![]() |
#3271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
![]() fogle nie zczaiłam - ze m odleciała na wenie romantycznej Cytat:
no jacha - wiem ja że "normy" się mogą od się różnić ![]() ale tu ich niemal nie podali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | ||
Zakorzenienie
|
a że kto to
![]() Cytat:
ad2. no Miećka jest napompowana ![]() ![]() Cytat:
![]() sobie też robię ![]() właśnie, zaniedbałam troche dietę, od jutra poprawa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Biedna Spo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za kotę ![]() Cytat:
![]() ![]() A, jeszcze mnie dziś wkurzyła bo wprasza się na moje imieniny, którrych nie urządzam i ma pretensje o brak ciasta i ogólnie "imprezy". No sory ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Rejcz, ach jesienny klimat, czuję to ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3275 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
te promienie i plamy światła
![]() Cytat:
poza tym przy pęcherzu powinno się chyba płukać, płukać i płukać, czyli podawać mokre, nie suche, i to mokre z dodatkowym dodatkiem wody... a tego już weci nie mówią tylko dają chrupki. Cytat:
![]() i weź tu lecz kota ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |
Zakorzenienie
|
no nikt znajomy właśnie - obce ludzie taki prajwet - takie kradziejstwo prywatnych chwil - jak dobrze że ich zamazało - chyba ze tylko ja tak widzę bez brylów
![]() Cytat:
2. nie czaję już fcele- tzn nie "ogarniam hausu/kuwety "czytaj nie toleruję i besztam z błotem - bosze jak ja bym chciała se ulżyc na niej jak ja bym pragła tego - tylko ja i ona - za Ciebie za wszszytko - och jaki bym miała trening |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Rejcz, bo chyba większości rzeczy nie powinno być, ma być właściwa gęstość, i tu jest norma, ma być odczyn słabo kwaśny, a poza tym żadnych dodatków
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3278 | |
Zakorzenienie
|
no fakt
![]() ![]() ![]() a powinnam była - sory za fopa zobaczyłaś plamy - siostro ![]() ![]() ![]() wskakuj na mój spejsszip ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
abo nie mam ![]() czipa zapewne ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-23 o 23:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale pikny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
No więc jestem już, sedzę sobie w poplamionym od farb dresie
![]() Nic specjalnego się nie wydarzyło- przemówienie wyszło bardzo dobrze i naturalnie, obraz wyglądał obłędnie- kolorystycznie jakby był dobrany do sali. Przy stoliku po prostu miła, sympatyczne rozmowa, "elity" zajęte sobą, Ogólnie mila atmosfera i rodzina Missalów w komplecie robiąca wrażenie ludzi bardzo sobie bliskich i serdecznych, zupełnie nienadętych. Pani Tyszkiewicz nie było, była Cielecka, strasznie wychudła, nie zjadła tortu, bo na diecie. ![]() Wątpię, czy z tego bankietu cokolwiek dla mnie wyniknie, mogę mieć najwyżej satysfakcję, ze z mojej strony wszystko było, jak trzeba. To, co mogłam zrobić, to powiedzieć, że są pocztówki do wzięcia, a nie zrobiłam tego i sobie leżały w skrzyneczce ![]() I jeszcze rudej torby nie wygrałam- ale dobrze, bo poszła za straszną cenę. Jestem zmęczona i trochę, przyznam, rozczarowana. Tak więc w spokoju mogę nadgonić zlecenia barowe malując Salceson ![]()
#3281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Burak
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
Tak wygląda Łąka
![]() obr łąka w ramie 001.jpg obrazek na sali 001.jpg obrazek na sali 002.jpg
#3283 |
Zakorzenienie
|
Ale najdziwniejsze, że wcale, ani przez chwile, nie byłam zdenerwowana. caly czas myslałam, kiedy wreszcie zaczną mi się kolana trząśc albo coś i nic takiego nie nastąpiło.
Ja przed wyjściem- bez makijażu- zdjęcie pod spodem umalowala mnie tam pani ale ja i tak poprawiłam po swojemu paluchem w zakątku połamanym cieniem i wtedy byłam zadowolona ![]() ja przed bankietem 001.jpg Na to nie patrzcie... ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-11-24 o 00:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3284 |
Zakorzenienie
|
Pomyłka- nie to zdjęcie
![]() to zdjęcie: ja przed bankietem 002.jpg
#3285 |
Zakorzenienie
|
Ju piękne zdjęcia
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się ta Twoja czarna kiecka ![]() Dobrej nocki . Łąka też ![]()
![]() |
#3287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Łaka piekna, cudne sa te dmuchawce ![]() Ale brakuje mi na niej takiego Twojego charkterystycznego piętna (nie zmienia to jednak faktu ze jest cudowny i nawet słyszę jak ta trawa lekko szeleści przy powiewie wiatru). Bardzo szykowna i z klasą ta Twoja pomyłka ![]() Cytujac nowomodne powiedzonko wygladałaś jak "łan mylion dolar". Kamena: O kurczaczek nieciekawie z tymi badaniami, tym bardziej trzymam kciuki by to był jakiś bład. Pogłaskaj odemnie swoja Kotę (albo szepnij coś miłego bo nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba nie lubi za bardzo głaskania). Zgadzm sie z tym co powiedziały dziewczyny odnosnie badań krwi ze to podstawa. Jak mojej Kocie coś było to pierw miała badania krwi a potem sie zastanawiali nad innymi badaniami. Spo: ![]() -------------------- Fitam! Dziś niewyspania ciag dalszy ale juz nie jestem zmarznieta ![]() Kawa wypita, babeczka serowa zjedzona a Ela zadowolona ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-24 o 07:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Konto usunięte
|
Dobry
![]() Żyje tu kto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Wpisz tu zomzing
|
ano
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- ale mało mięsa ściąga obciążenie z nerek, a suszaki skład maja taki, że rozpuszczają co się da i dodatkowo zmuszają zwierza do picia większej ilości wody |
![]() ![]() |
![]() |
#3290 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Ziuty
![]() Zapomniałam wczoraj przytulić Spoorcię, niniejszym nadrabiam ![]() ![]() Cytat:
![]() PS: od pewnego czasu myślę o Tobie za każdym razem przy stoisku z wędlinami ![]() Cytat:
![]() Łące bardzo ładnie w tej ramie ![]() a Tobie w kiecce i bolerku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() poza tym chyba antystruwitowej karmy nie powinno się podawać jak struwitów brak a odczyn jest kwaśny - do tej pory tak było więc zdziwiła mnie propozycja urinary i (pomijając mini próbkę) nie podałam.. kryształy pokazały się teraz pierwszy raz od lat, w tym szczawiany które są ponoć nierozpustne i teoretycznie powstają w środowisku zbyt kwaśnym.. w każdym bądź razie bierę dziś po robocie kotę w garść i idę gadać z wetką, może coś wymyślimy ![]()
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-24 o 10:02 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() za kotę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() eh ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Heloł ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3293 | |
Nindżopesz
|
Ju, trochę szkoda, że nie napomknęłaś o pocztówkach
![]() ![]() Fason kiecy idealnie dla Ciebie ![]() ![]() U mnie też, wczoraj 5 godz, dziś. 4 i pół, zasnęłam dopiero o 5 rano ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
ʞɐɯǝuɐ
|
wiem czego justysiowego brakuje na obrazie
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3296 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję, jakiś wirus? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
Hej
Wstałem dopiero ![]() ![]() Macham z nad coli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-24 o 12:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() Skuteczne sposoby na opryszczkę wanted! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę zasięgnąć opinii Parabelki o tym specyfiku ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.