Katalogi Avonu - Strona 515 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-13, 18:14   #15421
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa
Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
no to zaczynam listę
1.diamentowe szminki peachy glam i champagne shimmer
2.BST
3.Perceive
4.Zestaw do manicure(str 27)
4.Etui na biżuterię(str.26)
5.szkatułka na biżuterię(s.30)
6.etui na klcze(s.30)
7.Passion Dance
8.Zestaw Interact
9.Biżuteria Stationed Rhinestone
10.Odżywka z granatem
11.Puder brązującysunny
12.Zetsaw Solution z kosmetyczką
13.Lusterko Anew
14Soczysty błyszczyk Angel
15.Zestaw pędzelków CT
16.Konturówka podwójna końcówka
17.Złociste cienie Bronze i Pinky Peach
to najważniejsze rzeczy-pytajcie jeśli coś Was interesuje.

Asiuchna
Jeśli było by to możliwe to czy mogła byś opisać jak wyglądają odcienie diamentowe szminki peachy glam i champagne shimmer czy są takie jak w katalogu bardziej interesuje mnie kolor champagne shimmer a także zastanawia mnie to etiui na bizuterie- jakie ono właścieiw jest w środku?

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 18:15   #15422
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Mam pytanie. Czy Wasze koordynatorki dają Wam jakieś próbki, pokazują nowości i czy się w ogóle z Wami kontaktują?
nie
od podpisania umowy nie widziałam się z moją koordynatorką ani razu raz rozmawiałam z nią przez telefon, bo dostałam w paczke zbitą Pur Blance i musiałam się zapytać, co z tym fantem zrobić i w ogóle cud, że się dodzwoniłam, bo w kilku innych przypadkach na początku mojej kariery konsultantki, gdy miałam jakieś problemy nigdy nie odbierała telefonów
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 18:15   #15423
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
no to zaczynam listę
1.diamentowe szminki peachy glam i champagne shimmer
2.BST
3.Perceive
4.Zestaw do manicure(str 27)
4.Etui na biżuterię(str.26)
5.szkatułka na biżuterię(s.30)
6.etui na klcze(s.30)
7.Passion Dance
8.Zestaw Interact
9.Biżuteria Stationed Rhinestone
10.Odżywka z granatem
11.Puder brązującysunny
12.Zetsaw Solution z kosmetyczką
13.Lusterko Anew
14Soczysty błyszczyk Angel
15.Zestaw pędzelków CT
16.Konturówka podwójna końcówka
17.Złociste cienie Bronze i Pinky Peach
to najważniejsze rzeczy-pytajcie jeśli coś Was interesuje.

Asiuchna
Jeśli było by to możliwe to czy mogła byś opisać jak wyglądają odcienie diamentowe szminki peachy glam i champagne shimmer czy są takie jak w katalogu bardziej interesuje mnie kolor champagne shimmer a także zastanawia mnie to etiui na bizuterie- jakie ono właścieiw jest w środku? A zapomniała bym jak wygląda bizuteria Stationed Rhinestone w rzeczywistości?

Mój BLOG
Stary 2006-11-13, 18:18   #15424
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Mysia=) Pokaż wiadomość
Napisali mi coś takiego jak im o bazie napisałam:

Szanowna Konsultantko,

Dziękujemy za przesłane uwagi dotyczące współpracy z firmą Avon. Pragniemy zaznaczyć, że informacje kierowane przez Konsultantki są szczegółowo analizowane jako źródło oceny pracy firmy. Podkreślają niedociągnięcia, którym trzeba poświęcić uwagę i możliwie szybko wykluczyć.

Braki produktów spowodowane są tym, że zainteresowanie naszymi kosmetykami osiągnęło o wiele większą skalę niż się spodziewaliśmy. Z jednej strony cieszymy się z intensywnego rozwoju naszej firmy, z drugiej nie nadążamy za rosnącym popytem. Obecna sytuacja nie jest spowodowana naszymi zaniedbaniami tylko ogromną nadsprzedażą produktów w całej Europie Centralnej (te same promocje obowiązują rˇwnież w 15 krajach). Przepraszamy za taką sytuację i dziękujemy za dotychczas złożone zamówienia i wykonaną pracę.

Zapewniamy, że podejmujemy działania, aby rozwiązać problem braków.Zdajemy sobie sprawę, iż opóźnienie w dostawie produktów dla Pani Klientów mogło wywołać niemiłe wrażenie. Gwarantujemy, że po uzupełnieniu stanów w magazynie, zamówione wcześniej kosmetyki dołączymy automatycznie do Pani najbliższego zamówienia. Cena dostarczonych produktów będzie zgodna z tą, która obowiązywała w chwili zamawiania ich oraz zostaną utrzymane wszystkie wypracowane wówczas promocje i opusty.

Intensyfikujemy produkcję w naszych fabrykach poprzez szereg inwestycji i zmian organizacyjnych. Jesteśmy pewni, ze zmiany te przyniosą wzrost produkcji w najbliższym czasie. Bardzo gorąco przepraszamy i zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby poprawić jakość naszych usług i zwiększyć zadowolenie naszych Konsultantek oraz Klientów.

-----------------------------------------------------------

Ja już czekam do jutra
pewnie wszystkim przeklejają to samo
Stary 2006-11-13, 18:18   #15425
Aga21Aga
Raczkowanie

Ze mną nikt się nigdy nie kontaktował...ponad 4 lata jestem w Avonie
Aga21Aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 18:27   #15426
asicka1
Raczkowanie

Dziewczyny pomozcie jutro wysylam zamaowienie a klientka prosila o to zebym jej doradzila krem na zime (ok 50 lat ma) jaki polecacie? i czy pakiety katalogow wliczaja sie do upustu??dziekuje za pomoc
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 18:31   #15427
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Załącznik 660969A teraz kilka zdjęć-a właściwie skanów bo nie mam kabla do aparatumam nadzieję, że się przydadzą
W kolejności to
1.zestaw do manicuru
2.Etui na klucze(nie mogłamwyciągnąc z folii
3.Biżuteria
4.Kolorówka
ach napewno się przydadzą dziekujemy
a etui a klucze słodka
mam pytanko czy była by możliość zeskanowania odcienia diamentowe szminki peachy champagne shimmer i etui na bizuterię- albo chociaz krótki opisik tych dwóch rzeczy z góry dziekuje

Mój BLOG
Stary 2006-11-13, 18:32   #15428
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990

Vanilla a jak ta różowa szkatułka?? rzeczywiście jest z jakiejs tektury?? i ogólnie jak wrażenia co do niej??
Stary 2006-11-13, 18:33   #15429
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Jeśli było by to możliwe to czy mogła byś opisać jak wyglądają odcienie diamentowe szminki peachy glam i champagne shimmer czy są takie jak w katalogu bardziej interesuje mnie kolor champagne shimmer a także zastanawia mnie to etiui na bizuterie- jakie ono właścieiw jest w środku? A zapomniała bym jak wygląda bizuteria Stationed Rhinestone w rzeczywistości?
champagne jest jaśniejsza-oba to taki delikatny brzoskwiniowy róż. Campagn e jednak wydaje się jaśniejsza w tym sensie, że jest taka bardzie blado-różowa a peachy bardziej cielista jednak ciemniejsza-mam nadzieję, że mniej więcej zrozumiałaś mój wywód.
Wklejam skany etui-piersze to jak jest otwarta-te różowe wałeczki się odpinają, są dwie przegródki na zamek i jedna duża(tam gdzie widać cienki różowy paseczek. Drugie zdjęcie to po zawiązaniu.
Zdjęcia biżuterii wkleiłam wcześniej-jest boska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanuj0013.jpg (79,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skanuj0014.jpg (66,9 KB, 32 załadowań)
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 18:36   #15430
Wtajemniczenie

Cytat:
ach napewno się przydadzą dziekujemy
a etui a klucze słodka
mam pytanko czy była by możliość zeskanowania odcienia diamentowe szminki peachy champagne shimmer i etui na bizuterię- albo chociaz krótki opisik tych dwóch rzeczy z góry dziekuje
zdjęcie wkleiłam na poprzedniej stronie
Cytat:
Napisane przez basiuniaaa1990 Pokaż wiadomość
Vanilla a jak ta różowa szkatułka?? rzeczywiście jest z jakiejs tektury?? i ogólnie jak wrażenia co do niej??
jest z grubej tektury-jest stabilnai wydaje się mocna. Bardzo pozytywne wrażeni co do niej-świetny prezent dla małej elegantki(klientka zamówiła dla 13-letniej córki)Wygląda bardzo fajnie-nie można jej zaliczyć do avonowych bubli
Stary 2006-11-13, 18:46   #15431
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
champagne jest jaśniejsza-oba to taki delikatny brzoskwiniowy róż. Campagn e jednak wydaje się jaśniejsza w tym sensie, że jest taka bardzie blado-różowa a peachy bardziej cielista jednak ciemniejsza-mam nadzieję, że mniej więcej zrozumiałaś mój wywód.
Wklejam skany etui-piersze to jak jest otwarta-te różowe wałeczki się odpinają, są dwie przegródki na zamek i jedna duża(tam gdzie widać cienki różowy paseczek. Drugie zdjęcie to po zawiązaniu.
Zdjęcia biżuterii wkleiłam wcześniej-jest boska
Bardzo dziękuje i przepraszam za kilka powtórzonych postów ale chyba nacisłam podwójnie

Mój BLOG
Stary 2006-11-13, 18:52   #15432
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo dziękuje i przepraszam za kilka powtórzonych postów ale chyba nacisłam podwójnie
bardzo proszę
Stary 2006-11-13, 18:53   #15433
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990

Cytat:
zdjęcie wkleiłam na poprzedniej stronie

jest z grubej tektury-jest stabilnai wydaje się mocna. Bardzo pozytywne wrażeni co do niej-świetny prezent dla małej elegantki(klientka zamówiła dla 13-letniej córki)Wygląda bardzo fajnie-nie można jej zaliczyć do avonowych bubli
wielkie dzieki
Stary 2006-11-13, 18:56   #15434
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez basiuniaaa1990 Pokaż wiadomość
wielkie dzieki
nie ma za co
muszę na chwilkę wyjść więc jak bym nie odpowiadała na pytania to poczekajcie-na pewno odpowiem
Stary 2006-11-13, 18:58   #15435
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

widzę, że macie doświadczenia z koorydnatorkami takie jak ja - czyli żadne od 4 lat (czyli odkąd jestem konsultantką) nigdy nic od nikogo nie dostałam, nawet nie wiem jak moja koorydnatorka się nazywa (przez rok pamietam miałam jej numer komórki zapisany w telefonie, ale kiedyś chciałam się czegoś dowiedzieć i zadzwoniłam pod ten numer a tu - numer nieaktualny, także go wykasowałam) - szczerze mówiąc nie wiem po co ona jest mi do szczęścia potrzebna, skoro nawet skontaktować się z nią nie mogę, a moja osoba też nikogo nie interesuje...

EDIT - a co nas tak dużo? 34 użytkowników...pewnie wszyscy czają się na katalog 02
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 19:17   #15436
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
widzę, że macie doświadczenia z koorydnatorkami takie jak ja - czyli żadne od 4 lat (czyli odkąd jestem konsultantką) nigdy nic od nikogo nie dostałam, nawet nie wiem jak moja koorydnatorka się nazywa (przez rok pamietam miałam jej numer komórki zapisany w telefonie, ale kiedyś chciałam się czegoś dowiedzieć i zadzwoniłam pod ten numer a tu - numer nieaktualny, także go wykasowałam) - szczerze mówiąc nie wiem po co ona jest mi do szczęścia potrzebna, skoro nawet skontaktować się z nią nie mogę, a moja osoba też nikogo nie interesuje...

EDIT - a co nas tak dużo? 34 użytkowników...pewnie wszyscy czają się na katalog 02
co do KRD ja mamsuper moge zadzownic do niej napisac sms zawsze mi odpowie zawsze doradzi nawet sprzeda z upustem kosemtyki jak mam braki da katalogi gratis jak trzeba jest spoko ja jestem zadowlona ona mi wytlumaczyla co i jak ale tak po ludzku a nie jak to Avon lubi pisac
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 19:22   #15437
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

no więc zamieszczam tą kartke z odcieniami błyszczyków i innych rzeczy

więc tak... jadąc od góry:
1) Błyszczyki z CT (te nowe), po kolei odcienie: Coral (jest troszkę jaśniejszy niż wyszedł na fotce), Pink, Mocha.

2) Nowe cienie z CT (niestety osypały się i prawie nic już nie zostało )

3) Te nowe błyszczyki ze str. 176 w K13, po kolei: Glistening Peach, Pink a Glow, Chapagne, Twinkling Lilac

Na samym dole z lewej:
4) Nowe eyelinery z CT, po kolei: Green, Silver, Copper (są boskie, chyba sobie zamówię jakiś )

Na samym dole po środku:
5) Roziskrzony błyszczyk CT ze str 152 w K13 odcień Sparkling Frost

Na samym dole po prawej:
6) Nowe odcienie Świetlistych cieni, po kolei: Mystic, Glitter Lilac, Dazzling Diamond.

I to wszystko Fotki w miarę oddają rzeczywiste kolorki

edit: oczywiście zapomniałam dodać fotki już daję:
http://four.fsphost.com/koteee/SSA40081.jpg
http://four.fsphost.com/koteee/SSA40079.jpg
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 19:26   #15438
efka_86
Raczkowanie

GG do efka_86

mam pytanie:
chcę kupić sobie z K13 Perceive, a że jest bez atomizera, to chcę do tego dokupić atomizer, jednak słyszałam, że już go nie ma (braki/skończona produkcja??). czy to prawda? bo bez niego to trochę bez sensu mi kupować perfumy, bo nie mam żadnego atomizera :/
efka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 19:30   #15439
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
co do KRD ja mamsuper moge zadzownic do niej napisac sms zawsze mi odpowie zawsze doradzi nawet sprzeda z upustem kosemtyki jak mam braki da katalogi gratis jak trzeba jest spoko ja jestem zadowlona ona mi wytlumaczyla co i jak ale tak po ludzku a nie jak to Avon lubi pisac
to masz szczęście
ja tylko raz (na początku mojej "kariery" )byłam w biurze u mnie w okręgu, bo chciałam dostać próbki 2 zapachów to pamiętam,że spojrzały na mnie jakbym z Marsa była - co ja chcę i po im przeszkadzam próbek oczywiście nie dostałam (oczywiście były zdziwione moją prośbą), później był ten numer z niekatualnym numer koorydnatorki, to się wypięlam i sama sobie rzepkę skrobię dobrze,że studiuję w Krakowie to zawsze jak coś mi brakowało albo chciałam załatwić czy się spytac to szłam sobie do COKu
Stary 2006-11-13, 19:31   #15440
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez efka_86 Pokaż wiadomość
mam pytanie:
chcę kupić sobie z K13 Perceive, a że jest bez atomizera, to chcę do tego dokupić atomizer, jednak słyszałam, że już go nie ma (braki/skończona produkcja??). czy to prawda? bo bez niego to trochę bez sensu mi kupować perfumy, bo nie mam żadnego atomizera :/
to prawda atomizerka nie ma, bo brakuje im jakiejś części do niego i na razie produkcja jest wstrzymana
Stary 2006-11-13, 19:35   #15441
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Na razie zauważyłam, że pozmieniałyście zdjęcia - Sunprince - gdzie jest Ebi ??
Lemoorka chyba też masz zmienione zdjęcie ??
i ja też

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3071564]aa i w COK-u widziałam tą szkatułke, ona jest z tektury takiej mocnej, ale jednak...[/quote]

ojej, trochę się boję co to będzie,,, ciekawe, czemu nie umieszczają takiej informacji w opisie produktu ale skoro Vanilla pisze, że szkatułka zrobiła juz na kimś dobre wrażenie to może nie będzie tak fatalnie...

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Mam pytanie. Czy Wasze koordynatorki dają Wam jakieś próbki, pokazują nowości i czy się w ogóle z Wami kontaktują?
nie bardzo

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
i czy pakiety katalogow wliczaja sie do upustu??dziekuje za pomoc
tak, pakiety katalogów wliczaja się do bazy opustu. wszystkie artykuły pomocne w sprzedaży wliczają się do tej bazy

Cytat:
Napisane przez efka_86 Pokaż wiadomość
mam pytanie:
z tego, co wiem, to prawda też nie zdążyłam go zamówić, a już produkcja zakończona
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 19:40   #15442
Wtajemniczenie

Wróciłam
Muszę zapytać czy koordynatorka to to samo co OMS"?
Stary 2006-11-13, 19:41   #15443
asicka1
Raczkowanie

jagoda48 - dziekuje za odp
Stary 2006-11-13, 19:45   #15444
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny pomozcie jutro wysylam zamaowienie a klientka prosila o to zebym jej doradzila krem na zime (ok 50 lat ma) jaki polecacie? i czy pakiety katalogow wliczaja sie do upustu??dziekuje za pomoc
Blagam pomozcie bo ja nie mam pojecia co doradzic ktory z tych kremow oprocz naturalsow jest szczegolnie dobry na zime?
Stary 2006-11-13, 19:46   #15445
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Blagam pomozcie bo ja nie mam pojecia co doradzic ktory z tych kremow oprocz naturalsow jest szczegolnie dobry na zime?
ochronny krem zimowy z Avon Care. tani, wydajny i rewelacyjny. parę stron wcześniej była o nim mowa, poczytaj sobie

i za odp nie ma za co
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 19:48   #15446
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
i ja też
Zauwazyłam, że w wiekszośc z Was wrzuca swoje fotki do Avatara kalex, jagoda, Hosenka;*, itd. Ja chyba bym nie miała odwagi. Poza tym horrory puszczaja po 22

Cytat:
Wczoraj wałkowałysmy ten temat. I wszystkie zgodnie swtierdziłysmy, że krem na zime jes odpowiednim produktem na te pore roku

Edytowane przez lemoorka
Czas edycji: 2006-11-13 o 20:31
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 19:49   #15447
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
moze wlasnie przeznaczony na zime z serii avon care w k13 jest na stronie 121

edit. teraz patrze ze jak nikt nie odpowiadal to nikt nie odpowiadal a jak sie ktos zebral za odp to 3 baby naraz
Stary 2006-11-13, 19:52   #15448
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Zauwazyłam, że w wiekszośc z Was wrzuca swoje fotki do Avatara kalex, jagoda, HExanka, itd. Ja chyba bym nie miała odwagi. Poza tym horrory puszczaja po 22

Wczoraj wałkowałysmy ten temat. I wszystkie zgodnie swtierdziłysmy, że krem na zime jes odpowiednim produktem na te pore roku
ja przez 10 miesięcy nie miałam swojej fotki w avatarze - nie miałam odwagi
ale niedawno stwierdziłam,że co tam,niech ludzie widzą z kim rozmawiają

i też polecam ten krem ochronny na zimę
Stary 2006-11-13, 19:57   #15449
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ja przez 10 miesięcy nie miałam swojej fotki w avatarze - nie miałam odwagi
ale niedawno stwierdziłam,że co tam,niech ludzie widzą z kim rozmawiają
ja przez jakies 7 miesiecy mialam swoje zdjęcia, ale za duzo osób mnie rozpoznawało i jak na początku czułam sie miło tak teraz znowu sie za kims chowam bo juz nie potrafilam pisac we wszystkich wątkach..
Stary 2006-11-13, 20:00   #15450
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Zauwazyłam, że w wiekszośc z Was wrzuca swoje fotki do Avatara kalex, jagoda, HExanka, itd. Ja chyba bym nie miała odwagi. Poza tym horrory puszczaja po 22
Mysle,ze przesadzasz i jakies bzdury tutaj Nam opowiadasz o horrorach-co prawda sama zmienilam ava na okres jesienny ale za jakis czas znowu powroci moj pyszczek

Cytat:

Nie moge sie przekonac do tych kremow,chociaz widze ze nie tylko Wy sie nimi zachwycacie

A czy krem intensywnie nawilzajacy Rich Moisture wg Was tez ma taki paskudny zapach?czy tylko znowu ja mam jakies uprzedzenia?

Tak sobie przegladalam ten katalog angielski i zaluje,ze nie mam dostepu do niego-ale z drugiej strony to moze i lepiej

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości