|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce
Cytat:
Gdzie kupiliście bądź robiliście? My wczoraj patrzyliśmy na wzoru w W. Kruk i Aparacie ale nie ma szału tak szczerze mówiąc. Planujemy zrobić u złotnika. Mamy ślub tego samego dnia i jak zobaczyłam, że jesteś już PO zakupie obrączek to zastanowiłam się czy ja też nie powinnam się rozejrzeć Powoli, ale coś przeglądam ![]() Etap obrączek zaplanowany po Nowym Roku ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się strasznie podobały: http://wkruk.pl/product-pol-2315641-OBRACZKA-ROSSA.html i zastanawialiśmy się również nad: http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,205 Ale się okazało, że zarówno w Aparcie jak i w Kruku albo można było zmienić bardzo mało albo w ogóle :/ I kupiliśmy w red rubin, bo tam jest możliwość zmiany rozmiaru
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki, a gdzie w kielcach znajdują się hurtownie alkoholi??
|
|
|
|
#4444 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupowałam w hurtownii Alex w Nowinach...
|
#4445 |
|
Raczkowanie
|
A w jakich cenach jest alkohol w hurtowniach ?
|
|
|
|
#4446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My robiliśmy w pracowni Topaz przy Silnicy. Z obrączkami spokojnie, przecież nie ma pośpiechu, my po prostu mieliśmy swoje złoto i chcemy sobie rozłożyć koszty, co prawda przyjęcie organizują rodzice ale pozostałe koszty w miare możliwości chcemy ponieść sami Teraz rozglądamy się za alkoholem
|
|
|
#4447 |
|
Wtajemniczenie
|
My nie kupowaliśmy w hurtowni. A oto dlaczego: świadek postanowił wejść do jednego ze sklepów zajmującego się sprzedażą alkoholu i zapytał ile zejdzie z ceny jeśli kupimy u niego 100 butelek wódki. Okazało się, że zaoferował niższą cenę niż cena, która obowiązywała w hurtowni.
|
|
|
|
#4448 |
|
Raczkowanie
|
ze sky limit było tak, że umówilismy się, że jak mi przyślą jakąs swoją pełną realizację na płycie to obejrze i podpiszemy umowę no i czekam juz 3 miesiąc. dzwoniłam do nich co jakiś czas z przypomnieniem i ciągle mówili że już wysyłają...
nie ma przymusu, ale dlaczego mi po prostu nie powiedzieli, że nie są zainteresowani a teraz muszę się bujać, bo najlepsi są już zarezerwowani. do diabła z nimi! |
|
|
|
#4449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i cenowo, jeżeli komuś zależy jest ok.
Studentka matematyki ![]() 13.08.2011 godz. 16:00 Nasz dzień! Najpiękniejszy w życiu!
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4451 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Byłabym wdzięczna za namiar do bezproblemowej poradni w CK ![]() Pozdrawiam Karolina Miał byc prv a wyszło jak wyszlo No cóż wybaczcie bo dopiero zaczynam
Edytowane przez sahara_1986 Czas edycji: 2011-11-23 o 13:46 Powód: włędny adresat |
|
|
|
|
#4452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Wybiera się któraś z was w sobotę na kurs na karczówkę?
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
My z TŻ się wybieramy
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane, ja z racji..że za równy miesiąc stanę na ślubnym kobiercu mam na wszystko mało czasu...
Mam w końcu orkiestrę ![]() Zamówione są obrączki ![]() teraz kwestia sali.. czy iść w fiolet, ( będę miała fioletową wstążkę przy sukni i buty), czy iść w kolory świąt czyli czerwień itp...) Co do alkoholi, to najlepiej wejśc na stronę danej marki znaleźć przedstawiciela na dany region i zadzwonić do niego i nie ma problemu liczy taniej. nadal nie mam alkoholu;p , napoi, placków , nauk, spowiedzi pierwszej, sukienki, butów.. TŻ- garnituru ni emoże na siebie znaleźć... no normalnie katastrofa.. A ja szukam też poduszki na obrączki, zwykłej białej z fioletową satynową wstazki, i też nie ma:/ ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- dwie wierze ? |
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Poduszki z fioletem widziałam na allegro, właśnie białe z fioletową wstążką. A dlaczego dziś nie wybierasz się na nauki na Karczówkę. Miałabyś z głowy/
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
A my jednak dziś nie idziemy
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
Brenda_21 trzymam kciuki, żeby udało się Wam wszystko załatwić.
