|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
|
|
|
|
|
#15422 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() od podpisania umowy nie widziałam się z moją koordynatorką ani razu raz rozmawiałam z nią przez telefon, bo dostałam w paczke zbitą Pur Blance i musiałam się zapytać, co z tym fantem zrobić i w ogóle cud, że się dodzwoniłam, bo w kilku innych przypadkach na początku mojej kariery konsultantki, gdy miałam jakieś problemy nigdy nie odbierała telefonów
|
|
|
|
|
#15423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15424 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#15425 |
|
Raczkowanie
|
Ze mną nikt się nigdy nie kontaktował...ponad 4 lata jestem w Avonie
|
|
|
|
#15426 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomozcie jutro wysylam zamaowienie a klientka prosila o to zebym jej doradzila krem na zime (ok 50 lat ma) jaki polecacie? i czy pakiety katalogow wliczaja sie do upustu??dziekuje za pomoc
|
|
|
|
#15427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a etui a klucze słodka mam pytanko czy była by możliość zeskanowania odcienia diamentowe szminki peachy champagne shimmer i etui na bizuterię- albo chociaz krótki opisik tych dwóch rzeczy z góry dziekuje |
|
|
|
|
#15428 |
|
Raczkowanie
|
Vanilla
a jak ta różowa szkatułka?? rzeczywiście jest z jakiejs tektury?? i ogólnie jak wrażenia co do niej??
|
#15429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wklejam skany etui-piersze to jak jest otwarta-te różowe wałeczki się odpinają, są dwie przegródki na zamek i jedna duża(tam gdzie widać cienki różowy paseczek. Drugie zdjęcie to po zawiązaniu. Zdjęcia biżuterii wkleiłam wcześniej-jest boska
|
|
|
|
|
#15430 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#15431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15432 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#15433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#15434 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#15435 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że macie doświadczenia z koorydnatorkami takie jak ja - czyli żadne
(przez rok pamietam miałam jej numer komórki zapisany w telefonie, ale kiedyś chciałam się czegoś dowiedzieć i zadzwoniłam pod ten numer a tu - numer nieaktualny , także go wykasowałam) - szczerze mówiąc nie wiem po co ona jest mi do szczęścia potrzebna, skoro nawet skontaktować się z nią nie mogę, a moja osoba też nikogo nie interesuje...![]() EDIT - a co nas tak dużo? 34 użytkowników...pewnie wszyscy czają się na katalog 02
|
|
|
|
#15436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem zadowlona ona mi wytlumaczyla co i jak ale tak po ludzku a nie jak to Avon lubi pisac
|
|
#15437 |
|
Konto usunięte
|
no więc zamieszczam tą kartke z odcieniami błyszczyków i innych rzeczy
![]() więc tak... jadąc od góry: 1) Błyszczyki z CT (te nowe), po kolei odcienie: Coral (jest troszkę jaśniejszy niż wyszedł na fotce), Pink, Mocha. 2) Nowe cienie z CT (niestety osypały się i prawie nic już nie zostało )3) Te nowe błyszczyki ze str. 176 w K13, po kolei: Glistening Peach, Pink a Glow, Chapagne, Twinkling Lilac Na samym dole z lewej: 4) Nowe eyelinery z CT, po kolei: Green, Silver, Copper (są boskie, chyba sobie zamówię jakiś )Na samym dole po środku: 5) Roziskrzony błyszczyk CT ze str 152 w K13 odcień Sparkling Frost Na samym dole po prawej: 6) Nowe odcienie Świetlistych cieni, po kolei: Mystic, Glitter Lilac, Dazzling Diamond. I to wszystko Fotki w miarę oddają rzeczywiste kolorki ![]() edit: oczywiście zapomniałam dodać fotki już daję:http://four.fsphost.com/koteee/SSA40081.jpg http://four.fsphost.com/koteee/SSA40079.jpg
|
|
|
|
#15438 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie:
chcę kupić sobie z K13 Perceive, a że jest bez atomizera, to chcę do tego dokupić atomizer, jednak słyszałam, że już go nie ma (braki/skończona produkcja??). czy to prawda? bo bez niego to trochę bez sensu mi kupować perfumy, bo nie mam żadnego atomizera :/ |
|
|
|
#15439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko raz (na początku mojej "kariery" )byłam w biurze u mnie w okręgu, bo chciałam dostać próbki 2 zapachów to pamiętam,że spojrzały na mnie jakbym z Marsa była ![]() ![]() dobrze,że studiuję w Krakowie to zawsze jak coś mi brakowało albo chciałam załatwić czy się spytac to szłam sobie do COKu |
|
|
|
|
#15440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15441 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3071564]aa i w COK-u widziałam tą szkatułke, ona jest z tektury takiej mocnej, ale jednak...[/quote]ojej, trochę się boję co to będzie,,, ciekawe, czemu nie umieszczają takiej informacji w opisie produktu ale skoro Vanilla pisze, że szkatułka zrobiła juz na kimś dobre wrażenie to może nie będzie tak fatalnie...Cytat:
tak, pakiety katalogów wliczaja się do bazy opustu. wszystkie artykuły pomocne w sprzedaży wliczają się do tej bazy Cytat:
też nie zdążyłam go zamówić, a już produkcja zakończona ![]()
|
|||
|
|
|
#15442 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
![]() Muszę zapytać czy koordynatorka to to samo co OMS"? |
|
|
|
#15443 |
|
Raczkowanie
|
jagoda48 - dziekuje za odp
|
|
|
|
#15444 |
|
Raczkowanie
|
Blagam pomozcie bo ja nie mam pojecia co doradzic ktory z tych kremow oprocz naturalsow jest szczegolnie dobry na zime?
|
|
|
|
#15445 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15446 | |
|
Zakorzenienie
|
Zauwazyłam, że w wiekszośc z Was wrzuca swoje fotki do Avatara
kalex, jagoda, Hosenka;*, itd. Ja chyba bym nie miała odwagi. Poza tym horrory puszczaja po 22Cytat:
Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2006-11-13 o 20:31 |
|
|
|
|
#15447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. teraz patrze ze jak nikt nie odpowiadal to nikt nie odpowiadal a jak sie ktos zebral za odp to 3 baby naraz
|
|
|
#15448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale niedawno stwierdziłam,że co tam,niech ludzie widzą z kim rozmawiają ![]() ![]() ![]() i też polecam ten krem ochronny na zimę |
|
|
|
|
#15449 |
|
Zakorzenienie
|
ja przez jakies 7 miesiecy mialam swoje zdjęcia, ale za duzo osób mnie rozpoznawało i jak na początku czułam sie miło tak teraz znowu sie za kims chowam bo juz nie potrafilam pisac we wszystkich wątkach..
|
|
#15450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie moge sie przekonac do tych kremow,chociaz widze ze nie tylko Wy sie nimi zachwycacie ![]() A czy krem intensywnie nawilzajacy Rich Moisture wg Was tez ma taki paskudny zapach?czy tylko znowu ja mam jakies uprzedzenia? Tak sobie przegladalam ten katalog angielski i zaluje,ze nie mam dostepu do niego-ale z drugiej strony to moze i lepiej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Czy Wasze koordynatorki dają Wam jakieś próbki, pokazują nowości i czy się w ogóle z Wami kontaktują?
raz rozmawiałam z nią przez telefon, bo dostałam w paczke zbitą Pur Blance i musiałam się zapytać, co z tym fantem zrobić
mam nadzieję, że się przydadzą

już daję:
takiej mocnej, ale jednak...[/quote]
ale skoro Vanilla pisze, że szkatułka zrobiła juz na kimś dobre wrażenie to może nie będzie tak fatalnie...