Województwo Pomorskie - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-12, 15:27   #2881
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22
Dot.: Województwo Pomorskie

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
głosowały już?

Niestety wybory mnie w tym roku ominely, na nieszczescie.
Mamie telefoniczne wskazowki co do glosowania przekazalam, chc tyle moglam zrobic...

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 15:50   #2882
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hello

ojejku dziewczyny ale wczoraj dalam w palnik... kurde ale mam kacora...bylismy najpierw u brata w domu na rozgrzewce a potem pojechalismy do miasta...tam to juz mnie totalnie scielo, juz dawno w takim stanie do domu nie wracalam

ja jeszcze nie glosowalam, ale zaraz zbieram tylek w troki i pojade ciekawe co z tego wyjdzie, w takim stanie glosowac to niecodzienna sprawa

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 18:26   #2883
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

no dziewuszki...a gdzie wy?
ja juz bylam na wyborach, spelnilam obowiazaek obywatelski a teraz czekam na final tanca z gwiazdami

Stary 2006-11-12, 20:17   #2884
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

No wiec ja sie melduje.

Strasznie zmeczona tym weekendem jestem, ale o tym juz pisalam

Wreszcie skonczylismy przenoszenie rzeczy i jakos sie juz urzadzilismy... ale musze powiedziec, ze dziwnie sie tu czuje Tak jakos obco, nie moge sie przyzwyczaic. Mam jakies schizmy, ze ktos mnie obserwuje - bo drzwi wejsciowe sa oszklone i wszystko widac z zewnatrz, co sie w srodku dzieje

Jedyna zaleta tego wszystkiego jest to, ze teraz mamy wanne i wreszcie sie bede wygrzac mogla Jutro skombinuje jakies radyjko i bede lezec w pianie i sluchac muzyczki

Nooo poza tym, to u mnie bez zmian. Zjadlam dzis cala czekolade z orzechami i jak zwykle znowu od jutra zaczynam 'od nowa'
A czas leeeci, do grudnia zostala tylko chwilunia...Ehh musze sie wreszcie zmobilizowac!

Dobra, ja ide na kurnik, bo sie z mama umowilam na ploteczki...

Milych snow, do jutra...BUZIAKI

Stary 2006-11-12, 22:39   #2885
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam poznym wieczorkiem

ja cały dzien ledwo zywa im blizej konca tabletek tym gorzej sie czuje w wtorek najpozniej w srode ide na ten zabieg wiec nie bedzie mnie caly dzien a jak potem bede sie czuła to zobacze ogołem to bardzo sie denerwuje i boje

Bylam dzis na wyborach Tzecik wpadł domnie z ta swoja kuzynka na przeprosiny przywiózł mi takiego ogromniastego ptysia ehh jak ja uwielbiam ptysie )

a ja w sumie w sobote tą mialam isc z TZecikiem na to wesele co wam kiedys pisalam ale slub przelozony na termin nie okreslony bo wyobrazcie sobie ze para zaczeła sie wachac heh no wiecie
ale co przynajmniej pujde na to wesele bo tak bym nie mogła

tak sobie mysle niedługo andrzejki i sylwester ehhh mazy mi sie taki balowy sylwester w eleganckiej sukience i pieknej sali z szampanem w doborowym towarzystwie kto wie moze kiedys Tzecik da sie namowic

heh Agata to niezle dałas czadu ja jak tylko wyzdrowieje to tez gdzies pojde
Asiu niemartw sie szybko minie ten czas i wrocicie do tamtego mieszkanka

mykam do spania slodkich snow
Stary 2006-11-13, 10:21   #2886
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Witam
Ja dzis dluzej pospalam, dopiero co zjadlam sniadanie a teraz czas na wlosy

Ehh cos sie rozleniwilam.
Nic mi sie nie chce , dawno taka leniwa nie bylam
Nawet pisac mi sie nie chce...

Dobra, dziolchy, jak ide robic wlosy i lece robic pranie a potem do sklepu musze jechac, pewnie bede wieczorem.

Trzymajcie sie, milego dnia

Stary 2006-11-13, 10:59   #2887
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam

ja tez dzis pospalam, az mnie glowa boli z tego przespania

agus ja bylam dwa lata temu na takim balu w suknie i fryzurze no wiesz..francja elegancja bylam ze swoim owczesnym TZtem i jego znajomymi, najlpeiej isc co najmniej w dwie pary bo samemu to bez sensu bylo ogolnie ok, inaczej..ale moj tz slabo tanczyl wiec sie nie wybawilam hihi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-13, 11:49   #2888
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Cytat:
Napisane przez grin_ajz Pokaż wiadomość
agus ja bylam dwa lata temu na takim balu w suknie i fryzurze no wiesz..francja elegancja bylam ze swoim owczesnym TZtem i jego znajomymi, najlpeiej isc co najmniej w dwie pary bo samemu to bez sensu bylo ogolnie ok, inaczej..ale moj tz slabo tanczyl wiec sie nie wybawilam hihi
Noo, ja tez bylam na takim balu. Nie ubralam sukni, bo nie nosze takich cudow , ale bal byl bardzo elegancki i wogole.Sala fajna, szampanik, z tego co sie dowiedzielismy, goscie to glownie prawnicy ...ahh i ohh

Bylam sama z TZ - to byl nasz pierwszy wspolny sylwester. Fajnie sie bawilam, mimo, ze tak jak u Agaty, moj TZ srednio tanczy / to srednio jest naciagane /

Ogolnie wole luzackie imprezy w gronie znajomych, ludzi, ktorych znam i szanuje lub poprostu lubie isc na miasto pogapic sie na fajerwerki...

Tak chyba bedzie i tego roku, nie wiemy jeszcze

Stary 2006-11-13, 11:59   #2889
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam po poludniu

ja ja dzis tak pozno bo musialam dokonczyc wysylanie wiadomosci
Bylam tez dzis z samego rana u lekarza wstałam o 6 by zajac kolejke i długo nie czekac mam sie zglosci jutro albo w srode na ten zabieg
ale sie denerwuje lekarka powiedziała mi jak to bedzie wygladac i mowila ze bede odczuwac przez pare dni dosc silny ból to odrazu sie wystraszyłam bo ja taka delikatna

heh co to sylwaka to Asia i Agata tak sobie tylko pomazyłam bo moj TZecik raczej nie lubi takich imprez heh w sumie to bedzie nasz wspolny 3 sylwek i tak sobie mysle by moze zebrac paru znajomych i pojechac gdzies na sylwka np. do jastrzebiej czy gdzies heh ale z tego co slyszałam to juz sporo miejsc nie zostało wiec musimy sie decydowac

oki ja zmykam ide zrobic zupe i powiesci pranie (bo narazie jakos sie czuje)a potem wpadne dalej na wizazyk
Stary 2006-11-13, 13:04   #2890
Neska
Rozeznanie

Cześć dziewczyny Nareszcie wróciłam,tzn. byłam już wczoraj ale wieczorem i już mi się nie chciało włączyć kompa a dziś z rana poleciałam na rozmowę w sprawie pracy w hotelu w recepcji, lecz marnie to widzę, tzn, wszystko ok tylko warunki finansowe do bani. Także dopiero co przyszłam i "padam na cycki" ze zmęczenia, tydzień mnie nie było a w domku taaaki bałagan pozdrawiam papa

Asiu dostałam PW , ale już potwierdziłam wcześniej

Neska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 15:39   #2891
gosik24
Gość

Wink Dot.: Województwo Pomorskie

Cytat:
Napisane przez aga21087 Pokaż wiadomość
witam po poludniu

ja ja dzis tak pozno bo musialam dokonczyc wysylanie wiadomosci
Bylam tez dzis z samego rana u lekarza wstałam o 6 by zajac kolejke i długo nie czekac mam sie zglosci jutro albo w srode na ten zabieg
ale sie denerwuje lekarka powiedziała mi jak to bedzie wygladac i mowila ze bede odczuwac przez pare dni dosc silny ból to odrazu sie wystraszyłam bo ja taka delikatna

heh co to sylwaka to Asia i Agata tak sobie tylko pomazyłam bo moj TZecik raczej nie lubi takich imprez heh w sumie to bedzie nasz wspolny 3 sylwek i tak sobie mysle by moze zebrac paru znajomych i pojechac gdzies na sylwka np. do jastrzebiej czy gdzies heh ale z tego co slyszałam to juz sporo miejsc nie zostało wiec musimy sie decydowac
Witam popołudniem,
Aga, heh nie myślałam że masz ten zabieg tak szybko, ale nie myśl o bólu, pomyśl że już niedługo będzie po zabiegu i nie będzie torbiela. To może i nie będziesz musiała długo zażywać tych hormonów, całe szczęście, to jestem o Ciebie spokojniejsza

U mnie z sylwkiem jeszcze wielka niewiadoma, w zeszłym roku skończyło się na obejrzeniu komedyjki romant. dla polepszenia nastroju z powodu braku TŻta (obejrzałam 'W pogoni za rozumem')

Asiu, heh nie przejmuj sie tą Małgorzatą pisaną przez ż, jak to czytałam, to pomyślałam że zgubiłaś r bo napisałaś moje imie przez Z a nie Ż, heh

Wiecie, wczoraj już myślałam że nie będę miała okazji z Wami dłużej pisać na wizażu i w ogóle łazić po necie.....heh...co za czarne myśli wczoraj miałam...Wszystko przez to, że mój niegrzeczny braciszek pokłocił sie o coś z rodzicami, nagle wpadł w furię i zagroził że usunie Windowsa i w ogóle wszystko z kompa bo on to instalował....heh....al e niewesoło wczoraj było....całe szczęście, jak widać mogę jeszcze do Was coś tam skrobać....ale nie wiadomo co będzie za tydzień jak braciszek znów wparuje...
Stary 2006-11-13, 15:43   #2892
gosik24
Gość

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
głosowały już?
Też byłam wczoraj. Spełniłam obowiązek obywatelski. Komitet wyborczy(chyba tak to sie nazywa?) w moich okolicach był w przedszkolu. Jak tam weszłam to kurcze przypomniało mi sie, jak to kiedyś było fajnie, heh, człowiek dopiero po latach widzi co to są czasy dzieciństwa.
Stary 2006-11-13, 17:57   #2893
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

no dziewczynki musze sie pochwalic, napisalam 1,5 stronki narazie, teraz robie sobie przerwe i wieczorem ebde dalej meczyc..wiem ze to malutko, ale zawsze cos..wiecie jak ciezko sie zabrac, ale w miare pisania bedzie mi to szybko szlo..w zasadzie pierwszy raz w zyciu piszetaka wieksza prace bo w toku calych studiow zadnych prac nie musialam pisalac

ok ide na herbatke i telenowele

Stary 2006-11-13, 19:22   #2894
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Ja juz spowrotem. Ucho dzis chyba znowu przewialam, bo zaczelo bolec Dzis TZ juz jest w domku, wiec chyba zaczniemy sesje masazu
Dobrze tez, ze na jutro jestem umowiona z lekarzem na przeglad uszu. Moze wreszcie cos zaradzi na ten bol. Przeciez nie moge byc caly czas na tabletkach przeciwbolowych

Ehhhh

Cytat:
Napisane przez Neska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Nareszcie wróciłam,tzn. byłam już wczoraj ale wieczorem i już mi się nie chciało włączyć kompa a dziś z rana poleciałam na rozmowę w sprawie pracy w hotelu w recepcji, lecz marnie to widzę, tzn, wszystko ok tylko warunki finansowe do bani. Także dopiero co przyszłam i "padam na cycki" ze zmęczenia, tydzień mnie nie było a w domku taaaki bałagan pozdrawiam papa

Asiu dostałam PW , ale już potwierdziłam wcześniej
Dorotko cudownie, ze jestes Dluuugo Cie nie bylo, ale juz nas tak nie opuszczaj
Rozumiem, ze TZ sam byl w Gdansku, jak Ty bylas w Slawnie?

Domyslam sie jakby u mnie bylo Az wlosy mi sie jeza na sama mysl. Wystarczy, ze moj Krzysiek jest sam jeden dzien w domu, ba! Wystarczy, ze sam sobie jedzenie robi a kuchnia jest nie do poznania

A za PW przepraszam, wiem, ze kilka osob dostalo PW, mimo, ze chwile wczesniej poraz pierwszy zamawialy opaski...Poprostu tak z biegu wysylalam, juz nie patrzac na nicki...W sumie wyslalam ok 1500 PW

Aha a co do pracy w hotelu. Tak z ciekawosci, naprawde az tak tragiczne warunki finansowe?

Gosiu , Ciebie rowniez milo widziec Widze coraz wieksze podobienstwo naszych braci Ehh szkoda gadac!
Mam jednak nadzieje, ze brat sie opamieta i nie bedzie takich rzeczy robil
Moze na wszelki wypadek, podaj mi na PW swoj numer telefonu kom.
Jakby co, zebysmy mogly sie zgadac na to spotkanie w grudniu.
Oczywiscie, jak chcesz. Ale fajnie byloby gdybys tez byla

Agato , to prawda, ze najtrudniej jest zaczac....Pierwsze koty za ploty!
Trzymaj sie dzielnie, droga pani magazynier

Stary 2006-11-13, 20:23   #2895
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

to wrocilam, zaraz biore sie za dalsze pisanie, ale narazie jeszcze poprzegladam wizaz

Stary 2006-11-13, 22:02   #2896
gosik24
Gość

Cytat:
Napisane przez Joanna22 Pokaż wiadomość
Ja juz spowrotem. Ucho dzis chyba znowu przewialam, bo zaczelo bolec Dzis TZ juz jest w domku, wiec chyba zaczniemy sesje masazu
Dobrze tez, ze na jutro jestem umowiona z lekarzem na przeglad uszu. Moze wreszcie cos zaradzi na ten bol. Przeciez nie moge byc caly czas na tabletkach przeciwbolowych

Domyslam sie jakby u mnie bylo Az wlosy mi sie jeza na sama mysl. Wystarczy, ze moj Krzysiek jest sam jeden dzien w domu, ba! Wystarczy, ze sam sobie jedzenie robi a kuchnia jest nie do poznania

Gosiu , Ciebie rowniez milo widziec Widze coraz wieksze podobienstwo naszych braci Ehh szkoda gadac!
Mam jednak nadzieje, ze brat sie opamieta i nie bedzie takich rzeczy robil
Moze na wszelki wypadek, podaj mi na PW swoj numer telefonu kom.
Jakby co, zebysmy mogly sie zgadac na to spotkanie w grudniu.
Oczywiscie, jak chcesz. Ale fajnie byloby gdybys tez byla
Asiu, heh, cieszę się że moje wysiłki we wspólpracy ze skanerem na coś sie przydadzą

Mężczyźni chyba tak mają że bałaganią i nawet tego nie zauważają szczególnie przy gotowaniu, tę obserwację codziennie czynie na moim tacie, heh o moim bracie nawet nie wspominam...
A jeśli już o nim mowa, to myślałam Asiu że to egzemplarz unikatowy i nigdzie nie znajdę podobnego a tu masz Ci los, Ty też masz z takim do czynienia....

Hmmm, a nr tel zraz Ci napiszę, możesz mi zaraz dać sygnalik żebym i ja wiedziała jaki Ty masz nr

Agatko, początki są zwyke trudne, jak to sie mówi - pierwsze śliwki robaczywki...hih Nie ma co sie przejmować. Trzymamy kciuki za powodzenie w pisaniu dalszej części...

AAa właśnie zapomniałabym, jeśli oglądałyście wczoraj Taniec z gwiazdami, którą parę obstawiałyście na zwycięzców? Ja szczerze mówiąc nawet jestem zadowolona. Ten Stefano wydaje sie taki zabawny, spontaniczny...heh...niez łe ciacho z niego...
Stary 2006-11-13, 22:26   #2897
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

ja juz dzis koncze pisanie, jestem na 3 stronie i nie idzie mi...musze sie przespac z tym problemem

gosik ja nie jestem zadowolona ze kinga wygrala, wolalam petera, wg mnie lepiej tanczyl a na kinge ludzie glosowali w glownej mierze za to ze ja lis porzucil i ze wzgledu na przystojnego stefano...bo z tancem u niej bylo krucho... ale to moje zdanie, wiem ze aga byla tez za kinga...tak naprawde to moja faworytka byla liszowska i po jej odpadnieciu mialam gdzies ten caly taniec

Stary 2006-11-13, 22:29   #2898
gosik24
Gość

Hmm, Asiu, przypomniało mi się smsa nie wysyłaj bo pewnie z zagranicy zapłacisz za roaming (kurcze nie wiem czy to sie tak pisze, ale wiecie o co chodzi)...

Agatko, ja też wolałabym, żeby Liszowska wygrała, ale hmmm nie miałam żadnego wpływu na to, że odpadła... serce mi sie ściskało...tak pięknie tańczyła sambę...heh

To ja życzę dobrej nocy, kobitki, słodkich snów...

Edytowane przez gosik24
Czas edycji: 2006-11-13 o 22:33 Powód: coś mi sie przypomniało
Stary 2006-11-13, 22:39   #2899
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam wieczorkiem

ostatnio bardzo zle sie czuje wiec troszke zaniedbuje watek
Ale jak tylko moge to nadrabiam

heh Asiu zazdrosze masazyku ja ma moje bede musiala poczekac do przyszłego tygodnia zreszta moj TZecik powiedział ze on takie beztalecie jest i nie umie masowac i woli jak ja go masuje (miałam troche w szkole masazu to troszke sie obyłam)

Gosiu dziekuje za ciepłe slowa nie myslec o bolu łatwo sie mowi dzis caly dzien taka podenerwowana chodze byłam u lekarza i w tym tygodniu juz bede po a im blizej tym bardziej sie denerwuje

heh Agata zobaczysz jeszcze troche a tak ci wejdzie w krew to pisanie ze ciezko bedzie cie zatrzymac

Dorota fajnie ze wrociłas jak tam po wypadziku?? heh powiadasz ze niepoznajesz mieszkania ehh ci faceci moj TZecik to zawsze ma potworny bałagan w pokoju ze on tez w nim o własne kapcie sie nie przewraca to az sie dziwie Zawsze mu zrobie troszke porzadek jak przyjezdzam

heh co do wstretnych braci moj mlodszy tez czesto naraza mnie na sytuacje stresowe heh czasami jak robi sobie wolne od szkoły(znaczy idze na wagary) czy poprostu sie nei uczy to jak tylko tata sie o tym dowiaduje to odgraza sie ze zabierze kompik strace wtedy kontakt ze swiatem
ale jak narazie kompik stoji i jest dobrze heh brat ma wywiadowke za tydzien to zobaczymy najwyzej przygarne komputer do siebie do pokuju tylko gdzie ja bym go postawiła

Jutro tez z rana wstaje i jade do lekarza jak by mnie cały dzien nie bylo to znaczy ze mialam zabieg a jak nie jutro to w srode juz na 90 % a w najgorszym wypadku w czwartek juz napewno

ehhh ja zmykam lulu
buziaczki do podusi
Stary 2006-11-13, 22:46   #2900
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

heh co do tanca z Gwaizdami ciesze sie ze wygrala KInga Peter cos mi nie pasował
heh ten stefano to faktycznie fajne ciacho
Kinga taka naturalna spontaniczna sympatyczna to i wzbudziła sympatie widzow choc tez byłam za Liszowska

heh juz sie 5 edycji nie moge doczekac ciekawe kto teraz zatanczy

oki jeszcze raz słodkich snow
Stary 2006-11-14, 08:20   #2901
Neska
Rozeznanie

Witam raniutko

Ja również trzymałam za Kingą i Stefano, jakoś od pierwszego programu miałam przeczucie, że to właśnie Oni wygrają
Tak tak zostawiłam sama TŻ w mieszkanku ale potem do mnie dojechał i wróciliśmy razem, ale wiecie jak to jest widzę, facet sam w domu, leki powiew bałaganu, lodówka pusta
Asiu jeśli chodzi o pracę w hotelu, to starałam się o stanowisko recepcjonistki, to jest taki nowo otwarty hotel w Pruszczu Gdańskim, niestety zarobki marne - 800zł i ewentualnie potem może coś podwyższą po kursach ale to minimalnie. Jednak się nie zdecydowałam bo troszkę wydałabym na bilety miesięczne, gościu ratował się tym iż mówił że taki jest standard w hotelach 800-1200 maksymalnie (jeszcze gdyby mi dawali 1200 to bym została), z tym bym się kłóciła bo mam koleżanki które pracują w tym fachu i raczej tak nie jest,to już u mnie w Sławnie zarobki są wyższe.
Aga jeszcze bym została, bo nie starczyło mi na wszystko i wszystkich aby odwiedzić czasu a najważniejsze że tęsknię i to bardziej niz kiedykolwiek

Ooo widzę że słonko świeci ale chyba i tak mroźno
Miłego dnia życzę

Stary 2006-11-14, 10:01   #2902
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam

sluchajcie ja od razu z pytaniem....czy w gdansku deichmann jest tylko na matarni? w miescie nigdzie nie ma, bo tylko z matarnia mi sie kojarzy...

Stary 2006-11-14, 11:12   #2903
Neska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grin_ajz Pokaż wiadomość
witam

sluchajcie ja od razu z pytaniem....czy w gdansku deichmann jest tylko na matarni? w miescie nigdzie nie ma, bo tylko z matarnia mi sie kojarzy...
Agata poszperałam w necie i z tego co tam napisali to deichmann jest w Geant w Gdańsku oraz koło TESCO w Gdyni.

Stary 2006-11-14, 11:14   #2904
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Ojojjj ale naskrobalyscie Az nie wiem od czego zaczac, taki mam metlik w glowie, bo czytajac wasze posty od razu przychodza mi odpowiedzi na mysl...

A tak wogole, to ja od rana na nogach, bo jechalam do lekarza z uchem. Cos znowu zaczelo bolec, wiec lekarz zwiekszyla mi dawki lekow Mam brac jeszcze 4 dni i wtedy juz bakterie powinny zginac Zobaczymy

Agatko - tak wiec wiem napewno, ze Deichmann jest w Auchanie w Gdansku i przy Tesco w Gdyni Nic wiecej sobie nie przypominam...

Gosiu - dostalam numerek i zapisalam. Zaraz wysle ci moj polski numer na PW. Teraz uzywam numeru francuskiego, ale oczywiscie ten polski jest wciaz aktywny i aktualny.

Co do brata, no tak niestety nie jestes sama.Moj Lukaszek lubi(al) wywijac rozne figle, ktore potrafia mnie z rownowagi wyprowadzic.
Dla przykladu, jak mu cos odbilo, to wykrecil mi plyte gl z MOJEGO /bo kazde z nas mialo swoj komputer/ kompa i opchnal ja koledze za grosze

Ale to tylko kropla w morzu co on potrafi wyczyniac

Agus - nie lam sie kobito! Bedzie dobrze! Pamietaj, ze porod trzy razy mocniej boli /tzn domyslam sie/
A tak na powaznie. Zobaczysz, ze po zabiegu kazdy kolejny dzien bedzie lepszy. Po cos to w koncu robia i napewno nie po to by sprawic ci bol.
Badz dzielna. Jestem z toba i trzymam kciuki, zebys jak najmniej czula
Ja tez bym sie bala

Dorotko - 800zl na reke, to faktycznie malo, tym bardziej, ze na bilety zmarnowalabys kase, no i czas dojazdu. Trzeba bylo sie targowac
Ja sie targowalam w ostatniej pracy w Polsce. Szef chcial dac tylko 750zl na reke, na 3/4 etatu.
Ja postawilam na swoim i mialam 800zl na reke+ prowizja /mniej wiecej 100-200/+ zwrot za bilecik. Ogolnie bylam zadowolona.

Mam nadzieje, ze wreszcie znajdziesz cos odpowiedniego, motywujacego, przyszlosciowego i na swoim poziomie

A ogolnie co do Tanca z gwiazdami - to jak pewnie wiecie, nie bylam na bierzaco. Ale z dwoch ostatnich par wolalam Rusin i ...? Dlaczego? Nie wiem... Chyba, wlasnie dlatego, ze ja maz i przyjaciolka zdradzili

Aaaa musze sie wam pochwalic
Dzis z TZ obchodzmy nasza rocznice zareczyn
Pewnie nie bedzie mnie wieczorkiem, bo robimy sobie kolacje przy swiecach
Ahhhh jak ja lubie te nasze kolacyjki przy swiecach Tylko nie wiem co by tu upichcic Jak znam zycie, pewnie zrobie znowu makaron z sosem / ehh ja nie wiem , co on we mnie widzi /

Stary 2006-11-14, 11:25   #2905
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Czy wy tez macie pelno tych, hmm etykietek(?) NIVEA YOUNG w tle?

Edytowane przez Joanna22
Czas edycji: 2006-11-14 o 12:05
Stary 2006-11-14, 11:46   #2906
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

tak...ta reklama nivei mnie wkurza wrrrrrr oczoplasu mozna dostac

co do deichmana to obawaialam sie ze jest tylko na obrzezach wiec odpada, pojade do grudziadza chyba jutro tam w realu jest, bo moj braciszek byl z zona ostatnio na zaakupkach w grudziadzu iw alsnie widzieli tam butku dla mnie, juz wam pisalam, ze mam problem z kozakami, a tam byly fajne sznurowane, nawet fotke mi zrobili i chce je miec..znajac zycie to pewnie nie bedzie rozmiaru albo w ogole juz ich nie bedzie

jak czytam wasze problemy z bracmi to sie ciesze, ze mam starszego brata ktory juz ma swoja rodzinke i jest wyprowadzony na swoje...wiadomo za mlodu to zawsze mi dokuczal, ale potem to zmalalo i byl spokoj

mam juz 4 strony dzis mi lepiej idzie

Stary 2006-11-14, 12:09   #2907
Neska
Rozeznanie

Mnie również wkurza ta reklama Nivei.
Asiu gratuluje rocznicy zaręczyn tak tak kolacja, swiece i te sprawy chyba jutro Cię zobaczymy

Stary 2006-11-14, 15:24   #2908
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam po poludniem

Ja dzis tak pozno bo najpierw do 11 bylam w szpitalu a potem z Tzecikiem do niego pojechalismy i dopiero mnie kolega odwiózł
zabiegu nie mialam bo lekarze twierdza ze jeszcze nie moga go wykonac dostałam 2 zastrzyki (ale bolalo ) jutro ma przyjechac i ponownie zrobia mi USG i twedy juz bedzie waidomo czy bede miec zabieg czy w czwartek swoja droga troche sie to przeciaga juz bym chcialą byc po

Agata faktycznie deichmann jest jeszzcze w Osowej ale w Matarni niema i w Gdyni chyloni kolo Tesco to wiem napewno widze ze wzielas sie ostro do pracy jak masz juz 4 stronki oby tak dalej
Asiu dziekuje za a przede wszystkim gratuluje rocznicy heh to obowizkowo musisz cos upichcic na wieczor udanej kolacji zycze
Dorota mam nadzieje ze znajdziesz cos ciekawego i dobrze platnego ja jak tylko wyzdrowieje biore sie za szukanie innej pracy (po pierwszej wyplacie mam dosc ) narazie mam wolne od solarium do konca tygodnia

heh ostatnio obiecała wam ze pokarze jakie miałam małe kotki niestety tylko te fotki moge zaczyc bo reszta jest za duza ale sprobuje je pomniejszyc i tez dodac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 000_0279.jpg (107,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 000_0762.jpg (97,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 000_0763.jpg (86,0 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-11-14, 15:44   #2909
gosik24
Gość

Witajcie dziołchy

Aga
, heh, śliczny kociak, małe zawsze jest piękne, heh aż sie chce go przytulić

Asiu, dziękuje za telefonik, zaraz zapiszę

Dziś wieczorkiem Madzia M., ciekawe co tam znów,....heh... a potem szybko zwinę się do wyrka bo jutro ciężki dzień , od świtu do nocy w Gdańsku, heh, ale jak trzeba to trzeba, heh....

Dorotko, trzymam kcuki za poszukiwanie pracy..
Stary 2006-11-14, 15:53   #2910
gosik24
Gość

Cytat:
Napisane przez Joanna22 Pokaż wiadomość

A tak wogole, to ja od rana na nogach, bo jechalam do lekarza z uchem. Cos znowu zaczelo bolec, wiec lekarz zwiekszyla mi dawki lekow Mam brac jeszcze 4 dni i wtedy juz bakterie powinny zginac Zobaczymy

Co do brata, no tak niestety nie jestes sama.Moj Lukaszek lubi(al) wywijac rozne figle, ktore potrafia mnie z rownowagi wyprowadzic.
Dla przykladu, jak mu cos odbilo, to wykrecil mi plyte gl z MOJEGO /bo kazde z nas mialo swoj komputer/ kompa i opchnal ja koledze za grosze

Ale to tylko kropla w morzu co on potrafi wyczyniac

Aaaa musze sie wam pochwalic
Dzis z TZ obchodzmy nasza rocznice zareczyn
Pewnie nie bedzie mnie wieczorkiem, bo robimy sobie kolacje przy swiecach
Ahhhh jak ja lubie te nasze kolacyjki przy swiecach Tylko nie wiem co by tu upichcic Jak znam zycie, pewnie zrobie znowu makaron z sosem / ehh ja nie wiem , co on we mnie widzi /
Ojjj biedna jesteś Asiu z tym uchem...wiem bo też cierpiałam z powodu uszka
Twój braciszek to też niezły agent 007 A naszym braciom to trzeba tak:
Gratuluję rocznicy, heh... kolacyjka romantyczna....to piękna rzecz...
Wiem co w Tobie widzi Twój TŻ - swoją wielką miłość, heh,....

Aga, łączymy się z Tobą w bólu...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości