|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy mam z nim dalej byc?
Zgadza sie - nie fair. I niestety zazwyczaj takie dzialania odbijaja sie na nas i dlatego zazwyczaj dziewczyny 'szukajace' cos znajda - taki figiel od losu za zly wystepek. Ale coz, widocznie mialas podstawy ku temu, intuicja moze krzyczala... Tak czy inaczej, masz chlopaka o podwojnej twarzy i moralnosci. Dziwie sie, ze jeszcze zadajesz nam pytania co robic i poddajesz pod watpliwosc czy aby go zostawic czy nie. Dla mnie sytuacja jest jasna - to wampir
od ktorego trzeba uciekac ile sil w nogach. I tak zaufanie juz padlo na calej linii, nie wiem czy byloby co zbierac.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyne, z którą pisał, pod ktora sie podszywałas nazwał pustą bo wkurzył sie, że nie zgodziła się na sex z nim ![]() Ale nie zmienia to faktu, że wcześniej namawiał ją na seks i mówił, że z innymi też to robi.
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od czego jest antykoncepcja?? ![]() Ja rowniez miałam takie obawy ale z życia seksualnego raczej bym nie zrezygnowała ![]() A z drugiej strony to się dziwię że koles tyle wytrzymal bez seksu mając partnerkę
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2011-11-25 o 10:40 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To prawda, że nie ma ofiar, tylko ochotnicy. Sprawdziłaś go nie bez powodu - coś musiałaś czuć. I dobrze zrobiłaś - jak niestety widać. Szkoda tylko, że z tą wiedzą niczego teraz nie zrobisz. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-11-25 o 10:46 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
no faktycznie to Twój najlepszy związek .
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to się czasem zastanawiam gdzie niektóre dziewczęta mają coś takiego jak INSTYNKT SAMOZACHOWAWCZY. Praktycznie czarno na białym masz dowody że ów pan prowadzi sobie radośnie podwójne życie i osobowość, ale twardo upierasz się że nie jesteś ciepłą kluchą. Ja by się teraz bała współżyć z takim panem, że podaruje mi coś nieciekawego i wcale nie mam na myśli ciąży. Ależ skąd! I w ogóle nie tłumaczysz sobie Jego zachowania, wcale a wcale. Nawet zakładając że robił sobie jaja (mało prawdopodobne) to i tak zmartwiłabym się że jedyny temat jaki ma ochotę poruszać z obcą dziewczyną to seks. Cytat:
Podejrzewam że wcale nie wytrzymał, pewnie już sobie coś na boku załatwił.Otóż to.
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Facet ewidentnie nie radzi sobie z tym, że Ty nie chcesz sexu i mu się nie dziwię skoro jak mówisz z poprzednia partnerką bardzo mu się w tej kwestii układało. Oczywiście to go nie usprawiedliwia. Skoro on nie radzi sobie z popędem powinien być wobec Ciebie szczery i się rozstać zamiast kombinować. Ty masz prawo mieć swoje zasady i on powinien się ich trzymać jeśli tak o Ciebie dba i tak Cię kocha jak to twierdzisz.Jednak wygodniej mu mieć Ciebie do platonicznego kochania i kogoś innego na sex. Pomysłowe rozwiązanie.
Swoją droga dziewczyno z takim myśleniem to Ty do 30 nie będziesz się kochac z nikim. Po coś jest antykoncepcja i zapewniam Cię, jest zaskakujaco skuteczna. Edytowane przez Niqsiaaa Czas edycji: 2011-11-25 o 11:16 |
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak myślę.. majac 24 lata.. za sobą skończony związek z partnerem z którym w temacie sexu dobrze mi się układało a nagle poznaje kolesia, który nie chce się kochać. Ciężka sprawa. Na poczatku bym akceptowała to. Potem bym kusiła. A potem chyba odeszła. Temperament by mi nie pozwolił leżeć obok faceta a nie móc go "zjeść"
![]() Wiadomo, że w zwiazku różnie bywa i czasem są gorsze dni w tym temacie, ale jest mocna więź i można to przetrwać. Mówię o kryzysie a nie o czyms czego nigdy nie było.
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2011-11-25 o 11:30 |
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro wie jaki jest i, ze mu tego potrzeba, to niech najpierw zakonczy to co go laczy z ta dziewczyna, a pozniej szuka przygod - nigdy na odwrot, bo to zakrawa o niezmierna niedojrzalosc. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2011-11-25 o 11:42 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myślę, choć pewnie na miejscu chłopaka zamasturbowałabym się na śmierć
![]() Ale o takich rzeczach w związku się rozmawia, zwłaszcza jak ma się już słuszne lata (24 lata to formalnie dorosły facet). Zamiast odwalać gimnazjalne akcje.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-11-25 o 11:46 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Powiem tak: teraz razem nie mieszkacie, więc jest super. Później jak będzie wspólne mieszkanie facet zacznie ci sięwymykać na randki z innymi i dopiero będziesz miała klops. Jak można być tak naiwnym????
Teraz bycie opiekunczym i miłym nie jest dla niego trudne,bo niewiele go kosztuje, ale jak zaczniecie "dorosłe" życie, zrobi ci z niego piekiełko. Zgadzam się z dziewczynami...ZERO instynktu samozachowawczego.
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;30718062]Zgadza sie, ale watek znacznie zbiegl z tematu seksu. Bardziej rozchodzi sie o nieszczerosc partnera, jego podwojna moralnosc i kombinowanie za plecami dziewczyny. To nawet lepiej, ze sie nie przespali jeszcze jak dla mnie. Moze jemu tylko o to chodzi skoro szuka gdzie indziej? Przeciez wiadomo, ze kochajacy chlopak poczeka az partnerka bedzie gotowa i nie bedzie sie kierowal tylko zwierzeca chucia.
Skoro wie jaki jest i, ze mu tego potrzeba, to niech najpierw zakonczy to co go laczy z ta dziewczyna, a pozniej szuka przygod - nigdy na odwrot, bo to zakrawa o niezmierna niedojrzalosc.[/QUOTE] Dokładnie. ![]() Ja sama nie wierzę w związki, w których nie ma seksu, a jednej ze stron na tej sferze zależy - na dłuższą metę nie ma cudów. Jednakże przede wszystkim szczerość i uczciwość - jak Ci się związek nie podoba, to odejdź. Niektórzy - słuszne, a może niesłusznie - założyli, że on kombinuje z powodu braku seksu. A może on po prostu lubi kombinować - kombinował, kombinuje i kombinować będzie nawet jeżeli partnerka będzie demonem seksu. |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
nie rozumiem jednego - w jakim celu sa zakladane watki z prosba o rade, czy byc z kims kto zdradza/nie sznauje/bije, gdy po uzyskaniu odpowiedzi, autorki zaczynaja wybielac swoich partnerow i dochodza do wniosku, ze jednak z nim beda, a to wizazanki sa jakies dziwne.
jezeli to forma terapii, polecam od razu wybrac sie na druga, do psychologa. polecam rowniez nabrac szacunku do siebie samej ;]
|
|
#44 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I przy okazji smieszy mnie zakladanie falszywych kont, przegladanie telefonu, archiwum gg, portali spolecznosciowych. Albo komus ufamy i z nim jestesmy, albo nie ufamy i konczymy zwiazek. Nie istnieje cos takiego jak zwiazek bez zaufania.
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Autorka i tak pewnie wybaczy i będzie upierać się, że facet wcaaale jej nie zdradza tylko sobie tak dla żartów napisał, poflirtować z inną też pewnie chciał tylko tak dla jaj... pomimo, że czarno na białym ma napisane, że facet próbuje coś kręcic na boku.
To, że nie radzi sobie z popędem go nie usprawiedliwia. Rozumiem, gdyby autorkę kochał, i czułby pewien pociąg będąc blisko niej i nie mogąc jej dotknąć, bo to musi być niemiłe, ale szukanie na siłe koleżanek do seksu to już trochę popada pod przesadę. Za wysokie libido chyba, niektórzy faceci pół roku/rok/poltora nie maja kobiety i jakoś żyją. Seks to nie jest taka potrzeba jak jedzenie czy picie żeby już musiała natychmiast byc zaspokojona bo umrzemy. Rozumiem, że może źle się czuć będąc blisko ukochanej kobiety i nie mogąc nic zrobic, bo czuje sie poped ale szukanie w internecie koleżanek do seksu, przecież to obrzydliwe.
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Autorka widocznie miala ku temu podstawy jakies. Albo to byla jej kobieca intuicja, albo wyczytala to gdzies miedzy tym co mowil lub robil. Tak czy inaczej, cos spowodowalo, ze pogrzebala tu i tam. Jak sie okazalo, slusznie. Mam nadzieje, ze zludzen szybko sie pozbedzie, a ow Pana, pozegna.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym rozmowę wydrukowała, obwiązała wstążką i dała mu jako prezent ze słowami, że to na powodzenie na nowej drodze życia- beze mnie i sobie poszła.
Nie można tolerować oszustw partnera i kombinowania na boku. Trochę godności i zasad trzeba mieć. A faceci, którzy kombinują na boku bardzo często są 'cudowni' i słodcy żeby ich partnerka się nie połapała. Autorko dużo rozsądku Ci życzę i nie bądź kolejną, która wybacza biednemu misiowi bo on potrzebował seksu. Trzymam za to kciuki |
|
|
|
|
#49 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też tak sądzę. ![]() No i właśnie, są ludzie którzy bez seksu żyją znacznie dłużej, gdyby facet miał olej w głowie i yyyy...umiejętności to na pewno by dziewczynę zachęcił do tego i owego zamiast szukać za przeproszeniem dupy na boku, bo Go pisior swędzi A jeśli już nie zachęcił to by taki stan rzeczy zaakceptował a gdyby czuł, że ich potrzeby się mijają, po prostu by się z Nią kulturalnie rozstał zamiast kręcić i kombinować.
|
|
|
#51 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
Ale autorka wymyśliła sobie siebie, jako inną dziewczynę i pisała jako zupełnie fikcyjna osoba. Nie miało to nic wspólnego z prawdziwą nią. Może facet też tak sobie pisał, bo lubi, a żadnej akcji nie planował? Przecież nie wiemy, czy posunął się dalej, czy to tylko taka jego fikcyjna osobowość. Ciekawe, co by było, gdyby on jej powiedział, że odkrył jej drugie konto i ją zostawia, bo ona z innym pisała o seksie...tak mi prowokacyjnie przyszło do głowy. Ja jestem starsze pokolenie i mocno rozróżniam wirtual od realu.
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Równie dobrze mógłby się na mieście z nią umówić i też nie wiadomo by było czy się nie rozmyśli i nie zabierze do hotelu
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Reasumujac, to i tak zakrawa o niedojrzalosc pierwszego stopnia, co bys z tym nie probowala wyczyniac para-logicznie
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2011-11-25 o 16:14 |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jestem jak najbardziej za sprawdzeniem z kim się człowiek ma zamiar związać, ponieważ jak wiadomo ludzie potrafią się nieźle maskować i zrozumiałam bym jak by partner chciał wybadać mnie . Jeżeli jestem uczciwa wobec drugiej osoby to raczej nie mam nic do ukrycia i nie powinnam sie bac że mnie przyłapie na jakimś gorącym uczynku . No ale każdy ma inne podejście i inne granice. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Droga Autorko,
Kiedys zalozylam watek o podobnej tresci..Chlopak sobie czatowal, rowniez szukajac seksu.I powiem Ci jeszcze ,ze moj ''Misio'' tez byl wspanialy,zakochany we mnie po uszy,zrobilby dla mnie wszystko..No nigdy bym go nie podejrzewala.Ale jak to my naiwne kobiety, wybaczylam raz,drugi..Sytuacje sie jak najbardziej powtarzaly Nie daj sie zwiesc przeprosinom,lzom w oczach,przyrzekaniom,ze on juz nigdy.Przerabialam to,nawet na dowod tego zlamal karte do telefonu,chcial sie oswiadczyc.Ale zostalo my wybaczone,mijalo troche czasu i powtorka z rozrywki. Chcesz tego ? Pamietaj,ze ludzie sie nie zmieniaja,moga na chwile zatuszowac cechy charakteru. Przecierpisz i z czasem zobaczysz, ze jednak dobrze zrobilas.Chyba nie chcesz byc w zwiazku,gdzie ciagle bedziez sie martwila,jak gdzies wyjdzie,sprawdzanie przechodzi w bardziej zaawansowane stadium,klotnie..Uwierz mi,jest to meczarnia,bo oni Ty ani on nie bedzie szczesliwi.Nie mowie tego zlosliwie,ale z doswiadczenia. I jeszcze jedno, irytuje mnie strasznie jak piszesz o tym,ze zalozylas fikcyjne konto.NO I CO Z TEGO?!? Piszesz o tym jakby to byla Twoja wina,Ty go sprowokowalas,gdyby nie to,to pewnie by tego nie zrobil..Blad - nie wiedzialabys po prostu o tym.Bardzo duzo jest takich facetow,tego typu,na codzien super idealni,a jednak..Wydaje mi sie,ze on zrobil gorsza rzecz i Twoje sprawdzanie jest niczym. Pamietaj,gdyby byl z Toba szczesliwy taki zakochany, nie pisalby takiego czegos,nawet z glupoty,bo nie mialby zwyczajnie ochoty na to,zeby sobie marnowac na glupie gadki czas. I na koniec dodam,ze swoja droga..Pewnie mu brakuje seksu,jestescie doroslymi ludzmi,boisz sie ciazy jak nastolatka..a wiesz sa rozne sposoby na zabezpieczenie sie,zeby wpadki uniknac i cieszysz sie pieknem jakim jest seks
|
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chcę gościa usprawiedliwiać, bo w to co napiszę raczej ciężko mnie samej uwierzyć, ale HIPOTETYCZNIE można na sprawę spojrzeć tak:
24-letni facet od 1,5 roku nie uprawiał seksu... nie dlatego, że partnerka ma taką ideologię, tylko dlatego, że boi się ciąży. O antykoncepcji żadne nie słyszało? Nie ważne... No na pewno jest tym faktem sfrustrowany, tym bardziej, że seks to nie jest dla niego nowość (robił to z poprzednią partnerką). I być może, po prostu takimi rozmowami na gg się "nakręca" i sam sobie rozładowuje napięcie. Być może taką rozmowę na gg potraktował jako "bodziec". Być może też zorientował się, że ta "fikcyjna" to tak naprawdę Autorka - mógł np. podejrzeć jej gg będąc u niej... i po prostu w ten sposób chciał jej utrzeć nosa za taką gierkę... Obie opcje wydają mi się mało prawdopodobne Ale nie ukrywajmy, różne rzeczy się w świecie dzieją. Bez rozmowy nic się nie wyjaśni...Chłopak zachowuje się BARDZO dziwnie i sama nie byłabym z nim w stanie być... Ale ciężko mi sobie wyobrazić 1,5 roku w związku bez seksu na zasadzie "bo tak". |
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
naprawde mam przez to wszystko dola ;l
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- byly miedzy nami zblizenia ale nie stosunek a on coraz czesciej chce zeby to sie stalo. Nie wiem co o tym myslec..on od godz 15 sie nie odzywa ;/ ja w odpowiedzi wylaczylam tel i teraz mysle ze to moze byc prawda . Bo co moze robic?! nie wiem naprawde serce juz mi sie kraje ;[ Edytowane przez Sylweczka91 Czas edycji: 2011-11-25 o 20:56 |
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie od dziś wiadomo, że jest pewien typ mężczyzny który lubi mieć tzw. dwa wróble w garsci
Czyli kogoś z kim pogada, spedzi czas i z kimś kto mu sprawi przyjemnosc w łóżku. Taki facet mami tą pierwszą czułymi słowkami ale po co? Tego nie wiem, ale kiedyś również to przeżyłam. To są tzw. tchórze bo nie potrafią zakonczyć związku. Bo zawsze można do kochanej dziewczyny wrócić jakby coś poszlo nie tak. A biedna dziewczyna nie wie że facet urabia na boku kolejną. Ja wiedząc już co się dzieje zaprosiłam chlopaka (ex) pogadaliśmy, w między czasie rozwaliłam mu komórkę ze złości i dostał siarczyste uderzenie w twarz. Tak się zakonczyła nasza znajomość. A po latach rozmawiamy normalnie, bez urazy. TAK MUSIAŁO BYĆ.
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz nie moge , to naprawde za duzo dla mnie . W jeden dzien tak wszystko sie zmienilo, on nic nie wie zachowywalam sie dzis normalnie..a we mnie wszystko sie 'niszczy' caly czas placze i jak czytam wasze wypowiedzi a on nadal sie nie odzzywa too odczuwam ze to moze byc prawda ze ma dwa zycia ;[ niszczy mnie to
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

od ktorego trzeba uciekac ile sil w nogach. I tak zaufanie juz padlo na calej linii, nie wiem czy byloby co zbierac.