|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 | |
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też miałam 49 cm w udzie! To były nogi... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]() Nie tylko my mamy taki problem bo nasza śliczna Meeedzik też nie lubi swoich ud ![]() ![]() ![]()
![]() |
#814 | |
Raczkowanie
|
Oczywiście
![]() ![]() ![]() A co do Just Fitów, wiesz, że nigdy ich nie widziałam w żadnym sklepie? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A właśnie, też chciałam Ci powiedzieć, że Cię podziwiam! Taka utrata wagi to pradziwy powód do dumy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z jogurtem naturalnym próbowałaś? Lecę do wanny dziewuszki a potem do wyrka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze raz Ci dziękuję za takie miłe przyjęcie ![]() Dobranoc, do jutra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zadomowienie
|
Wstawać śpiochy !
![]() Monia Meeedzik tak jak radziłyście napiłam się jednak tego syropu i dziś już po śniadanku się wypróżniłam, także miałyście racje lepiej się nie męczyc tylko pomóc sobie ![]() Monia ja też jem otręby codziennie na śniadanie tylko powiedz mi jakie Ty stosujesz bo ja otręby owsiane. http://www.royal-canin.pl/kocieta/ Dziewczyny na jakimś wątku konkursowym pisały że jak sie tu człowiek zarejestruje i wypełni ankietę to dostanie 2 saszetki jedzenia dla kotka, więc podsyłam Ci linka może będziesz miała ochotę zgarnąć coś za darmochę ![]() Mariposa witamy nową koleżankę ![]() ![]() Babciam dziękuję za cenną radę, powiem szczerze że mama kiedyś podała mi identyczny przepis, ale jeszcze go nie stosowałam, na pewno nastepnym razem spróbuję bo dziś narazie metabolizm wrócił do normy ![]() ![]() Ale każdy musi dopasować odpowiedni harmonogram jedzenia do siebie więc na pewno nie zaszkodzi spróbować ![]() Meeedzik powodzenia na pierwszej jeździe ! daj gazu ! ![]() Ja własnie zmierzyłam swoje uda i jak większośc z Was również mam 51cm i tez jak dla mnie sa za grube, marzy mi się 49cm i na wiosnę na pewno tyle musze miec! ![]() Poza tym talia 63cm i tyłek 86cm Najbardziej zależy mi na udach, bo jak dla mnie świetnie jest mieć długie szczupłe nóżki, reszta można zakryć ale nogi to jest coś ! ![]() Dziś na wadze bez zmian, ale najważniejsze że nie wzrosło, mam nadzieje że z dnia na dzień będzie coraz lepiej ![]() Powodzenia kochane i miłego dnia ![]()
#818 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie na wadze też bez rewelacji, bo spadło tylko 0,1 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia hehe oj masz rację, ja też nie lubię swoich ud ![]() ![]() A co do Twoich wymiarów to uważam, że są świetne ![]() ![]() Ja też się dziś zmierzyłam z ciekawości i nie tylko w udzie mam więcej, bo w talii też ![]() Mariposa również życzę Ci osiągnięcia swojego celu ![]() ![]() Tinek nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ![]() ![]() A co do syropu, no to bardzo dobrze zrobiłaś, chociaż się nie męczysz i sobie ulżyłaś ![]() Też się dziś zmierzyłam i mam po 2cm więcej w udzie i w talii, no ale miejmy nadzieję, że razem z tym kg spadną też cm ![]() Talia 61 brzuch 76-77 biodra 84 udo 51 z brzucha i z ud zawsze najtrudniej było mi zgubić cm.
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podejmiesz sie wyzwania? ![]() Zbliza mi sie @ chodze jakas napuchnieta do tego ten przyjazd mamy, duzo szumu i sie posypalo ![]() Ja juz po sniadanku uciekam sie szykowac do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo Wam dziękuję za takie miłe przyjęcie i zrozumienie. ![]() Dziś chyba zrobię jakiś mały wypad na zakupy. ![]() Także życzę, żeby udało Wam się dojść do wyznaczonego celu. ![]() Miłego dnia. ![]() ![]() Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-11-24 o 08:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Witam sie z kawka ![]() W sobote ide pierwszy raz na ta siłownie co karnet kupiłam i saune od razu moze zalicze Im blizej piatku tym bardziej mi sie wstawac rano nie chce, dzisiaj chyba z 3 razy dawałam budzik w komórce na drzemke ![]() ![]() babciam tez słyszałam o tym sposobe ze sliwkami ![]() ![]() Mariposa3 witaj ![]() ![]() monika01011986 bez sensu;/ przeciez to wogole nie była reklama jak dla mnie, ale cóz...A co do cm to napewno szybciutko bedzie spadek ![]() Meeedzik powodzenia na jazdach ![]() ![]()
#822 |
Zadomowienie
|
Witaaaaaaaam Wszystkich ; )) ! u mnie waga niee spadła ale i tak jestem dumna z Siebiee ! od 3 dni zaczełam ćwiczyc , staram sie jesc regularnie 5 posiłków ! i poprostu czuje sie lepiej !! Mam nadzieje ze niedlugo cośś spadnie
![]() babciam : maaaasz racje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Cos nie mam dzisiaj apetytu, ale nie martwie sie tym. Obudzilam sie przed 4 rano i nie moglam zasnac. Bylo mi tak strasznie niedobrze, na wymioty mi sie zbieralo. Zawsze tak mam, kiedy zaczyna sie angina... Dzisiaj zjadlam na razie bulke i popijam kefir. Niewiele a mam wrazenie, ze mam kamien na zoladku... Po powrocie do Polski kupie sobie ten syrop. Raczej nie mam problemow z wc, chodze codziennie, ale zawsze mam uczucie, ze nie wyprozniam sie do konca. Czy ten syrop przeczyszcza czy dziala delikatnie? Bo nie lubie tych skretow jelit po zazyciu srodkow przeczyszczajacych. Milego dnia moje drogie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |||
Zakorzenienie
|
Kochane ja dziś doznałam szoku! Na wadze równiutko 57,0 !!!!! Wchodziłam 5 razy na wagę i cały czas pokazywało tyle samo. Nawet ją wyłączyłam i ponownie włączyłam bo myslałam że się popsuła no ale nie!
Kurde! Ale fajnie!!! Jak na razie to rekord bo nigdy mniej nie wazyłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ślicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
No widzisz! Dobrze, że wypiłas ten syrop ![]() Ja mieszam garść Just Fitów i otręby pszenne http://www.zdrowazywnosc.net/index.p...ct&prod_id=355 (daję 1 dużą łyżkę do płatków) z otrębami granulowanymi śliwkowymi http://alma24.pl/produkt/147811408/o...owane-sliwkowe (daje 2 duże łyżki) . Do tego dosypuje nie całą garść zdrowego błonnika http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...Breakfast.html i zalewam to wszystko całą szklanka mleka 2%. Codziennie godzinke po śniadaniu się wypróżniam. Zarejestrowałam juz się na tą stronkę ![]() ![]() ![]() No a ja patrząc na Twoje nóżki na zdjęciach to w życiu bym Ci nie dała 51 cm! Tyle to ja mam a mam takie masywne udziska! ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Monia, gratuluje! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() na początek gratuluję pięknych spadków Wam wszystkim! oby tak dalej! Teraz coś o mnie- mam problem z jedzenie z nudów i doprowadziłam się do największej wagi jaką miałam w życiu- przy wzroście 173 ważę obecnie 64 kg co wygląda u mnie fatalnie- tłuszcz wylewa mi się zza paska, w połowę swoich ciuchów się nie miejszczę.. dlatego postanowiłam do Was dołączyć! mój I cel to 60 kg, II 57, III 55 - oby się udało! proszę o życzliwe przyjęcie, pozdrawiam ![]()
#827 |
Zakorzenienie
|
Monia gratuluję spadku
![]() Ja już jestem po pierwszej jeździe i baaardzo mi się podobało ![]() ![]() ![]()
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj na wadze 55,9 ale jestem przed @ więc może być więcej;/ Boże Wy narzekacie na swoje uda ja mam chyba 54cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ja własnie mam takie głupie te wymiary bo same widzicie, że góra szczuplutka a uda o wiele większe ![]() ![]() A brzuszek to pewnie mierzyłaś po jedzeniu i dlatego tyle Ci wyszło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
No nie będę az taka wredna i dam Ci szansę na poprawe ![]() ![]() ![]() Teraz do Świąt zero słodyczy ok??? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() Super, że karnecik na siłke kupiłaś!!! Zobaczysz jak waga zacznie spadać gdy będziesz ćwiczyła regularnie ![]() ![]() Ja w zime nienawidzę rano wstawać.... dobrze, że nie pracuje to tylko synka do przedszkola ubieram, dziadek po niego przychodzi i idę dalej spać ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Co do "reklamy" to szkoda gadać.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() Ten syrop jest dosyć delikatny - nie przeczyszcza jak typowe przeczyszczacze, że siedzi się na kibelku pół dnia, działa delikatnie - pomaga raz a porządnie pozbyć się wszystkiego z brzucha. No chyba, że wypije się go za dużo to można kilka razy wylądować na kibelku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Polny mak witamy
![]() ![]() Cocktail no ja to się modliłam, żeby nie spotkać nikogo znajomego ![]() ![]() ![]() A co do Twoich ud, to na pewno tyle nie masz ![]() Monia ja mam tak samo jak patrzę na Was, to wydaje mi się, ze Wy macie takie szczuplutkie uda a ja mam grube ![]() ![]() Ja miałam całkowicie rezygnować ze słodyczy, ale nie wiem czy mi się to uda. wytrzymałam 2 dni dziś jest trzeci, jak na razie mnie nie ciągnie, ale wczoraj wieczorem myślałam, że zwariuję, taką miałam ochotę na słodkie ![]()
#832 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki ja wróciłam z uczelni zjem coś wykąpię się spakuję i jadę na wykład a potem wracam do domku
![]() Moje menu: ś;płatki+mleko 2ś: kawa jabłko o:jajecznica z 2 jajek na teflonie + 2 kromki chleba p: jabłko k: dwie kromki chleba z serkiem i ogórkiem + 30 min hh 60 brzuszków Kolejny dzień udany ![]() A wczoraj w kinie dziewczyny się obżerały a ja popijałam cole 0 jestem z siebie dumna ![]()
#833 |
Zadomowienie
|
A mój organizm chyba się przyzwyczaił do małych ilości jedzenia i na razie waga stoi...;/ ale będę cierpliwa
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do moich ud to owszem mam tyle i nie wiem co z tym zrobić. A jak masz ochotę na coś słodkiego to zjedz, bo jak później dopadniesz słodycze to będzie gorzej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Raczkowanie
|
A w jakim miejscu dokladnie mierzycie uda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
Cocktailiku właśnie wiem, lepiej będzie jak codziennie będę pozwalała sobie na coś słodkiego ( np. 2 kostki czekolady, bądź jakiś wafelek Nesquik ) bo zawsze w ojej diecie było miejsce na takie coś, jak miałam ochotę, a teraz całkowity brak może mi tylko zaszkodzić właśnie rzuceniem się na słodkie
![]() Na razie nie mam na nic ochoty, na podwieczorek zjem jabłko i mandarynkę, a w zapasie mam jeszcze serek wiejski z ananasem, pycha ![]() A co do Twoich ud, to wcale nie wyglądają na tyle cm ![]() Quedate ja mierzę zawsze w najgrubszym miejscu ![]()
#837 |
Zakorzenienie
|
Medzik nie jadłam nigdy serka wiejskiego z ananasem muszę spróbować
![]() ![]() Ja od dzisiaj też poćwiczę przysiady i pokręcę hh i porobię brzuszki a co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja wróciłam z pracy ,posprzątałam mieszkanko i padam ze zmęczenie.Moje dzisiejsze menu Śniadanie activia +just fity+słonecznik+crunchy (wszystkiego po trochu),a w pracy 2 obwarzanki ![]() Jutro rano dokonam pomiarów i tez napisze. |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Cocktail ja kiedyś spróbowałam tego serka wiejskiego i bardzo mi zasmakował
![]() ![]() ![]() ![]() No i dziękuję za komplement ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.