|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Musze zrobić przerwe bo zwariuje....przetrzepuje pokój po pokoju, szafka po szafce, szuflada po szufladzie... póki co naszego łoża malżeńkiego już nie widać ![]() dla mnie gotowanie i pieczenie to była zawsze czarna magia - "Bo skąd mam niby wiedzieć ile czego, do czego i jak długo"... Ale pomału pomału metodą prób i błędów się uczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | ||
sajkolidżist
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś miałam intensywny dzień, wstałam o 5:30, pojechałam napisać kolosa z angielskiego, potem dermatolog, potem kilka godzin w bibliotece i dwa wykłady ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z moimi dziewczynami jestem na piątek umówiona, zaczynamy o 20 a w sobotę rano mamy jechać z moimi rodzicami do Kalisza zawieźć zdjęcia i film z wesela ciotce, więc może być ciekawie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak u mnie, ja za to robię ciasta bez pieczenia. Z gotowaniem to różnie Cytat:
Podziwiam Cię z tym pakowaniem ![]() Dzisiaj byliśmy na ostatnim USG i Wiktoria nadal jest Wiktorią. Wszystko jest w porządku, ułożyła się już główką w dół i waży 1785g ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
siacha to super
![]() ale jestem padnięta....
#4086 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Jeszcze nam trochę brakuje, ale reszte kupimy w grudniu i jak dam rade jeszcze chodzić to w styczniu. Same drobiazgi nam zostały do kupienia. Jeszcze dla siebie musze pokupować pare rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi mielone też nie zawsze wychodzą, może dlatego, że niezbyt je lubię (albo za mocno moczę bułkę :P). Ale ogólnie lubię gotować i piec i mi to wychodzi ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie, ze mi się normalnie tęskni za tymi wizytami u lekarza, czekaniem na usg.... ahhhh ![]() Tż i tata zjedli kolacje, szybko sprzątnęłam. Jak tata pojedzie to weźmiemy się razem za segregacje ![]() ![]() Jeszcze kumpela chce wpaść na chwile bo jutro nie będzie miała czasu a chce się z nami zobaczyc przed wyjazdem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczęta większość z was już jest po weselach więc sietak zapytam was ile liczyłyście blaszek ciasta na wesele??
kurcze wyszła taka nie fajna sytuacja finansowa spowodowana tym że facet na sali jak już wam kiedyś mówiłam bardzo podniósł cene i z 20 tys za samo jedzenie już wychodzi 25 tys a wiadomo jeszce alko trransport noclegi itp itd i koszty rosną a z kasą jednak może nie wyjść tak jak zakładaliśmy... ![]()
#4091 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ja tylko na chwilę, bo zaraz spadam uczyć się fizjologii ;p Ale jestem wściekła ! Pamiętacie jak mówiłam,że dostałam pracę w call center ? No, to w piątek daję wypowiedzenie, bo nie mogę już zdzierżyć mojej liderki, serio ! Taka z niej wredna s**a, że to się w głowie nie mieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My teraz też mamy problemy finansowe... Właśnie od wesela się zaczęło, ehhhhh.... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Rozeznanie
|
Szukam, ciągle szukam. Mam w umowie zagwarantowane miesięczne wypowiedzenie, co da mi normalną grudniową wypłatę 10 stycznia. I łącznie z tą za listopad mogę opłacić mieszkanie do marca około.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kura ja dzis zalatana byłam, rano śniadanie, robiłam zupę, o 12 do miasta pojechałam do babci i tam zostałam aż TŻ skończy i oddaliśmy suknię ślubną do takiej babki która jest krawcową i handluje sukniami, zgodziła się na 900 zł ![]() jutro rano znowu do miasta, jest targ więc muszę sobie rajstopy do tej dzianinowej sukienki kupić i czekam do 16 na jazdę więc pewnie koło 19 odezwę się jak będę w domu, paaaaaa
![]() |
#4097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no my makowcow i serników nie chcemy bardziej coś w stylu stefanka tiramisu (u nas w cukierni robią takie że się nei rozwala a jest bardzo dobre)
![]() |
#4098 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też prawda ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja byłam wczoraj na rozmowie rekrutacyjnej w kawiarni o 3 min. drogi ode mnie... Wyglądało to mniej więcej tak: gościu miał swoje notatki, zapisał imię nazwisko, pyta o wiek i pisze przy mnie +, o doświadczenie w podobnej branży kolejny +, czy studiuję +, przychodzi temat dziecka i.. ------------------ ![]() ![]() Poza tym powiedziałam, że mam 23 lata ![]() ![]()
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
eh.... o 22.30 pojechaliśmy do Tesco po te worki... masakra...
Pakowanie jakoś leci ![]() Jeszcze teściowa po tate przyjedzie to na pewno chwile posiedza..... pfffff urwanie głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
To już większość ogarnięta, jestem z Ciebie dumna Pani organizator
![]() Agula a co ze szkołą? Już zabrałaś papiery?
#4101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa organizator ![]() ale mam lenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Agula dobrze Ci idzie, skoro już prawie spakowana jesteś ![]() Też miałam pytać o szkołę, ale widzę, że już Aga mnie uprzedziła. ![]() Siacha to już nie długo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny kciukasy, żeby praca szybko się pojawiła. Masakra jest z tą pracą teraz :/ Ja wczoraj znów trochę sprzątałam mieszkanie, ale nie wiele, bo chciałam posprzątać sypialnię i już meble ułożyć, a nie mogę bo goście co robili nie skończyli jeszcze tapety przycinać, więc na nic moja praca by była, skoro dziś by podeptali mi podłogę i musiałabym znów odkurzać i myć podłogę. a mebli ustawić nie mogliśmy, bo muszą mieć dostęp do ścian. Dzisiaj mają to skończyć, jak będę mieć siłę to tam pojadę i zrobię. Ale póki co, nie chce mi się. ![]() muszę do szkoły się zająć rzeczami bo sporo prezentacji, zaliczeń mi się szykuje jeszcze w tym roku, więc wolę zacząć to robić powoli, niż potem na ostatnią chwilę wszystko ![]() Ach to chyba tyle, rozpisałam się strasznie ![]()
#4104 | |||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() No, może być ciekawie, pozostaje życzyć udanej imprezy i dnia poimprezowego ![]() Nie mam nawet tego mini ![]() Cytat:
![]() ![]() A Twój TŻ dobrze gotuje? ![]() Mój TŻ też się czasem musi zastanowić ile ma lat, więc się nie przejmuj, widocznie to normalne ![]() A co powiedział ten facet jak się dowiedział o Filipie? Cytat:
Ja właśnie wróciłam do mieszkania, spałam w akademiku bo bałam się sama wracać ![]() ![]() ![]() Teraz idę obejrzeć tap madl, a potem nauka, bo jutro kolos z inglisza. Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja Ci nie pomogę w tej kwestii, bo u nas ciasto było zapewnione i oni sami zamawiali, więc nie wiem jak to wyglądało ilościowo, ale dużo nam zostało jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ale ten czas leci... już prawie weekend. Niestety, z moich planów NICI. miałach iść jutro z mamą połazić po salonach, ale niestety mamie wyskoczyła ważna sprawa i nie pójdziemy. Buuuu a tak się na to nastawiłam ![]() ![]() Będziemy musiały kiedy po pracy iść ![]() Jutro wybieramy się na andrzejkowe balety ![]() ![]() Zabieram się do nadrabiania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja nadal czekam zniecierpliwiona na te wyniki i wchodzę co 10 min na maila czy przypadkiem nie wysłała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() (nie no, tak przezywali mojego kumpla) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.