|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dlaczego nie chudnę???
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Raczkowanie
|
hm to moze za bardzo sie przejmujesz:P ja keidys tez tak mialam:p ale to bylo jak pierwszy raz sie odchudzalam ze 3lata temu ze myslalam by schudnac ograniczalam sie i nic dopiero jak zapomnialam samo zlecialo. Albo po prostu niemasz z czego schudnac i organizm sie broni ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
u mnie one są dosc czesto:P a jeszcze to, ze cale dnie siedze w domu juz normalnie depresje lapie:Pbo pracy brak:p a wdodatku w tamten weekend zjadlam 2czekolady:pno ale @ mialam to wybaczalne:p ja tez przez 2miesiace wiecej bym schudla gdybym cwiczyla i wogole ale 8kg to i tak duzo:P najwazniejsze to jest to by nieschudnac w szybkim czasie tylko powolutku:P
![]() |
![]() |
#753 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A długo już szukasz pracy? Ja już 5 miesięcy i szczerze też tracę nadzieję. Ciągle rozmowy, ale że nie mam doświadczenia, to odpadam ![]() ![]() A wiesz, że ja teraz mam @ i też zjadłabym całą tabliczkę czekolady ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Rozeznanie
|
Z basenu wróciłam śniadanko jedno i drugie zjedzone na pierwsze zjadłam serek wiejski z chrupkim pieczywem i wypiłam koktajl warzywny,na drugie 2 kromeczki pieczywka chrupkiego z sałatą szyneczką drobiową,pomidorkiem,natk a i 2 ogóreczki kiszone,teraz myślę nad obiadkiem jeszcze nie wiem
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- "Lazania ![]() Nio dzisiaj byłam na mieście i myślałam już że się na coś skuszę, tyle tyko, że by mi autobus zwiał na całe szczęście bo jakaś taka głodna z tego basenu wyszłam chodź bym nic tydzień nie jadła masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
No właśnie, powoli i zdrowo!
![]() A długo już szukasz pracy? Ja już 5 miesięcy i szczerze też tracę nadzieję. Ciągle rozmowy, ale że nie mam doświadczenia, to odpadam ![]() ![]() A wiesz, że ja teraz mam @ i też zjadłabym całą tabliczkę czekolady ![]() ![]() no wsumie 2miesiace:p bo w kwietniu skonczylam skzole:P a ze matura i egzamin zawodowy to rodzice niepozwolili mi isc xD;p pozniej bylam 3miesiace w niemczech:Ptakie platne praktyki. no i teraz szukam.obecnie czekam na telefon od babki z niemieckiej agencji pracy bo w przyszlym tyg ma zadzwonic ciekawe czy z dobrymi wiadomosciami:p bo cv wyslalam i niby kucharzy tzn ja wole pomoc kuchenna potrzebuja:p ackzolwiek troche sie jezyka obawiam:p bo jak zkims mam gadac to sie zacinam i nic niewymowie po niemiecku:p Mam nadzieje ze zadzwoni bo 2grudnia mam jakies warsztaty jak poszukiwa cpracy z Urzedu pracy xD wiec isc niechce:P ![]() ![]()
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tam wlasnie grzesze slodyczami:P bo do pizzy czy kebaba czy innych takich mnie nie ciagnie:P chociaz w te wakacje zjadlam przez cale rzecz jasna 4kawalki pizzy i ze 3kebaby ![]()
![]() |
![]() |
#759 |
Rozeznanie
|
No chyba was uduszę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A może tez powinnas sobie pogrzeszyć:p weekend mamy:P ![]()
![]() |
![]() |
#761 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Ja na obiadek zupa krem z warzyw z grzankami z bułki razowej a Wy co dobrego macie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie na obiad placki ryżowe |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Rozeznanie
|
"U mnie na obiad placki ryżowe"
Ciekawe te placki, a jak je robisz,bardzo lubię ryż podała byś przepis z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Smażone na oliwie niestety, ale jakieś tłuszcze muszą być
![]() Gotujesz ryż, później jak trochę ostygnie trzesz na tarce trochę żółtego sera (naprawdę niedużo), dodajesz ryż, wbijasz jedno jajko, możesz dodać trochę pieczarek. Mieszasz razem i gotowe na patelnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Przyczajenie
|
A może to kwestia genów???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Rozeznanie
|
Oj muszę wypróbować brzmi nieźle, można też na teflonowej patelni wtedy na pewno będzie miało mniej kalorii,oliwę wolę raczej do sałatek jednak jak już coś smażę(rzadko) to na oliwie choć staram się unikać,a jeszcze muszę tą jajecznicę na wodzie wypróbować wydaje mi się,że fajny patent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
A ja nie jem ryżu...kiedyś gdzieś czytałam, że na diecie jest niewskazany...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=millenka80;30723355]
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
Nie jem. Raz na jakieś 2 miesiące zdarzy mi się makaron pełnoziarnisty z jakimś sosem... Uwielbiam wszelkiego rodzaju makarony, podawane na wszelkie możliwe sposoby i mogłabym je jeść codzinnie...ale trzymam się dzielnie i nie jem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Rozeznanie
|
Był taki czas, że jadłam więcej produktów i starałam się jeść częściej niż teraz a w znacznie mniejszych ilościach, ale wtedy wychodziło, że jadłam prawie cały czas...tzn. tak co godzinę coś i ciągle chodziłam głodna...ale wtedy też nie chudłam. Ja naprawdę próbowałam już chyba wszystkiego...brałam dietę na różne sposoby, ale nigdy nie było efektów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() PAMIĘTAJ YOUDITH JESTEŚMY Z TOBĄ A JA NA PEWNO!! Edytowane przez millenka80 Czas edycji: 2011-11-25 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Raczkowanie
|
a ja dzis kolejny dzien grzechow:P bo tak na sniadanie jak co dzien jogurt:P z bulka(odkad mam problemy z zoladkiem jem activie:P na sniadnaie i odziwo pomaga no ale tabletki tez sa:P) pozniej obiad to ogorkowa wczorajsza z 2kromkami chleba(omg chleba z tydz niejadlam:P)potem mamuska zrobila zurek to musialam sobie wlac talerz co zatym poszlo 4kawalki bialej kielbasy;/ potem brat przyniosl mandarynki to 4zjadlam a teraz wzielam 2jajka na twardo:P
a co do ryzu to czytalam ze brazowy i bialy nie roznia sie kalorycznoscia no moze brazowy ma 4kalorie mniej na 100g. ale tym ze brazowy jest mniej przetworzony i wogole proodukty zbozowe maja mniejszy indekst glikemiczny czy jakos tak od tych bialych.
![]() |
#776 |
Rozeznanie
|
Ale zjadłaś 4 pętka białej kiełbaski czy 4 plasterki średniej grubości bo to różnica, a co do ryżu to brązowy jest zdrowszy ma mięcej składników odżywczych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Raczkowanie
|
no 4kawalki srednie dlugosci:Ptzn takie grubsze plastry:Pniewiem ile tam bylo ale tak na oko okolo 70g?;p No Brazowy bardziej wartosciowszy ale wkurza mnie jego gotowanie bo trwa dluzej:P hm a jutro na obiad szykuje sobie pulpety z watrobki na parze ciekawe czy dobre wyjda:P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Raczkowanie
|
siekam wątróbke tak by powstala ciapa:P bo mielic mi sie na 1osobe niechce:p potem dodaje 1jajko sol pieprz bulke tarta wyrabiam i formuje i na parze gotuje;P mozna dodac jeszcze cebule lekko podrumieniona:p ale ze ja smazonego niejem obecnie bo umieram potem z bolu to robie bez cebulki;p
![]() |
#780 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.