|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15361 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
Właśnie tak zmierzyłam teraz i wyszło mi 6-7 g ,w zależności ,czy wlałam pełny atomizer ,czy do jego użycia . Teraz ,to już całkiem nie wiem ,czy próbki mają 1 ml , może miały na początku ,ale zanim je nam avon sprzeda ,to trochę się perfum w próbce ulotni i pozostaje niecały 1 ml ? Może ktoś wie ,ile kremu jest w próbkach ? Kiedyś pisało na próbkach 1 ml lub 2 ml ,a teraz nic nie pisze. Ciekawe dlaczego nie informują ,ile jest w danej próbce kremu. Klientka ostatnio mnie zapytała ,a ja niestety nie mogłam jej dokładnie odpowiedzieć. Chciała sobie policzyć na ile mniej więcej dni powinien jej starczyć złoty krem ANEW. Gdyby próbka miała 2 ml ,a starczy jej na 3 dni ,to łatwo sobie będzie mogła przeliczyć na jak długo jej wystarczy kremu. Dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
|
#15362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówienie wysyłam w środę-dla rodzinki na prezenty wybrałam z kat.13-wodę Far Away,wodę Pur Blanca,wodę Treselle,wodę Black Suede Touch,zestaw For Men (resztę tzn. zestaw Individual Blue For Him z minikatalogu w II terminie oraz 2 zestawy 2szt Naturalsów,krem i scrub oliwkowy Planet Spa,a także 2 nowe wody z demo-wezmę w kat.1) a dla siebie w I terminie biorę srebrną kosmetyczkę a żele Senses,kurację dotleniającą do skóry głowy oraz odżywczy krem do stóp z kofeiną zamówię w II terminie |
|
|
|
|
#15363 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o braki w kat.13 I termin- to nie mam żadnych
![]() ![]() ![]() ( zestaw Muśnięcie Słońca jest)Zamiast Sake tylko maseczka chłodząca |
|
|
|
#15365 |
|
Raczkowanie
|
parasolka- 12930 zaraz poszukam kat.
|
|
|
|
#15366 |
|
Raczkowanie
|
69500 - katalog
|
|
|
|
#15367 |
|
Zakorzenienie
|
No ja w sobote napisałam emaila do Avonu w sprawie tych próbek perfum
powinni dziś mi już odpisać, albo jutro. Jak tylko odczytam to dam wam znać
|
|
|
|
#15368 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a już myślalam że będzie komplet
|
||
|
|
|
#15369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W drogerii mam tak samo, kiedys psiknełam się moim ukochanym zapachem i czułam go baaardzo długo i jakos mocniejsze miął nuty, bo jak uzyłam perfum to tyle nie wytrzymały![]() Cytat:
Mi się wydaje, że w próbkach perfum jest 1,5 ml. |
||
|
|
|
#15370 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie zamowionka z kat 13 mam na 206zł... malusio ;( ;( ale czekam jeszcze na jedna klietnke- sąsiadke
|
|
|
|
#15371 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
W ostatnich dniach była poruszana rozmowa o katalogach avonu w innych krajach, znalazłam na forum gazety.pl katalog avonu z wielkiej brytani dodany przez gosia.avon a oto stronka http://www.gosiaavon.fc.pl/index.php...task=view&id=2 miłego ogladania życze i pozdrawiam ciepło |
|
|
|
#15372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15373 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie ich katalogi są bardziej rozbudowane, wsumie dużo rzeczy z tego katalogu jest także u nas w Polsce ,ale sądze, że są atrakcyjniejsze zestawy wód perfumowanych, i nietylko wód... ponadto mają, nawet pudełeczka, czy woreczki do naturalsów dzięki czemu zyskują na atrakcyjności http://img291.imageshack.us/my.php?image=015rg7.jpg , ponadto u nas na święta dali po jednym zestawie zimowym (mam na mysli czapka, szakilik) dla dużej dzieczynki i jeden zestaw dla małej królewny. Strasznie podoba mnie się zestaw z samej góry pierwszy po lewej i pierwszy z prawej http://img329.imageshack.us/my.php?image=070re8.jpg szkoda że u Nas takich nie dali
Torebeczki z tej strony także sympatyczne
|
|
|
|
#15374 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#15375 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#15376 |
|
Raczkowanie
|
Cześć !
Kurrrrrrcze, ale napisałyście !! Chyba ze 20 stron ! Szok, chyba nie dam rady tego wszytskiego przeczytać W weekend miała swoje przemyślenia dot kat 01.07 - i po zakończeniu stwierdzam, że zamówię tylko pędzel z CT. |
|
|
|
#15377 |
|
Raczkowanie
|
Na razie zauważyłam, że pozmieniałyście zdjęcia - Sunprince - gdzie jest Ebi ??
Lemoorka chyba też masz zmienione zdjęcie ?? Ogladam ten angielski katalog - mają pełno kometyczek Wiedziałam, ze my tu tylko jakieś ochłapy dostajemy. Inna sprawa, że żadna mi się nie podoba, ale co z tego, przynajmniej angielki mają wybór. Nie to co my !
|
|
|
|
#15378 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - Wy jakieś maszyny jesteście w pisaniu postów o avonie
![]() ja własnie przed chwilą złożyłam zamówienie z K13, mam nadzieję, że nie będzie dużo braków, bo mam sporrreee zamówienie (mój rekordzik ![]() ![]() - znów opust 30%będzie) i nie chcę świecić oczami przed klientami |
|
|
|
#15379 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do wizażanek z Wrocławia, czy tam przymują w COK-u zwroty? mam incandessence do zwrotu a będe we Wrocławiu wiec mogłabym oddac
jeszcze jedno pytanko czy moge oddać perfumki bez kartonika?klientka zakupiła i wyrzuciła go a atomizer się popsuł |
|
|
|
#15380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odebrałam zamówionko, wszystko przejrzałam i czekam na wasze pytania
|
|
|
|
|
#15381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żeby nie było offtopowo, to swteirdzam, że avonomiaczki mają wene do ilości postów
|
|
|
|
|
#15382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15383 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
znudziło mu się siedzenie w avatarze ![]() a ja właśnie jadę po zamówionko właśnie wróciłam ze szkoły ![]() tak więc dla Majulki mam sprawdzić nowe błyszczyki z CT, dla kogoś (przepraszam, nie pamiętam dla kogo ) błyszczyki te nowe ze str 176 bodajże. Maźne nimi na kartce, a potem zrobie fotke i wam pokaże
|
|
|
|
|
#15384 |
|
Raczkowanie
|
Ebi był słodki
.........Vanilla powiedz co masz z zamówienia, a my Cię dopytamy. A kiedy dziewczynki się spodziewają pojawienia kat 02/07 ? 20.11 ?? |
|
|
|
#15385 |
|
Raczkowanie
|
Napisali mi coś takiego jak im o bazie napisałam:
Szanowna Konsultantko, Dziękujemy za przesłane uwagi dotyczące współpracy z firmą Avon. Pragniemy zaznaczyć, że informacje kierowane przez Konsultantki są szczegółowo analizowane jako źródło oceny pracy firmy. Podkreślają niedociągnięcia, którym trzeba poświęcić uwagę i możliwie szybko wykluczyć. Braki produktów spowodowane są tym, że zainteresowanie naszymi kosmetykami osiągnęło o wiele większą skalę niż się spodziewaliśmy. Z jednej strony cieszymy się z intensywnego rozwoju naszej firmy, z drugiej nie nadążamy za rosnącym popytem. Obecna sytuacja nie jest spowodowana naszymi zaniedbaniami tylko ogromną nadsprzedażą produktów w całej Europie Centralnej (te same promocje obowiązują rˇwnież w 15 krajach). Przepraszamy za taką sytuację i dziękujemy za dotychczas złożone zamówienia i wykonaną pracę. Zapewniamy, że podejmujemy działania, aby rozwiązać problem braków.Zdajemy sobie sprawę, iż opóźnienie w dostawie produktów dla Pani Klientów mogło wywołać niemiłe wrażenie. Gwarantujemy, że po uzupełnieniu stanów w magazynie, zamówione wcześniej kosmetyki dołączymy automatycznie do Pani najbliższego zamówienia. Cena dostarczonych produktów będzie zgodna z tą, która obowiązywała w chwili zamawiania ich oraz zostaną utrzymane wszystkie wypracowane wówczas promocje i opusty. Intensyfikujemy produkcję w naszych fabrykach poprzez szereg inwestycji i zmian organizacyjnych. Jesteśmy pewni, ze zmiany te przyniosą wzrost produkcji w najbliższym czasie. Bardzo gorąco przepraszamy i zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby poprawić jakość naszych usług i zwiększyć zadowolenie naszych Konsultantek oraz Klientów. ----------------------------------------------------------- Ja już czekam do jutra
|
|
|
|
#15386 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie. Ostatnio mam problem z fakturami, bo co innego przychodzi mi w paczce a co innego jest na stronie avonu. W sumie ja nie mam problemu tylko oni maja bałagan a ja muszę płacic. Chodzi konkretnie o fluid antystresowy, który zwróciłam i chciałam w innym kolorze.Ten w nie takim kolorze oczywiście musiał być zapłacony17,18. Zwrócono mi pieniądze teoretycznie, przysłano mi w innym kolorze za który też było zapłacone17,18. Jednak miałam zapłacić za szkolenie kosmetyczne 2 ratę i potrącili mi za ten fluid. Więc dopłaciłam brakującą kwotę do 2.82.Ja patrzę w strefie konsultantki a tam znowu wisi 17,18. Pan z obsługi napisał mi,że takie jest saldo i taką kwotę muszę zapłacić.W paczkach przychodzą mi faktury już z potrąceniem tej kwoty 17,18 a w moich płatnościach na stronie A ta kwota jest cały czas do zapłaty. No nie skandal? Niby to 17,18 zł to niewielka suma, ale dlaczego mam płacić skoro mam wszystko uregulowane?
|
|
|
|
#15387 |
|
Rozeznanie
|
ten list od Avonu - jak dla mnie to lanie wody ... praktycznie o wszystkim i o niczym
ja czekam na bazę od 31 sierpnia!
|
|
|
|
#15388 |
|
Konto usunięte
|
wróciłam z paczuszką
i kartką, na której pomazałam błyszczykami i innymi rzeczami
|
|
|
|
#15389 | |
|
Konto usunięte
|
z fakturki:
Cytat:
![]() fotke kartki umieszcze wieczorkiem jak mój tata przyjdzie i pomoże mi zrobić taką fotke, na której nie będą przekłamane kolory ![]() moje wrażenia z paczki ![]() - lusterko Anew - baardzo fajne ładne ![]() - błyszczyk Glazewear Pink a Glow - śliczny smak i zapach i kolorek na ustach wygląda bardzo fajnie - tusz do rzęs CT srebrny - hmm... taki sobie na rzęsy baaardzo mało nanosi się tego brokatu ![]() - rękawiczki z kuracji parafinowej - hmm... kiepskie takie jakieś zwykłe, cienkie ale do tej kuracji będą ok ![]() i to wszystko ![]() aa i jeszcze z zamówień klientek - kosmetyczka ta różowa jest dość mała ![]() aa i w COK-u widziałam tą szkatułke, ona jest z tektury takiej mocnej, ale jednak...
|
|
|
|
|
#15390 |
|
Raczkowanie
|
Sunprince - o jaką szkatułkę chodzi ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

bo studia chemiczne:|

a już myślalam że będzie komplet

Torebeczki z tej strony także sympatyczne
znudziło mu się siedzenie w avatarze
właśnie wróciłam ze szkoły
) błyszczyki te nowe ze str 176 bodajże. Maźne nimi na kartce, a potem zrobie fotke i wam pokaże