Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-24, 20:41   #1051
maksikola
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Dolinka gratuluję bety
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
:
Lekarz na mnie kojąco wpłyną (chyba dzięki waszym modłom ) Dla niego jestem zdrowa jak byk. Zgodził się z Eseską co do progesteronu, zlecił przebadanie i podejrzewa, że w ostatnim cyklu coś się u mnie ciążowego działo. Świadczy o tym też krwawienie do dziś... Dal teraz luteinę, od przyszlego cyklu CLO i podwójną luteinę. I masę nadziei, że nie jestem psychiczna
Cieszę się, że wizyta udana
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 20:44   #1052
DolinaNocy
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Cytat:
Napisane przez akeneki Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za kolejne sukcesy
ja brałam 2x1 i mi wystarczyło zaraz coś napisze Ci ale to nie tu
Dzięki

Kundzia znowu coś namodziłaś z cytowaniem

Ale mi się nie chce iść jutro do pracy chyba przez to, że mam takie "weekendy" nie mogę się jakoś wciągnąć w to chodzenie.
Stary 2011-11-24, 20:56   #1053
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość

A może winko czerwone ja w tym cyklu na początku piłam winko na endometrium
jak to winko na endometrum, przybliz troche ta kwestie

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Dzięki

Kundzia znowu coś namodziłaś z cytowaniem
ojj Kochana Dolinko, czepiasz sie ja tu Kobita zmeczona dopiero co z pracy i drobnyuch zakupow wrocilam pogmeralo mi pewnie . Wogole to dzis kupilam sliczna spodniczke na szelki jeansowa z kroliczkiem i kolorowymi guziczkami w Smyku dla chrzesnicy (ma 1,5 roczku) sa spore przeceny .... tylko nie wiem ile juz urosla czy nie bedzie za mala...ile dzieci maja wzrostu w tym wieku? ... w razie co stwierdzilam ze jak bedzie za mala to zostanie moze dla mojego Malenstwa i tak juz mam kilka ciuszkow obok ktorych nie moglam przejsc obojetnie ale to juz jakis czas temu jak jeszcze nie by;lam w ciazy...

Lece Kochane pod prysznic

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 21:04   #1054
Nita6
Zakorzenienie

pozdrowionka od Sylwi

mruga do was jednym oczkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sy6.jpg (73,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sy8.jpg (66,1 KB, 19 załadowań)
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 21:05   #1055
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
heh, ciekawe jak nazwała swoje dziecko...
Cytat:
Jestem najpierw napiszę a zaraz ponadrabiam

No więc wyniki odebrałam: beta 114,8 mIU/ml, a progesteron 35,54 ng/ml (może mi ktoś powiedzieć czy z tym progesteronemto dużo czy nie?)
Dzwoniłam odrazu do ginki i zapytałam kiedy najlepiej przyjść to najpierw powiedziałą za 2 tyg a później zapytała czy wytrzymam 3 bo wtedy było by już konkretnie wszystko widać No więc wizytę mam na 15.12 ale muszę dać radę będę dzielna najwyżej Wam będę schizować W razie gdyby coś się działo to mam odrazu dzwonić. No i pytałam o ten progesteron to mówiła, że jak na ten dzień cyklu to jeszcze się mieszczę w normie, ale żebym tą luteinę co mi została po ostatnim brała. Tak myślę czy 2x1 mi starczy? czy brać lepiej 2x2? Bo zapomniałam zapytać a na ostatniej wizycie jak u niej byłam to coś wspominała o 2x1 tak mi się wydaje w razie zobaczenia II kresek. No to chyba tyle

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Chyba będę brała 2x1 bo mam tylko 47 tabletek to żeby mi starczyło do tego 15.12.
ja brałam 2x1, i u lekarza byłam też 2 tygodnie po zrobieniu testu -> straszny czas wyczekiwania...

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
oj ja odkryłam zgagę w ciąży masakra z tego co czytałam to niby migdały i mleko ma pomagać, wczoraj wysłałam tż po migdały nawet trochę mi pomogły (może to autosugestia ) a i broń boże się nie przejadać i nie kłaść po posiłkach. Dziś mi spacerek pomógł, ale wczoraj to umierałam
ja też odkryłam w ciąży, na początku nie wiedziałam nawet jak się odczuwa zgaga...
a teraz, codziennie masakra, migdały mi tak średnio pomagają, niestety wspomagam się Rennie, ale też niezawsze działa.

Cytat:
I masę nadziei, że nie jestem psychiczna

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
hejka a ja dziś się zdenerwowalam pojechaliśmy z mężem do gina a on poopowiadał nam bajek i powiedział że mąz musi zrobić badanie nasienie powiedział nam gdzie i tyle a i zasugerował że następna wizyta już w jego prywatnym gabinecie no dobra to wszystko moał mi powiedzieć jak byłam tam ostatnim razem a na dodatek on przyjmuje 2 dni w tygodniu od 15.30 do 17 a nam te godziny nie odpowiadają i co teraz?
hmm, dziwny lekarz... :conf used:
Cytat:
taak czerwone winko zdrowe zawiera reswerastrol swietny przeciwutleniacz. Ma udowodnione działanie wydłużające życie u drożdży, muszki owocowej, pewnego nicienia, badania były też u myszy gdzie wykazano redukcję objawów starzenia, wolniejszy rozwój zaćmy, obniżenie cholesterolu, zachowanie gęstości kości. Podejrzewa się, że również takie działanie ma ten związek na ludzi. Uważa się, że to właśnie resweratrol jest odpowiedzialny za tzw francuski paradoks.
Występuje naturalnie w skórkach winogron
uwielbiam
Stary 2011-11-24, 21:06   #1056
malgotka
Raczkowanie

Cytat:
Ja dałam propozycje stworzenia naszych preferencji.... Ale żadna nie podchwyciła pomysłu, to się teraz martwcie

A tak poważnie, to zróbmy to, na prawdę ułatwi nam działanie

proponuję kategorie:
*ulubione kolory
*ulubiony styl
*marzenie
*nigdy nie kupiłabym
*nigdy nie założyłabym
*ulubione dodatki
*ulubiony zapach
*lubiona potrawa
*ukochane słodycze

możecie coś jeszcze zaproponować?
kolor zielony
styl- cygańska bohema
marzenie- aktualnie przyziemne praca
nigdy nie kupilabym= bielizny z lumpka
nigdy nie zalozylabym- bialych kozakow i bielizny z lumpka
ulubione dodatki- kolczyki
ulubiony zapach-wszystko z nuta wanilii
ulubiona potrawa- pomidorowa
ukochane slodycze- czekolada pelnomleczna
malgotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 21:13   #1057
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
piłam w sobotę dobra tylko ponad 4zł za taką małą butelczynę
hehe, no niestety.... dlatego ja na dwóch butelczynach zakończę swoją przygodę z tym trunkiem ekonomiczniej będzie zainwestować w 1,5litra sprita albo mirindy
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
Lucy oglądałam chyba z 10 razy. ja taka mam, że jak jakiś film mi się podoba to mogę go oglądać kilkanaście razy, do tej pory i tak wygrywa "To właśnie miłość", jego oglądałam chyba ze 100 razy, nie przesadzam. a wracając do adaptacji książek Jane Austen najbardziej mi się podoba Duma i uprzedzenie z 1995 roku wersja BBC. Mansfield Park z 2007 roku też jest fajny. ostatnio też oglądałam "Tajemnica domu na wzgórzu" na podstawie Anny Bronte, cudny, szkoda, że na polski książki nie przetłumaczyli.
uwielbiam filmy kostiumowe
zaczarowany ogród mogłabym oglądać non stop...
Albo przygody Ani z zielonego wzgórza
Cytat:
Myślę, że jak pojadę na tą wizytę 15.12 i się potwierdzi Doliniaczek mały to wtedy bym wzięła. Chociaż do wystawienia ocen semestralnych dobrze by było dociągnąć a to by akurat tak jakoś wypadało. Oby tylk owszystko było dobrze
będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Wogole to dzis kupilam sliczna spodniczke na szelki jeansowa z kroliczkiem i kolorowymi guziczkami w Smyku dla chrzesnicy (ma 1,5 roczku) sa spore przeceny ....
pokaż
Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
pozdrowionka od Sylwi

ilekroć pokazujesz nam zdjęcia Małej, zaczynam piszczeć do komputera...
Piękna jest
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 21:21   #1058
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Cytat:
pozdrowionka od Sylwi

cuuuuuuuudnaaaaa

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 21:27   #1059
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
Dolinka gratuluję bety

Cytat:
jak to winko na endometrum, przybliz troche ta kwestie
ojj Kochana Dolinko, czepiasz sie
Przybliżyć nie przybliżę, bo wiem tylko tyle właśnie, że powoduje wzrost endometrium

A co do czepiania to tak tylko chciałam nadmienić nie złośliwie oczywiście

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

ja brałam 2x1, i u lekarza byłam też 2 tygodnie po zrobieniu testu -> straszny czas wyczekiwania...
No ja właśnie nie wiem jak przetrzymam te 3 tygodnie no ale powiedziałam, że dam radę to jakoś muszę dać

Nitka po prostu brak mi słów na Twoje ślicznotki Jak widzę malutką to mi się normalnie mordka cieszy do monitora non stop oj już bym chciała takie swoje maleństwo normalnie zjadłabym śliczności oczywiście w przenośni

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Zbieram się powoli także dobranoc kolorowych snów
Stary 2011-11-24, 21:29   #1060
Alfahelisa
Zakorzenienie

a ja jestem jakaś nienormalna w poniedziałek wieczorem kroiłam cebulę (w sumie to 2) no nadal mi ręce cebulą dają fuuu co chwile myję te ręce ale to nie pomaga :mdl eje: już zapowiedziałam tż w ciązy więcej cebuli nie kroję o nie nie
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 21:29   #1061
malgotka
Raczkowanie

DOLINKO gratulacje kochana

PANI super ze wizyta udana, czekam na nastepny cykl
malgotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 21:35   #1062
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Red face Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Cytat:
pozdrowionka od Sylwi

jest Piękna

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-11-24, 21:36   #1063
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
pozdrowionka od Sylwi

Stary 2011-11-24, 21:40   #1064
Nita6
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 21:51   #1065
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

oto i ona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_9611.jpg (149,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9610.jpg (207,0 KB, 6 załadowań)

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-11-24, 22:20   #1066
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
pozdrowionka od Sylwi

cudo

Dolinko gratulacje!
Stary 2011-11-24, 22:32   #1067
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
oto i ona
fajna
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 22:41   #1068
zebrawpaski
Zakorzenienie

chłop chrapie a ja szpilki na giewoncie oglądam-uwielbiam

Dolinka - ściskam ciepło, modlę i kciuki trzymam

pani- super, że lekarza oczu nie pozbawiłaś i że jakieś konkrety na następny cykl dał

kunegunda- piękna spódniczka

Nita- nie mam słów - uwielbiam Twoje córki

agatka- zostawi mi trochę bigosu na jutro

miłych snów i stosunkowo dobrej nocy
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 22:53   #1069
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
chłop chrapie a ja szpilki na giewoncie oglądam-uwielbiam

ja tez ogladam Szpilki a Tz pracuje przy kompie, jak sie skonczy film trzeba isc spac, bo jutro trzeba jakos funkcjonowac

Tz jak zobacyzl ta spodniczke to spytal czy sa wieksze, zebym sobie kupila zartownis jeden...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-11-24, 22:53   #1070
shehzadi
Zadomowienie

Cytat:
Moi rodzice są bardzo specyficzni... Drugiego papierosa w życiu wypaliłam przy matce, licząc na pierwszy w życiu zakaz, a ona mi dała całą paczkę fajek stwierdzając, że kiepskie palę.... i jak tu przeżyć młodzieżowy, nastoletni bunt?
Mój ojciec jak dostał swojego pierwszego pen driva to myślał, że to gwizdek
Uwielbiam Twoich rodzicow. Jak bede kiedys na scianie wschodniej, to musimy sie umowic.
Cytat:
dokładnie Aniu- dzidzia najważniejsza. Mój Tz trochę mnie wkurza- on nie wierzy, że ja mam cały czas leżeć, Mama to może mi do łóżka przynosić obiad a on robi śniadanie i woła, że czeka w kuchni
Moj tez troche podejrzliwie podchodzil do lezenia.
Cytat:
Tz mi mówi, że u niego w rodzinie wszyscy się mnie boją - bo po mnie to nigdy nie wiadomo czego się spodziewać przez co postrach ponoć budzę
Nie moge w to uwierzyc.
Cytat:
No więc wyniki odebrałam: beta 114,8 mIU/ml, a progesteron 35,54 ng/ml (może mi ktoś powiedzieć czy z tym progesteronemto dużo czy nie?)
Gratuluje!
Cytat:
Lekarz na mnie kojąco wpłyną (chyba dzięki waszym modłom ) Dla niego jestem zdrowa jak byk. Zgodził się z Eseską co do progesteronu, zlecił przebadanie i podejrzewa, że w ostatnim cyklu coś się u mnie ciążowego działo. Świadczy o tym też krwawienie do dziś... Dal teraz luteinę, od przyszlego cyklu CLO i podwójną luteinę. I masę nadziei, że nie jestem psychiczna

Cytat:
hejka a ja dziś się zdenerwowalam pojechaliśmy z mężem do gina a on poopowiadał nam bajek i powiedział że mąz musi zrobić badanie nasienie powiedział nam gdzie i tyle a i zasugerował że następna wizyta już w jego prywatnym gabinecie no dobra to wszystko moał mi powiedzieć jak byłam tam ostatnim razem a na dodatek on przyjmuje 2 dni w tygodniu od 15.30 do 17 a nam te godziny nie odpowiadają i co teraz?
Dziwny lekarz.
Cytat:
pozdrowionka od Sylwi

I jak sie w niej nie zakochac?

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 22:54   #1071
natalia_23
Zakorzenienie

niestety nie dałam rady napisać całej relacji z porodu, bo mały miał małą akcję, część opisu jest w klubie jutro dopiszę,
dobranoc

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 22:54   #1072
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:

w niedzielę robie imprezkę dla Nicoli z okazji urodzin.
tak tak moja starsza córcia kończy 5 latek.
ucaluj coreczki ode mnie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

Czasem mnie tak nachodzą czarne myśli, czemu mi się nie udało, a w około tyle dzieci echh....
Idę sobie pooglądać zdjęcia ze ślubu, bo w końcu je mamy. Wtedy jeszcze nasza fasolka była z nami, miała miesiąc
Trudne to wszystko......

Cytat:
Rany Dziewczyny patrze na liste użytkowników w tym momencie i nie wierze (tak duzo Was), jak również sie zastanawiam gdzie pracujecie, majac czas odwiedzac forum )
heheh jak widzisz wpadam tu i wypadam Pracuje na razie , nie poszlam na l4... Ale juz niedlugo, bede z Wami czesciej... na razie calymi popoludniami nadrabiam hihihihih

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Ostatni łapię doła i tylko was podczytuję. Dla kilku z Was styczeń to będzie najcudowniejszy miesiąc w waszym życiu a dla mnie jeden z najgorszych 11.01 miałam urodzić synka
Ja mialam urodzic w okolicach Sylwestra.....

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
A ja bym chciała zobaczyć brzuch Cookie
Obiecuje w weekend wrzucic Ale az tak sie nie zmienil od ostatniego razu

Ide lulu, czuwam tutaj ale zalatana jestem.... Jutro weekend i bede na tylku wkoncu siedziec..... gerzcznie hihihi

Buziaki
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 23:06   #1073
eseska
Zakorzenienie

DOLINA! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość
a własnie, mój Janioł
Piękny! A jaki wystrojony!

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość
no i jeszcze brzuszek (sory, że tu wklejam ale mam problemos)

Cytat:
on chociaż do garniak się wbił - co nie zmienia faktu, że w spodniach od garniaka wygląda jak w getertkach
Wyobraziłam to sobie.:ha haha:

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
właśnie się zastanawiałam dzisiaj nad tym, zapytałam o to brata który się zna na tych sprawach ale nie dał mi jednoznacznej odpowiedzi. Więc???
eseska proszę o interpretację
To jest z katechizmu dla młodziezy. przepisuje dalej:
"Z szacunku do godności człowieka Kościół odrzuca możliwość spłodzenia dziecka poprzez heterologiczną lub homologiczną inseminacje. (...) takżę inseminacja homologiczana (nasienie pochodzi od męża) czyni dziecko produktem procedury technicznej i nie pozwala mu powstać z miłosnego zjednoczenia osób."

Cytat:

Wasz charakter pisma rozszyfruję jutro, bo dziś przyjaciółka u nas śpi
Pani! - super brawa dla lekarza! Do dzieła!!!!!!!!!!!!!!! Intryguje mnie jak będziesz ten charakter pisma odczytywać, czarownico jedna!

Cytat:
Kajaja! - ten lekarz na brawa nie zasłużył. Może jeszcze poszukajcie innego bo ten to chyba sobie klientów prywatnych szuka.

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
przyłączam się do alkoholizujących się dzisiejszego dnia. .
Berbie! - żadko jesteś! Brakuje mi tu Ciebie!

Cytat:
pozdrowionka od Sylwi

prosze pogilać od e-ciotki!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 23:20   #1074
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
niestety nie dałam rady napisać całej relacji z porodu, bo mały miał małą akcję, część opisu jest w klubie jutro dopiszę,
dobranoc
...szkoda ze tylko dla Klubowych Mam

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

lece spac, paaaaaaaaaaaaa

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-11-24, 23:30   #1075
eseska
Zakorzenienie

Ania Ania! widze Cię! Impra Tz w toku?

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 06:53   #1076
prince_polo
Zakorzenienie

Witam znowu pierwsza

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 07:35   #1077
kajaja
Zadomowienie

kurdę alw ten lekarz to pracował w klinice rozrodczości i jest podobno dobry i zna się na rzeczy

Dolina GRATULACJE!!!!

SylwiA JEST
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 08:45   #1078
ewel28
Rozeznanie

Dzień dobry śpiochy
Jakie tu pustki z rana, ja od 8ej w pracy jak będę miała czas to będę podczytywać. Miłego dnia życzę
Stary 2011-11-25, 08:46   #1079
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-11-25, 09:01   #1080
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
A może winko czerwone ja w tym cyklu na początku piłam winko na endometrium
ja uwielbiam czerwone, ale w tym cyklu jednak nie piję. Konkubent łuska mi orzechy

Cytat:
taak czerwone winko zdrowe zawiera reswerastrol swietny przeciwutleniacz.
Tyle go w siebie w życiu wlałam, żem nasiąknięta jak gąbka

Cytat:
jak to się coś działo w poprzednim cyklu? jak to rozumieć?
Powiedział, że wygląda mu tak jakbym jednak była w ciąży, albo cuś (tylko co innego) - plamienie implantacyjne, spóźniający się @, potem mega długi jak na mnie okres...

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
chyba podejrzewał biochemiczną??
Chyba tak, ale powiem Wam, że jakoś bez emocji to przyjęłam.

Cytat:
pozdrowionka od Sylwi
Lady in red

Cytat:
pani- super, że lekarza oczu nie pozbawiłaś i że jakieś konkrety na następny cykl dał
ale poszłam z mocnym postanowieniem, na walczaka, na lwicę... a tu puuufff wyszłam jak puchaty królik - wyciszona, uspokojona, cierpliwa... lekarza mam bardzo blisko domu, więc jak będę miała doła, to będę chodzić popatrzeć sobie na niego z poczekalni
Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Uwielbiam Twoich rodzicow. Jak bede kiedys na scianie wschodniej, to musimy sie umowic.
tylko ćwicz w bilarda, bo ojciec będzie chciał Cię ograć

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Intryguje mnie jak będziesz ten charakter pisma odczytywać, czarownico jedna!
hehe jam nie psychologiczna i daleko mi do psycho-ocen. Kilka z Was pokazało nam swoje anioły i każdy inny, każdy swoisty, każdy piękny, każdy w innych kolorach, sukienkach. hehe mi się wbiły w pamięć wielkie stopy anioła Totka

Cytat:
kurdę alw ten lekarz to pracował w klinice rozrodczości i jest podobno dobry i zna się na rzeczy
Dziwny. Bez chwili czasu... a jak argumentował swoje wskazania?
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości