Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-24, 15:28   #4231
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken
Dot.: Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4

Cytat:
Napisane przez karinka711 Pokaż wiadomość
staram sie jesc codziennie....rodzynki to fajna przekaska jak nieprzepadasz za samymi to zrob sobie sałatke owocowa i dodaj je tam...pyszne i posiedzenie w kibelku murowane...suszone morele dodaje do porannego musli:P
Widzisz na Ciebie to działa a na mnie nie i mogę zjeść i rodzynki i suszone morele i kefir i śliwki i nic

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 15:30   #4232
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Wczoraj byliśmy oglądać wózki, te ceny są powalające. Przetestowaliśmy parę i zdecydowaliśmy się na hauck shopper
http://www.ebay.co.uk/itm/HAUCK-SHOP...item48421a0a4c
na tym zdjęciu nie wygląda zbyt ciekawie, ale bardzo dobrze się prowadzi i jest lekki. Jutro powinien przyjść a jak nie to w poniedziałek. Jak dojdzie to wyślę fotki.
Ja właśnie leczo wcinam, taka mnie wczoraj ochota naszła i zrobiłam. Mam jeszcze 3 dni wolnego więc odpoczywam. Byłam w poniedziałek u Gp po zaświadczenie do pracy że jestem w ciąży, bo się o nie pytali. Dadzą mi dopiero po 28 tygodniu bo nie mogą wcześniej, umówiła mi wizytę na 19 grudnia. Dziwne bo w pracy mówili że dostaję się od 20 tygodnia. Więc na urlop dopiero pójdę pod koniec stycznia. Bo miesiąc przed odejściem miałam im złożyć te papiery.. a chciałam już od stycznia iść.
natka u nas to zaświadczenie wydają od 21tc, do pracy mąż musi dostarczyć do mojego 25tc. Ja akurat w 25 mam wizytę, więc da w ostatniej chwili. To zaświadczenie wydaje midwife, nie musiałaś się fatygować do GP Albo na najbliższej wizycie ją poproś, może uda się wcześniej dostać ten papierek. Porozmawiaj z pracodawcą, może się zgodzi żebys poszła juz w styczniu, mimo później złożonych dokumentów.
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 15:32   #4233
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez DIDA22 Pokaż wiadomość
Mąż właśnie wylał na mnie actimela, zalał mnie i wypoczynek, idę się czyścić.
Ach te chłopy wrrr, Was też tak denerwują?
Pa
mnie też denerwują dlatego zmieniłam zdanie co do płci maleństwa chcę dziewczynkę niech się siły w domu wyrównają

Stary 2011-11-24, 15:33   #4234
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
No w sumie 3 razy ale dopiero dzisiaj odzyskał apetyt bo nawet woła sam jedzenie a tak to nic nie chciał jeść. Będzie dobrze dużo zdrówka dla Filipka
aha no to moj Filip raz zwymiotowal wczoraj ale tak porzadnie, na dywan, do bluzki, do moich rak i jeszcze do wanny...ale mu ulzylo po tym, myslalam ze sie przytrul moze...
No nic, dobrze ze Twoj maly juz ma sie lepiej, moj teraz pewnie tez coraz lepiej bedzie sie czul..
Najgorsza dla mnie jest zawsze bezradnosci i to ze nie wiem co jest grane, jaki powod.
Ale po wizycie u lekarza zawsze juz jestem spokojniejsza.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 15:37   #4235
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
natka u nas to zaświadczenie wydają od 21tc, do pracy mąż musi dostarczyć do mojego 25tc. Ja akurat w 25 mam wizytę, więc da w ostatniej chwili. To zaświadczenie wydaje midwife, nie musiałaś się fatygować do GP Albo na najbliższej wizycie ją poproś, może uda się wcześniej dostać ten papierek. Porozmawiaj z pracodawcą, może się zgodzi żebys poszła juz w styczniu, mimo później złożonych dokumentów.
ja mam GP 2 domy niżej i nie wiem czemu powiedzieli że od 28
do szpitala mam kawałek ale jak nie będzie wyjścia to będę musiała podjechać. Najbliższa wizytę mam dopiero 30 grudnia. Może w pracy pójdą na rękę, muszę zapytać.

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 15:46   #4236
Aguśkaa83
Zakorzenienie

tynka piekna mialas suknie slubna
evcia, karolca slodkie brzusie
SZYMONEK

Stary 2011-11-24, 15:47   #4237
tynka88
Zadomowienie

Natka kupilam na allegro od sprzedawcy belbina
W sumie kupiłam posciel z wypelnieniem, zapasowy komplet poscieli, ten ochraniacz, dwa przescieradełka , dwa rozki i mam z głowy

dziekuje Aguska, ja powoli nadrabiam wasze fotki wszystkie jestescie przesympatyczne

a tak mi dzisiaj z cyców leci

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2011-11-24 o 15:52
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 15:52   #4238
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
aha no to moj Filip raz zwymiotowal wczoraj ale tak porzadnie, na dywan, do bluzki, do moich rak i jeszcze do wanny...ale mu ulzylo po tym, myslalam ze sie przytrul moze...
No nic, dobrze ze Twoj maly juz ma sie lepiej, moj teraz pewnie tez coraz lepiej bedzie sie czul..
Najgorsza dla mnie jest zawsze bezradnosci i to ze nie wiem co jest grane, jaki powod.
Ale po wizycie u lekarza zawsze juz jestem spokojniejsza.
Będzie dobrze ja się tak wystraszyłam bo w nocy temepratura sięgała 39,5 i wczoraj tż pojechał z Antkiem do dentysty bo kurcze juz mi brakowało pomysłu skąd to się bierze a on ma dwie jedynki wybite i pomyślałam że może ma jakieś zapalenie ale ząbki ma ładne zadbane bez próchnicy i bez zapalenia

Stary 2011-11-24, 15:57   #4239
19claudia91
Rozeznanie

Ja już na początku stycznia będę kompletować resztę wyprawki nie mogę się doczekać..
Dzisiaj szłam do miasta to mi się słabo zrobiło, auta jadą a ja klęczę na chodniku, dobrze że TŻ był ze mną to dzwonił po transport, myślałam że zemdleje, to pewnie przez niską hemoglobinę :/

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 16:00   #4240
tynka88
Zadomowienie

Claudia ja niby mam wyniki w normie, a ostatnio w realu tak jak ty myslalam ze padne, szukam miejsca zeby usiasc a tu nie ma gdzie , kucnełam i tak kucam , wyszlismy na zewnatrzi przeszlo, przez to boje sie sama wybrac na wieksze zakupy czy w ogole jakas wieksza wyprawe.

Stary 2011-11-24, 16:02   #4241
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
Claudia ja niby mam wyniki w normie, a ostatnio w realu tak jak ty myslalam ze padne, szukam miejsca zeby usiasc a tu nie ma gdzie , kucnełam i tak kucam , wyszlismy na zewnatrzi przeszlo, przez to boje sie sama wybrac na wieksze zakupy czy w ogole jakas wieksza wyprawe.
Mam tak samo, sama się boje gdziekolwiek dalej wybrać bo boję się że padnę i nikt mnie nie przytrzyma czy coś, z kimś zawsze raźniej.. Zdarzyło mi się już tak parę razy

