|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Witam
![]() Cytat:
Obkupiłam się troszkę w rossie... Spłukanam jak nigdy, czekam na współlokatorkę i będziemy eksperymentować z moimi kudłami
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się
![]() A co kupiłaś?
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Pudel, jakiś psikacz, farbę...
|
|
#1654 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
I ma taki śliczny zapach ![]() A zdziera niesamowicie, uwielbiam potem po paszczy się miziać Cytat:
Cytat:
![]() Poka a najbardziej pudla ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Aaaaa, Kasiu chodzi i ten zapach: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-love-edt.html I aż mnie kusiło, żeby napisać, że o ten perfum [wiem, wiem, nie lubisz ]
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1656 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Wiecie co ? Krew mnie zalewa, gdy czytam te Wasze posty o zakupach . Lezę ja durnota do tej Natury, staję przed tymi pułkami np. z Essence i ... nic nie widzę . Wy to zawsze coś wypatrzycie . Jedno co wypatrzyłam {tak ze trzy miesiące temu}, to lakier do paznokci z różą na butelce, o przepięknym koralowym kolorze . Chyba będę na kartce spisywała wszystko co napiszecie, tym panienkom sklepowym pod nos podtykała i kazała sobie palcem pokazywać . To ta pogoda byle jaka . Wczoraj, w ciągu dnia aż płynęło ze mnie z "gorąca", a popołudniu i wieczorem na spacerze z psami przemarzłam . Mnie bardzo dużo mówią te informacje To już wiem i stosować będę . Cytat:
Cytat:
Jakby którejś z Was w oko wpadły, dajcie znać, bo ja rzadko w Biedronce bywam . Cytat:
Cytat:
Mam to CHI . Tylko jakieś inne. Niby made in USA, wszystko napisane po czesku, inne opakowanie {kobita z profilu}, butelka w kolorze srebrnym . Skład się zgadza . Kobita z hurtowni wmawiała mojej Psiapsiółce {bo to Ją wysłałam po zakupy }, że to preparat termoochronny pod prostownicę . Jutro się maznę . Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Nazywam się Kasia i jestem zakupoholikiem
.Zamówiłam : - Body scrub z Noni - Maska do włosów z proteinami jedwabiu i kaszmiru - 12 ekstraktów Kuracja do włosów słabych, wypadających i po farbowaniu - Jedwab do mycia i pielęgnacji włosów 1000 ml - Kolagen do mycia i pielęgnacji włosów 1000 ml - Szampon kolagenowy z kwasami owocowymi - Szampon kolagenowy z ekstraktem z bambusa - Maseczka algowa do twarzy - nawilżanie i oczyszczanie Chce ktoś nerkę ?! |
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Puder z Synergenu, Mgiełka z Isany do włosów suchych z rozdwojonymi końcówkami
![]() Też nie umiem nic znaleźć w Naturze ![]()
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam sukienke, bardzo mi się podoba, wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu i jest jak na mnie szyta, tylko muszę ją jakoś ozywić |
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
chcę takie fuksjowe buty do mojej sukienki:!
http://allegro.pl/calzado-szpilki-pl...940645177.html |
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te niebieściuchne też śliczne
|
|
|
#1662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nazywam się Aga i możemy sobie podać ręce Zrobiłaś mi dzień Cytat:
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...30587405_n.jpg |
|||
|
|
|
|
#1663 | ||||||||||
|
|
Cytat:
![]() Dziewczyny od razu wrzucają swatche i foty zakupów, więc o wiele łatwiej jest coś wybrać i szukać po opakowaniu, a nie tylko z nazwy. Poza tym może też tak być, że jeszcze tych kosmetyków nie wyłożyli na półkę, bo limitki wchodzą do sklepów z różnym opóźnieniem. U mnie w jednej galerii handlowej w jednej Naturze wyłożyli w sobotę, a w drugiej wcale na ten przykład ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to daj jej cynk i niech zanabędzie ![]() Są bardzo trwałe, a kosztują tylko 30 zł ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
]O, widzę, że na Bingo napadłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdzam, że Venita zmywa się kurde szybciej niż szamponetka
![]() Żadna szamponetka nigdy w życiu nie zmywała mi się do końca. Jestem po 4 myciach i już praktycznie nic nie widać, tzn może na moich naturalnych jeszcze coś tam da się zauważyć ale na tej rozjaśnionej części nic kompletnie ![]() Wiecie jak ostatnio klientki zachwycają się moimi rzęsami? Tak średnio 5 razy dziennie słyszę "Ale ma pani długie rzęęęsy". A ostatnio maluję je właśnie tuszem I love ![]() Normalnie w samozachwyt wpadnę ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-11-24 o 21:32 |
|
|
|
|
#1665 | |
|
|
Cytat:
![]() Będziesz próbowała czegoś ciemniejszego? Bo rzęsiska masz piękne z natury, a z tym tuszem to pewnie już w ogóle
|
|
|
|
#1666 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Te cwncygier, a jaki z tego dla mnie byłby biznes ?! Cudne ! Kupuj bez wahania . I jakby to było, żebym się nie wymądrzyła ... Kolor wybranych przez Ciebie butów, to kolor cyklamenowy . Kolor "fuksjowy", to kolor o odcieniu czerwieni, cyklamenowy - różu . Ale buty - cud, miód ! Cytat:
Subskrybowałam ! Cytat:
Cytat:
Sprawdzę u siebie, bo wydaje mi się, że te okrągłe pudełka gdzieś tam po stołach się jeszcze pałętają . Jak nie - będę Cię molestować . Cytat:
Cytat:
Skusiła mnie bezpłatna dostawa przy zamówieniu powyżej 100,oo zł i prezent przy pierwszym zakupie . I o ile mnie pamięć nie myli - nigdy nic z Bingo nie miałam .Dziewczyny, pomocy ! Mam do 2-go grudnia wymyślić dla sześciolatki projekt rysunku na konkurs . Temat : święta Bożego Narodzenia - obrzędy, tradycja . Kurde, ja nie znam żadnych obrzędów bożonarodzeniowych, oprócz szopki i kolędników . A to dla małej za trudne . Cholernica choinki nie chce, bo - cytuję < łłłłe, wszyscy będą mieli >. Szlag by trafił tę ich nauczycielkę . Już myślałam - stół, rodzina i nad głową każdego nutka, że niby kolędy śpiewają . I jeszcze jedno : co wiecie na temat lamp ledowych ? Mam w całym domu halogeny punktowe, wszystkie po 50 W . W kuchni np. - cztery sztuki = 200 W. I spore rachunki za prąd. Podpowiedziano mi, żeby na te ledowe zmienić . Świecą jak 50-tki, a pobierają 4 W. Tylko nie mogę uzyskać informacji : co robią na starcie. Te niby zwykłe energooszczędne, na starcie pobierają trzykrotną moc . Ma któraś z Was jakieś informacje ? Może tatusiowie coś wiedzą . Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś pierwszy raz użyłam pudru,a co do psikacza-na pewno nie pomaga przy rozczesywaniu;/Robiłam sobie wczoraj kolejną 'rewolucję' na łbie i nawet,że mi się podoba ![]() Może jemioła?
|
|
|
#1668 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A o ledowych mój chłop-technologiczny maniak ględzi, że dobre i brać, nie patrzeć na nic . Nawet jak Ci na start zeżre, to potem duuuuuużo-dużo zaoszczędzisz Gdzie polazłyyyyy??? ![]() Ja dzisiaj samotny wieczór mam, chłop mi baluje na 10-leciu firmy, w dodatku poza miastem...
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
A na koncert
![]() Przed chwilą wróciłam i wiesz co? Tego mi było trzeba! Jak mi kurde tego było trzeba to sobie nawet nie wyobrażasz, tak więc się zastanów i może jednak się wybierzesz Dopiero teraz poczułam jak mnie bolą nogi, masakra ![]() I jutro (a w zasadzie dzisiaj) do pracy ![]() |
|
|
|
|
#1670 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Nie myłam = nie użyłam . Nie wychodziłam z domu, bo obawiałam się zostawić "dzieciaki" same . Od jakiegoś tygodnia w Maxa wstąpił zły duch . Nie daję sobie z nim rady . Wczoraj dwa razy zaatakował moją "dziewczynkę" i to porządnie, bo przez długi czas miała problemy z łapą. Koty też rozgonione po kątach . Na spacerach jest nie do ujarzmienia . Nie pomaga ani prośba, ani groźba . Mam prawie wyrwaną rękę ze stawu . Jednym słowem - jego życie po raz drugi wisi na włosku . Jeszcze czekam, próbuję resocjalizować . Być może jakaś pannica w okolicy ma cieczkę . Cytat:
Cytat:
Cytat:
A u mnie leje straszliwie dmucha . Ale nie narzekam . Byle tylko śnieg nie padał . Miłego dnia ---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 03:57 ---------- Zapomniałam dodać - po silikonowej kuracji, włosy mam dużo lepsze . Wizualnie i namacalnie . Jeszcze nie oklapły . |
|||||
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Aga nie ma po co robic poka poka, bo zdjęcie które wam wrzuciłam w 100% odzwierciedla to jak sukienka wygląda na żywo
co do butów to mam watpliwości, bo 150zł i nawet nie mogę ich przymierzyć.. tu sa takie: http://allegro.pl/embutik-sexowne-cz...950346985.html niby podobne, ale czegos im brakuje i ten róż już tak do mnie nie przemawia.. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Kasiu nie wiem co Ty będziesz miała z oddania mi nerki, może dzięki Tobie się usamodzielnie sprzedając Twój narząd na czarnym rynku |
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam żenujący problem, nie umiem podstawowego kroku do poloneza xD
wiecie czy zgina się nogę tą którą mamy z przodu czy z tyłu, a może obie? zgina się raz prawą a raz lewą? jak to leci?
|
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wrzucę zdjęcia do albumu+zdjęcia dzisiejszych zakupów
![]() No nie powiem,ze nie Cytat:
Ale jak sie pomylisz to już obojętne
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
dużo mi to powiedziało xd
ostatnio pokazywałam wam malinowe butki, tu są różowe, ale to juz nie to co nie? http://allegro.pl/embutik-sexowne-cz...950346985.html |
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Te też mi się podobają.
![]() Zaczynasz tańczyć od prawej nogi, więc lewą uginasz co 4 kroki ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Dodałam zdj
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
ale lewa jest wtedy z przodu... jak uginam ta z przodu to mi sie ta z tyłu tez ugina xD
---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- ładny płaszczyk |
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
No prawa też się lekko ugina,bo jakby była kompletnie sztywna to by to dziwnie wyglądało
![]() Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Lewa jest z tyłu
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
czyli w 5 kroku uginam nogę?
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
NK, ja Ci nie pomogę, chociaż poloneza tańczyłam
Tzn pamiętam kroki, potrafię zatańczyć ale nie potrafię tego wytłumaczyć ![]() Jeśli jesteście ciekawe efektu jaki daje na moich rzęsach tusz I love to na wątek essencowy wrzuciłam fotkę ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2703 |
|
|
|
|
#1680 | |||||
|
|
Cytat:
![]() No zastanawiam się, zastanawiam... ![]() Cytat:
![]() Ale to przecież w sumie jeden obrządek, wszystko razem, dla mnie osobiście nie ma różnicy. To nauczyciele tacy drobiazgowi? Cytat:
Nie wiem, czy oglądasz czasem Discovery, a tam program "Pogromcy Mitów". Dwóch genialnych fizyków-eksperymentalistów obala różne ciekawostki krążące w powszechnym obiegu. Sprawdzali pobór energii i na starcie taka żarówka wcale tak dużo nie pobiera. A czas poboru jest bardzo, bardzo krótki. Potem już zużywa normalnie. Problem z żarówkami energooszczędnymi polega raczej na ilości włączeń i wyłączeń, bo od tego zależy ich żywotność. Ale znaczenia nabiera to dopiero przy 20-30 włączeniach dziennie, co raczej w domowym gospodarstwie rzadko się spotyka. U nas w kuchni, gdzie przecież codziennie włącza się ją po kilka a nawet kilkanaście razy, wytrzymała ze 7 lat. Tu masz trochę informacji: http://ciekawnik.pl/nauka-i-technika...e-za-i-przeciw A tu o ledach: http://ciekawnik.pl/nauka-i-technika...d-za-i-przeciw Cytat:
![]() Cytat:
Może znajdziesz jeszcze jakieś inne? Fajne buciory mają na fleq.pl Ależ się obkupiłaś
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2011-11-26 o 23:21 |
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

Spłukanam jak nigdy, czekam na współlokatorkę i będziemy eksperymentować z moimi kudłami

.