Wszystko o Avonie - cz. 24 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-24, 19:09   #4381
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
dzięki za odezwe z kuleczkami ))

przyszła dziś paczka. pierwsze wrażenie odnośnie Lumiere - pachną jak Enigma z konkurencji generalnie jakoś mi nie przypadły do gustu, siostra też chyba nie jest do końca przekonana (to dla niej). niczym nie przypominają normalnej wersji
po pachnącej stronie jestem zachwycona tym zapachem i miałam go zamawiać,ale uświadomiłam sobie,że zapach mojego życia FAD ma w kat.17 dzwoneczek i muszę go teraz kupić na zapas,więc wezmę najpierw próbki Lumiere,a jak się zakocham,to w kat.1 zamówię

Cytat:
Napisane przez nietakasama Pokaż wiadomość
dziewczyny nie wiecie czy w usa albo uk można dostać wodę toaletową WINK to był mój ukochany zapach i odczuwam jego brak..znalazłam tylko jedna sztuke na allegro ale za 150zł więc to lekka przesada...
Wink też go swego czasu szukałam na all,i był po 180 zł,tak samo Pink Suede

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
A tak przy okazji kupiłam sobie w ofercie łączonej z Anew te TTA Romantic Voyage i zapach jest obłędny
No,cudny jest,taki kwiatowo-słodki i radosny
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Przekonałyście mnie do zakupu kredki SuperShock - Chocolate Melt - Cream dream Kupiłam też drugi potrójny błyszczyk - Mauve
też będę mieć tę kredkę-jutro

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Czy ktoś się może orientuje w kolorach szminek Color Trend ?
A mianowicie czy szminka CT odcień Sequin ma coś wspólnego z różem ?
Dawno temu miałam Sequin i z tego co pamiętam,to taki chłodny brudny róż przypominający kolor ust szczerze,to szminki CT są słabe,wysuszają usta...jeśli koleżanka szuka brudnego różu to polecam szminkę Latte
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 19:56   #4382
michaalinaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Robaczywka Pokaż wiadomość
Witaj w klubie (nowych konsultantek)

Cytat:
Przekonałyście mnie do zakupu kredki SuperShock - Chocolate Melt - Cream dream Kupiłam też drugi potrójny błyszczyk - Mauve
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
sama zastanawiałam się nad zakupem tej kredki ale nie byłam przekonana. nie jest przypadkiem nietrwała i trudna do nałożenia?

w poprzednim katalogu zamówiłam glimmerstick diamonds twilight sparkle i jestem nieco zawiedziona dużo ciemniejsza niż w katalogu. efekt na oku nie jest zbyt powalający, wygląda nawet na czarną
michaalinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 19:56   #4383
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
A kolczyki? Kolczyki też już przychodzą? Mam zamówienie na cały zestaw i nie wiem czy robić domówienie czy nie bo jak przyjdzie sam naszyjnik to doliczą mi koszt za realizację małego zamówienia

Mialam zamowienie tylko na naszyjnik, więc o kolczykach nic nie wiem.
Stary 2011-11-24, 20:07   #4384
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 20:10   #4385
nataszka25
Zakorzenienie

Do kiedy jest opust stały 30% dla tych z AC??
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 20:12   #4386
Lamarii777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kraska12345 Pokaż wiadomość
Ps. Ciekawe cóż to będzie za prezencik...
Mam nadzieję, że nie będziesz miała tego prezenciku w brakach, tak jak ja wczoraj
Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Na pewno Tomorrow. Jak 2 razy psikłam to po tygodniu, gdy wyjęłam tą bluzkę nadal czułam ten zapach, co mi przeszkadzało bo zapach w ogóle mi się nie podoba, za ciężki, za bardzo słodki dla mnie...
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 20:15   #4387
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Treść usunięta
dla mnie to...Today i Tomorrow na pewno i CHL Niut jest bardzo trwały
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 20:29   #4388
nataszka25
Zakorzenienie

tomorrow ladny ale nie dla mnie, uwielbiam giordani gold white niestety z konkurencji, ale mam tez z avonu zapachy ulubione

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

kochane szukam zdjecia koszulki i szlafroka z mini katalogu, pomozcie

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2011-11-24 o 20:19
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 20:47   #4389
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Do kiedy jest opust stały 30% dla tych z AC??
Do konca K17 obowiązują wszystkie przywileje AC

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 20:51   #4390
michaalinaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Robaczywka Pokaż wiadomość
Witaj w klubie (nowych konsultantek)

