|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
dzięki za odezwe z kuleczkami
![]() przyszła dziś paczka. pierwsze wrażenie odnośnie Lumiere - pachną jak Enigma z konkurencji ![]() ![]() ![]() mam prośbę, czy ktoś mógły podać mi link do katalogu 17? nie mogę się dokopać na katalogowym ![]()
#4262 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czasem można się przy nich nieźle wkurzyć. Ja dziś odebrałam paczkę i na szczęście wszystko było i to na swoim miejscu :p no, poza Barbie ale na to byłam przygotowana. Przynajmniej płyn do kąpieli darmowy przysłali i był w butelce a nie poza nią. Swoją drogą to mogliby zabezpieczać jakoś takie płynne kosmetyki. Te duże płyny do kąpieli są zaklejone 'sreberkiem' jakimś, to czemu ten świąteczny nie? Albo niektóre kremy czy balsamy... Mam już spore zamówienie z k17 ![]() A dla siebie chyba nic nie będę brała teraz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można się naciąć i wziąć po 100kompletów, a potem niemiła niespodzianka ... pamiętam, że któaś z wizażanek tutaj tak na próbkach się przejechała, bo też pokazywało 0zł, więc zaszalała ... a potem robiła zwrot, żeby tylke kasy nie bulić ![]()
![]() |
#4264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
http://www.avon-forum.ru/4images/det...image_id=16592 http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=1659 3 http://www.avon-forum.ru/4images/det...image_id=16594 Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-11-23 o 18:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Swoją drogą, ceny katalogowe są mocno wygórowane (jakoś nie sądzę by byle jaki tusz był rzeczywiście wart np. 37zł), a nawet za papierowe torebki wymagają takich opłat ![]() Nie orientujesz się może czy Perceive za 25,90zł (przy wydanych 59,90zł w katalogu) wlicza się do opustu? ![]()
![]() |
#4267 |
Raczkowanie
|
dziewczyny nie wiecie czy w usa albo uk można dostać wodę toaletową WINK to był mój ukochany zapach i odczuwam jego brak..znalazłam tylko jedna sztuke na allegro ale za 150zł więc to lekka przesada...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Dziewczyny a można już gdzieś w necie dotać katalog 2 2012??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Taniej znajdziesz je na Ebay, właśnie rzuciło mi się w oczy, że ktoś sprzedaje je za ok. 49,36 zł (bez wysyłki). ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko z ofert wiązanych, czyli np. wydaj 50zł na zakupy w katalogu, albo wydaj 50zł ze stron tych i tych, a możesz to to kupić taniej, ZAWSZE ma 10% ![]()
![]() |
#4273 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale jeśli masz wątpliwości to zamów-jak nie będą pasowały zwrócisz ![]() ![]() ![]() a kubek powinien się nadać również do żywności ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() szczerze to ja już zwątpiłam , że jeszcze przed wycofaniem ten podkład (w szklanej buteleczce) będzie w promocji ![]() ![]() dlatego rozważam jego zakup w cenie normalnej [ wtedy gdy będę miała największy opust wypracowany - póki co mam 35 więc mogę go zamówić i będzie taniej niż czekanie na promocję w nieskończoność ![]() Cytat:
![]() [PO 1 SZT NA CAŁY KATALOG-chyba,że jest podane inaczej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 0,6 ml ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
karinka124 tak wiem ale przeoczyłam tą ofertę przy robieniu zamówienia z 16 a już nie będę zamawiać... a szkoda. no ale trudno, poczekam na 1.
![]() |
#4276 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tez mialam taka sama sytuacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Raczkowanie
|
Dorotxy, czytałam, że masz K2/2012. Czy mogłabyś sprawdzić, czy jest w nim ta cudowna biżuteria z niebieskimi kamieniami (co w katalogu rosyjskim- naszyjnik, kolczyki, pierścionek) i po ile pojedynczo i w zestawach?
![]()
#4280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
naszyjnik 39,9 kolczyki 29,9 pierścionek 36,9 cały zestaw 79,9 naszyjnik i pierścionek 59,9 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Wtajemniczenie
|
Proszę dziewczyny, które mają K2 o podanie cen:
zestawu kolczyków Holiday (są teraz w minikatalogu) zestawu pierścionków Love (K17, s. 132) musu Mleko i Miód Naturals kąpieli do stóp cynamon i pomarańcza Z góry dziękuję ![]() Myślicie, że zestaw Słodka Śliwka i Wanilia + jakaś czekolada to dobry prezent na mikołajki klasowe dla dziewczyny? (Limit 30zł)
#4282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolczyków i pierścionków chyba nie ma w 02 ( chyba, że nie zauważyłam) -Mus Mleko i miód- 1 za 10,90 ; 3 za 23,70 - kąpiel do stóp - 8,90 ( ze znaczkiem -do wyczerpania zapasów) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny powoli was nadrabiam bo od poniedziałku mnie nie było. ale mam takie male pytanko, bo wlasnie skladam zamowienie i kliknelam na kuriera a zmienilo mi sie na regularna i dostawa... 5 grudnia!? co jest? mam dzwonic i anulowac?
#4284 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny POMOCY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |||||
Wtajemniczenie
|
ojej
![]() ![]() to chyba go zamówię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale jeśli ktoś chce mieć je taniej to w kat. 17 będą miały opust 20 % ![]() Cytat:
![]() link był na katalogowym a za kilka dni na na str Avonu pojawi się katalog nr 2 online , w tym miejscu : http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201202 ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- była ostatnio o tym mowa i póki co firma nie przewiduje nowego programu TPS=TWÓJ PEWNY START dla nowych Konsultantek ![]() do kat. 17/2011 będzie ważny aktualny program TPS a co później i kiedy to nie wiadomo ![]() Cytat:
aby otrzymać zegarek należy w jednym zamówieniu mieć kwotę min.100 zł by go otrzymać , nawet jak we wcześniejszym zamówieniu z obecnego katalogu miałaś wymaganą kwotę a teraz nie to Ci go nie przyślą ![]() była o tym mowa w zakładce O CO PYTACIE/albo pytania w bieżacym katalogu ![]() ale najlepiej zadzwoń lub napisz do Avonu , wyjaśnij,że klientka zapomniała i może się zgodzą dopisać albo dosłać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kremy z tej serii były chwalone, bo nie zapychały ![]() serum to nowość i chyba nikt go nie miał ![]() a to Tobie takie serum jest potrzebne ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
kieszeń na monety, pvc, zapinana na suwak, 2 sekcje na banknoty, 4 na karty, wymiary 9,9x18,8x1,9cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po serum na przebarwienia pogarsza mi się cera coraz bardziej ![]() ja to mam, jedyne z avonu co służy mojej buzi to jak na razie maseczki planet spa, seria z białą herbatą i kuracja z liposomami |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.