![]() ja dziś zaliczyłam pierwszą rundkę po salonach ślubnych. bardzo sympatyczna Pani jest w MS moda na słowackiego(tam w oko wpadly mi 2 suknie) w katarzynie inwentaryzacja sklepu i likwidacja (modele mają przeniesc do pozostalych dwoch salonow), w teczy spodobala mi się jedna, ale najbardziej oszalalam na punkcie sukni z emmi marriage..... tylko cena mnie odstrasza..... ale czułam sie w niej pięknie :P paryzanka i cymbelline nie dla mnie, zupelnie nie mój styl. zamierzam isc jeszcze do kiary. generalnie obawiałam sie ze nic mi sie nie spodoba, a tu zaskoczenie....jest wrecz przeciwnie, ciezko bedzie sie zdecydowac na te jedną
Edytowane przez paulinaa8989 Czas edycji: 2011-11-26 o 13:32 |
|
|
|
#4460 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoś ma może wesele w Lysogórach? i wie jak tam jest z dekoracją kwiatową? czy kwiaty są w cenie wesela?
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
O ile dobrze kojarzę załatwiasz sobie dekoratorkę i koszt dekoracji do 600 zł Ci pokrywają. Niech się wypowiedzą PM 2011- które tam miały wesele.
|
|
|
|
#4462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kwiaty są do jakiejś kwoty w cenie sali, to zależy ile kosztuje twoje wesele, chyba im więcej tym większa kwota na kwiaty. Ale sama wybierasz jakie ze wskazanej kwiaciarni, z którą współpracują. Ja tak przynajmniej zrozumiałam, ale niech jeszcze potwierdzą dziewczyny, które miały już tam wesela
|
|
|
|
|
#4463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki dziewczyny. to dobrze zrozumiałam menadzerkę hotelu. widziałam na stronie kwiaciarni , którą mi poleciła parę kompozycji wykonywanych w Lysogórach. bardzo mi się podobały. tylko to były duże wesela i pewnie mieli więcej pieniędzy na kwiaty. kwiaciarnia powiedziała , że trzebaby dopłacić trochę- ale to niedużo mi wyliczyła dopłaty (280 zł) .jak dla mnie to super rozwiązanie , mała dopłata i kwiaty są gotowe. normalnie trzebaby przecież płacić wszystko. dlatego nie wiedziałam czy dobrze zrozumiałam . pewnie chodzi o prestiż hotelu z tymi kwiatami. aniakub u kogo będziesz zamawiać dekorację? masz na dużej sali wesele? |
|
|
|
|
#4464 |
|
Raczkowanie
|
Tak, wesele mam na dużej sali.
Jeszcze nie wiem u kogo kwiaty, ale jak przyjadę do Kielc na Święta to zamierzam się tym zająć. Menedżerka polecała nam również cukiernie, tez chciałabym to załatwić jak będę ![]() A Tobie też kogoś polecała i zdecydowałaś się? |
|
|
|
#4465 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nic mi na ten temat nie było wiadome, że im droższe menu, tym więcej kasy na dekorację przeznaczają. Aha - wcale nie trzeba brać kwiaciarni, z którą oni współpracują. Ja zamawiałam kwiaty z Greenpoint - bardzo sobie chwalę ![]() A i jeszcze jedno - wesele w Łysogórach - bardzo dobry wybór
|
||
|
|
|
#4466 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Ktoś tutaj pisał o poradni którą można odbyć w miłej i bezstresowej atmosferze, bez nudy
Nie moge znaleźć teraz kto to pisal:/
|
#4467 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a jak teraz cenowo Łysogóry się przedstawiają?
|
|
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
To pewnie ja coś pokręciłam z tymi kwiatami, ale fakt faktem do 600 zł są w cenie.
Ja mam wesele w piątek, więc jest taniej i wyszło 150zł/os. Ale normalnie pakiety klasyczne są od 170, 190 i 200. |
|
|
|
#4469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chciałam od dawna dekoratorkę , która robiła kwiaty u mojej kolezanki.bardzo mi się wtedy podobały i kompozycje i wiązanki i kościoł.I na szczęście okazało się , ze tę kwiaciarnię poleca też menadzerka Lysogór. to jest Studio Dekoracji Vanilla. mozesz zerknąc na stronę. www.dekoracjevanilla.pl poleciła mi też Pokusę na Paderewskiego, ale ja od dawna chciałam tamtą kwiaciarnię, więc nie rozmawiałam z Pokusą wogóle. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

Gdzie kupiliście bądź robiliście? 

spotkanie trwało 1,5h a trwałoby krócej, gdyby nie to że i ja i tamta przesympatyczna babeczka, zaczęłyśmy gadać na różne tematy, jakbyśmy znały się już od dawna. Jeśli któraś z Was ma problem z poradnią i chce ją szybko i bez bólu załatwić, to proszę zgłaszać się na priva to dam namiary

=> 55