Fabianek
Stary 2011-11-24, 16:02   #4242
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Ja się boję jeździć tramwajem w godzinach szczytu. Miejsc nie ma, po mnie ciąży jeszcze za bardzo nie widać a zresztą nawet gdyby to szans na ustąpienie miejsca przez kogoś nie ma
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 16:16   #4243
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Wczoraj bolał mnie brzuch, ale po czasie przestał ale czułam kłucie na dole po lewej stronie, w nocy tak mnie zaczął brzuch boleć, że już do szpitala chciałam jechać, ale ból przeszedł, rano bolało ale troszkę więc pojechałam z tym do lekarza najpierw rozmowa z położną sprawdziła brzuch jest miękki, serduszko biję itp. waga dzisiejsza: 68,5kg potem poszłam do lekarza sprawdził wszystko i również powiedział, że wszystko jest ok ale mam brać nospe 3 razy dziennie i zrobić badania moczu i przyjść we wtorek odrazu wtedy da mi zwolnienie bo te będzie się kończyło. Wyszłam od lekarza, byłam z mamą na mieście i tylko wróciłam do domu ból powrócił ten silny jak w nocy ;( boli mnie znowu... już nie wiem co robić...
Lekarz powiedział, że może to będzie od nerek dlatego mam zrobić ten mocz albo no od kręgosłupa bo ja miałam rwe kulszową...ale czy jest to możliwe żeby od pleców szedł ból na brzuch, gdy mnie teraz nie bolą ?

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

zaraz ruszam sprawy załatwiać, aaa pospałabym jeszcze..

Jolka mam nadzieję, że brzuszek już Cię nie boli i wszystko w porządku.

Miłego dzionka

Boli zaraz wyjdę z siebie

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Ja tez teraz mam takie problemy. Zalewam na wieczór 3 suszone śliwki wodą i rano wypijam sok i zjadam je. Pomaga

No ja dzisiaj kupiłam sobie te śliwki choć nie lubię suszonych, ale cóż jak mają pomóc no to zobaczymy.

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 16:16   #4244
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość

Wczoraj bolał mnie brzuch, ale po czasie przestał ale czułam kłucie na dole po lewej stronie, w nocy tak mnie zaczął brzuch boleć, że już do szpitala chciałam jechać, ale ból przeszedł, rano bolało ale troszkę więc pojechałam z tym do lekarza najpierw rozmowa z położną sprawdziła brzuch jest miękki, serduszko biję itp. waga dzisiejsza: 68,5kg potem poszłam do lekarza sprawdził wszystko i również powiedział, że wszystko jest ok ale mam brać nospe 3 razy dziennie i zrobić badania moczu i przyjść we wtorek odrazu wtedy da mi zwolnienie bo te będzie się kończyło. Wyszłam od lekarza, byłam z mamą na mieście i tylko wróciłam do domu ból powrócił ten silny jak w nocy ;( boli mnie znowu... już nie wiem co robić...
Lekarz powiedział, że może to będzie od nerek dlatego mam zrobić ten mocz albo no od kręgosłupa bo ja miałam rwe kulszową...ale czy jest to możliwe żeby od pleców szedł ból na brzuch, gdy mnie teraz nie bolą ?

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Boli zaraz wyjdę z siebie

Też mam czasami tak że kłuje w jednym miejscu (po lewej stronie pępka) ale nie cały czas tylko np jak bym próbowała wciągnąc lekko brzuszek..
Oby wszysciutko było w porządku!

Fabianek
Stary 2011-11-24, 16:20   #4245
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

a tak wogóle to się nie dowiedziałam czy to dziewczynka czy chłopczyk
chyba muszę iść na to 3d ale u mojego lekarza kosztuje 230zł razem z płytą.

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
ja jestem po wizycie u gina badania mam w porzadku w tym glukoza ok
usg mam na 5 stycznia

dobrze, że wszystko ok

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-24, 16:21   #4246
tynka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Mam tak samo, sama się boje gdziekolwiek dalej wybrać bo boję się że padnę i nikt mnie nie przytrzyma czy coś, z kimś zawsze raźniej.. Zdarzyło mi się już tak parę razy
Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Ja się boję jeździć tramwajem w godzinach szczytu. Miejsc nie ma, po mnie ciąży jeszcze za bardzo nie widać a zresztą nawet gdyby to szans na ustąpienie miejsca przez kogoś nie ma
dziewczyny ja tez mam obawy i lęki ,bo ja w ogole panikara jestem i jeszcze dodatkowo pewnie sama sie nakrecam.Na poczatku ciazy balam sie ze zwymiotuje w miejscu publicznym i ze ludzie sobie pomysla ze jestem pijana np. Teraz boje sie ze ktos moglby mnie uderzyc w brzuch przez przypadek np biegnąc,albo ze zaslabne i nikt mi nie pomoze.

