Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-25, 13:49   #4501
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
Kulka i dobrze , co jak co ale we wlasnym domu chyba mamy prawo miec swiety spokoj.Ja mu powiedzialam ze jak ma takie silne potrzeby towarzyskie to niech on idzie do nich a nie oni do nas
Gosica podziwiam, mnie szczerze troszke brakuje pracy tzn tego ze rano wstawałam , szykowałam sie , byłam wsrod ludzi, jechałam do centrum , tam moglam sobie pozalatwiac rozne sprawy, wejsc do sklepu , teraz jestem taka uziemiona, do najblizszego przystanku mam prawie 2 km, do sklepu tez okolo 15 minut, innych rozrywek w mojej okolicy nie ma,tylko pola bażanty, biegajace zające i sarny totalna dzicz
Tynka - złóż wniosek o pozwolenie na broń i zostań myśliwym jak masz tyle zwierza
Mój teść jest myśliwym i zawsze dostarcza mi jakąś dziczyznę
Stary 2011-11-25, 13:52   #4502
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Kulka i dobrze , co jak co ale we wlasnym domu chyba mamy prawo miec swiety spokoj.Ja mu powiedzialam ze jak ma takie silne potrzeby towarzyskie to niech on idzie do nich a nie oni do nas
Gosica podziwiam, mnie szczerze troszke brakuje pracy tzn tego ze rano wstawałam , szykowałam sie , byłam wsrod ludzi, jechałam do centrum , tam moglam sobie pozalatwiac rozne sprawy, wejsc do sklepu , teraz jestem taka uziemiona, do najblizszego przystanku mam prawie 2 km, do sklepu tez okolo 15 minut, innych rozrywek w mojej okolicy nie ma,tylko pola bażanty, biegajace zające i sarny totalna dzicz
Ale w sumie to zawsze tak jest,że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Ja bym sobie chętnie poleniuchowała,tym bardziej że moja praca do lekkich nie należy.Ani przyjemnych.Jeszcze 2 miesiące muszę pracować,a potem już mogę zacząć wykorzystywać macierzyński(od 11 tyg przed porodem).A ja tobie zazdroszczę-taki kontakt z naturą,z dala od hałasu,gwaru.Kocham zwierzęta,więc z chęcią bym poobserwowała te sarny i zające
Stary 2011-11-25, 13:53   #4503
tynka88
Zadomowienie

musze zaproponowac TZ takie rozwiazanie, w koncu bylby jakis pozytek z mojego siedzenia w domu i jakis plus mieszkania w tej okolicy, a na dodatek moglibysmy zaoszczedzic ile kasy, na reszte wyprawki by bylo
Goscia to prawda, w pracy juz te ostatnie dni byly dla mnie ciezkie bardzo , okolica faktycznie piekna i spokojna , ale przeprowadziłam sie tu z TZ 2 lata temu, nie znam nikogo ii tak sie czuje tu samotna

Lece dziewczyny ogarniac dom, bo jak TZ wroci to sie za głowe złapie

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2011-11-25 o 13:55
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:00   #4504
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Przyszedl mi dziewczyny ten plaszcz, zamówiłam najwiekszy, i jest sporo luzu, ale mysle ze nie wyglada tak zle ,jest bardzo cieply i mysle ze spokojnie wystarczy mi do konca ciazy.\
to ten z allegro co dzisiaj wklejałam?
tzn jaki rozmiar zamówiłaś? jaki nosisz np. teraz?
w życiu bym nie powiedziała, że głupia kurtka może mnie wykańczać psychicznie...

Cytat:
siostro mam to samooo z tym, ze ja oprócz dziczy na zewnątrz mam jeszcze małego dziczka w domu
Wyjście do centrum wiąże się z co najmniej 2 godzinnym spacerem (tam i z powrotem + szybkie zakupy)... a teraz jest już troszkę za zimno, żeby na takie długie spacery wyciagać małego, zwłaszcza, że u mnie ostatnio ciągle mgły
Stary 2011-11-25, 14:20   #4505
aaagga
Raczkowanie

piłam dziś glukozę i .... była pyszna, pomarańczowa a sama kupowałam glukozę w aptece i nie wyczytałam że jest smakowa, wyniki za 3 tygodnie u gina do odebrania
dziś teściowie przepisali mojemu tż 46 arów w 2 działkach, teoretycznie budowlane ale na zboczu. w ogóle podkarpacie to jedne wielkie pogórze. no ale dobra, przynajmniej nie jesteśmy goli, bo mamy coś na własność
idę obierać ziemniaki na pierogi, tż ma mi pomóc, ma dziś urlop
aha
i kupiliśmy 2 ręczniczki, czapeczkę i genialne ogrodniczki z oliwkowego materiału podszytego bawełną (rozm 68 - będą na lato) może potem dodam zdjęcie

aaagga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:29   #4506
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
piłam dziś glukozę i .... była pyszna, pomarańczowa a sama kupowałam glukozę w aptece i nie wyczytałam że jest smakowa, wyniki za 3 tygodnie u gina do odebrania
dziś teściowie przepisali mojemu tż 46 arów w 2 działkach, teoretycznie budowlane ale na zboczu. w ogóle podkarpacie to jedne wielkie pogórze. no ale dobra, przynajmniej nie jesteśmy goli, bo mamy coś na własność
idę obierać ziemniaki na pierogi, tż ma mi pomóc, ma dziś urlop
aha
i kupiliśmy 2 ręczniczki, czapeczkę i genialne ogrodniczki z oliwkowego materiału podszytego bawełną (rozm 68 - będą na lato) może potem dodam zdjęcie
Zainteresowałaś mnie-robisz pierogi z ziemniaków?
Stary 2011-11-25, 14:33   #4507
Zariah
Rozeznanie

Aguska - fajnei ze z Filipkiem lepiej troszke. niech Ci sie tesciowa nie wprasza, kazdy ma prawo do odpoczynku

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Dziś zaczynamy 27 tydzień i tym samym III trymestr

a ja jutro zaczynam 26 tydzien.
Mnie polozna powiedziala, ze III trymest zaczyna sie w dniu skonczonego 27 tygodnia. Czyli w dniu 27+1
W sumie to ma sens bo wtedy zostaje 13 tygodni do porodu.
a w sumie kazdy trymestr ma okolo 13 tygodni.
No ale co ksiazka/lekarz/polozna to opinia wiec ja tez bede celebrowac poczatek III trymestru za tydzien, a co!

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Witam się z rańca

Przypałętała się do mnie jakaś infekcja - własnie wróciłam od gin z receptą w łapie na 14 globulek. Co najdziwniejsze nie mam żadnych objawów, ale przy badaniu gin stwierdziła, że jest, więc ok - zaglobulkuje się, co zrobić
oj oj oj. to nie dobrze. To jak on to stwierdzil jak objawow nie ma?

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
A ja mam powód do radości. Kupiłam na Citeam.pl kupon na szkołę rodzenia za 50% wartości. Zastanawiałam się wcześniej czy w ogóle chodzić do takiej szkoły ale cena była okazyjna więc się skusiłam W sumie nie wiadomo było do dzisiaj czy zajęcia ruszą bo miało uzbierać się co najmniej 5 par, ale się uzbierały i zajęcia ruszą
ale fajnie!
a ja kupilam na grouponie USG 3d za 39 funtow i juz 7.12 mam i doczekac sie nie moge.
Oby mojej niuni zaden pisiorek nie wyrosl znienacka

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
to ten z allegro co dzisiaj wklejałam?
tzn jaki rozmiar zamówiłaś? jaki nosisz np. teraz?
w życiu bym nie powiedziała, że głupia kurtka może mnie wykańczać psychicznie...
mnie sie fajnie nosi. i jest mega cieply
tylko ten sciagacz na dole...

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:35   #4508
Flowerbombka
Zadomowienie

Tynka bardzo ladnie leży ten płaszczyk

Julliczka chodzisz do Babca medica na usg? Bo nie pamiętam czy pisałaś.

Aaagga dobrze wiedziec że jest smakowa glukoza No i gratuluję działeczek.
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:40   #4509
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
Aguska - fajnei ze z Filipkiem lepiej troszke. niech Ci sie tesciowa nie wprasza, kazdy ma prawo do odpoczynku

Mnie polozna powiedziala, ze III trymest zaczyna sie w dniu skonczonego 27 tygodnia. Czyli w dniu 27+1
No ale co ksiazka/lekarz/polozna to opinia wiec ja tez bede celebrowac poczatek III trymestru za tydzien, a co!

ale fajnie!
a ja kupilam na grouponie USG 3d za 39 funtow i juz 7.12 mam i doczekac sie nie moge.
Oby mojej niuni zaden pisiorek nie wyrosl znienacka

mnie sie fajnie nosi. i jest mega cieply
tylko ten sciagacz na dole...
Nie wyrośnie Już pisałam wczoraj do lena_me, że to bardzo szczęśliwa data

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Zainteresowałaś mnie-robisz pierogi z ziemniaków?
Pewnie aaaga robi ruskie to tylko z ziemniaków )
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:41   #4510
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Zewnętrznie nie mam objawów, ale obejrzała mnie od środka i coś tam jej nie gra, także się zaglobulkuje, lepiej nie czekać aż jakieś objawy się pojawią
Stary 2011-11-25, 14:42   #4511
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Rozbawiłaś mnie, serio
do diabetologa w tym roku już się nie dostanę bo czeka się około 2-3 miesięcy w kolejce
Nasza cudowna Polska
Będę jadła dużo kwaśnych rzeczy - kapusta i ogórki kiszone - one są zalecane właśnie.
Dobra, idę na rynek po włoszczyznę na zupkę.
Nie napisałam ,że państwowo masz iść To co? Nie pójdziesz wcale ? A może dla ciężarnych sąinne warunki rejestracji, to chyba jest jednak sytuacja wyjątkowa.

Ja do dentysty też nie chodzę państwowo, mam się buntować i czekać z zębem chorym parę miesięcy? Tak samo z innymi specjalnościami, jak trzeba to trzeba.

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2011-11-25 o 14:47
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:46   #4512
emigra
Zakorzenienie

Cytat:

idziemy leb w leb tez jutro zaczynamy 26 tydzien

Ja prowadze karte ciazy na takim potralu i wg niego trzeci trymestr zaczyna sie wlasnie w 27+1 czyli w 28 tygodniu
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:47   #4513
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Nie wyrośnie Już pisałam wczoraj do lena_me, że to bardzo szczęśliwa data

no oby bo juz mam sukieneczke i nawet troche rozu z ciuszkow (chociaz wiekszosc unisex)

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:50   #4514
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Julliczka, ja Ci mogę powiedzieć, jak ja to czuję. Normalnie mam miękki brzuszek.. a nagle czuję silne nieprzyjemne ale niebolesne napięcie w podbrzuszu i brzuch normalnie sterczy w górę , a przy tym jest twardy jak skała. Za chwilę przechodzi, żeby po jakimś czasie znowu się pojawić.
Ja chyba nie pisałam, ale do tego mam plamienie- minimalne ale jest;/

Ja mam ochotę na sex.. ale po naszym pierwszym seksiku po powrocie- plamienie.. Potem warunki aseksualne-bo rodzice za ścianą plus 2 zainteresowane psy, więc niewiele tego było, a teraz znowu coś;/ Fuck!
Dzięki anagat za wyjaśnienie, chyba jeszcze mi się coś takiego nie zdażyło, więc chyba mogę się cieszyć. A Tobie dużo zdrówka, żeby więcej brzuszek Ci się tak nie "stawiał" i znikło to plamienie. Oby dzisiaj lekarz pomógł Ci jak najlepiej.

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Tynka bardzo ladnie leży ten płaszczyk

Julliczka chodzisz do Babca medica na usg? Bo nie pamiętam czy pisałaś.

Aaagga dobrze wiedziec że jest smakowa glukoza No i gratuluję działeczek.
Raczej nie pisałam, ale zgadłaś Na Usg do babka medica właśnie.

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:54   #4515
engela
Raczkowanie

Aj Dziewczyny piszecie,że brakuje Wam pracy...
A ja mam wrażenie,że przez nią trace coś bardzo cenego...
engela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:56   #4516
DIDA22
Raczkowanie

Hejka, piękną pogodę mamy tej jesieni. We Wrocku w niedzielę ma być 10*, aż chce się spacerować

Dziewczyny kilka stron temu pisałyście, że jecie makrelę, ja też uwielbiam, ale od początku ciąży nie jadłam, w necie piszą, że nie wolno w ciąży. A ja tak uwielbiam pastę z makreli z jajkiem, szczypiorkiem w sosie curry, mniam, że umieram bez tego. Moje pytanie do Was: jecie makrelę czy nie, bo zawsze zapominam spytać lekarza. Ostatnio pytałam o miód, i jak się nie miało alergii na miód przed ciążą to można jeść. O właśnie, a tran pijecie? W pierwszym trymestrze podobno niewskazany, ale później?

Tyle różnych opinii w necie, że już sama nie wiem
DIDA22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:57   #4517
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
A co masz na myśli?
Stary 2011-11-25, 14:59   #4518
DIDA22
Raczkowanie

Cytat:

Cenna uwaga, ja dlatego od 8 tc jestem na L4 skupiona na swoim stanie błogosławionym. Od kilku lat pracuję w korporacji, bleeee do wyrzygania już mam tą pracę.
Wdałam się w wyścig szczurów, pracowałam z nadzieją na awans, podwyżkę, nagrodę itp.
Tak minęło kilka lat, a dziecko urodzę jak będę miała 32 lata. Teraz sobie myślę, że o ładnych kilka lat za późno :/
Stary 2011-11-25, 14:59   #4519
Flowerbombka
Zadomowienie

Julliczka ja tez tam chodze na usg. Ty pewnie do makowskiego? Bo ja do Lewczuka.

A co do pracy to mi jej w ogóle nie brakuje.
Stary 2011-11-25, 15:02   #4520
julliczka
Rozeznanie

Długo zastanawiałam się nad imieniem dla dziewczynki. Ale skoro jest duże prawdopodobieństwo, że mamy córeczkę, to teraz intensywnie zaczęłam myśleć o imieniu. Przed dłuższą chwilę myślałam o imieniu Emma. Ale teraz stwierdziłam, że moje drugie imię jest takie ładne, że tak miałam się nazywać w zasadzie i tak chciałabym się nazywać (stąd ten nick na wizażu), to może dla mojej córci dam imię Julia także emigra może będziemy miały imienniczki i wyczytałam w necie znaczenie Julii i normalnie jestem oczarowana , o to fragment:

"Liczba imienia Julia wynosi trzy. Jest to liczba ludzi pełnych życia i energii, śmiałych, pewnych siebie, takich, w których sercach częściej gości radość niż troska. Trójka sprawia - szczególnie w przypadku kobiet - że dają się lubić, łatwo podbijają serca, a swoim optymizmem przyciągają szczęście i sukces. Tak więc, chociaż w dramacie Szekspira Julia, ukochana Romea, umiera młodo w wyniku tragicznego splotu okoliczności, to w prawdziwym świecie Julie mogą czuć się bezpieczne pod osłoną ochronnej mocy swojego imienia.

Julie zwykle mają wesołe i żywe usposobienie, chętnie się śmieją i wiele rzeczy sprawia im radość. Są urodzonymi optymistkami i wolą zwracać uwagę raczej na te przyjemne niż te ponure strony rzeczywistości. Opieka Wenus sprawia, że poruszają się z wdziękiem i mają talent do tańca. Bez miłości nie wyobrażają sobie życia. W życiu praktycznym dobrze znają się na kuchni, strojach i dekorowaniu wnętrz. Mają dobry gust i potrafią innych uczyć różnych sztuk pięknych. Wrażliwość na piękno łączy się u nich z energią w działaniu.

Łagodnie i melodyjnie brzmiące imię Julia jest jakby specjalnie stworzone dla znaku Byka, nad którym czuwa Wenus, oraz dla drugiego znaku tej planety, czyli Wagi. Znakomicie podkreśla również wszystkie zalety słonecznego znaku Lwa. Kolejne znaki, którym można polecić to imię, to Strzelec, Wodnik, Ryby i Rak. W zestawieniu z żywiołową naturą Barana brzmi ono nieco sztucznie; nie jest także najbardziej stosowne dla Bliźniąt, Panny i Koziorożca. Julie ze znaku Skorpiona mogą być zanadto zapatrzone w siebie."
Ten pogrubiony przeze mnie fragmencik to w ogóle mnie rozwala, bo jak moja mała pojawi się na świecie w terminie będzie byczkiem ))))

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Julliczka ja tez tam chodze na usg. Ty pewnie do makowskiego? Bo ja do Lewczuka.

A co do pracy to mi jej w ogóle nie brakuje.
Ja też do Lewczuka zostałam pokierowana, że ponoć jest właśnie dobrym specem od usg i wad płodu.

Edytowane przez julliczka
Czas edycji: 2011-11-25 o 15:03
Stary 2011-11-25, 15:03   #4521
engela
Raczkowanie

koniakonia mam wrażenie,że omijają mnie wszystkie przywileje ciężarnych... leżenie bykiem... zachcianki... radość z przygotowań rzeczy dla dzidzusia...
Jestem zmęczona i zawsze bez względu na humor muszę być miła i uśmiechnięta dla klientów...
Uwielbiam swoją pracę,ale inaczej sobie wyobrażałam czas w ciąży...
Niestety warunki nie pozwalają mi za bradzo na zwolnienie, muszę myśleć o dziecku i odłożyć jak najwięcej pieniążków...
Wypocznę jak urodzę... Wiem, wiem marzenia...
Stary 2011-11-25, 15:03   #4522
emigra
Zakorzenienie

Juliczka to super beda dwie Julki moja bedzie Ryba ..
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 15:06   #4523
Flowerbombka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Ja też do Lewczuka zostałam pokierowana, że ponoć jest właśnie dobrym specem od usg i wad płodu.
Jest mega dokładny a do tego młody i strasznie przystojny ale
Stary 2011-11-25, 15:07   #4524
engela
Raczkowanie

juliczka moja córka będzie się nazywać Emma Julia
Emma po mojej babci i od dziecka podobało mi się to imię choć nigdy jej nie poznałam, a Julia bo takie dziewczęce
Stary 2011-11-25, 15:11   #4525
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Jest mega dokładny a do tego młody i strasznie przystojny ale
Tak, jest mega dokładny, bo już raz u niego byliśmy w 12tc, wszystko pięknie nam tłumaczył i w ogóle, i naprawdę poświęca dużo czasu na badanie.
Oj tak, jak z TŻ wyszliśmy z gabinetu po usg to moje pierwsze słowa --- o rrrany ale on jest przystojny........ wymknęło mi się TŻ na szczęscie się uśmiał

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
juliczka moja córka będzie się nazywać Emma Julia
Emma po mojej babci i od dziecka podobało mi się to imię choć nigdy jej nie poznałam, a Julia bo takie dziewczęce
A myślałam własnie czy nie dać Julia Emma ale nie wiem jeszcze, skonsultuję z TŻ. TŻowi sie podoba Emma, więc może taki układ mu się spodoba.

Stary 2011-11-25, 15:18   #4526
engela
Raczkowanie

juliczka a Ty nie miałaś mieć Emilki? Czy już mi się miesza?
Emma to o ile dobrze pamiętam niemieckie imie... na moją babcie wołali Milka
My już z mężulem zdecydowaliśmy córka będzie miała 2 członowe nazwisko, oby dwa zaczynają się na E więc Antosia która mi się podoba nie wchodzi w rachube.
Stary 2011-11-25, 15:20   #4527
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DIDA22 Pokaż wiadomość
Cenna uwaga, ja dlatego od 8 tc jestem na L4 skupiona na swoim stanie błogosławionym. Od kilku lat pracuję w korporacji, bleeee do wyrzygania już mam tą pracę.
Wdałam się w wyścig szczurów, pracowałam z nadzieją na awans, podwyżkę, nagrodę itp.
Tak minęło kilka lat, a dziecko urodzę jak będę miała 32 lata. Teraz sobie myślę, że o ładnych kilka lat za późno :/
Ja miałam to samo, ale jak musiałam wrócić do pracy po urodzeniu dziecka, straszna walka w głowie się toczyła ...
Stary 2011-11-25, 15:25   #4528
engela
Raczkowanie

Podoba mi się jeszcze imie Julianna jest mniej oklepane niż Julia,ale w sumie wołając i tak wyjdzie Julka

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Pracowałam przez rok w korporacji i pamiętam te sztuczne gratulację dla mam wracających z urlopów, a jak drzwi pokoju się zamykały to tylko gadki: przytyła, zbrzydła, cycki wiszą, nie da rady, dziecko wyssało z niej siły...
Stary 2011-11-25, 15:29   #4529
DIDA22
Raczkowanie

Cytat:
Pracowałam przez rok w korporacji i pamiętam te sztuczne gratulację dla mam wracających z urlopów, a jak drzwi pokoju się zamykały to tylko gadki: przytyła, zbrzydła, cycki wiszą, nie da rady, dziecko wyssało z niej siły...
Dokładnie!

Dziewczyny co z makrelą wędzoną, jecie czy nie, z obawy o listeriozę?
Stary 2011-11-25, 15:29   #4530
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Witajcie

Z bólem minimalnie lepiej bo udało mi się przespać noc, choć czasem mnie pobolewa głównie z lewej strony...

A na obiadek dzisiaj jadłam fasolkę po bretońsku domowej roboty pychota :P

Do Biedronki nie udało mi się skoczyć po te lody, ale chipsy paprykowe na wszelki wypadek mam hehe...:P

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości