|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Cytat:
Princesska pisała że też tak robi ![]() do tego zawijam poduszkę w worek Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-11-24 o 12:54 |
|
|
|
|
#2882 | ||
|
Wtajemniczenie
|
jak Jasio zacznie chodzić to będą już długie
![]() a co do alfy to ufam Ci i nie stresuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale Ci dobrze, ja to już od 5 na nogach, ale jutro za to nadrobię zaległości senne
|
||
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czuję się jak nowo narodzona mimo to! ![]() tylko ta mgła za oknem
|
|
|
|
|
#2884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam dzisiaj zamułe i ogólnie jestem jakaś taka przybita, chyba znów łapię jesienną depreche ![]() u mnie mgły brak, ale ta koszmarna szarówka za oknem budzi we mnie rozpacz żadnego kolorowego elementu nie widzę
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny bardzo prosze o pomoc, wczoraj farbowalam wlosy ( tylko odrosty) kupilam kolor z londy świetlany blond, wyszedl mi za ciemny taki mysi blond z poswatą szarego, nie czuje sie dobrze w tym odcieniu tym bardziej ze odrost bardzo rozni sie od pozostalych wlosow ktore sa jasniejsze, czy moge ponownie nalozyc farbe na odrosty i w jakim najlepiej odcieniu aby nie wyszedl szary tylko taki jasny slomkowy blond
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
#2886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj miałam taki przybity dzień ale dzisiaj idę wyładować się jesienna deprecho a kysz! ![]() u mnie niestety szaro i mgła ale nic mi dziś humoru nie zepsuje ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() 1 post!
|
||
|
|
|
#2887 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wet ją oglądała bardzo dokładnie i powiedziała ze to może być grzybica albo jedna z chorób skórnych na którą jej tu wygląda ale wtedy musi pobrać troche skóry i musi zedrzeć ją do krwi co bedzie traumatycznym przeżyciem dla lejdi, dlatego została tylko ten płynik i narazie przemywam jej to, jurto jade na kontrole,jeli według niej będzie poprawa to nie pobieramy skóry... jesli nie to czeka ją skrobanie skóry ![]() proszę Cytat:
nie olejuj częściej niż raz w tygodniu bo obciąży Ci to włosy, kiedyś poruszałyśmy ten temat i bunny też o tym mówiła Cytat:
![]() Cytat:
któraś dziewczyna używała ?
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z posiewu sie okaze czy cos ci tam siedzi czy po prostu zapalenia przeszly ci w stan przewlekly. szkoda mi cie, bo pamietam jak dzis jak sie meczylam i nikt nie umial mi pomoc az trafilam na cudownego urologa
|
|
#2889 |
|
Przyczajenie
|
A farba nie bedzie za mocna ? Szkoda mi tych włosów bo jednak troche czasu je zapuszczam
Czy może lepiej pasemka ?
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam powiem ze mam niezla sieke
![]() po 2 dniach z tesciowa sklocilam jego rodzine i sama prawie zerwalam wczoraj wieczorem z tz mam juz tego dosc... nie bedzie mi tu do lbn przyjezdzala wariatka i mnie obrazala publicznie ![]() a skoro tz nie umie mnie bronic ani stanac po mojej stronie to niech sie goni i doszlo w koncu. teraz jego matka pow. ze nie chce mnie wiecej widziec i nie wyobraza sobie wspolnych wyjsc najlepsze ze ja juz od 2-3 lat prosilam by ograniczal nam kontakty, tylko ona usilnie sie pchala ze mna widziec no to wyszlo... a zostawil nas same doslownie na godzine i bach! ![]() wreszcie bede miec swiety spokoj od tej szajbuski ![]() i wreszcie moge do was wrocic a nie zawracac dupe duperelami a weekend mam w szkole i 2 egz.
|
#2891 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie lubię takich dni, bo na wszystko się złoszczę i jedyne o czym marzę to łóżko i kocyk ![]() a Ty dziś na siłkę śmigasz? TŻ mi coś mówił ostatnio, żebyśmy sobie karnet wykupili ![]() Cytat:
![]() aha, no chyba, że tak.. mojej lajli wet podejrzewała, że może mieć świerzbowca uszek, zrobiła jej wymaz, zbadała pod mikroskopem i okazało się, że to tylko drobnoustroje, także trzymam kciuki, aby ten preparat pomógł Twojej lejdi |
||
|
|
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie podkład idealny. Może wypunktuje ![]() 1- nie miałam problemu z doborem koloru do mojej jasnej karnacji, odcienie są podzielone na te z różowym pigmentem i te z żółtym 2 - bardzo ładnie wtapia się w skóre, dobrze się rozprowadza 3- nie czuć go na twarzy 4- krycie powiedzialabym średnie - dla mnie wystarczające, dla większych niespodzianek używam korektora ![]() 5- ładnie, naturalnie rozświetla (ma drobinki ale mi to akurat nie przeszkadza, są delikatne, drobne i wg mnie nienahalne 6- trzyma sie na twarzy w miare długo, ja go i tak zawsze pudruje i w tym czasie jest w stanie wytrzymać te 10h spokojnie 7 - nie wysusza skóry 8- nie jest trudno go zmyć, nie wchodzi w pory, tzn. miałam np podkłady gdzie przy zmywaniu czułam jakby ten podkład siedział mi głęboko w porach skóry Tutaj tego nie ma ![]() 9-fajna pompka i można sobie dowolnie dozować ilość Cytat:
I chociaż z pęcherzem mam spokój.Uciekam na weekend
|
||
|
|
|
#2893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wg mnie najlepszy efekt da mybelinne oh LADY to sie podziel swoimi obiekcjami
|
|
#2894 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dała taki płyn straaaaasznie śmierdzący i raz w tygodniu przez 3 tygodnie miałam ją ty smarować i przeszłoTeraz się zastanawiam co jest mojej drugiej psinie, na uszach ma strasznie dużo białego pyłku tak jakby od skóry ![]() Ehh sorry za offa ale tak podczytuję Twoje perypetie z nowym psiaczkiem i przypomniały mi się przygody z moimi. Tylko ze ja mam dwa japońskie cziny
|
|
#2895 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a dzwoniłam do sis co tam lejdi... to mówi ze strasznie sie drapie ![]() Cytat:
Cytat:
o kurcze to moze być to jutro jade rano z nią to sie okaże ale coś czuje ze bedzie skrobanie
|
|
#2896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję jednak że do tego nie dojdzie i lekarka powie że juz jest lepiej
|
|
#2897 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurde ale ci ładnie było w tych włoskach !!! Wróć do nich Cytat:
ja to tylko w warkocz związuje i kłade ręcznik na poduszce i heya ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
To ja mam to samo tyle że z siostrą TŻ-ta....i też mnie to wkurza że on nie stanie nawet w mojej obronie ;/ Tylko powiedział że to nasza sprawa i nie chce sie do tego mieszać ![]() To ucz się do egzaminów
|
|
#2898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kotka ja bym ci radzila pobrac jej ta zeskrobinke bo bedzie pewnosc ze dobrze ja leczycie... skoro ona sie nadal drapie to wydaje mi sie ze lek nie trafiony- bo on powinien od razu zadzialac- znieczulic i by sie nie drapala... ja mialam tak ze swierzbem u krolikow- tez lek nie trafiony, pobrali probke i byl dobry lek co od razu zadzialal a mialy krwawe rany i jak lalam im na to to pieklo je nieziemsko ale pomoglo. Cytat:
noz ☠☠☠☠a! wiec jak powiedzialam ze jade do swojej matki to raz dwa wykonal odp telefon i nie mial wiecej pytan kto mowi prawde ![]() ja dopiero napisalam prace zaliczeniowa z prawa- tylko 7 stron ![]() a teraz dopiero moge siasc do statystyki i zasad rachunkowosci- egzaminy! ale mam jeszcze jutro- bedzie dobrze
|
|
#2899 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle niedługo moje urodziny (11stego ) i wybieram sie niebawem do fryzjera...ale sama nie wiem co sobie zrobić
|
#2900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
na początku dziękuję Wszystkim blondaskom za zainteresowanie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
poczekam na wyniki dzisiejsze jak będzie coś niepokojącego to wezmę a jak nie to pójdę jeszcze raz do tej lekarki i się zapytam co uważa, że mam robić...do urologa już mam skierowanie, tylko muszę mieć dzień wolny, żeby pojechać, poszukać i zapisać się ![]() Cytat:
nawet dobrze wyszło chyba, będziesz mieć choć chwilę spokoju
|
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czyli tak jak napisałam wyżej jeżeli powie ze nie ma pewności co to jest, to niech skrobie nic nie poradzę najbardziej boje sie ze czymś sie zaraże od niej
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
hej ja na moment
zdecydowalam sie na tusz z maybelline ten zolty ![]() do tego kupilam szminke "light nude" i cien 3 kolorowy(bez braz szary) szminke juz uzylam nie jest matowa a z polyskiem ![]() cieniami jutro sie pobawie no i dostalismy z tz zaproszenie na zwiedzenie parlamentu europejskiego ![]() no nic pewnie sie tam wybierzemy bo nie wypada nie isc ![]() fotki zrobione na szybciaka nizej a ja uciekam dalej ![]() dobrego wieczorka
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-11-24 o 16:39 |
|
|
|
#2903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zreszta raz zrobilam tak ze pojechalam z bolem- zaraz po ataku kolki jak ze szpitala wyszlam i wcisneli mnie w kolejke- a potem to juz co miesiac na wizyty jezdzilam kontrolne ![]() tz jest wsciekly na nas obie ale ja mu powiedzialam ze wiedzialam ze tak bedzie, ze przy nim jak zawsze udaje aniola a zostala ze mna sama i juz mnie dojechala, teraz zaluje ze sie hamowalam, trzeba bylo jej nawrzucac w sumie to w dupie mam co tz mysli albo jest ze mna i mnie wspiera albo jest za nia a ja go zegnam- nie ma innej opcji.prosilam bym nie musiala miec z nia kontaktu- zmusil mnie to ma czego chcial ![]() a wiesz co, kupilam dzis ten szampon biedronkowy co polecalas ![]() juz po testach i uwazam ze jest lepszy niz joanny- delikatniejszy dla skory, nic nie piecze, nie sciaga i wloski czyste, puszyste i miekkie- i latwo sie czesze jak na bezsilikonowy szampon Cytat:
mam to samo- ja nic nie wiem, nie znam rzeczywistosci ![]() kotka najgorsze sa paranoje... nie zarazisz sie spokojnie... nago z nia nie spisz, w sumie to wcale z nia nie spisz, tylko czesto myj rece- przed jedzeniem, paleniem jesli palisz petki, zanim napijesz sie czegos a dotykalas jej. i nie bedzie zadnego zagrozenia. a jak juz leki pewne dostaniesz dla niej to musowo wyprac jej spanie i wyprasowac, bo nie dasz rady tego wygotowac a tak trzeba- ja musialam krolikom klatki wapnem pomalowac lek powinien dobrze dobrany szybko zadzialac, w sumie w ciagu 2-3 dni powinna przestac sie drapac.
|
|
#2904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtorki i czwartki są moje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2905 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no pogadamy jak bede miala 50 zapewne masakra z tymi teściowymi mnie to roznosi jak o swojej myśle po prostu mnie trafia na miejscu... nic mi w niej nie pasuje rece to już z 50 razy dziennie myje bo sie boje zarazić... najgorsze jest to ze moja sis jak przyszła do domu zastała ją w moim pojemniku na bieliznę i ciuchy do prania
|
|
#2908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego nie probuje nawet z nia wchodzic w dyskusje- mamy po prostu zupelnie inne charaktery i poglady na zycie- i nigdy sie nie zgodzimy- bo o ile ja dopuszczam ze ktos moze zyc inaczej niz ja- bo ma do tego prawo i mnie nic do tego, o tyle ona uwaza ze kazdy kto zyje inaczej zyje zle i ona musi go ukierunkowac i na nim to wymusic a musisz koniecznie cos robic z wlosami? zrob sobie refleksy na koronie- to bezpieczniejsze, modne i bardzo ladne Cytat:
kotka nie przesadzaj, nie zarazisz sie a jesli nawet to masc w ruch i zejdzie migiem... spokojnie. rece myj przed szama. bielizna do przepierki i prasowanko niestety najlepiej zabezpiecz wszelkie swoje ciuchy by do nich nie dotykala. niech ma swoj kocyk, zabawki i tyle na razie az dowiesz sie co jej jest.
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty miałaś też kamice nerkową? przepraszam na pewno pisałaś ale nie pamiętam ![]() masz rację Tż nie ma się co obrażać albo jest z Tobą i Cię wspiera albo z mamusią to cieszę się, że szampon przypasował
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no muszę sie uspokoić bo normalnie zeświruje no ciuchy mi niestety dotyka bo nie da rady inaczej ... jutro rano jade na kontrole to zobaczymy co i jak będzie... mam nadzieje ze dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

tylko zastanawiam się czy się w takim wypadku dobrze się wchłania
Princesska pisała że też tak robi 

1 post! 

o ile sie nie myle to Kitus uzywalas tuszu tej marki 

najlepiej zabezpiecz wszelkie swoje ciuchy by do nich nie dotykala. niech ma swoj kocyk, zabawki i tyle na razie az dowiesz sie co jej jest.