym roku jej nie było, bo miała urlop. Jednak 2 lata temu znajomi i ogólnie ludzie ze szkoły mówili, że strasznie dużo osób nie dopuściła do matury. Nie dość, że obawiam się samej matury z matmy to może mnie jeszcze nie dopuścizabił abym ją wtedy

Kredzia ja też mam wycieniowane włosy, ale nie jakoś tam bardzo ;p a nie da się jakoś ich upiąć? czy chcesz mieć rozpuszczone ?

Spokojnie nie ma co się teraz przejmować na zapas
u nas na początku roku pierwsze co powiedziała to "z tej klasy na pewno 3 osób nie przepuszczę... co z resztą tego dowiemy się w trakcie"
ale wątpie aby tak zrobiła. gdyby do mnie miała jakieś wąty to raczej zaczęłabym się kłócić i walczyć o swoje
jeśli z ocen wypada Ci inna niż ndst to uważam że baba powinna Cię przepuścić nie patrząc na to jak poszły Ci diagnozy czy próbne. jeśli będzie inaczej kłóć się ! wiadomo, że nauczyciel ma zawsze racje ale w tym wypadku miałabym tego gdzieś. z ocen nie wychodzi Ci ndst więc niech się buja. jak to wygląda kiedy miałaby nie dopuścić Ciebie bo masz (załóżmy) ledwo 2 i osobe która ma same laski i ma ndst?

ogólnie to miałam strasznie długie włosy. potem ścięłam na krótko baaardzo krótko bo za ucho lekko. ale że mam kręcone to kilka razy dziennie musiałam męczyć je prostownicą żeby był widoczny efekt ścięcia ... dzień się cieszyłam krótkimi włosami później było gorzej bo z dnia na dzień płacz że co ja zrobiłam.
przez 3 lata zapuszczałam ale na prosto. przez to nie chciały mi się kręcić bo;
-były za cieżkie to raz, a dwa straaaasznie zniszczone przez prostownice i farby (nie polecam Loreal w musie!)

i miesiąc temu byłam u fryzjera i ścięłam tak jak chciałam. zależało mi na tym aby znów zaczęły się kręcić tak jak 4 lata temu.

i mam teraz takie.

ale tak. upiąć je w jakiś fajny warkocz nie mogę bo włosy zaraz mi wypadają w koka? no nie wiem czy bym dobrze wyglądała i czy w ogóle się trzymał ...

no nie wiem co mam zrobić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie029.jpg (31,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie052.jpg (23,6 KB, 48 załadowań)
Stary 2011-11-23, 18:54   #1406
Sawik_1
Wtajemniczenie

Cytat:
ojj na pewno nie tylko Ty
I nie tylko wy
Cytat:
Spokojnie nie ma co się teraz przejmować na zapas
u nas na początku roku pierwsze co powiedziała to "z tej klasy na pewno 3 osób nie przepuszczę... co z resztą tego dowiemy się w trakcie"
ale wątpie aby tak zrobiła. gdyby do mnie miała jakieś wąty to raczej zaczęłabym się kłócić i walczyć o swoje
jeśli z ocen wypada Ci inna niż ndst to uważam że baba powinna Cię przepuścić nie patrząc na to jak poszły Ci diagnozy czy próbne. jeśli będzie inaczej kłóć się ! wiadomo, że nauczyciel ma zawsze racje ale w tym wypadku miałabym tego gdzieś. z ocen nie wychodzi Ci ndst więc niech się buja. jak to wygląda kiedy miałaby nie dopuścić Ciebie bo masz (załóżmy) ledwo 2 i osobe która ma same laski i ma ndst?

ogólnie to miałam strasznie długie włosy. potem ścięłam na krótko baaardzo krótko bo za ucho lekko. ale że mam kręcone to kilka razy dziennie musiałam męczyć je prostownicą żeby był widoczny efekt ścięcia ... dzień się cieszyłam krótkimi włosami później było gorzej bo z dnia na dzień płacz że co ja zrobiłam.
-były za cieżkie to raz, a dwa straaaasznie zniszczone przez prostownice i farby (nie polecam Loreal w musie!)

i miesiąc temu byłam u fryzjera i ścięłam tak jak chciałam. zależało mi na tym aby znów zaczęły się kręcić tak jak 4 lata temu.

i mam teraz takie.

ale tak. upiąć je w jakiś fajny warkocz nie mogę bo włosy zaraz mi wypadają w koka? no nie wiem czy bym dobrze wyglądała i czy w ogóle się trzymał ...

Będę się kłócić, jasne. O ile nie będzie mnie chciała dopuścić to na pewno tego tak nie zostawię
A miałam tak ścięte włosy jak Ty masz na pierwszym zdj. A te na drugim są cudne O takim efekcie po lokówce mogę sobie pomarzyć
Ale idziesz do fryzjera czy sama coś kombinujesz ?

62~65~70~72

Stary 2011-11-23, 18:59   #1407
brightened
Rozeznanie

Cytat:

i mam teraz takie.

Bardzo ładne masz włosy
Ja na twoim miejscu zostawiłabym je rozpuszczone i z góry bym wyprostowała a na dole zrobiła takie fale jakie są na zdjęciu wstawionym przez Ciebie powyżej Dokładnie tak
Stary 2011-11-23, 19:08   #1408
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
I nie tylko wy

Będę się kłócić, jasne. O ile nie będzie mnie chciała dopuścić to na pewno tego tak nie zostawię
A miałam tak ścięte włosy jak Ty masz na pierwszym zdj. A te na drugim są cudne O takim efekcie po lokówce mogę sobie pomarzyć
Ale idziesz do fryzjera czy sama coś kombinujesz ?
no to to są właśnie moje loki ale miałam jeszcze większe! jeśli chcecie mogę pokazać
ja mam problem z prostowaniem, bo wyprostuje 30 min i mam kręcone, nie wspomnę o tym co się dzieje jak jest wilgoć w powietrzu

jeśli chcecie z włosów wydobyc skręt to należy je ścieniować na prawdę

raczej pójdę do fryzjera nie mam dobrej ręki jesli chodzi o fryzury i makijaże :P niezdara jestem eyeliner jedynie potrafie dobrze nałożyć na oczy ale o kredce to ja nie wspomnę

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Bardzo ładne masz włosy
Ja na twoim miejscu zostawiłabym je rozpuszczone i z góry bym wyprostowała a na dole zrobiła takie fale jakie są na zdjęciu wstawionym przez Ciebie powyżej Dokładnie tak

dziekuje bardzo!

właśnie kurcze zależało mi abym wyglądała inaczej niż na co dzień...
bo zawsze chodzę w rozpuszczonych włosach i albo mam fale, albo mam loki więc to już wszyscy widzieli, a chciałabym błysnąć czymś niesamowitym na głowie i nie mam żadnego pomysłu

a Wy dziewczyny co robicie!?
może zgapie od któreś
Stary 2011-11-23, 19:09   #1409
Sawik_1
Wtajemniczenie

Cytat:
no to to są właśnie moje loki ale miałam jeszcze większe! jeśli chcecie mogę pokazać
ja mam problem z prostowaniem, bo wyprostuje 30 min i mam kręcone, nie wspomnę o tym co się dzieje jak jest wilgoć w powietrzu

jeśli chcecie z włosów wydobyc skręt to należy je ścieniować na prawdę

raczej pójdę do fryzjera nie mam dobrej ręki jesli chodzi o fryzury i makijaże :P niezdara jestem eyeliner jedynie potrafie dobrze nałożyć na oczy ale o kredce to ja nie wspomnę
Pochwal się
Jak ja miałabym takie loki to w życiu nie prostowałabym! I na studniówkę zostawiłabym takie jakie są Jak idziesz do fryzjera to powinien Ci coś doradzić czy coś, ale wiadomo jak to z tymi fryzjerami jest w rzeczywistości
Z tym eyelinerem i kredką- znam to

62~65~70~72

Stary 2011-11-23, 19:09   #1410
brightened
Rozeznanie

Ja się dzisiaj załamałam
Jechałam specjalnie do centrum handlowego żeby kupić sobie sukienkę na 100dniówkę i wiecie co ?
NIC NIE ZNALAZŁAM same szmaty za przeproszeniem. Nie mam pojęcia już gdzie szukać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości