|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
Ja mam krem z Pharmaceris T z 10% kwasu migdałowego.
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ten, tylko póki co słabszy
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Kalms, Persen, Nervosol - te znam. Jakieś mega mocne nie są, więc zażywam po 2-3 tabletki na raz.
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), jak nie wyrabiałam w pracy na zakrętach i strasznie mnie to stresowało |
|
|
|
|
#1085 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tu moja recenzja: http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...el-5-krem.html |
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: nie przejmuj się
![]() Mi na szczęście nikt nic nie mówi, ale w sumie to przecież przed ślubem byłam już 4 razy w ciąży (wg. 4 plotek, bo przecież ślub tak szybko ... ), więc na razie wystarczy
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30731002]Oj, to będziesz musiała zadbać o porządne nawilżenie... U mnie sprawdził się jako "kuracja peelingująca" - używałam go przez tydzień, złuszczył mi cały naskórek, miałam czerwoną twarz, ale potem zrobiła się gładziutka, choć przesuszona. Bałam się go dłużej używać, więc co jakiś czas robię sobie takie "kuracje" właśnie.
Tu moja recenzja: http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...el-5-krem.html[/QUOTE] Jeśli faktycznie coś złuszczy, to super . Po wysypie trądzikowym z ubiegłej zimy mam trochę przebarwień, z którymi póki co próbował sobie poradzić Skironem. Rozjaśnił nieco te pozostałości, niemniej nadal są wyraźnie widoczne. Teraz mam wskazane używać go nadal na dzień, a wieczorem Pharmaceris.Kończy mi się właśnie podkład (Colorstay), więc nowy zamierzam kupić do cery suchej, żeby mnie dodatkowo w dzień nic nie wysuszało i mam nadzieję dać sobie jakoś z tym radę
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo wszystko jestem zadowolona, bo na buźce od dłuższego czasu jest cicho i spokojnie (nawet przed okresem nic mi nie wylazło! ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30731002]Oj, to będziesz musiała zadbać o porządne nawilżenie... U mnie sprawdził się jako "kuracja peelingująca" - używałam go przez tydzień, złuszczył mi cały naskórek, miałam czerwoną twarz, ale potem zrobiła się gładziutka, choć przesuszona. Bałam się go dłużej używać, więc co jakiś czas robię sobie takie "kuracje" właśnie. Tu moja recenzja: http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...el-5-krem.html[/QUOTE] Czytałam Twoją recenzję, 5% zrobiło u Ciebie ładną taką rewolucję.
|
|
#1089 |
|
Konto usunięte
|
Może dlatego, że nigdy wcześniej nic z kwasami nie używałam
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie.
Chociaż nie, w lipcu na BU kupiłam tonik z kwasem PHA 6% i nie zrobił zupełnie nic. Nawet wtedy, gdy go stosowałam 2 razy dziennie (a wg BU powinno się używać co drugi dzień, nawet nie polecają stosować go codziennie ).
|
#1091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (na razie denko, musze odłożyć na pędzle ja nie mogę wykończyć 200ml żelu LRP, ciągle myślę, że już w tym m-cu, a pote,m mijają 2 a ja go ciągle mam , wydajne cholerstwo (a nowa (gratisowa) tubka 125ml czeka nieotwarta)Cytat:
dobrze, że już dobrzeCytat:
![]() odebrałam dzisiaj z apteki jantarka, kupiłam mydło balnea antybakteryjne (muszę zobaczyć na kwc co piszą) EDIT: nie ma opinii? ach a jakoś się nic nie zużywa teraz...
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-11-25 o 23:12 |
|||
|
|
|
#1092 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Parsi oj to będę miała wyrzuty sumienia jak Ci się Almost Powder nie spodoba
ale mam nadzieję, że się sprawdzi tak jak u mnie ![]() dodałam notkę na blogu o mojej nowej perfumowej miłości cały dzień mnie dziś głowa boli, niefajnie
|
|
#1093 |
|
Konto usunięte
|
My się coraz bardziej zbliżamy do 5 rocznicy, w lutym będzie
![]() To aż nienormalne, że po 5 latach nadal jestem w nim szaleńczo zakochana, mimo, że nasze uczucia też ewoluowały
|
|
|
|
#1094 |
|
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30732821]My się coraz bardziej zbliżamy do 5 rocznicy, w lutym będzie
![]() To aż nienormalne, że po 5 latach nadal jestem w nim szaleńczo zakochana, mimo, że nasze uczucia też ewoluowały [/QUOTE]my w lutym................ 7,5 roku
|
|
#1095 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie do lipca nie ma aż tyle czasu, więc TŻ na pewno cierpliwie poczeka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miałam kilka razy próbki 3 kroków i nie zrobiły na mnie większego wrażenia (na szczęście). Cytat:
![]() To niech się złożą w trójkę na zegarek ![]() Łuhu, co się będzie działo... ![]() No przecież przekonujący argument ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ile one kosztują?Ojej ![]() My w lutym 3 lata Zużyłam żel do higieny intymnej. Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-11-25 o 23:30 |
|||||||
|
|
|
#1096 |
|
|
Nusiu stacjonarne perfumerie mają chore ceny
internetowy sklep Douglasa ma chyba takie same jak stacjonarny:http://www.douglas.pl/douglas/produc...000045725.html ja kupiłam 75 ml na Allegro za 200 zł.. ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- A ja nie dostałam takiego bonu
|
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Warto wydać trochę więcej kasy na to ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30732821]My się coraz bardziej zbliżamy do 5 rocznicy, w lutym będzie ![]() To aż nienormalne, że po 5 latach nadal jestem w nim szaleńczo zakochana, mimo, że nasze uczucia też ewoluowały [/QUOTE]U mnie w marcu będzie 7 ![]() Cytat:
Więc bratu podeślę link do zegarka, dla rodziców poszukam jakiegoś zestawu z tuszem do rzęs, a TŻ niech sam coś wymyśli ![]() Za zużycie ![]() Postanowiłam się wziąć wreszcie za próbki. W końcu mam ich ponad 100... Zużyłam dziś krem/maskę uspokajająca Bandi (próbka). Muszę sobie wyciągnąć co mogę zużyć z tych próbek w najbliższej przyszłości, to szybciej pójdzie Jestem w sumie zadowolona, bo wracam do domu i moja zawsze zapchana kosmetykami szafka teraz świeci pustkami, zostały w niej tylko kremy do twarzy i rzeczy na lato... No i ta nieszczęsna kolorówka |
||
|
|
|
#1098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
100 próbek - chyba mała drogeria tyle nie ma .Moja toaletka z pielęgnacją też świeci pustkami , nadszedł czas na zakupy .Wczoraj zużyłam ostatni kosmetyk do demakijażu - ziaja jaśmin w płynie micelarnym a dziś na poczcie odbieram przesyłkę z YR a w niej 2 szampony , odżywki -saszetki, płukanka malinowa, 2 płyny do demakijażu , nadprogramowo 2 błyszczyki , żel i balsam jeżynowy w wersji mini i więcej nie pamiętam .z kolorówki wykańczam balsam do ust z joppy , primer pod cienie z elfa, bronzer z vipery i kredkę czarną z miss sporty - trochę u mnie mieszkały , czas zaprosić nowych mieszkańców.
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny
![]() Nosek no ja też mam nadzieję że mi Almost Powder się spodoba ![]() długo się przymierzałam do tego zakupu ![]() Hosenko 4 ciąże?? ludzie są niesamowici... tak piszecie o tych kuracjach złuszczających i mam pytanie w związku z tym: czy któraś z Was (kojarzy mi się Aktogimka, ale nie jestem pewna czy dobrze pamiętam) brała retinoidy doustnie i mogłaby coś o tym napisać? będę wdzięczna
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, piękne macie rocznice
. Wygląda na to, że ja tu najświeższa ![]() Nusiu - świętowanie jednak odłożone na przyszły weekend . TŻ ma do skończenia na przyszły tydzień robótkę, więc nie będzie miał dla mnie wiele czasu. Obiecał za to nie pracować w następny. Mam nadzieję, że słowa dotrzyma ![]() Ostatnio zastanawiał się, ile może kosztować pierścionek zaręczynowy i pytał, jak bym zareagowała, gdyby wyskoczył z nim na kolacji rocznicowej |
|
|
|
#1101 |
|
Zadomowienie
|
hehe Gani, ale Twój przynajmniej zahacza o ten temat
ja tam sobie czasem myślę że jeśli nie poszukam innego TŻta to nigdy nie wyjdę za mąż, bo dla mojego ceny pierścionków, obrączek i tego typu podobnych "bzdetów" na bank będą nie do przeskoczenia...nie żeby nie miał kasy... a co do rocznic to w styczniu będzie 7...
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Chyba 3 lata
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego planowania dziecka to też już niewiele brakuje, bo w lutym skończę 31 lat |
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam jakiegos fajnego kremu do twarzy na zime, ale chyba obkupie sie w Polsce. Brakuje mi drogeryjnych kosmetykow. |
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie koncze probke kremu i juz czekam na sloiczek Ten krem to moje najwieksze odkrycie ostatnich lat, jesli chodzi o kremy mocno nawilzajace, ale nie tluste. Wchlania sie cudownie, ma roslinny zapach (obledny!), stosuje go na noc i na dzien. Rano nie moge poznac mojej twarzy w lustrze - jest gladka, nie ma na niej sladu sebum, zero krostek, rozswietlona i wypoczeta!Ta seria jest dosc droga, ale mozna czatowac na promocje (kody), albo tak jak ja szukac osob, ktore odsprzedaja te kosmetyki np. na Allegro. Ja wylicytowalam sloik kremu za 40 zl ![]() Na stronie YR kosztuje ponad 100 zl.
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam dezodorant do ciala Impulse
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? no to najwyższy czas zużywać ![]() fajnie, że zapasy domowe przynajmniej trochę rpzetrzebione ![]() Cytat:
ładne zużycia kolorówkowe się szykują ![]() Księżniczko kupiłam tę maseczkę Satysfakcja (ta nazwa mnie rozwala ) ale jeszcze nie próbowałam, możesz coś podpowiedzieć jak chcesz
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie "same"? a mój ?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-11-26 o 14:51 |
|
|
|
#1109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1110 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę zużyć kolorówkowych ![]() Cytat:
Cytat:
Odkąd odkryłam konkursy przystopowałam trochę z wysyłaniem maili do firm z prośbą o próbki. I tak się nazbierało przez kilka lat... Zużywałabym więcej tego, ale większość to kremy które widzę po składzie, że mogą mnie zapchać i będę musiała zużyć na dekolt. Ciągle naiwnie wierzę, że pojadę gdzieś na weekend to żebym nie targała butli kosmetyków na raz/dwa użycia sobie wezmę próbki, ale coś się nie zanosi. Mam też pełno miniaturek kosmetyków Już przebrałam trochę tych próbek i wywiozę je do TŻta, żebym miała jak będę u niego nocować
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

Ja mam krem z Pharmaceris T z 10% kwasu migdałowego. 

), jak nie wyrabiałam w pracy na zakrętach i strasznie mnie to stresowało 

Przede wszystkim możesz się chwalić swoimi makijażami 

ale mam nadzieję, że się sprawdzi tak jak u mnie 

internetowy sklep Douglasa ma chyba takie same jak stacjonarny:
100 próbek - chyba mała drogeria tyle nie ma
.
. TŻ ma do skończenia na przyszły tydzień robótkę, więc nie będzie miał dla mnie wiele czasu. Obiecał za to nie pracować w następny. Mam nadzieję, że słowa dotrzyma