|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
ja tez lubie ciepelko ale moj maz lubie ciepelko do kwadratu!
kiedys napalil ze w domu bylo 27st ![]() ![]() a jak dla mnie teraz jest troche za cieplo bo z tego robi sie suche powietrze i mi sie ciezko oddycha przy moich zatkanych zatokach ide powiesic mokry recznik i nasacze go olejkiem mietowym |
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaa szczotke wczoraj maż natalce śpiewał ale mu szłooooooo
|
|
|
#693 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Guciolku na czkanie jest dobra herbatka
![]() ![]() mamy wypróbowane na Natce bo ona jak tylko zacznie sie chichrac to moment czkawka i sie i chichra i czka
|
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć wiesz, ja uwielbiam u rodziców jak jest 24 stopnie. Wszyscy zawsze narzekają, że u nas taki gorąc, a ja to uwielbiałam. W krótkich spodniach, koszulkach się ganiało![]() Cytat:
|
|
#696 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też się pojawiają
![]() I biedroneczki są w kropeczki
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
O super! Ja nie chodziłam bo nie mogłam, ale w sumie nie żałuję
![]() A jak z położną? No ba! Śpiewałam tą piosenkę na zakończenie przedszkola
|
|
|
|
#699 | ||||
|
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
ja myślałam kilka skubnąć tak ci zaszkodziły wtedy??Cytat:
Cytat:
w jakich godz bo u mnie takie trochę do d... jak patrzyłam Cytat:
a jak drzwi zamykam to się szarpię z nimi i trzy razy wracam zobaczyć czy zamknięte a w samochodzie czy drzwi i okna zamknęłam, radio wyłączyłam i ręczny zaciągnęłam
|
|
#700 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamykam zazwsze na dole, i maz mnie zawsze zwyzywa ze na gore tez mam zamykac, ale skoro mamy podwojne drzwi i wychodze na godzine dwie, to sobie jeden zamek daruje
![]() ![]() ![]() robie wlasnie tiramisu z pudelka gelwe ![]() we will see ![]() biszkopt na surowo pyycha! moglabym zjesc bez pieczenia![]()
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ się naśmiewa ze mnie a raz w wakacje podjechaliśmy na rowerach pod auto by podwyższył mi siodełko to TŻ otworzył drzwi tylne później bagażnik, zamknął bagażnik po tym jak schował narzędzie i wsiada na rower, ja do niego że nie zapomniałeś o czymś a on że co, a ja że drzwi nie zamknąłeś a on zostawił tylne drzwi otwarte na oścież
a ze mnie się śmieje
|
#703 | |
|
Wtajemniczenie
|
w każdą środę od 17:00 do 20:00 od stycznia bedziemy chodzić.
Cytat:
a ty długo przed porodem sie do niej zapisałaś?
|
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Biszkopt sie upiekl super. mniam
ale krem do tego tiramisu to porazka!! jakies taki zwazony budyn, a przeciez powinna byc puszysta piana bleeeeee zobaczymy jutro jak sie zetnie. nie dawalam alkoholu do nasaczenia, bo bedziemy go jesc, z pozniej prowadzic auto to wolalam nie ryzykowac ![]() niestety nie mialam w domu zadnej bitej smietany, bo bym ja zmiksowala a ten krem wywalila w pieruny. |
|
|
|
#705 | |||
|
Zakorzenienie
|
no i mam juz relaks
wykapana , w szlafroczku, na kanapie z lapkiem czeka juz na nas piwko i filmy... wieczór we dwoje a jutro wolne, jednak sie skusiłam poza tym wróciłam do domku, a tu czysciutko. maz wszystko idealnie posprzatał!!! dla mnie nic nie zostało haha zycie jest piekne ![]() Cytat:
no ale mnie nie stac ;/Guciu dobrze, ze nic się nie stało. ja ostatnio miałam podobna sytuacje, 2 min od domu, dobrze, ze odskoczyłam, bo mogłby mnie nieżle załatwic. kierowca chyba sie po prostu zagapił, bo nie jechał jak pirat, tylko tak normalnie, szkoda tylko, ze nie zauwazył, ze juz ma czerwone. czasem to trzeba miec oczy dokoła głowy Cytat:
wiec nie ma co sie stresowackliwia na jakiej stronce ogladałas top model, bo tez chce obejrzec Cytat:
![]() naprawde szok z tymi snami ja tez wszystjo sprawdzam po kilka razy i mowie tak jak Twoj maz hihi a moj TZ sie wkurza i odpowiada podonie do Ciebie
|
|||
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
na stronie tvn
![]() http://tvnplayer.pl/programy-online/...2E12,4565.html |
|
|
|
#707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj bardzo popularne sa ![]() Cytat:
![]() uwazaj tam na siebie Cytat:
nigdy nie zrozumiem tego dlaczego umieraja tak male dzieci ... Cytat:
![]() Celi - wszystkiego najlepszego Tomus - zdrowka , usmiechu na buzce A u nas dzisiaj swieto indyka Zaraz zmykam do mamy pomoc jej gotowac mam nadzieje ze dam rade i mnie nie cofnie ...
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj zaszkodziły
Bo ja wcześniej mało co jadłam, cały grudzien leżałam to i osłabiona byłam, a jak w Święta dopadłam to się kurzyło za mną. A w pierwszy dzień świąt wieczorem w kibelku spłynęło chyba wszystko co przez te 2 dni zjadłam Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to relaks pełną gębą dzisiaj ![]() Przygotowywałam się do korepetycji, bo mam nowego ucznia na innym poziomie niż pozostali i wyszukiwałam ćwiczenia i tak się wkręciłam w ich rozwiązywanie, że przerobiłam 5 rozdziałów słownictwa i 4 gramatyki Aż mnie palec boli od pisania
|
||
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Tomusiu myszkowy
wszystkiego co najlepsze roczniaku ![]() Cytat:
mi sie tez zeby snily... ale ze plombowalam.... bylyamy dzisiaj z Olą na pobraniu krwi robilam IgE swoiste - caly panel mieszany testów alergologicznych wszystko zerowe takze typowe AZS bez alergii i pokarmowej i kontaktowej wlasnie gotuje jej obiadki parowar paruje miesko sie gotuje
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
jako że nadal jest północ z wtorku na środę
przyjmij ode mnie najlepsze życzenia zdrowia szczęścia radości miłości pieniędzy i spełnienia marzeń ![]() ![]() Cytat:
super! pewnie że tak ![]() jestem wyrąbana.. a końca nie widac końca nie wiadać nie widać nie widać..
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - bo zapomnialam-te szkolenie to Stare i nowe zabawy dywanowe!
w pon teraz cos z matematyki-ale nie znam dokladnie tematu-moze chcesz przyjechac?
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana!
Nocka fajna, bo Marcelinka obudziła się dopiero jakoś po 5 i gadała jak najęta, a jak mnie to w końcu obudziło i chciałam do niej wstać, usłyszałam jej ziewnięcie i chwilę potem spała dalej, do 6.30 ![]() Czekam teraz aż znowu pójdzie spać, żeby trochę posprzątać. A na obiad zrobię chyba placuszki z bananami bo dawno nie było ![]() No i humor też już mam dużo lepszy, mam powera do pracy, tylko jeszcze pytanie ile Marcelutka pozwoli mi zrobić
|
|
|
|
#715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapytam dzic vice dyrki o czym ma byc to moje i napisze ci sms ![]() Cytat:
![]() ![]() ja powera nie mam.. musze posprzatac kuchnie, umyc lazienke i podłogi, i zrobic zakupy bo przez akcje z lodówka nie mialam jak, dzis przyjedza moje kuzyostwo ze swoimi połówkami wiec bedzie młyn a ja do pracy potem znowu kurs.. nie wiem jak sie wyrobie musze w cos wkopać wojtka
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
dobra! nie ma obijania! herbata wypita, idę sprzątać
![]() jak zostanie mi chwile czasu przed pracą to wpadne jak nie to nie wiem kiedy będę ![]() nie wiem czy oni chcą spać u nas czy u rodziców więc nie wiem czy będę miała chwile czasu acz liczę że tak! ![]() jakby co to miłego weekendu ;D
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
India Zabcia niestety nie wzięłam wolnego. za duży młyn jest. ale ja sobie to.odbije
![]() Ktosia cieszę się że Marcela pospala. no i powodzenia dzisiaj! Martucha powodzenia dzisiaj! dużo masz do zrobienia! a u mnie w pracy red alarm. jacyś robotnicy odcięli nam internet. szał jest! czekam na monterow ![]() a ja wczoraj sobie troszkę posprzatalam. zostaly mi podlogi i łazienka. ale to dzisiaj szybko i dzisiaj zrobię sobie już.farsze do pasztecikow i relaks !! ![]() i dzisiaj też mam lepszy dzień. mąż się trochę na mnie obraził ale mam nadzieję że do popołudnia mu przejdzie ![]() Idę walczyć o neta!
|
#719 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
No nic dziewczynki, ja też kończę obijanie się
Chociaż tak nie do końca się obijałam bo rozwiązywałam ćwiczenia Idę robić obiad małej.Guciu co za osły wam ten internet obcięli? Porażka! Rosi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

dalej niż widziałam 
a ze mnie się śmieje
dla mnie nic nie zostało haha zycie jest piekne
Nigdy nie zrozumiem, dlaczego takie małe dzieci często muszą tyle wycierpieć 
Chociaż niektórzy nawet tej twardej nie namaczają, po prostu długo gotują