Cytat:
Cytat:
sama zastanawiałam się nad zakupem tej kredki ale nie byłam przekonana. nie jest przypadkiem nietrwała i trudna do nałożenia?

w poprzednim katalogu zamówiłam glimmerstick diamonds twilight sparkle i jestem nieco zawiedziona dużo ciemniejsza niż w katalogu. efekt na oku nie jest zbyt powalający, wygląda nawet na czarną
michaalinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 20:52   #4391
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
A może orientujesz się co do szamponu Naturals pielęgnacyjno-naprawczego z Rumiankiem i Aloesem do włosów normalnych i zniszczonych??? Może ten by się nadawał na przetestowanie?? Jak uważasz? Będę zamawiać jeszcze z kat. 16 gdzie on jest po 6,90 więc może watro wziąć?
Tylko nie chciałabym dostać łupieżu ani nie chciałabym żeby mi się bardzo włosy przetłuszczały....:rolley es:
tego nie mialam i tez jestem ciekawa opini.
Mi szamponami Naturals ciezko dogodzic - jedne sa super i zaraz wycofywane a inne koszmarne.
Kiedys byla taki fajny nablyszczajacy z kwiatem pomaranczy. Bosko pachnial i wlosy fajne po nim byly. Ale to daaaaaawno temu... z 7 lat...
A czy nie dostaniesz lupiezu to nie wiadomo kazdy reaguje inaczej. Ja po wiekszosci szamponow przeciwlupiezowych wlasnie dostaje strasznego lupiezu

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
jest bardzo wodnisty jak i odzywka, niestety nie zbyt chwalony
Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość

czy ja wiem sporo osób go zamawia i twierdzi,że nie obciąża włosów ale to zależy indywidualnie od każdego
Osobiscie go nie mialam, ale wlasnie najczesciej go sprzedaje.

Cytat:
Napisane przez michaalinaa Pokaż wiadomość
Hej można się przyłączyć?

Jestem świeżą konsultantką zamówienie składam dopiero w ostatnim terminie, bo zostałam dość późno "zwerbowana" i obawiam się braków ale staram się być dobrej myśli
Witamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 20:57   #4392
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariot605 Pokaż wiadomość
A pytając o szkolenie, jak to wygląda i czy trzeba iść na nie żeby zamówić sobie te zestawy...?
Ja nie musiałam

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
tak samo jak za 1 stopnia, czyli 35 zl
Dzięki. Odpisali mi, że w skład obecnych zestawów wchodzą:

Poziom 1
Zestaw 1 - 90183 ANEW REV. SERUM NAPRAWCZE ROZS-P-ZM./SYS. PIELEG.OC

Zestaw 2 - 90274 LIFTINGUJACY ZEL DO BIUSTU KK KREM NA ROZSTEPY I CELLUL SOL.KREM/NAW/NOC SK.WRAZ. SOL.NIETLUSTY.KREM.MAT.DZ IEN

Zestaw 3 - 90340 PLANET SPA LAWENDA I JASMIN -MUS DO CIAŁA PLANET SPA LAWENDA I JASMIN -MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA DO TWARZY PLANET SPA LAWENDA I JASMIN-DWUFAZOWY PLYN DO KAPIELI PLANET SPA LAWENDA I JASMIN-OLEJEK DO WLOSOW PLANET SPA LAWENDA I JASMIN-OLEJEK DO TWARZY

Poziom 2
Zestaw 1 - 90415 LEKKI PODKLAD NUDE TUSZ PELNIA RZES BLACK ROZDZKA/UST 3W1 FROZEN QUAD CIENIE/POW.SMOKEY EYES

Zestaw 2 - 90472 PREP/DEMAKIJ.OCZU Z ODZ. OLOWEK DO KRESEK BLACK POJ/CIEN/POW CHESTNUT SUPERTR.SZM./UST CAPPUCCIN. MARMUR. RÓŻ DO TWARZY

Zestaw 3 - 92528 PERCEIVE EDP 50ML TRUE FORCE EDT 75ML

Edytowane przez paula600324
Czas edycji: 2011-11-24 o 21:04
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 21:29   #4393
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Ja nie musiałam

Poziom 1

Zestaw 2 - 90274 LIFTINGUJACY ZEL DO BIUSTU KK KREM NA ROZSTEPY I CELLUL SOL.KREM/NAW/NOC SK.WRAZ. SOL.NIETLUSTY.KREM.MAT.DZ IEN

Zestaw 3 - 90340 PLANET SPA LAWENDA I JASMIN -MUS DO CIAŁA PLANET SPA LAWENDA I JASMIN -MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA DO TWARZY PLANET SPA LAWENDA I JASMIN-DWUFAZOWY PLYN DO KAPIELI PLANET SPA LAWENDA I JASMIN-OLEJEK DO WLOSOW PLANET SPA LAWENDA I JASMIN-OLEJEK DO TWARZY

Poziom 2
Zestaw 1 - 90415 LEKKI PODKLAD NUDE TUSZ PELNIA RZES BLACK ROZDZKA/UST 3W1 FROZEN QUAD CIENIE/POW.SMOKEY EYES

Zestaw 2 - 90472 PREP/DEMAKIJ.OCZU Z ODZ. OLOWEK DO KRESEK BLACK POJ/CIEN/POW CHESTNUT SUPERTR.SZM./UST CAPPUCCIN. MARMUR. RÓŻ DO TWARZY

A nie zestaw Solutions do skóry mieszanej? Tak mam na ulotce.
Stary 2011-11-24, 22:34   #4394
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Ja nie musiałam

Poziom 1

Poziom 2

Oni chyba rzeczywiscie na wszystkie maile maja gotowe odpowiedzi od lat Już dawno nie przychodzi róż marmurkowy, tylko teraźniejszy Russet

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
A nie zestaw Solutions do skóry mieszanej? Tak mam na ulotce.
OO, właśnie, to też. Teraz jest solutions do cery mieszanej
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 22:37   #4395
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Oni chyba rzeczywiscie na wszystkie maile maja gotowe odpowiedzi od lat Już dawno nie przychodzi róż marmurkowy, tylko teraźniejszy Russet

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

OO, właśnie, to też. Teraz jest solutions do cery mieszanej
To mam dobre, świeże wiadomości
Stary 2011-11-24, 23:23   #4396
zochawks
Zakorzenienie

Dziękuję za nowiuśki katalog . Super jakość.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 23:34   #4397
melisska
Rozeznanie

Cytat:

Dawno temu miałam Sequin i z tego co pamiętam,to taki chłodny brudny róż przypominający kolor ust szczerze,to szminki CT są słabe,wysuszają usta...jeśli koleżanka szuka brudnego różu to polecam szminkę Latte
No uparła się na te CT .Osobiście ich nie lubię i nie zamawiam od dawna , ale klient nasz pan
Dziękuję za opisanie koloru. W kwestii szminek jesteś nie do pobicia

Cytat:
ja mam Ametyst wściekły róż!to był moj pierwszy zakup z avonu wiec nie mialam pojecia jak wyglada na zywo, teraz mieszam z błyszczykiem albo czasem na sesje sie przydaje, niestety strasznie wysusza usta, dlatego błyszczyk pomaga nawilżać
To dobrze , że jej odradziłam ten kolor. Co do jakości to zgadzam się ,ale klientka preferuje te tańsze

Cytat:
Treść usunięta
Today, Tomorrow , Perceive, Ch.L. Rouge, In Bloom , Treselle , Far Away, Far Away Dreams, Rare Gold , Rare Pearls
Tyle pamiętam o tej porze

Edytowane przez melisska
Czas edycji: 2011-11-24 o 23:35
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 23:40   #4398
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
No uparła się na te CT .Osobiście ich nie lubię i nie zamawiam od dawna , ale klient nasz pan
Dziękuję za opisanie koloru. W kwestii szminek jesteś nie do pobicia

To dobrze , że jej odradziłam ten kolor. Co do jakości to zgadzam się ,ale klientka preferuje te tańsze
Ja mam klientkę, która zbiera mi u siebie w pracy zamówienia i tam często zamawiają szminki CT. I to w miarę regularnie więc chyba im pasują. W sumie ja nie mam z nimi kontaktu by zapytać czy im odpowiadają, ale skoro nie zgłaszają zażaleń, a jeszcze zamawiają kolejne to klient nasz pan, chcą niech biorą
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 00:00   #4399
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez carolynnez Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wczoraj wieczorem robiłam przelew, i podobno już zaksięgowany (wg tego co pisało na stronie banku). A na strefie nadal miga mi wymagana płatność Wiecie może czemu tak jest? i czy jeśli teraz złożę zamówienie to mi je zatrzymają, mimo, że już zapłaciłam i właściwie od wczoraj przelew już u nich jest?
Oni mogą już mieć zaksięgowane a niezaktualizować strony... miałam tak i zamówienie poszło, a strona została szybciutko potem zaktualizowana.

Cytat:
Czy ktoś się może orientuje w kolorach szminek Color Trend ?
A mianowicie czy szminka CT odcień Sequin ma coś wspólnego z różem ?
Kiedyś widziałam Sequin. To taki beżowy, przybrudzony róż. Ładniejszy od tego jaskrawego Amethystu

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość

wiem ze to nie bylo do mnie, ale upust i opust w kwestii znaczenia to to samo, aczkolwiek nas na studiach jeden dziad meczyl ze cene sie OPUSZCZA a nie UPUSZCZA, dlatego mowi sie OPUST a nie UPUST. w Avonie tez pisza ciagle opust, wiec w zwiazku z tym ze dziada argument do mnie trafil i tu sie oczytalam w to slowo, to juz tak mowie
No i dziad miał rację W kontekście ekonomicznym mamy tylko i wyłącznie słowo OPUST. Upust można dać emocjom i krwi
To jest nawet w zwykłym słowniku. Sprawdzałam pierwszego dnia kiedy weszłam do Avonu, bo zaintrygował mnie ten opust, jako że tak jak większość społeczeństwa używałam błędnie słowa upust

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
tego nie mialam i tez jestem ciekawa opini.
Mi szamponami Naturals ciezko dogodzic - jedne sa super i zaraz wycofywane a inne koszmarne.
Kiedys byla taki fajny nablyszczajacy z kwiatem pomaranczy. Bosko pachnial i wlosy fajne po nim byly. Ale to daaaaaawno temu... z 7 lat...
Oj, tak te dawne szampony Naturalsa były super. Ja jeszcze lubiłam taki fioletowy lawendowy z Herbal w nazwie. Super były po nim włosy... A teraz to po żadnym

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Treść usunięta
Ja wszystkich nie miałam, ale z tych co doświadzyłam: Today, Tomorrow, Always (ale te są delikatniejsze), Far Away, Rare Gold, Rare Pearls, Pur Blanca, CH.L Nuit, In Bloom, Aromadisiac,... ja to nawet dosyć długo czuję Treselle złotą....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 00:12   #4400
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
na strefie można już wpisywać kody z zamówienia z kat.następnego ( 17 National /02 Trend. )

wpisałam m.in kod na paletkę do makijażu z mini-katalogu za 9,90 i rzeczywiście cena się zgadza,czyli nie ma pomyłki zielona kropka póki co
podejrzewam, że rzecz z minikatalogu braknie w większości już w pierwszy lub drugi dzień jego trwania ja na te rzeczy puszczę za chwilę zamówionko właśnie

Cytat:
Napisane przez Marrinaa Pokaż wiadomość
Dostalam wlasnie wiadomosc ze sa juz perfumy Barbie wkoncu
ciekawe jak dlugo beda.
hmm zamawiam ją z 17 dziś, ciekawe czy dostanę, bo później ta seria znika chyba, przynajmniej na chwilę, nie wiem jak to jest z tą serią, ale przy mydle w płynie i myjce też są żółte kropy, a dopiero się pojawiają w katalogu...
Cytat:
No nie wiem, świeci się żółta kropka
Cytat:
Dziewczyny, przychodzi już biżuteria z sowami??
biżu z sowami dostałam wczoraj w całości, faktura z poniedziałku, żółta kropa też była jak składałam, proponuję zadzwonić i się upewnić jednak
Cytat:
po pachnącej stronie jestem zachwycona tym zapachem i miałam go zamawiać,ale uświadomiłam sobie,że zapach mojego życia FAD ma w kat.17 dzwoneczek i muszę go teraz kupić na zapas,więc wezmę najpierw próbki Lumiere,a jak się zakocham,to w kat.1 zamówię

Wink też go swego czasu szukałam na all,i był po 180 zł,tak samo Pink Suede
cudne lumiere, ale trochę nietrwałe, po kilku godzinach nic już nie czułam, ale dla samego zapachu warto, ja się zakochałam
a pink suede tęsknie za nim, mógłby się pojawić
Cytat:
Napisane przez michaalinaa Pokaż wiadomość
hmm mm tę kredkę i jest granatowa z kobaltowymi drobinkami jakby i jak czarna moja nie wygląda
Cytat:
Treść usunięta
rare gold, chl nuit, today i tomorrow

Dzięki czajana za katalog, po oglądnięciu stwierdzam, że mi szminek i błyszczyków chyba przybędzie, w szczególności 24k, fajna ta oferta 2 za 29,90, a tak to mało co mi się podoba- tylko portfel czerwony w serca i biżu serduszka ta droższa raczej jednak, natomiast dla mnie biżu z sercami jest mało uniwersalna i często bym jej nie nosiła, więc nie wiem czy się skuszę

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2011-11-25 o 00:38
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 06:59   #4401
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
....
Dzięki czajana za katalog, po oglądnięciu stwierdzam, że mi szminek i błyszczyków chyba przybędzie, w szczególności 24k, fajna ta oferta 2 za 29,90, a tak to mało co mi się podoba- tylko portfel czerwony w serca i biżu serduszka ta droższa raczej jednak, natomiast dla mnie biżu z sercami jest mało uniwersalna i często bym jej nie nosiła, więc nie wiem czy się skuszę
Dziewczyny czy mogę prosić o nr katalogowy i cenę tego portfela, bo na skanie czajany jest ten fragment ucięty, a chciałam go wpisać do mojej listy
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 07:39   #4402
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Jak wygląda sprawa upustu jeśli wysyłam teraz zamówienia na 150zł i do 35% brakuje mi ok 140zł, a do tej paczki zostaną dołączone zestawy ozdób świątecznych i do tej faktury również, bo pisałam o dołączenie tych ozdób już po zafakturowaniu. Czyli zsumuje mi mi zamówienie i te ozdoby i jeśli to razem osiągnie pow. 35% to mi na produkty kosmetyczne 35% przyznają?
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 07:50   #4403
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

dzięki za nowy katalog

obejrzałam jeszcze w nocy na szybko i nowa biżu Eternal Love wygląda cudnie mam nadzieję, że taka sama będzie w rzeczywistości

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 09:07   #4404
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
podejrzewam, że rzecz z minikatalogu braknie w większości już w pierwszy lub drugi dzień jego trwania ja na te rzeczy puszczę za chwilę zamówionko właśnie
ja też już zamówiłam nawet Dokia pisała, że dostała info od oms, żeby nie czekać z zamawianiem z mini, bo może zabraknąć
Stary 2011-11-25, 09:29   #4405
meggykotka
Rozeznanie

Bosh!!! Ledwo kupiłam pomadkę 24K z różowymi drobinkami a już ją wycofują
Kupiłam odcień Glisten (czerwona) a chciałabym jeszcze Rare Bling ....

Okropni są z tym wycofywaniem produktów

Ogólnie katalog 2 taki sobie - jeśli miała bym jakiś pominąć to mógłby być ten.

woda Avon Slip Into Daring 50l - kilka razy psiknięta

Yves Rocher woda Naturelle - nowa

Edytowane przez meggykotka
Czas edycji: 2011-11-25 o 09:56
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 09:45   #4406
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Bosh!!! Ledwo kupiłam pomadkę 24K z różowymi drobinkami a już ją wycofują
nowa szminka blask kryształów też ma rózowe drobinki
Stary 2011-11-25, 10:05   #4407
meggykotka
Rozeznanie

Ja lubię takie świecące usta
Dosłownie jak sroka co się błyszczy jest już moje :P
Niedobry Avon pozbawia mnie śmiecących pomadek

woda Avon Slip Into Daring 50l - kilka razy psiknięta

Yves Rocher woda Naturelle - nowa
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 10:12   #4408
nietakasama
Raczkowanie

dziewczynki jak długo może trwać rozliczenie zwrotu, wczoraj wysłałam poleconym priorytetem, ile czasu zwykle zajmuje im to?
nietakasama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 10:31   #4409
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie do Cebulkaa, widziałam że na katalogowy wrzuciłaś fotki tego zestawu biżuterii "ENVY ME". Zamierzam kupić tą biżuterię ale ciekawa jestem jak z jej jakością?? Czy jesteś zadowolona z zakupu??
warto go kupić?? Twoje fotki nie zrobiły na mnie takiego wrażenia jak zdjęcie w katalogu dlatego się waham czy go zamówić??

Cytat:
jak dlugo czeka się na rozliczenie zwrotu? wysłałam dzisiaj poleconym priorytetem, kiedy mogę zobaczyć na strefie korektę?
Cytat:
dziewczynki jak długo może trwać rozliczenie zwrotu, wczoraj wysłałam poleconym priorytetem, ile czasu zwykle zajmuje im to?
podejrzewam, że poniedziałek- wtorek powinien zostać rozliczony
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 10:35   #4410
Marrinaa
Przyczajenie

Cytat:
hmm..ja dzis skaldałam zamów. i żółta kropa,
Pomimo żołtej kropki to perfum Barbie jest na fakturze
zapewne nie daja zielonego swiatelka bo maja okreslona ilosc tych perfumow, wiec kto pierwszy ten lepszy a potem znow bedzie komunikat "przepraszamy , doslemy pozniej"
Marrinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości