|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
czy rozmiarówka w szafrokach jest zwykle zawyżona? Przeważnie noszę xs lub s, czy rozmiar s/m będzie mi dobry?
Ma ktoś szlafrok w tym rozmiarze?
|
|
#2792 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam sernik na zimno wiśniowy. Jest smaczny, ale jest to poprostu serek homogenizowany Vitello zalany galaretką
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to to jest biała michałkowa? bo ciemne niezbyt dobre są kupiłam dziś ten szpinak w sosie śmietanowym-jutro spróbuję a jest w Biedr taki szpinak niezmielony tylko w listkach? Kupiłam też perfumy My Treasure bo stare mi się skończyły
|
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
dziękować za gazetki i oferty, jak narazie nic mi w oko nie wpadło, muszę ze spokojem usiąść i obejrzeć, tylko muszę mieć wersję papierową
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
super, że mandarynki będą w promocji, wczoraj kupiłam i były bardzo dobre
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś na lodówkach widziałam świeży szpinak "baby" - 3 zł - jadłam go kiedyś i jest b. smaczny.
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie mało szlag nie trafił w biedro... ludzi kupa... wszyscy z wózkami. Idzie to jak ciele na niedziele, na nic nie patrzy.... A ja chciałam szybko myk myk, to mnie ze 3 razy najechali wózkami... Szał macicy....
i nic nie znalazłam z nowych rzeczy... Ani cebulki prazonej... już się napaliłam że znalazłam, biegnę przez pół pierdonki, patrzem patrzem a to skórka pomarańczowa.... Patrzyłam za musem z nesquika, nie ma, za szpinakiem w smietanie, nic nie ma, jeszcze mnie te ludzie z wózkami drażnią, przejść nie można. Połowę rzeczy zapomniałam kupić z tej nerwy....
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2011-11-25 o 19:24 |
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam juz wersje papierowe gazetek i nic mi nie wpadlo w oko
a tak liczylam na ta kulinarna ze beda jakies fajne przepisy i cos dobrego jakies nowosci a w sumie nie ma nic takiego
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
wiem, że własny to woda. chodziło mi o drugi wariant - słodko kwaśny. nie byłam pewna, czy słodko kwaśny, czy chiński
|
|
|
|
#2805 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2806 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z gazetki zainteresowała mnie książka z przepisami. Zawsze zbieram bierdonkowe przepisy z gazetek. Może się skuszę
|
|
|
#2807 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za te oferty, właśnie wszystko przejrzałam! Zaciekawiłam mnie brytfanka za 74,99 zł dawno już się do takiej przymierzałam i tu proszę niespodzianka a wyglądają na porządne, jak sądzicie? Podobają mi się jeszcze do okna te zwisające gwiazdeczki i sporo innych ozdób. Zobaczymy jak się będą prezentować na żywo. Na słodycze wolałam nie patrzeć ale nie oszukujmy się zbliża się czas świąteczny a to niestety wiąże się z milionami kalorii ;( |
||
|
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez jestem ciekawa tej biedronkowej książki z przepisami
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tą książkę z przepisami Kuronia, która była jakiś czas temu i jestem z niej b. zadowolona
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
zajrzałam dziś do biedronki za tymi pochłaniaczami wilgoci ale niestety nie znalazłam... za to był cały kosz nawilżaczy powietrza
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
1.99 - opakowanie 55 g. W mojej Biedronie leży na półce z orzechami, słonecznikiem itd. Przepyszna jest
|
|
|
|
#2813 |
|
Zadomowienie
|
Zjadłam jogurt FruVita 0% truskawkowy i faktycznie tym razem już nie był taki wodnisty jak wczoraj ten śliwkowy (to pewnie sprawka tej wody ciepłej) ale niestety muszę przyznać, że w smaku fatalny, jakiś taki sztuczny. Zjadłam go wprawdzie od końca ale dosłownie ze ściśniętym gardłem. Śliwkę mogę jeszcze zjeść ale truskawki już nie tknę...
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś dorwałam migdały w czekoladzie z cynamonem - po waszych recenzjach liczyłam na coś lepszego
mnie nie powaliły raczej nie skuszę się drugi raz byłby dobre ale nie na tyle żeby za nimi tęsknić
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Wierzysz, że waga za tę kasę prawidłowo zmierzy tkankę tłuszczową?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj będąc w biedronce zgłupiałam normalnie w świecie zgłupiałam. Trafiłam przez przypadek do biedronki wyprzedażowej i oczom nie wierzyłam ile tam jest towaru
A najlepsze jest to że w natłoku emocji wróciłam z butelką octu sama nie wiem po co kupioną. Oglądałam kwiaty: Miltonię i Dendrobium. Serdecznie wam polecam. Za tą cenę bardzo się opłaca kupić. W zwykłej kwiaciarni dendrobium kosztuje 40zł+ a miltonie to ciężko dostać przynajmniej u mnie. Dzisiaj TŻ miał gadanę o tych kwiatach i mam nadzieję że zrozumiał aluzję i jutro dostanę jeden z nich :P AAAAAAAA i widziałam super kule świąteczne! Całe dzieciństwo o takiej marzyłam. Wiecie taka ceramiczna podstawa na tym szklana kula że sztucznym śniegiem |
|
|
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3073345 0]Ja dzisiaj będąc w biedronce zgłupiałam normalnie w świecie zgłupiałam. Trafiłam przez przypadek do biedronki wyprzedażowej i oczom nie wierzyłam ile tam jest towaru
A najlepsze jest to że w natłoku emocji wróciłam z butelką octu sama nie wiem po co kupioną. Oglądałam kwiaty: Miltonię i Dendrobium. Serdecznie wam polecam. Za tą cenę bardzo się opłaca kupić. W zwykłej kwiaciarni dendrobium kosztuje 40zł+ a miltonie to ciężko dostać przynajmniej u mnie. Dzisiaj TŻ miał gadanę o tych kwiatach i mam nadzieję że zrozumiał aluzję i jutro dostanę jeden z nich :P AAAAAAAA i widziałam super kule świąteczne! Całe dzieciństwo o takiej marzyłam. Wiecie taka ceramiczna podstawa na tym szklana kula że sztucznym śniegiem Faceci nie są domyślni, trzeba im mówić wprost Ale też na nie zerknę.
|
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a nie wiecie gdzie można jeszcze kupić te wkłady do tych pochłaniaczy wilgoci? Widziałyście je w swoich biedronkach? Albo w wyprzedażowej? Albo w ogóle w innym sklepie?
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuje za gazetki
![]() Cytat:
![]() mam 170 cm wzrostu i jestem dość szczupła, nosze rozmiar m/l i nie wiem który mam wziąć... jakaś rada?? proszę w szczególności dziewczyny które kupiły już w tamtym roku o sugestię
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Rozeznanie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3073345 0]Ja dzisiaj będąc w biedronce zgłupiałam normalnie w świecie zgłupiałam. Trafiłam przez przypadek do biedronki wyprzedażowej i oczom nie wierzyłam ile tam jest towaru
A najlepsze jest to że w natłoku emocji wróciłam z butelką octu sama nie wiem po co kupioną. Oglądałam kwiaty: Miltonię i Dendrobium. Serdecznie wam polecam. Za tą cenę bardzo się opłaca kupić. W zwykłej kwiaciarni dendrobium kosztuje 40zł+ a miltonie to ciężko dostać przynajmniej u mnie. Dzisiaj TŻ miał gadanę o tych kwiatach i mam nadzieję że zrozumiał aluzję i jutro dostanę jeden z nich :P AAAAAAAA i widziałam super kule świąteczne! Całe dzieciństwo o takiej marzyłam. Wiecie taka ceramiczna podstawa na tym szklana kula że sztucznym śniegiem Też się intensywnie zastanawiam nad tą wagą, nie liczę na pomiar tkanki tłuszczowej i te inne bajery, potrzebna mi po prostu waga... Wiem, że były w Biedronce różne wagi i są różne opinie na ich temat, ale czy ktoś ma wagę tej firmy? Electric Co? Może ta jest w miarę dokładna?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

Ma ktoś szlafrok w tym rozmiarze?

....

a tak liczylam na ta kulinarna ze beda jakies fajne przepisy i cos dobrego jakies nowosci a w sumie nie ma nic takiego