|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłość nie zna słowa "odległość". ZNOwu dalej spamujemy, cz. XXV
norka nie byłabym taka spokojna jakbym mówiła o koszatach
![]() Co za gówniary...jak nowobogacka to nie dziwota już Tż poinformowałam, że jak będziemy razem mieszkać to będziemy mieć fretkę i kota odparł tylko "wieeem..." ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- norka Chyba mój wujek mieszka i pracuje w Norwegii ...
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
tz poszedl sie kapac
![]() dalej mu nie powiedzialam o wszystkim babcia no to gigant, prawie 5mm hehe ![]() ciekawe co z Enn?
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
wampier, podoba mi się twoj suwaczek nr 2
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jak wyszla woda z odplywu to musialam wlozyc tam reke i wyjac co w odplywie bylo... pokazac jak dziecku co sie robi. One nie maja pojecia o czym kolwiek. Wie gowniara co ma robic w takiej sytuacji i ze trzeba klaki wyciagac z odplywu.
Plan byl taki ze remontujemy dol i tam bedzie kuchnia a ta na gorze przerobimy kiedys na sypialnie. Ze moi rodzice moga kozystac z gory jak beda u nas na wywczasach no i nasi goscie - wiecie, mieszkam z dala od znajomych i rodziny wiec jak przyjezdzaja to musza jakos funkcjonowac przez te pare tygodni. I ja gore wyremontowalam sama jak TZ-ta nie bylo - wiecie pora ciemna wiec co mialam robic... szpahelek, pedzelki, akrylek i jechana - 3 pokoje sama No a one teraz wszystko mi zniszcza, nienawidze ich |
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Mam rozmowę kwalifikacyjną w poniedziałek ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- karolcia ![]() asme Ale lepszy smród zwierząt niż ludzi, jeśli już
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Wampirku.
Ide zobaczyc jak tam lazienka czy woda spod wanny wylazi... |
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby mi ktoś po moim... i jeszcze tak byle jak... ![]() Cytat:
miała En tu do nas wpaść i nam napisać a tak to tylko po statusie na fb możemy się domyślać ;/ Asme porozmawiaj z nim ![]() wampir
Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2011-11-23 o 22:12 |
||
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym porozmawiała z rodzicami skoro to wasi dobrzy znajomi to po prostu kolejnym razem przy wplacie kolejnego czynszu poprosilabym o rozmowe z rodzicami i ze mieszkac beda jesli beda szanowac twoj dom. Sprzatac po sobie nie zalewac lazienki i ograniczyc sprowadzanie boysow. Ze szanujesz sobie prywatnosc i swoje rzeczy i po prostu to naruszaja ot tyle ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Uciekam spac KILKAJCIE PATRYSIOWEJ! |
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyslalam
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Problem jest taki ze ja juz slyszalam od ludzi ze jestem - wymagajaca, twarda, pedantyczna.. wedlug norweskich standardow jestem wariatka ktora myje kibel i lazienke ci tydzien, odkurza caly dom i myje podlogi co tydzien, nie zostawia naczyn w zlewie tylko wklada je do zmywarki i co jagorsze - po zrobieniu jedzenia scieram blat... nie zostawiam okruchow i splukuje resztki ze zzlewu... Ogolnie jak cos powiem to uslysze ze sie czepiam, ze to sa tylko dzieci i ze powinnam zrozumiec ze od dzieci sie nie wymaga. Tak mi TZ powiedzial - zmienil zdanie jak zripostowalam - zbyt male dzieci by po sobie sprzatac ale na tyle dorosle by uprawiac seks i mieszkac bez rodzicow is pedzac weekendy same.. Bo tu sie od dzieci nie wymaga by robily cokolwiek a ja nie jestem rodzic wiec nie mam sie udzielac. Z reszta czemu ja sie denerwuje przeciez to normalne ze sie nie sprzata - czego ja wymagam - tak reaguja moje kolezanki z pracy. Wiec czuje ze nie ma sensu takiej rozmowy przytaczac bo to sami rodzice prosili bym nocowala ich kochasiow - mielismy rozmowe o seksie gdzie ja powiedzialam ze nie chce ponosic odpowiedzialnosci za ciaze i dlatego sie nie zgadzam na nocowania. Juz rozmawialam z nimi i z rodzicami - podpisali na umowie ze warunkiem jest sprzatanie raz w tygodniu - mieli taka zdziwona mine ze az sie przestraszylam ze moze ze mna cos nie tak jest.. ze wymagam by lazienke sprzataly po sobie - to pewnie robota dla mnie!!! Glupiej Polki od mopa i kibla!!!
|
|
|
|
#4243 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój Tż mnie teraz rozwalił. Powiedział: " to ja muszę pracować od świtu do nocy i być niańką kąpać antka a Ty siedzisz z nim cały dzień i NIC nie robisz" ba "mogłem z nimi zapalić trawkę ale tego nie zrobiłem dla was a ty masz to gdzieś, bo przecież mi się nic nie należy a Ty możesz być cały czas w domu i spać do południa"
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
zmieniajcie już avatarków bo ja się potem gubię
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Lady kurna ale jak mnie cos takiego wkurza - powiedz mu zebyscie sie zamienili ze ty pojdziesz do pracy i zostawisz mu komfort bycia z Antkiem, wychowania go, sprzatania, zaopatrywania dom w jedzenie i gotowania i wtedy moze zobaczy ile masz czasu na lezakowanie
![]() Jestem ciekawa jakby funkcjonowal po tygodniu - bo ty pewno gdybys miala na glowie chodzenie do pracy i nic wiecej z przyjemnoscia bys Antka wykapala. Faceci mnie tez podq..rwiaja, zla jestem dzisiaj jak niewiem co. Lady idz na spacer i ochlon to jedyne co pomaga.
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
jadłam bardzo niedobrą pizze
|
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
norka, a tam kto im w domach sprząta?
Ja rozumiem, że mentalność Polaków jest inna, ale cholera, chyba nie aż tak? Cytat:
Zaraz go poszukam. Facet wraca z pracy i widzi, jak trójka jego dzieci siedzi przed domem, ciągle ubrana w piżamy i bawi się w błocie wśród pustych pudełek po chińszczyźnie, porozrzucanych po całym ogródku. Drzwi do auta żony otwarte, podobnie jak drzwi wejściowe do domu i nie ma najmniejszego śladu po psie. Mężczyzna wszedł do domu i zobaczył jeszcze większy bałagan. Lampa przewrócona, a chodnik zawinięty pod samą ścianę. Na środku pokoju głośno gra telewizor na kanale z kreskówkami, a jadalnia zarzucona zabawkami i różnymi częściami garderoby. W kuchni nie lepiej: w zlewie góra naczyń, resztki śniadania porozrzucane po stole, lodówka szeroko otwarta, psie jedzenie wyrzucone na podłogę, stłuczona szklanka pod stołem, a przy tylnych drzwiach usypana kupka z piasku. Mężczyzna szybko wbiegł na schody, depcząc przy okazji kolejne zabawki i kolejne ciuchy, ale nie zważał na to, tylko szukał swojej żony. Zaniepokoił się, że może jest chora, albo że stało się coś poważnego. Zobaczył, że spod drzwi do łazienki wypływa woda. Zajrzał do środka i zobaczył mokre ręczniki na podłodze, rozlane mydło i kolejne porozrzucane zabawki. Kilometry papieru toaletowego leżały porozwijane między tym wszystkim, a lustro i ściany były wymalowane pastą do zębów. Przyspieszył kroku i wszedł do sypialni, gdzie znalazł swoją żonę, leżącą na łóżku w piżamie i czytającą książkę. Spojrzała na niego, uśmiechnęła się i zapytała jak mu minął dzień.Popatrzył na nią z niedowierzaniem i zapytał: - Co tu się dzisiaj działo? Uśmiechnęła się ponownie i odpowiedziała: - Pamiętasz, kochanie, codziennie gdy wracasz z pracy do domu, pytasz mnie, co ja do cholery dziś robiłam? - Tak - odpowiedział z niechęcią. - Więc dziś tego nie zrobiłam.
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
bo my durne baby nie rozumiemy powagi zadan ktore mezczyzni wykonuja... TZ w domu a ja w pracy - wchodze do domu a tam syf, wszystko sie wala, w kuchni od sniadania wszystko stoi - zabieram sie za obiad - ba kupuje zarcie po drodze z pracy - pytam sie co robiles caly dzien a on wielce obrazony - pracowal przy komputerze przeciez, telefonowal... o co ja sie czepiam.. Kolega przyszedl przeciez nie mial przeciez czasu na takie pir....doly.
|
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż mój jak chce, to potrafi zając sie domem, tylko leni się, bo wygodniej. A jak on sie leni to ja jeszcze bardziej
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia nie zartuje teraz - dom sie sprzata przed wielkanoca i bozym narodzeniem i wtedy sie myje podlogi i tak dalej. A w miedzyczasie wiele osob ma glupie Polki i Rosjanki co za grosze z usmiechem na twarzy wpadaja raz na jakis czas by wysprzatac kibel i lazienke. Oczywiscie nie wszyscy - znam tez chlubne wyjatki pedantyczne i one mnie rozumieja. Ale to nieliczne osoby, przewaznie wchodzis do domu a tam syf - uwierz mi - normalka ze wchodzisz do kogos do kuchni - zapowidziana bo bez zapowiedzi sie nie przychodzi - a tam zlew pelen, obierki po ziemniakach i marchewkach gnija w zlewie od obiadu - bo tu sie tak obiera.. mam dopowiadac? Tesciowa mi powidziala ze jestem pedantak - ja...
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
uff ide spac.. mam q..rwa dzisiaj w glowie i jestem niebezpieczna. Jutro do pracy..
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Norka tak czytam co Ty piszesz i mi się to po prostu w głowie nie mieści.
Oni tak poważnie żyją ? w takim syfie ? i nikomu to w niczym nie przeszkadza ? przecież mieszkanie nie sprzątane śmierdzi... nie mówiąc już o takich w których się pali.... Chore to totalnie ;| |
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Wampir gratki no i 3mamy kciukasy
![]() Połowa tu pozmieniała awatary no ! A potem nie wiem do kogo będę pisać ![]() Lady co za nieodpowiedzialny facet normalnie pff :/ Norka stesknilam sie za Toba i Twoimi dlugimi postami az milo sie czyta musze Gossip Girl nadrobić ,bo nie oglądałam najnowszego odcinka :p caly weekend zjazd, potem tyle zajec i do tego mama prawie miesiąc ze mną już nie gada po naszej tamtej kłótni mimo, że ją przeprosiłam...coś czuję, że zbliża się czas aby się wyprowadzić....
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę spać, dobranoc
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
akurat okien nie widzilam ale racja nie myje sie ja tez nie myje pie... to ;p jeszcze nie jest tam tak brudno az my poza centrum mieszkamy na szczescie;p
ale ze sa syfiary to sie zgodze. moja sasiadka obywatelstwo norweskie ma o kilkunastu lat tam mieszka wiec w sumie moze i nie norwezka ale normalne jest ze jak przychodze to i pieluchy wszedzie leza, smierdzace gownem, puszki z tunczyka ktore smierdza niemilosiernie zamiast w koszu to leza po 2 dni a i z 10 razy to podpaski/wkladki.tampony widzialam zuzyte oczywiscie w lazience. po prostu masakra. co dziecko rozwali tak lezy. co spadnie tak lezy. jak sie zupka chinska wysypala to caly dzien w calym mieszkaniu sie walala :| przykladow moglabym wymienic sto ;p norka wspolczuje takiego mieszkania ![]() u mnie faceci to tez syfiarze ale nie az tak jak sie cos rozwali to chociaz naprawia echh w ogole ich bezstresowe wychowywanie dzieci z tego co slyszalam jest straszne.a potem malolaty w centrum nawalone sikaja pod siebie dziwny kraj Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2011-11-23 o 22:59 |
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
madlen fajnie ze ciebie nie zanudzilam - wracam do krotkiej formy jednak...
![]() Babcia odpowiedz jest prosta - biedota pozostanie biedota nawet jak ma pieniadze a uwierz mi do lat 60-tych ci ludzie zyli z krowami a w Polsce bylo eldorado... Oni sie kultury ucza, powolutku, maja pieniadze ale nie maja wzorcow i nie sa zwyczajni. oddalenie miedzy osadami jest ogromne a zageszczenie ludzi male. Oni zyli w izolacji - niektore wsie dostaly droge w latach 60-tych dopiero. Wiec skad maja miec wzorce - sie robilo na statku z rybami a nie myslalo o dywanach i ustawianiu kwiatkow. Miasta to miasta tam jest inaczej - ci co maja pieniadze i bywali to tu to tam chca miec ladnie ale im sie nie chce zwyczajnie wiec najmuja ludzi do sprzatania a taka tajka przyjdzie i za grosze to zrobi. proste. Z reszta ludzie sie wyluzowali, wali ich wszystko - maja kase, laden ubrania, wyjezdzaja po hotelach i kurortach a w domu masakra - niby wszystko drogie, ekskluzywne i ladne ale kicz i burdel u wielu osob az wali po oczach. TZ bardzo sie zdziwil jak przyjechal do Polski wuierz mi. |
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Karolca
|
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
to samo moj TŻ mowi ze bogaci są ale zacofani masakrycznie , naiwni co pokazuje tez cala ta akcja na tej wyspie i ten zamach. jak mozna na oboz 500 osob nie wyslac zadnego patrolu policji chocby gdyby sie malolaty poszarpaly czy cos? a tak przyszedl facet rozstrzelal prawie 70 osob i nic. nie bylo nikogo kto by go pierwszego odstrzelil. w polsce nawet na durnych festynach pelno policji a tam na zorganizowanym obozie partii politycznej zero ochrony.
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
a z resztą, ja też już uciekam...bo jutro trzeba wstać wcześnie rano;/ i cały dzień na nogach...
![]() dobranoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)