Na powietrzu zazwyczaj wszystko mi przechodzi.

Jolka strasznie Ci współczuje z dzidzia wszystko w porzadku wiec moze to nic powaznego , odpoczywaj jak widzisz ze po dluzszym chodzeniu nasila sie. Ja mialam nie wiem czy takie jak twoje ale dosc silny bol mnie zlapal na spacerze gdzies w 17 tygodniu, nie moglam dojsc do domu tak mnie kłuło, ale przeszlo jak wiecej lezałam.
Nie wiem jak was ale mnie mocno boli( bol porownywalny do miesiaczkowego) jak mam wzdecia silne, raz na serio sie przestraszylam.

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2011-11-24 o 16:23
Stary 2011-11-24, 16:23   #4247
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

dobrze, że wszystko ok
ja też jeszcze nie wiem na 100 % co tam we mnie siedzi

Stary 2011-11-24, 16:27   #4248
iw32
Rozeznanie

Cytat:

dobrze, że wszystko ok
To jeszcze nie najgorzej. Ja zapłacę 300 zł ale uważam, że warto.

Trzymam kciuki, żeby przestało boleć
Stary 2011-11-24, 16:32   #4249
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:

Jolka u mnie z załatwianiem na szczescie jak w zegarku mysle ze trzeba duzo pic wtedy jest latwiej sie zalatwic
No właśnie ja zdecydowanie mało pije

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-24, 16:36   #4250
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie ja zdecydowanie mało pije
Jolkaaa Wszystko będzie dobrze trzymam kciuki głowa do góry!

Fabianek
Stary 2011-11-24, 16:37   #4251
Karo89
Zakorzenienie

Aguśka to zdrowia dla Syncia, oby wyzdrowiał szybko. jak pisałaś o tym, to się zastanawiałam jeszcze czy nie do łapał go jakiś wirus grypy żołądkowej i stad te wymioty?! tak czy inaczej, niech szybko wraca do zdrowia

Cytat:
Ja raz jechałam od lekarza do koleżanki tramwajem, praktycznie z centrum na sam koniec miasta więc przystanków gdzieś około 20stu. Od razu siadłam, bo nie będę stała w tłumie tyle czasu. Niektóre babki to miały wielki problem że siedzę, a ciąży też u mnie nie widać tak dobrze jeszcze. Jakby ktoś faktycznie bardziej potrzebował usiąść ode mnie to ustapiłabym.

Karolca ale fajny brzusio

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 16:42   #4252
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Też mam czasami tak że kłuje w jednym miejscu (po lewej stronie pępka) ale nie cały czas tylko np jak bym próbowała wciągnąc lekko brzuszek..
Oby wszysciutko było w porządku!
Dziękuję
właśnie leże sobie i mi lepiej póki co ale co będzie później nie wiadomo...i jeszcze ta noc oby przeszło...

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Jolka strasznie Ci współczuje z dzidzia wszystko w porzadku wiec moze to nic powaznego , odpoczywaj jak widzisz ze po dluzszym chodzeniu nasila sie. Ja mialam nie wiem czy takie jak twoje ale dosc silny bol mnie zlapal na spacerze gdzies w 17 tygodniu, nie moglam dojsc do domu tak mnie kłuło, ale przeszlo jak wiecej lezałam.
Nie wiem jak was ale mnie mocno boli( bol porownywalny do miesiaczkowego) jak mam wzdecia silne, raz na serio sie przestraszylam.
Ale te bóle zaczęły się od wczoraj, a wczoraj przecież nigdzie praktycznie nie chodziłam, podjechałam tylko na miasto do poczty i po wózek z TŻtem, później pomogłam im ciągnąć line z kanapą może to przez to? choć ja delikatnie ciągnęłam...

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
ja też jeszcze nie wiem na 100 % co tam we mnie siedzi
ja chyba się nie dowiem, on cały czas mówi mi o tym usg 3d czy 4d i pewnie dopiero wtedy się dowiem jak pójdę, a kazał mi się zastanowić jak najszybciej bo teraz jest najlepszy moment na to.
I nie wiem czy iść czy nie?

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:

Może i ja pójdę, sama nie wiem

Dziękuję

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Jolkaaa Wszystko będzie dobrze trzymam kciuki głowa do góry!
Dziękuję
oby faktycznie było dobrze

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-24, 16:44   #4253
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
To trzeba zwrócić szanownej młodzieży uwagę i nie wstydzić się. Kobiecie ciężarnej nalezy się, choćby ze względów bezpieczeństwa (nie muszę mówić o nagłym i gwałtownym hamowaniu, prawda? lepiej uderzyć się w głowę niż upaść, ktoś na ciebie i na brzuch).

Cytat:

Ja zapłaciłam 250 i również uważam, że warto. Na 3d/4d jest więcej możliwości aby zobaczyć nie tyle jak wygląda dziecko, ale przede wszystkim czy ma wszystko na miejscu, wszystkie przepływy łatwiej się na takim urządzeniu bada. Jest po prostu dokładniejsze. Zwykłe 2d wszystkiego nie pokaże. Jakbym była drugi raz w ciąży też bym zrobiła dla swojej własnej spokojności

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 16:45   #4254
tynka88
Zadomowienie

Jolka moze w twoim odczuciu to nie byl wielki wysilek, a jednak zaszkodzilo, wiec lepiej nic nie ciagnij
Ja wole dmuchac na zimne i zadnych ciezszych rzeczy nie podnosze ,a za moimi fotelami pewnie mieszkaja pająki ,bo ich nie odsuwam, a TZ jakos opornie to idzie

Jak bede w grudniu na wizycie to zapytam gina co on mysli na temat USg 3d i wtedy zdecyduje.

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2011-11-24 o 16:47
Stary 2011-11-24, 16:56   #4255
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Jolka moze w twoim odczuciu to nie byl wielki wysilek, a jednak zaszkodzilo, wiec lepiej nic nie ciagnij
Ja wole dmuchac na zimne i zadnych ciezszych rzeczy nie podnosze ,a za moimi fotelami pewnie mieszkaja pająki ,bo ich nie odsuwam, a TZ jakos opornie to idzie

Jak bede w grudniu na wizycie to zapytam gina co on mysli na temat USg 3d i wtedy zdecyduje.

No już więcej napewno nie będę.

Ja muszę zdecydować się jak najszybciej na to USG

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-24, 16:57   #4256
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Filip coraz cieplejszy i zasnal...
jak zwykle jak idzie w gore temp. to robi sie senny.
Dam mu godzinke.

Odnosnie tych starszych pan ktore sa tak ciezko chore i ktore musza siedziec w autobusie, to ja nie zapomne akcji, jak jechalam do pracy autobusem, a moj autobus jedzie pod samym szpital w ktorym pracuje. I jak juz zajechal na ten przystanej pod szpitalem, babula taka starszawa dosc, ciagla za kurtke swojego meza (rowniez dziadzinke) i leciala tak szybko ze ja bym jej nie dogonila, zeby zajac kolejke pod rejestracja w szpitalu.
To jest przyklad tych schorowanych babc.

Oczywiscie niektorzy starsi ludzie rzeczywiscie sa slabi i chorzy i nawet w ciazy takim ustapie ale nie znosze takich bab, ktore tylko z racji wieku lokciami sie przeciskaja zeby tylko zajac m-sce.

Cytat:
Będzie dobrze ja się tak wystraszyłam bo w nocy temepratura sięgała 39,5 i wczoraj tż pojechał z Antkiem do dentysty bo kurcze juz mi brakowało pomysłu skąd to się bierze a on ma dwie jedynki wybite i pomyślałam że może ma jakieś zapalenie ale ząbki ma ładne zadbane bez próchnicy i bez zapalenia
Oj pamietam jak mialam sama zapalenie oskrzeli, goraczke ponad 38, kaszel i z checia nie wychodzilabym z lozka a tu akurat w te noc kiedy tak zle sie czulam Filip zagoraczkowal prawie 40 stopni. Szybko wyszlam z lozka, na szczescie byl maz, ale nie dalo sie chorowac. U niego wtedy bylo chore gardlo. Ale taka goraczka jest okropna, bo dziecko Ci leci przez rece, nawet nie mial sily plakac

Jolkaaa bidulko
SZYMONEK

Stary 2011-11-24, 17:00   #4257
cziqua
Zadomowienie

Cytat:

e tam zaraz nic

mam za niskie tsh byłam po wyniki i u endo ale nie kazała się stresowac i u fryzjera byłam obcięłam się krócej niż ostatnio i znowu na blond przerobiłam (pasemka) ale czuję się 1000 razy lepiej w blondzie jutro do gina zobaczymy jak tam moje CRP bo odbieram rano wyniki

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Filip coraz cieplejszy i zasnal...
jak zwykle jak idzie w gore temp. to robi sie senny.
Dam mu godzinke.

Odnosnie tych starszych pan ktore sa tak ciezko chore i ktore musza siedziec w autobusie, to ja nie zapomne akcji, jak jechalam do pracy autobusem, a moj autobus jedzie pod samym szpital w ktorym pracuje. I jak juz zajechal na ten przystanej pod szpitalem, babula taka starszawa dosc, ciagla za kurtke swojego meza (rowniez dziadzinke) i leciala tak szybko ze ja bym jej nie dogonila, zeby zajac kolejke pod rejestracja w szpitalu.
To jest przyklad tych schorowanych babc.

Oczywiscie niektorzy starsi ludzie rzeczywiscie sa slabi i chorzy i nawet w ciazy takim ustapie ale nie znosze takich bab, ktore tylko z racji wieku lokciami sie przeciskaja zeby tylko zajac m-sce.

Oj pamietam jak mialam sama zapalenie oskrzeli, goraczke ponad 38, kaszel i z checia nie wychodzilabym z lozka a tu akurat w te noc kiedy tak zle sie czulam Filip zagoraczkowal prawie 40 stopni. Szybko wyszlam z lozka, na szczescie byl maz, ale nie dalo sie chorowac. U niego wtedy bylo chore gardlo. Ale taka goraczka jest okropna, bo dziecko Ci leci przez rece, nawet nie mial sily plakac

Jolkaaa bidulko

i żeby im się siatki niejednokrotnie nie zmęczyły to też muszą posiedziec na siedzeniu siedzi baba a obok na miejscu reklamówki

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 17:04   #4258
iw32
Rozeznanie

Dla mam, które nie przepadają za różowym

http://allegro.pl/komplet-sukienka-k...942060263.html

http://allegro.pl/komplet-sukienka-k...942060730.html

http://allegro.pl/komplet-komplety-s...936379896.html

Edytowane przez iw32
Czas edycji: 2011-11-24 o 17:06
Stary 2011-11-24, 17:08   #4259
karolca
Zakorzenienie

Moja dzidzia chyba nie lubi zmywania naczyń, zaczęła się rozpychać aż mnie rozbolał brzuch. Ale usiadłam i jest ok.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 17:08   #4260
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

evvcia i karolca super macie brzuszki

tynka88 jaka śliczna Panna Młoda z Ciebie

MICHAŁEK

WYMIANA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości