Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 759 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-12, 20:00   #22741
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

http://allegro.pl/item138892262_kosz...daz_tanio.html

O mamusiu, mam ślinotok, tyle koszulek, chyba sobie zaraz jakąś zamówię tylko szkoda że nie ma Boruca, ale jest Buffon, Poldek i aj aj ale wypas
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 20:57   #22742
tricomi
Zakorzenienie

madziu informacja dla Ciebie: mecz niemieckiej reprezentacji będzie stransmitowany w Polsacie Sport o 19:55

Edytowane przez tricomi
Czas edycji: 2006-11-12 o 23:14
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 05:58   #22743
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
hihihi... no widzisz... mamy duzo wspolnego... jak wszystkie z reszta...kazda z nas gdzies w jakims momencie jest podobna do innej... i tym sposobem tworzymy sieć, ktora nas przyciaga... codziennie tutaj
a no chwal sie ja pewnych praktyk nie mam a chetnie wyprobuje poinstruuj nas XD
no maxi to raczej nie :P ale jestem ciekawa co sie stało mojemu biedactwu ;]

ok ja lece ... dobrej nocki mile panie do jutra wieczorka

fotki: boruc- żaba
timuś
walka kogutow
roni
jessss, to tak sekta
te, młoda najpierw dorośnij to wtedy pogadamy joke

żaba

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość

"Jest Jest Jest parówka jest the best" padłam

Tam gdzie są " 3 lampsy" przeczytalam 3 lampasy

Ja jestem zaraz lecę muszę z biologi się pouczyć albo zgapki zrobić i obejrzeć Orange

a 2x45 to program o piłce nożnej na Polsacie Sport, prowadzi fajny Mateusz Borek i Bożydar Iwanow
jessss, to tak sekta

Cytat:
Ja Ci dam żabę

http://allegro.pl/item139616475_pocz..._warszawa.html

DLACZEGO BORUTS ?! wstyd!!!!!
coś mu tam widać

Cytat:

O mamusiu, mam ślinotok, tyle koszulek, chyba sobie zaraz jakąś zamówię tylko szkoda że nie ma Boruca, ale jest Buffon, Poldek i aj aj ale wypas

wow
Stary 2006-11-13, 06:16   #22744
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Prezentujemy ostatnią rozmowę po meczu z Bełchatowem, w której Marcin Baszczyński wtóruje kibicom wściekłym za przerwanie słynnej passy z Reymonta. - Też jestem wściekły, spodziewałem się, że passa ta będzie trwała przez cały czas, który będę grał w Wiśle - przyznał obrońca.

- Takie mecze jak z Ruchem zawsze działały na nas odwrotnie i myślałem, że tak będzie też dzisiaj. Myślałem, że będziemy chcieli się zrehabilitować. Niestety początek był dla nas zły, spotkanie ułożyło się fatalnie i później było już ciężko na właściwą reakcję. Jeśli spojrzeć na te sytuacje, to pierwszy gol padł po rzucie rożnym, stałym fragmencie. To my byliśmy nastawieni na te stałe fragmenty, chcieliśmy stwarzać po nich zagrożenie pod bramką rywala. Tymczasem po raz kolejny straciliśmy bramkę po sytuacji, która wcześniej była naszą mocną stroną. Później chyba za szybko uwierzyliśmy, że ten mecz ułoży się po naszej myśli, że jeszcze jest bardzo dużo czasu na odrobienie strat. Ale padła druga bramka, w konsekwencji też trzecia. Bełchatów wykorzystał wszystkie swoje sytuacje w pierwszej połowie. Próbowaliśmy, szukaliśmy szans. Można się zapytać, czy nie powinno być dla nas rzutów karnych. Chcemy to na spokojnie przeanalizować, ale też trudno tłumaczyć się w taki sposób.

Wygląda na to, że Wisła lekceważy rywali, bo przyzwyczaiła się do wygrywania, do swej dominacji.

- Nie można mówić o lekceważeniu, bo nasze nastawienie jest normalne, każdy jest skoncentrowany. Przed meczem mamy zgrupowanie w hotelu. Wiemy o co gramy - gramy o mistrzostwo, o pieniądze dla siebie, gramy o swoją przyszłość i nagle coś nie wychodzi. Coś w tym jest, że budzimy się, gdy dostajemy dzwona. Trudno znaleźć proste wytłumaczenie na to pytanie.

Porażka z zespołem z Bełchatowa to głównie zasługa fatalnej defesnwy.

- Jest w tym trochę prawdy. Wszyscy bardziej są nastawieni na atak, a grę obronną zaczyna się od odbioru piłki i to u nas ostatnio najbardziej szwankuje.

Jest to niejako zalecenie trenera, który mówi, że Wisła powinna grać ofensywnie, nawet kosztem defensywy. Za trenera Petrescu było założenie, że przede wszystkim bronimi i dopiero potem coś strzelamy.

- Na pewno nie jest tak, że trener mówi abyśmy atakowali i koniec. Każdy z nas ma swoje zadania na boisku, z tym jest związany odbiór piłki i przejście do ataku. Były mecze, w których każdy realizował to w 100%, wtedy łatwiej jest atakować i łatwiej się bronić. Nam ostatnio niestety to nie wychodzi. Teraz uwidacznia się różnica między trenerem Petrescu i trenerem Okuką, ma to wpływ na drużynę i wygląda z boku, że drużyna jest rozlegulowana. Trener jednak trzyma rękę na drużynie, nie znaleźli się w składzie dwaj zawodnicy, którzy nie sprawdzili się w meczu z Ruchem. Trener nas ostrzegał, że każdy dostanie swoją szansę, ale musi ją wykorzystać. Dyscyplina jest, każdy się koncentruje, ale najgorsze jest to, że nie widać tego od początku spotkania.

Sobotni był kolejnym meczem, gdzie Wiśle należy się nagana za pierwszą połowię, a pochwała za drugą, zwłaszcza ostatnie 30 minut.

- Nie wiem z czego bierze się to, że tracimy bramki na początku, a potem musimy gonić wynik. Staraliśmy się rozmawiać na ten temat, mówić dlaczego tak jest. Chcieliśmy zacząć ten mecz od mocnego uderzenia, ale od początku ułożyło się znowu bardzo źle. Wbrew pozorom ta runda nie jest dla nas udana, bo ja nie pamiętam takiej rundy, żebym nie wygrał na wyjeździe nawet jednego spotkania. Oczywiście mamy jeszcze mecz w Łodzi i zrobimy wszystko, aby go wygrać, ale widać, że z drużyną nie jest dobrze. Jest parę meczów, trzeba zrobić wszystko, aby w tej rundzie jeszcze wyjść z twarzą w ostatnich spotkaniach.

- Wiadomo, jak się przegrywa na własnym boisku tak wysoko, to na pewno oznacza, że drużyna nie grała dobrze. Nie wiem dlaczego i skąd wziął się taki nasz początek tego spotkania. Na nasze głowy spadł mocny grom i potem już było za późno na odrabianie straty. Nie wiem co jest przyczyną tego, że z drużyną nie jest dobrze, ciężko mi odpowiedzieć na to trudne pytanie. Gdybyśmy wiedzieli, pewnie zrobilibyśmy wszystko, aby to poprawić. Będzie czas na analizę tego wszystkiego. Mamy jeszcze ligowy mecz w Łodzi oraz spotkania pucharowe, trzeba zrobić wszystko, aby wypaść w nich lepiej.

Pojawia się jednak pytanie, czy drużynę, która przegrywa u siebie z drugoligowcem w Pucharze Polski oraz w lidze pozwala doprowadzić do stanu 0:4, stać na pokazanie się i walkę w Pucharze UEFA?

- Chciałbym, żeby tak było i z taką wiarą i nastawieniem musimy wyjść na te mecze. Nie może być teraz tak, że schowamy głowę w piasek. Są następne mecze, jest okazja do rewanżu, ale trzeba coś zrobić, bo nie wygląda to zbyt dobrze.

Co bardziej boli? Koniec pięcioletniej serii, czy pierwsza porażka ligowa w tym sezonie i stracenie pozycji lidera?

- Porażka i strata fotela lidera idą w parze. W tej rundzie był taki okres kiedy nie byliśmy na pierwszym miejscu, teraz ciężko będzie na nie wrócić, bo została tylko jedna kolejka do zakończenia rozgrywek. Musimy to wygrać, a później zacząć nową serię, oby tak było.

W poprzednim sezonie Wisła też na początku wypracowała sobie przewagę na Legią, by stracić ją pod koniec rundy.

- Teraz nie jest tak samo, bo w tej rundzie był moment, kiedy nie byliśmy liderami i musieliśmy wywalczylić powrót na fotel. Faktem jednak jest, że zbyt łatwo roztrwoniliśmy tą przewagę i teraz jest ciężko. Trzeba wygrać w Łodzi, żeby czołówka nie odskoczyła. Musimy przygotować się do następnej rundy na wystąpienie z pozycji atakującej.

Po każdym zremisowanym spotkaniu, a więc częściej niż co dwa tygodnie słyszymy, że piłkarze nie wiedzą dlaczego zagrali tak słabo i następnym razem chcą wyciągnąć wnioski, a tym razem wreszcie doszło do porażki. Jako kibic jestem wściekła, że została przerwana passa z Reymonta.

- Ja jako piłkarz też jestem bardzo wściekły na tą sytuację, bo myślalem, że passa będzie trwała dopóki będę tu grał, a tymczasem została ona przerwana w brutalny sposób, jeszcze w ligowym pożegnaniu naszych kibiców tutaj w Krakowie. To również mnie boli. Tak samo boli mnie to, że nie udało nam się w tej rundzie jeszcze wygrać żadnego meczu wyjazdowego. To jest jakiś sygnał i alarm dla nas.

Jesteś przygotowany na zmianę trenera w tym momencie?

- Gdzie? U nas w klubie? To trudne pytanie. Wątpię, żeby teraz doszło do takiej decyzji. Raczej sobie tego nie wyobrażam, bo jest jeszcze coś do dogrania do końca. Musimy zagrać dobrze i się zrehabilitować.

Liczysz na miejsce w reprezentacji?

- Nie czuję się numerem jeden na prawej obronie, tym bardziej, że pierwszy raz jadę na kadrę prowadzoną przez trenera Leo Beenhakkera. On na pewno ma swoją wizję i koncepcję. Jest jeszcze dwóch obrońców, którzy mogą zagrać na tej stronie.

Sobotnia dyspozycja, może nie pomóc w przebiciu się do pierwszego składu

- Na pewno dzisiaj na tle dwóch reprezentantów z Bełchatowa my i cała gra obronna
drużyny wypadła słabiej. Ale trener też nie wyciąga wniosków po jednym spotkaniu. Trener ma ustalony swój skład, swój plan działania i tego się trzyma. On na pewno indywidualnie obserwuje każdego z nas pod kątem swojej drużyny. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie.

podoba mi sie to co mówi Baszczu trzeba sie podnieść i walczyć dalej i zacząć nowy sezon

Stary 2006-11-13, 09:07   #22745
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość

podoba mi sie to co mówi Baszczu trzeba sie podnieść i walczyć dalej i zacząć nowy sezon

a Ty kochanie wez sobie te slowa do serca .... nie pisze tego zlosliwie czy cos ale uwazam ze zawieraja cos co Tobie jest potrzebne

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 09:53   #22746
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
No Buffon mój ziom

"Jest Jest Jest parówka jest the best" padłam

Tam gdzie są " 3 lampsy" przeczytalam 3 lampasy

Ja jestem zaraz lecę muszę z biologi się pouczyć albo zgapki zrobić i obejrzeć Orange

a 2x45 to program o piłce nożnej na Polsacie Sport, prowadzi fajny Mateusz Borek i Bożydar Iwanow
świetny program o Piłce Nożnej chciałam dodać

uwielbiam Bożydara nawet Borka polubiłam i Romana Kołtonia (red. naczelny Przegladu Sportowego) bo są przeżmieszni
a program jest świetny wczoraj płakałam ze śmiechu i dowiedziałam sie, że lada dzień mój Żewłak spodziewa się dzidziusia Borek stwierdził, że może nawet w środowym meczu też będzie kołyska
Stary 2006-11-13, 11:40   #22747
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
tylko przyszłam na wątek i już leżę ze śmiechu

a ja patrze na Supernianię i dzisiaj to jesto dopiero diabeł wcielony
ja też leżę ze śmiechu po zobaczeniu fotek Buffona . Też oglądałam wczoraj Supernianię , co za diabeł z tego Bartusia, ale niania na szczęście go trochę utemperowała
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 11:54   #22748
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość

uwielbiam Bożydara nawet Borka polubiłam i Romana Kołtonia (red. naczelny Przegladu Sportowego) bo są przeżmieszni
a program jest świetny wczoraj płakałam ze śmiechu i dowiedziałam sie, że lada dzień mój Żewłak spodziewa się dzidziusia Borek stwierdził, że może nawet w środowym meczu też będzie kołyska
Ja też lubię Romana Kołtonia, śmieszny jest . teraz idę na obiadek, a później mam zajęcia, postaram się wpaść wieczorkiem
Stary 2006-11-13, 12:26   #22749
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Ja też lubię Romana Kołtonia, śmieszny jest . teraz idę na obiadek, a później mam zajęcia, postaram się wpaść wieczorkiem
nooo świetny facet

eh też będę wieczorem, bo mam zajęcia do późna, ale kto by tam myślał o zajęciach, jak na dniach mecz z Belgią
Stary 2006-11-13, 12:27   #22750
tricomi
Zakorzenienie

Lehmann nie zagra z powodu grypy

Bramkarz Arsenalu Jens Lehmann nie zagra w środowym meczu eliminacji Euro 2008 z Cyprem. 37-letni reprezentant Niemiec zachorował na grypę i w jego miejsce selekcjoner Joachim Löw powołał Roberta Enke z Hannover 96.

Oprócz Lehmanna w kadrze naszych zachodnich sąsiadów zabraknie także napastnika Lukasa Podolskiego, a pod znakiem zapytania stoi występ leczących drobne urazy Bernda Schneidera i Piotra Trochowskiego.

widze, że nie tylko nam się sypią kontuzje i kartki
Stary 2006-11-13, 14:10   #22751
xtalciax
Zakorzenienie

hejka

kam bak ze szkoły ale musze się na juuuutro tyyyyle nauczyć

ale wyjaśniłam sprawę milczenia z "D" taka prozaiczna A ja nie wiadomo co już myślałam i jest git
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 14:15   #22752
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie by było
Stary 2006-11-13, 15:00   #22753
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
fajnie by było
Zwłaszcza, że na mundialu się nie udało... Boruc
A na tym zdjęciu Artur wygląda jak Crazy Frog

Pozdawiam: Podglądywaczka
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 15:40   #22754
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Ja Ci dam żabę
http://allegro.pl/item139616475_pocz..._warszawa.html

DLACZEGO BORUTS ?! wstyd!!!!!
hihih... no co?

boruts coś jak kiedys czytałam w gali wywiad z zurawskim... i mowił, ze nikt za granicą nie moze wymowic jego imienia...dlatego ma teraz ksywe medżik ( znaczy sie magic :P)...bo maciek... już za trudne
Cytat:

O mamusiu, mam ślinotok, tyle koszulek, chyba sobie zaraz jakąś zamówię tylko szkoda że nie ma Boruca, ale jest Buffon, Poldek i aj aj ale wypas :
aa no i szwajniś jest :P tylko mi nie kupuj moich męzowskich koszulek, bo inaczej pogadamy ;P
Cytat:
madziu informacja dla Ciebie: mecz niemieckiej reprezentacji będzie stransmitowany w Polsacie Sport o 19:55
nooo... dziekuje ze sie pofatygowałas
tylko ja nie mam polskich programow za bardzo... a sportowych to juz w ogole xD
dlatego interesują mnie niemieckie kanaly...w jednym zrodle bylo, ze na zdf, w drugim, ze na ard... a w programie tv na zadnym kanale (zdf,dsf,ard,eurosport) nie ma :l i jestem w kropce
Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
jessss, to tak sekta
żaba
haha... rozwalasz mnie...
po 1: sekta jeahhh...
po 2: dobra...ale jak bede juz duza to mi powiesz?
Cytat:
dowiedziałam sie, że lada dzień mój Żewłak spodziewa się dzidziusia Borek stwierdził, że może nawet w środowym meczu też będzie kołyska
nowa dzidzia... aleeee fajnie fajnie by bylo, zeby byla okazja chociaz do tej kolyski oby oby...
Cytat:

Bramkarz Arsenalu Jens Lehmann nie zagra w środowym meczu eliminacji Euro 2008 z Cyprem. 37-letni reprezentant Niemiec zachorował na grypę i w jego miejsce selekcjoner Joachim Löw powołał Roberta Enke z Hannover 96.

Oprócz Lehmanna w kadrze naszych zachodnich sąsiadów zabraknie także napastnika Lukasa Podolskiego, a pod znakiem zapytania stoi występ leczących drobne urazy Bernda Schneidera i Piotra Trochowskiego.

łuuu... a myslałam, ze w koncu timoncio bedzie miał okazje zagrac ;] ale coz... robi off korz moj, wiec co sie mam nie cieszyc
poldi...moja cicha nadzieja jego wyzdrowienia przed czasem pekla jak banka mydlana :P
bez sznixa to nie to samo a trochus...
Cytat:
hejka

kam bak ze szkoły ale musze się na juuuutro tyyyyle nauczyć

ale wyjaśniłam sprawę milczenia z "D" taka prozaiczna A ja nie wiadomo co już myślałam i jest git
no... mowilam, ze bedzie spoko loko ;]
ja tez mam na jutro sporo...ale od środy do piątku włacznie mam na 11 szkole jes jes jes
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3071183]Zwłaszcza, że na mundialu się nie udało...Boruc
Pozdawiam: Podglądywaczka [/QUOTE]
widac, ze nie bywalas na wątku...pokażemy ci zaraz prawdziwego crazy froga...a raczej crazy schweini ;]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg crazy frog schwein.jpg (43,8 KB, 8 załadowań)

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 16:17   #22755
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

ok... na bildzie wlasnie czytam, ze meczyk na ZDF leci nooo.... i jest fajnie
ok ide sie naumiewac :P

Stary 2006-11-13, 16:29   #22756
mav
Zakorzenienie

Cytat:
ok... na bildzie wlasnie czytam, ze meczyk na ZDF leci nooo.... i jest fajnie
ok ide sie naumiewac :P
ja to juz pisalam special for u ech

Stary 2006-11-13, 16:33   #22757
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
ja to juz pisalam special for u ech
naprawde? przepraszam... rili rili sori
no to ogladamy...nie mavus? ale bedzie jazda...czuje to z reszta... dla mnie kazdy mecz dojczkow to jazda

niby jestem, ale naprawde mnie nei ma :P robie do szkoly... a potem ide sie naumiewac
wypijcie za mnie ja za was pije

Stary 2006-11-13, 16:37   #22758
mav
Zakorzenienie

Cytat:
naprawde? przepraszam... rili rili sori
no to ogladamy...nie mavus? ale bedzie jazda...czuje to z reszta... dla mnie kazdy mecz dojczkow to jazda

niby jestem, ale naprawde mnie nei ma :P robie do szkoly... a potem ide sie naumiewac
wypijcie za mnie ja za was pije
bedzie jazda jeah naszych i tak dopiero moge w czwartek rano obejrzec

Stary 2006-11-13, 16:43   #22759
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

[QUOTE=$Luna$;3068800

coś mu tam widać

wow [/QUOTE]

A ja nic nie widzę , chyba mam za ciemny monitor
Stary 2006-11-13, 16:44   #22760
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:

No ja też lubię Bożydara i Borka, Kołtoń też jest fajny ale strasznie działa mi na nerwy ten co był z nimi wczoraj, taki w kularach, brrr jak on dziwnie gada
Stary 2006-11-13, 16:47   #22761
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:

Ojej, i Lemik i Poldek i Skrzypiciel i Trochowski (a tego to nie znam) nie zagrają?szkoda

A mecz transmituje Polsat Sport Extra a nie Polsat Sport a szkoda bo PSE nie mam
Stary 2006-11-13, 16:48   #22762
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3071183]Zwłaszcza, że na mundialu się nie udało... Boruc

Pozdawiam: Podglądywaczka [/QUOTE]

No co wyście się uczepiły tej żaby!!! Jeszcze na dodatek Crazy Frog

Stary 2006-11-13, 16:51   #22763
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

A tak apropo to wczoraj w 2x45 pokazali urywki z mundialu, momenty meczu Polska-Niemcy, Buffonik był, decydujący karny, Fabiś który się cieszył ze zwycięstwa i biegł Fabio Cannavaro trzymający puchar w rękach , no i oczywiście nie mogła zabraknąć --> słynnej głowki Zidana
I tam była podłożona taka super piosenka, wiecie może co to za tytuł?To była na pewno piosenka mundialowa, facet ją śpiewał

A tak na marginesie, Madziu mogłabyś mi podać tytuły wszystkich mundialowych piosenek?Może wsród tych znajdę tą z programu?
Stary 2006-11-13, 16:58   #22764
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Magda widzę Cię
Stary 2006-11-13, 17:15   #22765
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
A tak apropo to wczoraj w 2x45 pokazali urywki z mundialu, momenty meczu Polska-Niemcy, Buffonik był, decydujący karny, Fabiś który się cieszył ze zwycięstwa i biegł Fabio Cannavaro trzymający puchar w rękach , no i oczywiście nie mogła zabraknąć --> słynnej głowki Zidana
I tam była podłożona taka super piosenka, wiecie może co to za tytuł?To była na pewno piosenka mundialowa, facet ją śpiewał

A tak na marginesie, Madziu mogłabyś mi podać tytuły wszystkich mundialowych piosenek?Może wsród tych znajdę tą z programu?
Cytat:
Magda widzę Cię
ja teraz tłumacze slowka na angielski a brat ciagle sprawdza czy aby napewno to robie a nie siedze na forum
dlatego juz zmykam... napewno wszysciutkie ci napisze wieczorkiem obiecuje
lece

Stary 2006-11-13, 17:29   #22766
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
ja teraz tłumacze slowka na angielski a brat ciagle sprawdza czy aby napewno to robie a nie siedze na forum
dlatego juz zmykam... napewno wszysciutkie ci napisze wieczorkiem obiecuje
lece

Ok będę czekać
Stary 2006-11-13, 17:47   #22767
Gosiak84
Zadomowienie

Hej Oleczka . Nie bój żaby , dziewczyny tak już mają, że co jakiś czas szukają sobie ofiary, niczym modliszki (wynik autopsji ) . Ja bardzo lubię Artura, gdyby nie ty to nie wiem czy bym go nie przygarnęła, a tak, to tylko sobie patrzę . Nie pisałam wcześniej o tym, to napiszę teraz, że bardzo miło z jego strony, że odwiedził chorego chłopca
Stary 2006-11-13, 17:50   #22768
xtalciax
Zakorzenienie

uffffffff................ .......uporałam się z historią ( a przynajmniej tak mi się wydaje )

na matmę i tak się raczej więcej nie naucze już

no to wpadam do was
Stary 2006-11-13, 17:55   #22769
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
ja też leżę ze śmiechu po zobaczeniu fotek Buffona . Też oglądałam wczoraj Supernianię , co za diabeł z tego Bartusia, ale niania na szczęście go trochę utemperowała
no dabeł wcielony to był moja Smolaki tam będą gdrzeczniutkie jak ja

Cytat:
nooo świetny facet

eh też będę wieczorem, bo mam zajęcia do późna, ale kto by tam myślał o zajęciach, jak na dniach mecz z Belgią
dokładnie trza nerwy na mecz oszczędzać bp ja już wiem że 500 zawałów przejdę

Cytat:
hihih... no co?

haha... rozwalasz mnie...
po 1: sekta jeahhh...
po 2: dobra...ale jak bede juz duza to mi powiesz?

łuuu... a myslałam, ze w koncu timoncio bedzie miał okazje zagrac ;] ale coz... robi off korz moj, wiec co sie mam nie cieszyc
poldi...moja cicha nadzieja jego wyzdrowienia przed czasem pekla jak banka mydlana :P
bez sznixa to nie to samo a trochus...

no... mowilam, ze bedzie spoko loko ;]
ja tez mam na jutro sporo...ale od środy do piątku włacznie mam na 11 szkole jes jes jes

widac, ze nie bywalas na wątku...pokażemy ci zaraz prawdziwego crazy froga...a raczej crazy schweini ;]
sekta jest the best

właśnie myślałam ze Timuś zagra

no spoko loko jest chyba

crazy schwejni sikam pamiętam to foto
Stary 2006-11-13, 18:12   #22770
Gosiak84
Zadomowienie

Jestem już po kolacji , i co widzę? Oleczki już nie ma , ale widzę Słońce, cześć słoneczko . w między czasie była tu talcia, hej siostro . wypijmy za nas
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości