|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
http://allegro.pl/item138892262_kosz...daz_tanio.html
O mamusiu, mam ślinotok, tyle koszulek, chyba sobie zaraz jakąś zamówię tylko szkoda że nie ma Boruca, ale jest Buffon, Poldek i aj aj ale wypas
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#22742 |
|
Zakorzenienie
|
madziu informacja dla Ciebie: mecz niemieckiej reprezentacji będzie stransmitowany w Polsacie Sport o 19:55
Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2006-11-12 o 23:14 |
|
|
|
#22743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te, młoda najpierw dorośnij to wtedy pogadamy żaba Cytat:
te, młoda najpierw dorośnij to wtedy pogadamy Cytat:
Cytat:
wow
|
|
|
#22744 |
|
Zakorzenienie
|
Prezentujemy ostatnią rozmowę po meczu z Bełchatowem, w której Marcin Baszczyński wtóruje kibicom wściekłym za przerwanie słynnej passy z Reymonta. - Też jestem wściekły, spodziewałem się, że passa ta będzie trwała przez cały czas, który będę grał w Wiśle - przyznał obrońca.
- Takie mecze jak z Ruchem zawsze działały na nas odwrotnie i myślałem, że tak będzie też dzisiaj. Myślałem, że będziemy chcieli się zrehabilitować. Niestety początek był dla nas zły, spotkanie ułożyło się fatalnie i później było już ciężko na właściwą reakcję. Jeśli spojrzeć na te sytuacje, to pierwszy gol padł po rzucie rożnym, stałym fragmencie. To my byliśmy nastawieni na te stałe fragmenty, chcieliśmy stwarzać po nich zagrożenie pod bramką rywala. Tymczasem po raz kolejny straciliśmy bramkę po sytuacji, która wcześniej była naszą mocną stroną. Później chyba za szybko uwierzyliśmy, że ten mecz ułoży się po naszej myśli, że jeszcze jest bardzo dużo czasu na odrobienie strat. Ale padła druga bramka, w konsekwencji też trzecia. Bełchatów wykorzystał wszystkie swoje sytuacje w pierwszej połowie. Próbowaliśmy, szukaliśmy szans. Można się zapytać, czy nie powinno być dla nas rzutów karnych. Chcemy to na spokojnie przeanalizować, ale też trudno tłumaczyć się w taki sposób. Wygląda na to, że Wisła lekceważy rywali, bo przyzwyczaiła się do wygrywania, do swej dominacji. - Nie można mówić o lekceważeniu, bo nasze nastawienie jest normalne, każdy jest skoncentrowany. Przed meczem mamy zgrupowanie w hotelu. Wiemy o co gramy - gramy o mistrzostwo, o pieniądze dla siebie, gramy o swoją przyszłość i nagle coś nie wychodzi. Coś w tym jest, że budzimy się, gdy dostajemy dzwona. Trudno znaleźć proste wytłumaczenie na to pytanie. Porażka z zespołem z Bełchatowa to głównie zasługa fatalnej defesnwy. - Jest w tym trochę prawdy. Wszyscy bardziej są nastawieni na atak, a grę obronną zaczyna się od odbioru piłki i to u nas ostatnio najbardziej szwankuje. Jest to niejako zalecenie trenera, który mówi, że Wisła powinna grać ofensywnie, nawet kosztem defensywy. Za trenera Petrescu było założenie, że przede wszystkim bronimi i dopiero potem coś strzelamy. - Na pewno nie jest tak, że trener mówi abyśmy atakowali i koniec. Każdy z nas ma swoje zadania na boisku, z tym jest związany odbiór piłki i przejście do ataku. Były mecze, w których każdy realizował to w 100%, wtedy łatwiej jest atakować i łatwiej się bronić. Nam ostatnio niestety to nie wychodzi. Teraz uwidacznia się różnica między trenerem Petrescu i trenerem Okuką, ma to wpływ na drużynę i wygląda z boku, że drużyna jest rozlegulowana. Trener jednak trzyma rękę na drużynie, nie znaleźli się w składzie dwaj zawodnicy, którzy nie sprawdzili się w meczu z Ruchem. Trener nas ostrzegał, że każdy dostanie swoją szansę, ale musi ją wykorzystać. Dyscyplina jest, każdy się koncentruje, ale najgorsze jest to, że nie widać tego od początku spotkania. Sobotni był kolejnym meczem, gdzie Wiśle należy się nagana za pierwszą połowię, a pochwała za drugą, zwłaszcza ostatnie 30 minut. - Nie wiem z czego bierze się to, że tracimy bramki na początku, a potem musimy gonić wynik. Staraliśmy się rozmawiać na ten temat, mówić dlaczego tak jest. Chcieliśmy zacząć ten mecz od mocnego uderzenia, ale od początku ułożyło się znowu bardzo źle. Wbrew pozorom ta runda nie jest dla nas udana, bo ja nie pamiętam takiej rundy, żebym nie wygrał na wyjeździe nawet jednego spotkania. Oczywiście mamy jeszcze mecz w Łodzi i zrobimy wszystko, aby go wygrać, ale widać, że z drużyną nie jest dobrze. Jest parę meczów, trzeba zrobić wszystko, aby w tej rundzie jeszcze wyjść z twarzą w ostatnich spotkaniach. - Wiadomo, jak się przegrywa na własnym boisku tak wysoko, to na pewno oznacza, że drużyna nie grała dobrze. Nie wiem dlaczego i skąd wziął się taki nasz początek tego spotkania. Na nasze głowy spadł mocny grom i potem już było za późno na odrabianie straty. Nie wiem co jest przyczyną tego, że z drużyną nie jest dobrze, ciężko mi odpowiedzieć na to trudne pytanie. Gdybyśmy wiedzieli, pewnie zrobilibyśmy wszystko, aby to poprawić. Będzie czas na analizę tego wszystkiego. Mamy jeszcze ligowy mecz w Łodzi oraz spotkania pucharowe, trzeba zrobić wszystko, aby wypaść w nich lepiej. Pojawia się jednak pytanie, czy drużynę, która przegrywa u siebie z drugoligowcem w Pucharze Polski oraz w lidze pozwala doprowadzić do stanu 0:4, stać na pokazanie się i walkę w Pucharze UEFA? - Chciałbym, żeby tak było i z taką wiarą i nastawieniem musimy wyjść na te mecze. Nie może być teraz tak, że schowamy głowę w piasek. Są następne mecze, jest okazja do rewanżu, ale trzeba coś zrobić, bo nie wygląda to zbyt dobrze. Co bardziej boli? Koniec pięcioletniej serii, czy pierwsza porażka ligowa w tym sezonie i stracenie pozycji lidera? - Porażka i strata fotela lidera idą w parze. W tej rundzie był taki okres kiedy nie byliśmy na pierwszym miejscu, teraz ciężko będzie na nie wrócić, bo została tylko jedna kolejka do zakończenia rozgrywek. Musimy to wygrać, a później zacząć nową serię, oby tak było. W poprzednim sezonie Wisła też na początku wypracowała sobie przewagę na Legią, by stracić ją pod koniec rundy. - Teraz nie jest tak samo, bo w tej rundzie był moment, kiedy nie byliśmy liderami i musieliśmy wywalczylić powrót na fotel. Faktem jednak jest, że zbyt łatwo roztrwoniliśmy tą przewagę i teraz jest ciężko. Trzeba wygrać w Łodzi, żeby czołówka nie odskoczyła. Musimy przygotować się do następnej rundy na wystąpienie z pozycji atakującej. Po każdym zremisowanym spotkaniu, a więc częściej niż co dwa tygodnie słyszymy, że piłkarze nie wiedzą dlaczego zagrali tak słabo i następnym razem chcą wyciągnąć wnioski, a tym razem wreszcie doszło do porażki. Jako kibic jestem wściekła, że została przerwana passa z Reymonta. - Ja jako piłkarz też jestem bardzo wściekły na tą sytuację, bo myślalem, że passa będzie trwała dopóki będę tu grał, a tymczasem została ona przerwana w brutalny sposób, jeszcze w ligowym pożegnaniu naszych kibiców tutaj w Krakowie. To również mnie boli. Tak samo boli mnie to, że nie udało nam się w tej rundzie jeszcze wygrać żadnego meczu wyjazdowego. To jest jakiś sygnał i alarm dla nas. Jesteś przygotowany na zmianę trenera w tym momencie? - Gdzie? U nas w klubie? To trudne pytanie. Wątpię, żeby teraz doszło do takiej decyzji. Raczej sobie tego nie wyobrażam, bo jest jeszcze coś do dogrania do końca. Musimy zagrać dobrze i się zrehabilitować. Liczysz na miejsce w reprezentacji? - Nie czuję się numerem jeden na prawej obronie, tym bardziej, że pierwszy raz jadę na kadrę prowadzoną przez trenera Leo Beenhakkera. On na pewno ma swoją wizję i koncepcję. Jest jeszcze dwóch obrońców, którzy mogą zagrać na tej stronie. Sobotnia dyspozycja, może nie pomóc w przebiciu się do pierwszego składu - Na pewno dzisiaj na tle dwóch reprezentantów z Bełchatowa my i cała gra obronna drużyny wypadła słabiej. Ale trener też nie wyciąga wniosków po jednym spotkaniu. Trener ma ustalony swój skład, swój plan działania i tego się trzyma. On na pewno indywidualnie obserwuje każdego z nas pod kątem swojej drużyny. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie. podoba mi sie to co mówi Baszczu
|
|
#22745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#22746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam Bożydara nawet Borka polubiłam i Romana Kołtonia (red. naczelny Przegladu Sportowego) bo są przeżmieszni a program jest świetny i dowiedziałam sie, że lada dzień mój Żewłak spodziewa się dzidziusia Borek stwierdził, że może nawet w środowym meczu też będzie kołyska
|
|
|
|
|
#22747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Też oglądałam wczoraj Supernianię
|
|
|
|
|
#22748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. teraz idę na obiadek, a później mam zajęcia, postaram się wpaść wieczorkiem |
|
|
|
|
#22749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22750 |
|
Zakorzenienie
|
Lehmann nie zagra z powodu grypy
Bramkarz Arsenalu Jens Lehmann nie zagra w środowym meczu eliminacji Euro 2008 z Cyprem. 37-letni reprezentant Niemiec zachorował na grypę i w jego miejsce selekcjoner Joachim Löw powołał Roberta Enke z Hannover 96. Oprócz Lehmanna w kadrze naszych zachodnich sąsiadów zabraknie także napastnika Lukasa Podolskiego, a pod znakiem zapytania stoi występ leczących drobne urazy Bernda Schneidera i Piotra Trochowskiego. widze, że nie tylko nam się sypią kontuzje i kartki
|
|
|
|
#22751 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
kam bak ze szkoły ale musze się na juuuutro tyyyyle nauczyć ale wyjaśniłam sprawę milczenia z "D" taka prozaiczna A ja nie wiadomo co już myślałam ![]() ![]()
|
|
|
|
#22752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie by było
|
|
|
|
|
#22753 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#22754 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boruts ![]() Cytat:
;P Cytat:
ze sie pofatygowałas ![]() tylko ja nie mam polskich programow za bardzo... a sportowych to juz w ogole xD dlatego interesują mnie niemieckie kanaly...w jednym zrodle bylo, ze na zdf, w drugim, ze na ard... a w programie tv na zadnym kanale (zdf,dsf,ard,eurosport) nie ma :l i jestem w kropce Cytat:
rozwalasz mnie...po 1: sekta po 2: dobra...ale jak bede juz duza to mi powiesz? Cytat:
fajnie by bylo, zeby byla okazja chociaz do tej kolyski oby oby...Cytat:
poldi...moja cicha nadzieja jego wyzdrowienia przed czasem pekla jak banka mydlana :P bez sznixa to nie to samo a trochus... ![]() Cytat:
ja tez mam na jutro sporo...ale od środy do piątku włacznie mam na 11 szkole jes jes jes[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3071183]Zwłaszcza, że na mundialu się nie udało...Boruc A na tym zdjęciu Artur wygląda jak Crazy Frog Pozdawiam: Podglądywaczka [/QUOTE] widac, ze nie bywalas na wątku...pokażemy ci zaraz prawdziwego crazy froga...a raczej crazy schweini ;]
|
|
|
#22755 |
|
Zakorzenienie
|
ok... na bildzie wlasnie czytam, ze meczyk na ZDF leci
ok ide sie naumiewac :P
|
|
#22756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#22757 |
|
Zakorzenienie
|
naprawde?
przepraszam... rili rili sori ![]() no to ogladamy...nie mavus? ale bedzie jazda...czuje to z reszta... dla mnie kazdy mecz dojczkow to jazda ![]() niby jestem, ale naprawde mnie nei ma :P robie do szkoly... a potem ide sie naumiewac ![]() wypijcie za mnie
|
|
#22758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#22759 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=$Luna$;3068800
coś mu tam widać wow [/QUOTE]A ja nic nie widzę , chyba mam za ciemny monitor
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#22760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mecz transmituje Polsat Sport Extra a nie Polsat Sport a szkoda bo PSE nie mam
|
|
|
|
|
#22762 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3071183]Zwłaszcza, że na mundialu się nie udało...
Boruc A na tym zdjęciu Artur wygląda jak Crazy Frog ![]() Pozdawiam: Podglądywaczka No co wyście się uczepiły tej żaby!!! Jeszcze na dodatek Crazy Frog
|
|
|
|
#22763 |
|
Zakorzenienie
|
A tak apropo to wczoraj w 2x45 pokazali urywki z mundialu, momenty meczu Polska-Niemcy, Buffonik był, decydujący karny, Fabiś który się cieszył ze zwycięstwa i biegł Fabio Cannavaro trzymający puchar w rękach , no i oczywiście nie mogła zabraknąć
--> słynnej głowki Zidana ![]() ![]() I tam była podłożona taka super piosenka, wiecie może co to za tytuł?To była na pewno piosenka mundialowa, facet ją śpiewał A tak na marginesie, Madziu mogłabyś mi podać tytuły wszystkich mundialowych piosenek?Może wsród tych znajdę tą z programu?
|
|
|
|
#22764 |
|
Zakorzenienie
|
Magda widzę Cię
|
|
|
|
#22765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego juz zmykam... napewno wszysciutkie ci napisze wieczorkiem obiecujelece
|
|
|
#22766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok będę czekać
|
|
|
|
|
#22767 |
|
Zadomowienie
|
Hej Oleczka
, dziewczyny tak już mają, że co jakiś czas szukają sobie ofiary, niczym modliszki (wynik autopsji |
|
|
|
#22768 |
|
Zakorzenienie
|
uffffffff................ .......uporałam się z historią
( a przynajmniej tak mi się wydaje ) na matmę i tak się raczej więcej nie naucze już no to wpadam do was
|
|
|
|
#22769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja Smolaki tam będą gdrzeczniutkie ![]() Cytat:
trza nerwy na mecz oszczędzać Cytat:
właśnie myślałam ze Timuś zagra no spoko loko jest chyba ![]() ![]() ![]() crazy schwejni sikam pamiętam to foto
|
|||
|
|
|
#22770 |
|
Zadomowienie
|
Jestem już po kolacji
, i co widzę? Oleczki już nie ma , ale widzę Słońce, cześć słoneczko |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

tylko szkoda że nie ma Boruca, ale jest Buffon, Poldek i aj aj ale wypas

poinstruuj nas XD
do jutra wieczorka
i Romana Kołtonia (red. naczelny Przegladu Sportowego) bo są przeżmieszni 

Boruc
przepraszam... rili rili sori
, dziewczyny tak już mają, że co jakiś czas szukają sobie ofiary, niczym modliszki