Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-25, 12:53   #3901
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hej

loluska i czeko sliczne sukienki obie w moim guscie

dzis od rana sprzatalam, gotowalam, mylam wlosy zeby zdazyc na autobus przed poludniem bo mialam jechac do TZ i jak sie wkurzylam jak juz w kurtce zabieralam sie do wyjscia autobus mi za oknem przejezdza;( myslalam ze mnie rozniesie.. mam do przystanku jakies 10sekund drogi wiec zawsze wychodze tak min wczesniej, a tu dzis jechal 2 min przed czasem, a najgorsze jest to ze jak tu mi autobus ucieknie to nastepny mam za 2 godziny, bo to wiocha... no ale nic. kochany TZ po mnie niedlugo przyjedzie

nie bedzie mnie przez weekend, bede pewnie podczytywala tylko wiec zycze udanego weekendu, my na andrzejki tez nigdzie sie nie ruszamy raczej..
To ja się tak na autobusy denerwuje, jak wracam z pracy. Kiedyś spóźniał się 4 min, a teraz potrafi przyjechać 3 min za wcześnie, a na kolejnego zazwyczaj nie chce mi się czekać.
Udanego weekendu.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 12:55   #3902
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a w ogole moja mama ostatnio przyszla z pracy i mowi do mnie ze ma takie spodnie, ale nie wie czy beda mi sie podobaly... wyciagam pake a tam ciemne dzinsowe rurki, bez przetarc. Mowie oooo ale fajne, zaraz przymierzam, okazaly sie rozmiarem idealne. Pytam ile kosztowaly, a mama do mnie ze 20zl bo jej kolezanka w pracy skads ma to powiedzialam, ze chce jeszcze jedne (takie same). No wiec teraz suszy sie druga para, pozostało mi je jedynie skrocic, ale to bez klopotu sa marki moodo http://www.moodo.pl/ fajnie fajnie
za 40zl dwie pary nowych, ciemnych rurek

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 12:55   #3903
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
moja 'kuzynka' (zona kuzyna) dala mojemu kuzynowi w prezencie na rocznice slubna koszulke z kolazem ich wspolnych zdjec przed slubem a na drugiej stronie zdjecia ze slubu mial ja zalozona na rocznicy, ale czy w niej chodzi to nie wiem

to udanego weekendu z Tztem
dziekuje
Stary 2011-11-25, 13:07   #3904
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj TŻtowi perfumy i żel pod prysznic na mikołaja, bo już mu się kończą i śliczną sukieneczkę chrześnicy Zastanawiam się powoli co mu kupić na rocznicę ślubu i czy w ogóle robić prezent, czy dopiero na rocznicę kościelnego Co myślicie?
jakąś kolację niespodzianke możesz mu zrobic;p
Cytat:
a w ogole moja mama ostatnio przyszla z pracy i mowi do mnie ze ma takie spodnie, ale nie wie czy beda mi sie podobaly... wyciagam pake a tam ciemne dzinsowe rurki, bez przetarc. Mowie oooo ale fajne, zaraz przymierzam, okazaly sie rozmiarem idealne. Pytam ile kosztowaly, a mama do mnie ze 20zl bo jej kolezanka w pracy skads ma to powiedzialam, ze chce jeszcze jedne (takie same). No wiec teraz suszy sie druga para, pozostało mi je jedynie skrocic, ale to bez klopotu sa marki moodo http://www.moodo.pl/ fajnie fajnie
za 40zl dwie pary nowych, ciemnych rurek
ja swojego czasu uwielbiam sklep moodo tym bardziej ze w liceum miałam go po drodze.. a teraz chciałam ostatnio iść tam i zlikwidowali a w Lublinie nie jest taki fajny juz..
a mam sporo ubrań z moodo.. sweterków koszulek i wszystko jak nowe.. a to juz jakies 4-5 lata mam
Stary 2011-11-25, 13:25   #3905
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja swojego czasu uwielbiam sklep moodo tym bardziej ze w liceum miałam go po drodze.. a teraz chciałam ostatnio iść tam i zlikwidowali a w Lublinie nie jest taki fajny juz..
a mam sporo ubrań z moodo.. sweterków koszulek i wszystko jak nowe.. a to juz jakies 4-5 lata mam
u mnie ten sklep byl w Galerii Baltyckiej chyba, ale sprawdzilam na stronie i juz go nie ma... moze dlatego te dzinsy takie tanie

a wiecie co... troche sie Wam wyzale...
kolezanka ze studiow napisala mi, ze chcialaby ze swoim chlopakiem wynajac restauracje/klub w centrum na sylwestra i w zwiazku z tym pytala, czy reflektuje 100zl/os za jedzenie, wynajecie, dj i prad, a alkohol mielibysmy przyniesc swoj... wg mnie jest to swietna okazja, wiadomo cene podali orientacyjna, pewnie jest uzalezniona od ilosci osob. Napisalam to swoim znajomym, z ktorymi co roku spedzam sylwestra (oprocz tego sprzed 3lat) a oni napisali mi, ze mysleli, ze jak nie znajda nic ciekawego na kaszubach, to pojedziemy do Wladyslawowa (znowu ). Szczerze- nie usmiecha mi sie to, nie dosc, ze to bylby moj trzeci raz we Wladku (albo Chlapowo-obok) to jeszcze w tym roku Sylwester jest z soboty na niedziele wg pierwszych planow mialam miec w poniedzialek 2.01 egzamin, ale na szczescie go przelozyli. Nie chce mi sie na huraaa jechac do Wladyslawowa i wracac nastepnego dnia... nie widze w tym sensu... cenowo pewnie wyjdzie to samo, bo musimy oplacic dojazd, nocleg, obiad na miejscu, jedzenie na wieczor (jakies salatki, miesko) i dodatkowo zakupic alkohol. Wolalabym pojsc do knajpy (nie martwic sie o jedzenie, sprzatanie), bo jeszcze nigdy nie bylam, do tego dosc blisko do domu (do mojego 7minut autem, 20 autobusem).. Jak myslicie co robic? dodam, ze znajomi lubia mocno zakrapianego sylwka, ale w tym roku i tak im nic z tego nie wyjdzie jak im uswiadomic, ze ten wyjazd jest bez sensu?

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-11-25 o 13:30
Stary 2011-11-25, 13:47   #3906
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Czekoladowa sukienka urocza a buty wybrałabym czerwone, będzie bardziej sexy
no właśnie coraz bardziej sklaniam się do czerwonych

Cytat:
Dzień dobry

Wczoraj też byłam w auchan, oczywiscie bylabym chora, gdybym nie poszla na dzial z kosmetykami, ale nawet nie mieli nic ciekawego oprocz lorysow gdybym nie miala zadnej odzywki (co chyba nigdy sie nie stanie) to wzielabym od reki ktoregos a tak tylko popatrzylam i realnie ocenilam sytuacje
no to należą się wielkie brawa za taki postęp

Cytat:
Czekoladowa chyba zostaniemy z TŻ w domu, chcemy uczcić naszą rocznicę 5.5 roku a Ty jakie masz plany?
sama jeszcze nie wiem, albo ze znajomymi i tż wybierzemy się do klubu na imprezę, albo romantyczno- andrzejkowy wieczór z tż gratuluję takiego stażu

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Bo nikt nie ma czasu, żeby na każdy post odpisywać
Ja czytam wszystko, ale odpisuje tylko na rzeczy mocniej przyciągające uwagę- jak mnie zainteresuje kosmetyk konkretny czy coś.

Więc nie rozumiem

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:07   #3907
kobietasukcesu
zawsze mam racje

buahhot: ja przyznam szczerze, że takie wyjazdy na 2-3 dni to mnie bardziej zmęczą niż pozwolą odpocząć, a co roku taka sama impreza to tak trochę nudno.

My najpierw myśleliśmy o pradze, ale tam ma być brat tżta ze swoją wiedźmą, a nie mamy ochoty jej spotkać, szczególnie tż bo by chyba się porzygał, startowała do niego swego czasu, mocno nieudanie To nie wyszło, to wzięła jego brata. Czemu to nie wiem, bo podobni to oni mocno nie są- ani z wyglądu- tzn wiadomo jakieś tam podobne cechy są, ale różnica spora, szczególnie charakteru totalne przeciwieństwa.
A nazywam ją wiedźmą bo poważnie mogłaby wystąpić ze swoim lookiem (za mocny make up, czarne włosy zniszczone poddapirowane toną lakieru i inne rzeczy)i nosem mogłaby wystąpić w fimie ''wiedźmy z miasta xxx''

M. chce do Barcelony czy gdzieś, nie wiem co on taki światowy ostatnio Jak coś znajdzie możemy lecieć. Tylko pewnie co w dobrym standardzie i w miarę ok cenie to już zarezerwowane, ew może być coś z biura podróży.

W tamtym roku z braku laku tak byliśmy, same pary w sumie, a nie lubię takich zgrupować i dwie jakieś panny, oczywiście same osądzajace spojrzenia, ale chyba słuszne, bo zabalowały oczywiście z nowo poznanymi panami, a cała grupa musiała na nie czekać na zimnie Niech się tam bawią z kim chcą, ale dałyby znać przewodnikowi, że idą dać tyłka i wracają same A nie, że on ich musi szukać i znajduje z jakimiś amantami.

A szczerze mówiąc nie mam nic przeciwko olaniu imprezy i zostaniu w domu.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 14:13   #3908
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot: ja przyznam szczerze, że takie wyjazdy na 2-3 dni to mnie bardziej zmęczą niż pozwolą odpocząć, a co roku taka sama impreza to tak trochę nudno.

My najpierw myśleliśmy o pradze, ale tam ma być brat tżta ze swoją wiedźmą, a nie mamy ochoty jej spotkać, szczególnie tż bo by chyba się porzygał, startowała do niego swego czasu, mocno nieudanie To nie wyszło, to wzięła jego brata. Czemu to nie wiem, bo podobni to oni mocno nie są- ani z wyglądu- tzn wiadomo jakieś tam podobne cechy są, ale różnica spora, szczególnie charakteru totalne przeciwieństwa.
A nazywam ją wiedźmą bo poważnie mogłaby wystąpić ze swoim lookiem (za mocny make up, czarne włosy zniszczone poddapirowane toną lakieru i inne rzeczy)i nosem mogłaby wystąpić w fimie ''wiedźmy z miasta xxx''

M. chce do Barcelony czy gdzieś, nie wiem co on taki światowy ostatnio Jak coś znajdzie możemy lecieć. Tylko pewnie co w dobrym standardzie i w miarę ok cenie to już zarezerwowane, ew może być coś z biura podróży.

W tamtym roku z braku laku tak byliśmy, same pary w sumie, a nie lubię takich zgrupować i dwie jakieś panny, oczywiście same osądzajace spojrzenia, ale chyba słuszne, bo zabalowały oczywiście z nowo poznanymi panami, a cała grupa musiała na nie czekać na zimnie Niech się tam bawią z kim chcą, ale dałyby znać przewodnikowi, że idą dać tyłka i wracają same A nie, że on ich musi szukać i znajduje z jakimiś amantami.

A szczerze mówiąc nie mam nic przeciwko olaniu imprezy i zostaniu w domu.
dzieki za odzew
sklaniam sie ku imprezie u siebie w miescie, szkoda mi czasu na, uwaga: jednodniowy wyjazd to juz chyba lepiej siedziec w domu. Mialam jeszcze pomysl, zeby znajomi wpadli do mnie, ale z drugiej strony... skoro nie pasuje im imprezka w knajpie, to u mnie chyba tez bedzie zbyt nudno , i przede wszystkim- beda musili sie nastepnego dnia dosc szybko ogarnac- tak do 17... bo generalnie lubia sobie pospac po sylwku do 14, na tyle ich znam chociaz we Wladku tez musieliby w miare szybko sie ogarnac bo doba hotelowa jest zwykle dosc krotka no coz... zobaczymy

to faktycznie skoro mowisz, ze taka panna z dziewczyny brata Tzta to moze lepiej razem nie spedzac sylwestra nie udalo sie z jednym to jest z drugim jeszcze by wywinela jakis numer wtedy bym od razu taka skróciła w kolankach

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-11-25 o 14:14
Stary 2011-11-25, 14:49   #3909
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
A mnie też totalnie rozlożyło A mialam iść do biblioteki dziś i jutro licencjata pisać zacząć
zdrowia

Cytat:
haha no tak, większa wole nie zdradzac swojego rozmiaru, ale jak czytam, ze dziewczyny tu pisza o 34, 36 to szczeka mi opada z zazdrosci no ale coz, nie kazdy moze byc szczuply ladnie sobie to tlumacze, prawda?
pewnie nosisz 38 i wyolbrzymiasz

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
ja 38, czasem 36, marynarki często 36, no własnie ale u mnie tez biodra szerokie, od grudnia zabieram sie za fitnes. mam nadzieje zrzucic 10 kg i wrócic do swojej stałej wagi z przed roku czyli 55kg/ 171 cm
ja aktualnie ważę 55kg przy 170cm, od pewnego czasu utrzymuję tą wagę i przy takiej czuję się najlepiej

Cytat:
u mnie ten sklep byl w Galerii Baltyckiej chyba, ale sprawdzilam na stronie i juz go nie ma... moze dlatego te dzinsy takie tanie

kolezanka ze studiow napisala mi, ze chcialaby ze swoim chlopakiem wynajac restauracje/klub w centrum na sylwestra i w zwiazku z tym pytala, czy reflektuje 100zl/os za jedzenie, wynajecie, dj i prad, a alkohol mielibysmy przyniesc swoj... wg mnie jest to swietna okazja, wiadomo cene podali orientacyjna, pewnie jest uzalezniona od ilosci osob. Napisalam to swoim znajomym, z ktorymi co roku spedzam sylwestra (oprocz tego sprzed 3lat) a oni napisali mi, ze mysleli, ze jak nie znajda nic ciekawego na kaszubach, to pojedziemy do Wladyslawowa (znowu ). Szczerze- nie usmiecha mi sie to, nie dosc, ze to bylby moj trzeci raz we Wladku (albo Chlapowo-obok) to jeszcze w tym roku Sylwester jest z soboty na niedziele wg pierwszych planow mialam miec w poniedzialek 2.01 egzamin, ale na szczescie go przelozyli. Nie chce mi sie na huraaa jechac do Wladyslawowa i wracac nastepnego dnia... nie widze w tym sensu... cenowo pewnie wyjdzie to samo, bo musimy oplacic dojazd, nocleg, obiad na miejscu, jedzenie na wieczor (jakies salatki, miesko) i dodatkowo zakupic alkohol. Wolalabym pojsc do knajpy (nie martwic sie o jedzenie, sprzatanie), bo jeszcze nigdy nie bylam, do tego dosc blisko do domu (do mojego 7minut autem, 20 autobusem).. Jak myslicie co robic? dodam, ze znajomi lubia mocno zakrapianego sylwka, ale w tym roku i tak im nic z tego nie wyjdzie jak im uswiadomic, ze ten wyjazd jest bez sensu?
nie wiem, jak możesz ich przekonać, ale ja na Twoim miejscu na pewno bym walczyła o spędzenie sylwestra w tej knajpie, bo nie dość, że super okazja, to jeszcze tanio no i jakieś urozmaicenie by było, skoro co roku robicie to samo. musisz poszukać dobrych argumentów i nalegać, w końcu się ktoś da namówić, potem z resztą będzie już łatwiej
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:53   #3910
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
zdrowia

pewnie nosisz 38 i wyolbrzymiasz

ja aktualnie ważę 55kg przy 170cm, od pewnego czasu utrzymuję tą wagę i przy takiej czuję się najlepiej

nie wiem, jak możesz ich przekonać, ale ja na Twoim miejscu na pewno bym walczyła o spędzenie sylwestra w tej knajpie, bo nie dość, że super okazja, to jeszcze tanio no i jakieś urozmaicenie by było, skoro co roku robicie to samo. musisz poszukać dobrych argumentów i nalegać, w końcu się ktoś da namówić, potem z resztą będzie już łatwiej
dzieki za odzew w sprawie
aaa i 38 raczej nie nosze hehe

Stary 2011-11-25, 14:55   #3911
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie coraz bardziej sklaniam się do czerwonych

sama jeszcze nie wiem, albo ze znajomymi i tż wybierzemy się do klubu na imprezę, albo romantyczno- andrzejkowy wieczór z tż gratuluję takiego stażu

Dziękuję za to w maju będzie jak w raju - 6 Jutro trochę skromnie bo ani $ ani mój stan zdrowia nie pozwala na jakieś szaleństwa, ale za pół roku odbijemy sobie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (9,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (11,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (7,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (12,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (10,2 KB, 1 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 14:57   #3912
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
no to nie ważne jaki nosisz, bo na zdjęciach dobrze wyglądasz, w rzeczywistości pewnie też

uciekam na spacer
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 15:12   #3913
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

to faktycznie skoro mowisz, ze taka panna z dziewczyny brata Tzta to moze lepiej razem nie spedzac sylwestra nie udalo sie z jednym to jest z drugim jeszcze by wywinela jakis numer wtedy bym od razu taka skróciła w kolankach

---

Jej jako konkurencji się nie obawiam, bo jest totalnie żałosna i zdesperowana.

Ale znając moje szczęście na 100% by się ich spotkało, a co sobie będę psuć imprezę

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
To ja ślepa jestem, jak widziałam Cię na fotkach, co prawda po twarzy i może górze to myślałam, że z 36 masz, poważnie

<3 <3 <3
Stary 2011-11-25, 15:36   #3914
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Jej jako konkurencji się nie obawiam, bo jest totalnie żałosna i zdesperowana.

Ale znając moje szczęście na 100% by się ich spotkało, a co sobie będę psuć imprezę

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

To ja ślepa jestem, jak widziałam Cię na fotkach, co prawda po twarzy i może górze to myślałam, że z 36 masz, poważnie
niee, 36 nie mam zaraz wrzuce zdjecie do albumu, to zobaczysz

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

dodałam dwa zdjecia

Stary 2011-11-25, 16:02   #3915
kobietasukcesu
zawsze mam racje

buahot: ja żadnych zdjęć nie widzę

Zaraz muszę się zbierać, bo musimy na zakupy, może przy okazji o rossmana czy coś zahaczę, bo tonik mi się skończył i peeling do ciała.

<3 <3 <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 16:11   #3916
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

dodałam dwa zdjecia
Jak dla mnie to masz bardzo ładną figurę.
I ja bym na Twoim miejscu szła tam, gdzie ty masz ochotę, a jak znajomi nie chcą to możesz spróbować z nimi jeszcze pogadać.

Doszła szczotka TT. I łatwo rozczesuje włosy. Tylko dziwnie mi się ją trzyma w ręce. Musze się przyzwyczaić.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-11-25, 16:13   #3917
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja też nie widzę.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 16:14   #3918
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

Zaraz muszę się zbierać, bo musimy na zakupy, może przy okazji o rossmana czy coś zahaczę, bo tonik mi się skończył i peeling do ciała.
nie jestesmy zaprzyjaznione wyslalam zaproszenie
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to masz bardzo ładną figurę.
I ja bym na Twoim miejscu szła tam, gdzie ty masz ochotę, a jak znajomi nie chcą to możesz spróbować z nimi jeszcze pogadać.

Doszła szczotka TT. I łatwo rozczesuje włosy. Tylko dziwnie mi się ją trzyma w ręce. Musze się przyzwyczaić.
dziekuje

Stary 2011-11-25, 16:14   #3919
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć Odpoczywam w końcu z kubkiem herbaty zielonej z jaśminem
Złaziłam dziś wszystkie sklepy gdzie do niedawna były wszystkie produkty z Joanny oraz z Mr. Potter's i nigdzie ich nie ma znalazłam tylko tą granatową odżywkę z Joanny Poza tym kupiłam zwykły pokrzywowy szampon za 3.90 za litr i ciemnozielony lakier z Eveline

Wczoraj się tak napatrzyłam i naczytałam notatki z blogu Caate, że nałożyłam olej furmama z Rossmanna na noc Rano mi było ciężko się wyrobić z myciem bo 3 razy musiałam włosy myć ale nie żałuję bo już dawno nie miałam takich sypkich miękkich włosów I chyba zacznę stosować OMO albo coś podobnego do tego...

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
bardzi sie ciesze, ze moglam pomocjak cos to pytaj
Dziękuję To już mam pytanie w sumie na razie nie bede kupować ale olej lniany to taki ten spożywczy? jak olej winogronowy?

Cytat:
Bo nikt nie ma czasu, żeby na każdy post odpisywać
Ja czytam wszystko, ale odpisuje tylko na rzeczy mocniej przyciągające uwagę- jak mnie zainteresuje kosmetyk konkretny czy coś.

Więc nie rozumiem
Przepraszam, nie wyraziłam się jasno Nie chodziło mi o Was ale o moje relacje z K...

Cytat:
dzień dobry

w końcu piątek macie jakieś andrzejkowe plany na weekend?
Praca i siedzenie w domu.

Cytat:

Czekoladowa chyba zostaniemy z TŻ w domu, chcemy uczcić naszą rocznicę 5.5 roku a Ty jakie masz plany?
Gratuluję rocznicy

Cytat:

Pomysł z knajpką fajny i nawet tani Rozumiem Cię ale ja np. nie wiem zupełnie czy nie spędzę sylwestra sama w domu

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 16:18   #3920
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziękuję To już mam pytanie w sumie na razie nie bede kupować ale olej lniany to taki ten spożywczy? jak olej winogronowy?
Ja nie caate, ale olej lniany mam identyczny Kupiłam go w aptece, za niecałe 25 pln za litr
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 16:21   #3921
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja nie caate, ale olej lniany mam identyczny Kupiłam go w aptece, za niecałe 25 pln za litr
Dziękuję oj, ja zbankrutuje jak dostanę wypłatę

Stary 2011-11-25, 16:30   #3922
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Hej, czy ktos mnie jeszcze pamięta ?

postanowiłam wróćic i dbac o siebie co raz bardziej, bo jakoś źle się czuję ostatnio...
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 16:32   #3923
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość

postanowiłam wróćic i dbac o siebie co raz bardziej, bo jakoś źle się czuję ostatnio...
Ja Cię pamiętam.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-11-25, 17:20   #3924
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość

Też Cię pamiętam

Właśnie ogarnęłam skórki przy paznokciach, pomalowałam odżywką (znalazłam jeszcze resztkę z Pierre rene ) i czekam aż wyschną by spróbować nowego lakieru

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Poza tym jak na razie sie dzis obijam bo nie mam sił na nic

Stary 2011-11-25, 17:25   #3925
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Mój najnowszy zakup: http://butyboti.pl/katalog/botek-cla...-3614520000005.

Tylko ja za swoje zapłaciłam 99,99 zł. Ciekawe od czego to zależy.
fajne

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
bylebym znalazła

np coś w tym stylu

http://moda.allegro.pl/sukienka-koro...940876293.html

caate
jak zwykle na pełnych obrotach

ja dzisiaj wcześniej położę i rano spróbuje się coś pouczyć bo teraz lipa

dobranoc
piękna

Cytat:
niestety nie

loluska cudna sukienka
a ja na studniówkę wypatrzyłam już sobie inną, jestem w niej zakochana, chociaż wiem że nie każdemu ona przypadnie do gustu to i tak chcę ją mieć wypatrzyłam ją na wieszaku na wizażu jaki kolor butów wybrać? czerwony czy czarny?

lecę trochę się pouczyć, a później spamowanie
ta też takie były też w zarze

2

Cytat:
dzień dobry

w końcu piątek macie jakieś andrzejkowe plany na weekend?
ja spędzę je w domu z Tż, muszę się w końcu odchorować

Cytat:

dodałam dwa zdjecia
wyglądasz ekstra!

Cytat:
Ja Cię pamiętam.
i ja

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 17:43   #3926
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

No i czekam aż wyschną paznokcie ale nie bardzo mi to wyszło, szczegolnie kolo skorek ale kiedys nabiorę wprawy

Stary 2011-11-25, 18:25   #3927
lacrimachristi
Zakorzenienie

Buahhot nie widze zdjec
Stary 2011-11-25, 18:26   #3928
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Aha! buahhot w porównaniu do mojej siostry nie jesteś duża

Stary 2011-11-25, 18:26   #3929
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
Buahhot nie widze zdjec
mam w albumie prywatnym

Stary 2011-11-25, 18:32   #3930
zielone_oko
Zakorzenienie

Buahhot masz ładną figurę

Co do sylwka, to bym poszła do knajpy., Spróbuj przekonać znajomych, a jak się nie uda, możecie iść bez nich, w końcu sami obcy ludzie tam nie będą

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości