|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witam
![]() W przyszłym tygodniu wybieram się do fryzjera i chciałabym dość mocno skrócić włosy. Zanim jednak zdecyduję się na tak odważny ![]() ![]() Z góry dziękuję ![]() I jeszcze ![]() Jako że nie można już edytować postów na tym forum, oświadczam, że na jednym ze zdjęć nie mam plamy na bluzie- nie wiem dlaczego tak to wyszło ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-04-04 o 20:45 Powód: post pod postami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
a nie masz fotki w spietych włoskach??
![]() ..... cd,,,
"-How old are you? -Seventeen. -How long have you been seventeen? -A while..." Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-04-04 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uprzejmie proszę o fotomontaż;)
Witam
![]() Załączam montaż z fotką, która wydaje mi się najbardziej do Ciebie pasująca ![]() Nie stety nie mam czasu przerobić wszyskich fotek. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A mnie się wydaje że najlepiej pasuje ostatnia od pestki tylko przyciemniłabym kolor
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
tak, najlepiej by Ci pasowala ta frytzurka ostatnia od pestki, poza tym ja bym zaproponowala kolor burgund poniewaz masz ladne czarne oczy i w tym kolorze wygladałabys niebiansko!! pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]() moim zdaniem lepiej Ci w ciemnych wlosach.
Uroda kobiety to rodzaj władzy. Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-11-13 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nie zmieniam zdania tamta fryzura najlepsza jednak ... wiolafrytka ma rację możesz spróbować z kolorem też może wyjść ciekawy efekt
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jesteś śliczną dziewczyną, te usta i oczy ach.Mi najbardziej podobasz się w propozycji Odszczepieniec widnieje tam tylko jedne zdjęcie w krótszych ciemnych włoskach,do twarzy Ci w takiej fryzurce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ładnemu we wszystkim ładnie
![]() Moje typy: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1163414273 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1163413371 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1163411319 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Boże, jakie Ty masz piękne usta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jesteście nieocenione
![]() Pestko, aniczkas, odszczepieniec, bardzo Wam dziękuję ![]() ![]() Najpewniej zdecyduję się na włosy do brody, raczej bez grzywki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1163413371 -tylko bez grzywki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1163413899 - bez grzywki i z dłuższym przodem http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1163414273 -do tego namawia mnie brat ![]() I jeszcze to cięcie bardzo przypadło mi do gustu ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1163368590 Aldonko, Myszi,Orange, dziękuję za miłe słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja rowniez jestem porazona ustami i mam pytanie czym je podkreslilas ,jaka to firma i numer?bede wdzieczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
'przypadniete do gustu'
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ostatnimi czasy przyznaje jestem zbyt malo nastawiona na rewolucje i chcialbym Ciebie prosic abys nie scinala wlosow,tak wygladasz przeslicznie dziewczeco i naprawde wystarczy tylko ta szminka,ktora smialo moglabys reklamowac...przepraszam za wtracenie i zycze wszystkiego dobrego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
odszczepieniec, dziękuję
![]() ![]() ![]() lipiec7, ja w zasadzie nie tyle chcę ścinać włosy, co muszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
Hmm,myslalam ze pochwalisz sie nowa fryzura
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hej, wlasnie, pochwal sie, chyba o nas nie zapomnialas hihi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
O kurcze, Dziewczyny, ale stary wątek odkopałyście
![]() Koniec końców włosów nie ścięłam, tylko zahodowałam i mam teraz do łopatek ![]() Australjiko, mam 23 lata ![]() Aha, kiedy robiłam te foty cera wcale nie była taka ładna, po prostu mam tu na sobie sporo korektora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Off-topic:
Pozdrawiam Panie z gazetowego forum urodowego, którym chciało się tracić sobotnie i niedzielne popołudnie na ... pierdoły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Miałam już wiele kolorów na głowie, ale takiego jeszcze nie
![]() Czy któraś z Forumek mogłaby mi pomóc w dobraniu odpowiedniego koloru/fryzury? Odpadają krótkie włosy, bo tylko w długich czuję się dobrze ![]() Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z zimnego brązu na...wiewiórkę? :D
O jaaa.
śliczna jesteś, ja bym nic nie zmieniała ![]() W rudościach jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić, gryzłoby się ![]() ew. blond ale przypuszczam że nie reflektujesz ![]() pozdrawiam
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Masz niesamowity typ urody, taki bardzo modelkowy
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Blond miałam, podobało mi się, ale strasznie uciążliwy jest ten kolor dla włosów, zwłaszcza gdy ma się tak cienkie jak ja. A rudego zawsze unikałam, i tak mnie coś w końcu naszło, że dlaczego niby nie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Podnoszę, może ktoś jeszcze mi coś doradzi, albo zmajstruje symulację?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
zaläczam symulacje
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
kaska222, bardzo, bardzo dziękuję!
![]() Najbardziej podobają mi się odcienie czerowieni, miedź faktycznie nie jest opcją dla mnie ![]() Może zdecyduję się na pasemka na początek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a mnie podobasz sie w tym chlodnym brazie
![]() Taki czerwony tez moze byc uciazliwy jak blond... szybko sie spiera, traci swoja intensywnosc... moglabys napisac jak ochladzasz swoj kolor gencjana? bo o tym jeszcze nie slyszalam ![]() P.S. rzeczywiscie masz taka 'modelkowa' urode, pozazdroscic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Olcia, gencjanę dostaniesz w każdej aptece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nie no ja wiem co to gencjana i ze bardzo barwi skore, ale zastanawialo mnie wlasnie w jaki sposob uzywasz
![]() musze wyprobowac, bo mam szampon do rozjasnionych i siwych wlosow joanny, swoja droga bardzo dobry, ale odkad pofarbowalam na ciemny blond a wyszedl braz to juz nie dziala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.