![]() |
#2581 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - część XI
|
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, u mnie na blogu pojawiły się swatche moich wampirkowych zakupów, zapraszam
![]() PS: Sexi, dobrze Cię tu znowu widzieć! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 |
Konto usunięte
|
Gdyby ktoś był chętny na rozświetlacz - dziś w Gdańsku Glównym (CityForum) był ostatni. Kusił, ale się oparłam
![]() Natomiast co do innych produktów: - Perfumy są cudowne i nie żałuję,że je kupiłam - ślicznie pachną i są trwałe - Fioletowy lakier jest bardzo fajny- jednowarstwowiec, wytrzymał trzy dni bezżadnych przedłużaczy trwałości. - Paletkę mogłam sobie darować, acz jest całkiem przyzwoita, zwłaszcza jak na limitowaną paletkę essence. Jeśli ktoś potrzebuje takich kolorów- może kupić, acz są lepsze cienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Albo metodę na taką torbo-wózek. Po kostkach i do przodu ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Ja mam tak samo. Zamiast się uczyć to kombinuje ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Jak mi jeszcze tak popiszesz to się nie powstrzyma ![]() A co do perfum to wydaje mi się, że to sprawa indywidualna. Szkoda, że Ci nie przypadły do gustu. ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- mam pytanie do Lublinianek - mam po co jutro iść do natury na świętoduskiej albo w olimpie? bo kurde nie wiem czy jest po co ![]() ![]()
![]() |
#2587 |
Raczkowanie
|
odnośnie Gdańska Głównego... obyyy dokładaaaliii
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2588 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() macie gorzej:P Cytat:
ja zużyłam AOH jeden a w moonlight jestem chyba w połowie.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2590 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wielbię Cię Moris ![]() Co prawda to na drugim końcu miasta, ale... będę częściej przyjeżdżać do mamy na obiadki ![]() Cytat:
![]() W Nowym Olimpie pewnie wszystko od soboty rozdrapane, chyba, że dołożyli, a inne placówki to kompletnie nie wiem. Cytat:
Widzę, że jednak trochę hardkorów się wśród nas ukrywa ![]() U mnie się nie zanosi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Póki co z VL mam tylko wodę. A i tak miałam szczęście, że zadzwoniłam i poprosiłam o odłożenie, bo została ostatnia buteleczka ![]()
![]() |
#2592 |
Zakorzenienie
|
A wie ktoś może jakimś cudem
![]() ![]() Kupiłam jak dotąd - w Drukarni - lakier 04* (na który czaiłam się od pierwszych swatchy), wodę toaletową i lip tinta 02 (na które się nie czaiłam się, ale w końcu mnie namówiłyście ![]() ![]() Ależ wściekła jestem na siebie, że nie wzięłam go od razu ![]() * Kolor świetny, ale konsystencja mi nie odpowiada - zbyt lejąca. Wolę zwykłe C&G.
Edytowane przez Germini Czas edycji: 2011-11-24 o 00:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- Cytat:
Może na Rydzowej, oni zawsze dostają ostatni, ale nie wiem czy coś mają, bo cały dzień nie odbierali ![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | ||||
Oby do wiosny
|
Dzięki
![]() [1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;30662955]polecam rozświetlacz Paese Wiosenna Mgła Pudrowa - mocna tafla bez drobinek i te opisane tutaj, starałam się wyczerpać temat ![]() [/QUOTE] No kusisz, nie powiem. Chcę go już dla samej nazwy! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() łooooo, jak to się robi? Może jakieś szkolenie przeprowadzisz? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lublinianki! mam dobrą wiadomość. byłam dziś w N. na świętoduskiej (stałam i czekałam od 8.50 aż otworzą i jak mnie wpuścili to BIEGIEM rzuciłam się do szafy E. - spojrzenia ekspedientek - bezcenne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2596 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Raczkowanie
|
o 11:30 kompletna limitka naPańskiej w Gdańsku zubożała o róż, czerwony lipstain oraz rozświetlacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zlotqo, nie masz co żałować tych lipstainów, aż tak genialne nie są jak plotka niesie ![]() Edytowane przez lele Czas edycji: 2011-11-24 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | ||||||||
Zadomowienie
|
Skończyłam Was nadrabiać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też takie miałam, 2 lata temu po kuracji NailTekiem. Teraz zakupiłam diamentową eveline i może wrócą ![]() Jak ja byłam, było wszystko. ![]() Cytat:
![]() ![]() No i dupa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Opowiadaj co u Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2011-11-24 o 12:11 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 10 grudnia ustawiam namiot pod Tesco ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też i żałuję ![]() ![]() Lepszy hit był jak widziałam pełne standy z Into The Wild i eclipse i nic nie kupiłam, bo mi się to wydało jakieś nie moje, a potem jak już było po ptakach jęczałam że chcę pasiak ItW i błyszczyk Heart Chakra oraz lakier Zulu i Heart Chakra ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wierzę że nie zużyłaś żadnego pudru prasowanego ![]() ![]() Cytat:
![]() To na Świętoduskiej jest szafa Catrice? ![]()
![]() |
#2601 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny w trakcie swoich kosmetycznych rozważań doszłam do wniosku, że ten puder z Circus może dawać efekt tafli. Na pudrze z VL jest napisane shimmer powder, a na tym z Circus highliting powder. A to jednak jest różnica.
Przestańcie tak kusić bo mam ochote na pozostałe 3 lakiery i perfumy, a w portfelu pusto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zadomowienie
|
Ja chcę już Circusaaaa
![]() Tak sobie patrzę na to zdjęcie zrobione przez Piece ![]() ![]() ![]() ![]() Najbardziej mnie ciekawią perfumy ![]()
#2603 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jest, jak się wchodzi do tego odseparowanego od reszty hipermarketu pomieszczenia to od razu po lewej pierwsza szafa ![]() ![]() Od dziś jesteś moim guru ![]() ![]() Cytat:
Uwaga uwaga: "Szkolenie z zakresu efektywnego i całościowego wykorzystywania rozświetlaczy z essence" ![]() Drodzy Państwo, ujmujemy w dłoń pędzel, przyjmujemy lekko pochyloną pozę nad uprzednio otwartym rozświetlaczem, mierzymy produkt wzrokiem Johna Wayne'a z jego najlepszych westernów (twardy wzrok ma kluczowe znaczenie, w innym przypadku rozświetlacz może wyczuć naszą słabość i nie chcieć się tak szybko zużywać ![]() Dziękuję Państwu za uwagę, oklaski zbędne, aczkolwiek mile widziane ![]() ![]() p.s. Wpadłam dziś z rana do natury jak po ogień, co by upolować kilka rzeczy dla zaprzyjaźnionej essencomaniaczki z wątku i stwierdziłam, że skoro już jestem pod szafą to se psiknę, a co! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
No właśnie bez sensu, bo np. u mnie w Rz chyba nigdy nie zdarzyło się, żeby przywieźli dwa komplety LE, a tutaj Dziewczyny mówią, że w Gdańsku dokładają, eh... ![]() Cytat:
Tak, zgadłaś idealnie ![]() ![]() ![]() p.s. Ja też nie mogłam się oprzeć i zanabyłam diamentową z eveline, zobaczymy co to za cudo (no ale chyba powinna zadziałać skoro ma w swoim składzie 2% formaldehydu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2605 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czy tylko mnie puder z Vampire's Love przypomina puder z limitki Fairytale ![]() Obydwa określane są jako Shimmer Powder i patrząc na zdjęcie wydają mi się identyczne ![]()
![]() |
#2606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach ach dziękuję dziękuję ![]() ![]() A co do rozświetlacza z circus to plineczka chyba dobrze kombinuje bo na return to paradise też jest napisane shimmer powder, a on raczej efektu highlight nie daje. Czyli ja też przepadłam, bo szykuje się najazd na tesco które jest po drugiej stronie Rzeszowa i kolejny highlighter w niemałej już kolekcji ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Nie nie, mnie też on taki jakiś podobny się wydawał, choć tego z fairy nigdy w swych łapkach nie miałam. Czyli widzę, że nie jestem sama w swoich odczuciach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() 10 grudnia będzie taki nalot na tesco że nie będą wiedzieć, co robić ![]()
![]() |
#2608 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie zdziała, ale i trzeba będzie uważać na skórki - powysusza je - i traktować oliwką ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą fajnie byłoby zobaczyć je razem ![]() Złotqo fajnie wiedzieć, sporo już mamy tych szaf ![]() Tak w ogóle fajnego masz bloga ![]() ![]()
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2011-11-24 o 13:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2610 |
Zakorzenienie
|
Ja będę musiała przed lustrem poćwiczyć ten wzrok Wayne'a
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.