Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-25, 21:27   #1081
aktogimka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Wpadł mi kolejny kosmetyczny zakup , konieczny tym razem - krem złuszczający 5% kwasu migdałowego na zalecenie dermatologa. Za czas jakiś będę musiała kupić kolejny - mocniejszy
Co kupiłaś? Ja mam krem z Pharmaceris T z 10% kwasu migdałowego.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 21:58   #1082
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Co kupiłaś? Ja mam krem z Pharmaceris T z 10% kwasu migdałowego.
Właśnie ten, tylko póki co słabszy . Jak się skóra przyzwyczai, mam przejść na wersję 10%.

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 21:58   #1083
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
polecasz coś?
Kalms, Persen, Nervosol - te znam. Jakieś mega mocne nie są, więc zażywam po 2-3 tabletki na raz.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 22:01   #1084
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kalms, Persen, Nervosol - te znam. Jakieś mega mocne nie są, więc zażywam po 2-3 tabletki na raz.
Neopersen zdarzyło mi się także zażywać (to chyba aktualna nazwa tego leku, bo w aptece pytałam o Persen, a dostałam ten Neo ), jak nie wyrabiałam w pracy na zakrętach i strasznie mnie to stresowało

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2011-11-25, 22:03   #1085
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie ten, tylko póki co słabszy . Jak się skóra przyzwyczai, mam przejść na wersję 10%.
Oj, to będziesz musiała zadbać o porządne nawilżenie... U mnie sprawdził się jako "kuracja peelingująca" - używałam go przez tydzień, złuszczył mi cały naskórek, miałam czerwoną twarz, ale potem zrobiła się gładziutka, choć przesuszona. Bałam się go dłużej używać, więc co jakiś czas robię sobie takie "kuracje" właśnie.
Tu moja recenzja:
http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...el-5-krem.html
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 22:07   #1086
Hosenka*
Zakorzenienie

Luskap: nie przejmuj się
Mi na szczęście nikt nic nie mówi, ale w sumie to przecież przed ślubem byłam już 4 razy w ciąży (wg. 4 plotek, bo przecież ślub tak szybko ... ), więc na razie wystarczy

Instagram

Stary 2011-11-25, 22:11   #1087
ganimedea
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30731002]Oj, to będziesz musiała zadbać o porządne nawilżenie... U mnie sprawdził się jako "kuracja peelingująca" - używałam go przez tydzień, złuszczył mi cały naskórek, miałam czerwoną twarz, ale potem zrobiła się gładziutka, choć przesuszona. Bałam się go dłużej używać, więc co jakiś czas robię sobie takie "kuracje" właśnie.
Tu moja recenzja:
http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...el-5-krem.html[/QUOTE]

Jeśli faktycznie coś złuszczy, to super . Po wysypie trądzikowym z ubiegłej zimy mam trochę przebarwień, z którymi póki co próbował sobie poradzić Skironem. Rozjaśnił nieco te pozostałości, niemniej nadal są wyraźnie widoczne. Teraz mam wskazane używać go nadal na dzień, a wieczorem Pharmaceris.
Kończy mi się właśnie podkład (Colorstay), więc nowy zamierzam kupić do cery suchej, żeby mnie dodatkowo w dzień nic nie wysuszało i mam nadzieję dać sobie jakoś z tym radę . A jak nie, to wrócę z powrotem na Skinoren 2x dziennie

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2011-11-25, 22:30   #1088
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wzięłam na początek 10% i szczerze mówiąc myślałam, że będzie działał na mnie mocniej, a tu żadnego łuszczenia, pieczenia, wysuszenia podrażnień czy zwiększonej wrażliwości, a używam go co wieczór od początku października. Mimo wszystko jestem zadowolona, bo na buźce od dłuższego czasu jest cicho i spokojnie (nawet przed okresem nic mi nie wylazło! ), trochę pojaśniałam i koloryt skóry się wyrównał, zmniejszyło się też wydzielanie sebum. Cieszę się, że nie kupiłam 5%, bo chyba bym się mocno zawiodła.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30731002]Oj, to będziesz musiała zadbać o porządne nawilżenie... U mnie sprawdził się jako "kuracja peelingująca" - używałam go przez tydzień, złuszczył mi cały naskórek, miałam czerwoną twarz, ale potem zrobiła się gładziutka, choć przesuszona. Bałam się go dłużej używać, więc co jakiś czas robię sobie takie "kuracje" właśnie.
Tu moja recenzja:
http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...el-5-krem.html[/QUOTE]
Czytałam Twoją recenzję, 5% zrobiło u Ciebie ładną taką rewolucję. Ja jestem jakaś gruboskórna chyba.

Stary 2011-11-25, 22:42   #1089
Konto usunięte

Może dlatego, że nigdy wcześniej nic z kwasami nie używałam
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 23:01   #1090
aktogimka
Zakorzenienie

Ja też nie. Ten krem to mój pierwszy raz.
Chociaż nie, w lipcu na BU kupiłam tonik z kwasem PHA 6% i nie zrobił zupełnie nic. Nawet wtedy, gdy go stosowałam 2 razy dziennie (a wg BU powinno się używać co drugi dzień, nawet nie polecają stosować go codziennie ).

Stary 2011-11-25, 23:10   #1091
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Nie gadaj głupot Przede wszystkim możesz się chwalić swoimi makijażami Poza tym na pewno coś jeszcze by się znalazło
pomyślę jeszcze, ale obawiam się, że kupowałabym więcej i więcej
(na razie denko, musze odłożyć na pędzle )
Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Zużyłam żel Normaderm 500 ml do mycia twarzy. Miałam go chyba rok
ja nie mogę wykończyć 200ml żelu LRP, ciągle myślę, że już w tym m-cu, a pote,m mijają 2 a ja go ciągle mam , wydajne cholerstwo (a nowa (gratisowa) tubka 125ml czeka nieotwarta)
Cytat:
Ufff, w końcu wyleczyłam swoje dolne partie Ciągnęło się prawie 3 tygodnie , więc możecie sobie wyobrazić, co za ulga
oj na pewno ulga dobrze, że już dobrze
Cytat:
A w ten weekend stuknie roczek, jak poznałam swojego TŻ . Ciekawe, gdzie mnie zabierze na kolację z tej okazji . Pewnie sam jeszcze tego nie wie
u mnie na Sylwestra 2 lata, ale zleciało

odebrałam dzisiaj z apteki jantarka, kupiłam mydło balnea antybakteryjne (muszę zobaczyć na kwc co piszą) EDIT: nie ma opinii? ach

a jakoś się nic nie zużywa teraz...
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2011-11-25 o 23:12
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 23:16   #1092
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Parsi oj to będę miała wyrzuty sumienia jak Ci się Almost Powder nie spodoba ale mam nadzieję, że się sprawdzi tak jak u mnie

dodałam notkę na blogu o mojej nowej perfumowej miłości KLIK!

cały dzień mnie dziś głowa boli, niefajnie

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 23:26   #1093
Konto usunięte

My się coraz bardziej zbliżamy do 5 rocznicy, w lutym będzie
To aż nienormalne, że po 5 latach nadal jestem w nim szaleńczo zakochana, mimo, że nasze uczucia też ewoluowały
Stary 2011-11-25, 23:28   #1094
noseknosek

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30732821]My się coraz bardziej zbliżamy do 5 rocznicy, w lutym będzie
To aż nienormalne, że po 5 latach nadal jestem w nim szaleńczo zakochana, mimo, że nasze uczucia też ewoluowały [/QUOTE]
my w lutym................ 7,5 roku

biegam
Stary 2011-11-25, 23:28   #1095
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
TŻ nie ma stałej pracy - tzn niby jest zatrudniony na czas nieokreślony, ale w szkołach to wiadomo jak jest ... Póki nie jest mianowanym nauczycielem (dopiero od tego roku liczy mu się ten czas na mianowanego) to niestety nie jest "bezpieczny" i w przypadku braku godzin on pierwszy wylatuje.

Zobaczymy, co będzie w lipcu i wtedy ewentualnie pomyślimy o dziecku.
A ile on trwa?
W sumie do lipca nie ma aż tyle czasu, więc TŻ na pewno cierpliwie poczeka

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
Gwiezdny Żółw mnie powalił

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Co do powiększania rodziny, to mnie już to strasznie denerwuje... bo wszyscy od nas oczekują, że powinniśmy mieć już dziecko, albo przynajmniej być już w ciąży no bo jak to, jesteśmy już w końcu rok i prawie 4 miesiące po ślubie! Czyli coś jest z nami nie tak! Czyli pewnie nie możemy, bo za młodu sobie używaliśmy i pewnie brałam hormony Spotykam się z takimi opiniami, zwłaszcza wśród dalszej rodziny czy znajomych. Już sobie wyobrażam życzenia świąteczne
A my chcemy mieć dziecko, ale teraz to naprawdę nie jest dobry pomysł.
Zawsze ta jest, niestety. Ludziom się nigdy nie dogodzi. Dlatego najlepiej ich ignorować i robić po swojemu Nie przejmuj się, szkoda nerwów

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
nie kupiłam tej palety Benefitowej, bo jest strasznie mała w realu i kiepsko napigmentowana, kupiłam za to Almost Powder Clinique kusi mnie jeszcze zestaw miniatur 3 kroków oraz taki, w którym jest tusz High Lenghts, kredka do oczu i mini serum pod oczy
Zazdroszczę
Miałam kilka razy próbki 3 kroków i nie zrobiły na mnie większego wrażenia (na szczęście).

Cytat:
Zużyłam żel Normaderm 500 ml do mycia twarzy. Miałam go chyba rok

Też muszę zrobić swoją wish listę na gwiazdkę. Na pewno chcę zegarek, ale taki jaki mi się podoba jest dość drogi. TŻ i rodzice naciskają, żebym im wreszcie powiedziała co chcę na gwiazdkę i muszę zdecydować.

To niech się złożą w trójkę na zegarek

Cytat:
A w ten weekend stuknie roczek, jak poznałam swojego TŻ
Łuhu, co się będzie działo...

Cytat:
no i co mu miałam powiedzieć? że Nosek polecała?
No przecież przekonujący argument

Cytat:
Ja wzięłam na początek 10% i szczerze mówiąc myślałam, że będzie działał na mnie mocniej, a tu żadnego łuszczenia, pieczenia, wysuszenia podrażnień czy zwiększonej wrażliwości, a używam go co wieczór od początku października. Mimo wszystko jestem zadowolona, bo na buźce od dłuższego czasu jest cicho i spokojnie (nawet przed okresem nic mi nie wylazło! ), trochę pojaśniałam i koloryt skóry się wyrównał, zmniejszyło się też wydzielanie sebum. Cieszę się, że nie kupiłam 5%, bo chyba bym się mocno zawiodła.
Cholercia, kusicie...

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dodałam notkę na blogu o mojej nowej perfumowej miłości KLIK!

cały dzień mnie dziś głowa boli, niefajnie
Matko, jak Ty opisujesz perfumy Aż muszę je obczaić... W dodatku przysłali mi z Douglasa bon wielokrotnego użytku -20% na perfumy... Ile one kosztują?
Ojej Na szczęście już czas do spania

Cytat:
My w lutym 3 lata

Zużyłam żel do higieny intymnej.

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2011-11-25 o 23:30
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 23:41   #1096
noseknosek

Nusiu stacjonarne perfumerie mają chore ceny internetowy sklep Douglasa ma chyba takie same jak stacjonarny:
http://www.douglas.pl/douglas/produc...000045725.html
ja kupiłam 75 ml na Allegro za 200 zł..

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

A ja nie dostałam takiego bonu do kiedy on jest ważny?

biegam
Stary 2011-11-26, 01:19   #1097
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość

ja nie mogę wykończyć 200ml żelu LRP, ciągle myślę, że już w tym m-cu, a pote,m mijają 2 a ja go ciągle mam , wydajne cholerstwo (a nowa (gratisowa) tubka 125ml czeka nieotwarta)
Ano wydajne Warto wydać trochę więcej kasy na to

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30732821]My się coraz bardziej zbliżamy do 5 rocznicy, w lutym będzie
To aż nienormalne, że po 5 latach nadal jestem w nim szaleńczo zakochana, mimo, że nasze uczucia też ewoluowały [/QUOTE]

Cytat:
U mnie w marcu będzie 7

Cytat:
To niech się złożą w trójkę na zegarek

Zużyłam żel do higieny intymnej.
Znalazłam tańszą opcję, zegarek identyczny, tylko z białym a nie czarnym paskiem i z breloczkiem kosztuje 99 zł, a ten z czarnym bez breloczka 240 zł Więc bratu podeślę link do zegarka, dla rodziców poszukam jakiegoś zestawu z tuszem do rzęs, a TŻ niech sam coś wymyśli

Za zużycie

Postanowiłam się wziąć wreszcie za próbki. W końcu mam ich ponad 100... Zużyłam dziś krem/maskę uspokajająca Bandi (próbka). Muszę sobie wyciągnąć co mogę zużyć z tych próbek w najbliższej przyszłości, to szybciej pójdzie
Jestem w sumie zadowolona, bo wracam do domu i moja zawsze zapchana kosmetykami szafka teraz świeci pustkami, zostały w niej tylko kremy do twarzy i rzeczy na lato... No i ta nieszczęsna kolorówka
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 07:37   #1098
gabipati
Zadomowienie

Cytat:

Postanowiłam się wziąć wreszcie za próbki. W końcu mam ich ponad 100... Zużyłam dziś krem/maskę uspokajająca Bandi (próbka). Muszę sobie wyciągnąć co mogę zużyć z tych próbek w najbliższej przyszłości, to szybciej pójdzie
Jestem w sumie zadowolona, bo wracam do domu i moja zawsze zapchana kosmetykami szafka teraz świeci pustkami, zostały w niej tylko kremy do twarzy i rzeczy na lato... No i ta nieszczęsna kolorówka
100 próbek - chyba mała drogeria tyle nie ma.
Moja toaletka z pielęgnacją też świeci pustkami , nadszedł czas na zakupy.
Wczoraj zużyłam ostatni kosmetyk do demakijażu - ziaja jaśmin w płynie micelarnym a dziś na poczcie odbieram przesyłkę z YR a w niej 2 szampony , odżywki -saszetki, płukanka malinowa, 2 płyny do demakijażu , nadprogramowo 2 błyszczyki , żel i balsam jeżynowy w wersji mini i więcej nie pamiętam.

z kolorówki wykańczam balsam do ust z joppy , primer pod cienie z elfa, bronzer z vipery i kredkę czarną z miss sporty - trochę u mnie mieszkały, czas zaprosić nowych mieszkańców.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 08:59   #1099
Parsifal
Zadomowienie

hej Dziewczyny

Nosek no ja też mam nadzieję że mi Almost Powder się spodoba
długo się przymierzałam do tego zakupu
Hosenko 4 ciąże?? ludzie są niesamowici...
tak piszecie o tych kuracjach złuszczających i mam pytanie w związku z tym: czy któraś z Was (kojarzy mi się Aktogimka, ale nie jestem pewna czy dobrze pamiętam) brała retinoidy doustnie i mogłaby coś o tym napisać? będę wdzięczna

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 09:11   #1100
ganimedea
Zakorzenienie

Wow, piękne macie rocznice .
Wygląda na to, że ja tu najświeższa

Nusiu - świętowanie jednak odłożone na przyszły weekend . TŻ ma do skończenia na przyszły tydzień robótkę, więc nie będzie miał dla mnie wiele czasu. Obiecał za to nie pracować w następny. Mam nadzieję, że słowa dotrzyma

Ostatnio zastanawiał się, ile może kosztować pierścionek zaręczynowy i pytał, jak bym zareagowała, gdyby wyskoczył z nim na kolacji rocznicowej . Pewnie ochłonie, jak zobaczy ceny, bo jest trochę skąpawy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2011-11-26, 09:15   #1101
Parsifal
Zadomowienie

hehe Gani, ale Twój przynajmniej zahacza o ten temat
ja tam sobie czasem myślę że jeśli nie poszukam innego TŻta to nigdy nie wyjdę za mąż, bo dla mojego ceny pierścionków, obrączek i tego typu podobnych "bzdetów" na bank będą nie do przeskoczenia...nie żeby nie miał kasy...
a co do rocznic to w styczniu będzie 7...

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 10:13   #1102
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie. Ten krem to mój pierwszy raz.
Chociaż nie, w lipcu na BU kupiłam tonik z kwasem PHA 6% i nie zrobił zupełnie nic. Nawet wtedy, gdy go stosowałam 2 razy dziennie (a wg BU powinno się używać co drugi dzień, nawet nie polecają stosować go codziennie ).
Dla mnie też był zbyt łagodny, lubię za to różano-mleczny

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
A ile on trwa?
Chyba 3 lata

Instagram

Stary 2011-11-26, 10:14   #1103
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam sobie czasem myślę że jeśli nie poszukam innego TŻta to nigdy nie wyjdę za mąż, bo dla mojego ceny pierścionków, obrączek i tego typu podobnych "bzdetów" na bank będą nie do przeskoczenia...nie żeby nie miał kasy...
Hmmm, swojego po jakimś pół roku spotykania przy okazji rozmowy na zbliżony temat, ale nie w kontekście naszej pary, uświadomiłam, że nie jestem zwolenniczką 12-letnich okresów narzeczeństwa, chcę wziąć ślub kościelny, mimo że na co dzień nie jestem praktykująca i chcę mieć dziecko przed 35 rokiem życia. Wiedział, w co się pcha
Do tego planowania dziecka to też już niewiele brakuje, bo w lutym skończę 31 lat

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2011-11-26, 13:23   #1104
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
same dlugie zwiazki tutaj..ja juz nawet o swoim nie mowie bo wiecie

Szukam jakiegos fajnego kremu do twarzy na zime, ale chyba obkupie sie w Polsce. Brakuje mi drogeryjnych kosmetykow.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 13:35   #1105
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
same dlugie zwiazki tutaj..ja juz nawet o swoim nie mowie bo wiecie

Szukam jakiegos fajnego kremu do twarzy na zime, ale chyba obkupie sie w Polsce. Brakuje mi drogeryjnych kosmetykow.
Jesli moge cos polecic, to na pewno Cure Solutions Yves Rocher
Wlasnie koncze probke kremu i juz czekam na sloiczek Ten krem to moje najwieksze odkrycie ostatnich lat, jesli chodzi o kremy mocno nawilzajace, ale nie tluste. Wchlania sie cudownie, ma roslinny zapach (obledny!), stosuje go na noc i na dzien. Rano nie moge poznac mojej twarzy w lustrze - jest gladka, nie ma na niej sladu sebum, zero krostek, rozswietlona i wypoczeta!

Ta seria jest dosc droga, ale mozna czatowac na promocje (kody), albo tak jak ja szukac osob, ktore odsprzedaja te kosmetyki np. na Allegro. Ja wylicytowalam sloik kremu za 40 zl
Na stronie YR kosztuje ponad 100 zl.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg header_product.jpg (16,9 KB, 2 załadowań)

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 13:48   #1106
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam dezodorant do ciala Impulse

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 14:28   #1107
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
100 próbek (znaczy się saszetek, też maseczek itd?), skądś to nabrała ? no to najwyższy czas zużywać

fajnie, że zapasy domowe przynajmniej trochę rpzetrzebione
Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
Wczoraj zużyłam ostatni kosmetyk do demakijażu - ziaja jaśmin w płynie micelarnym a dziś na poczcie odbieram przesyłkę z YR a w niej 2 szampony , odżywki -saszetki, płukanka malinowa, 2 płyny do demakijażu , nadprogramowo 2 błyszczyki , żel i balsam jeżynowy w wersji mini i więcej nie pamiętam.

z kolorówki wykańczam balsam do ust z joppy , primer pod cienie z elfa, bronzer z vipery i kredkę czarną z miss sporty - trochę u mnie mieszkały, czas zaprosić nowych mieszkańców.
nie przepadałam za tym micelem z ziaji

ładne zużycia kolorówkowe się szykują

Księżniczko
kupiłam tę maseczkę Satysfakcja (ta nazwa mnie rozwala ) ale jeszcze nie próbowałam, możesz coś podpowiedzieć jak chcesz
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 14:49   #1108
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
same dlugie zwiazki tutaj..ja juz nawet o swoim nie mowie bo wiecie .
Jakie "same"? a mój ?

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-11-26 o 14:51
Stary 2011-11-26, 14:55   #1109
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
100 próbek (znaczy się saszetek, też maseczek itd?), skądś to nabrała ? no to najwyższy czas zużywać

Księżniczko
kupiłam tę maseczkę Satysfakcja (ta nazwa mnie rozwala ) ale jeszcze nie próbowałam, możesz coś podpowiedzieć jak chcesz
ja też nie , na pewno nie kupie go ponownie znudził mi się sopot więc wzięłam jaśmin, dobrze że się skończył, nie zużyłabym go gdybym miała coś innego a tak z braku laku.....
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 15:27   #1110
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wybiłam TŻtowi z głowy zaręczyny w marcu przyszłego roku, bo stwierdził, że to już najwyższy czas

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
100 próbek - chyba mała drogeria tyle nie ma.
Moja toaletka z pielęgnacją też świeci pustkami , nadszedł czas na zakupy.

Oj tam oj tam, w drogerii mają i więcej ale się dzielić nie chcą

Zazdroszczę zużyć kolorówkowych

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Jesli moge cos polecic, to na pewno Cure Solutions Yves Rocher
Wlasnie koncze probke kremu i juz czekam na sloiczek Ten krem to moje najwieksze odkrycie ostatnich lat, jesli chodzi o kremy mocno nawilzajace, ale nie tluste. Wchlania sie cudownie, ma roslinny zapach (obledny!), stosuje go na noc i na dzien. Rano nie moge poznac mojej twarzy w lustrze - jest gladka, nie ma na niej sladu sebum, zero krostek, rozswietlona i wypoczeta!

Ta seria jest dosc droga, ale mozna czatowac na promocje (kody), albo tak jak ja szukac osob, ktore odsprzedaja te kosmetyki np. na Allegro. Ja wylicytowalam sloik kremu za 40 zl
Na stronie YR kosztuje ponad 100 zl.
A jaką masz cerę?

Cytat:

Księżniczko
Bo ja zawziętą próbkomaniaczką jestem Odkąd odkryłam konkursy przystopowałam trochę z wysyłaniem maili do firm z prośbą o próbki. I tak się nazbierało przez kilka lat... Zużywałabym więcej tego, ale większość to kremy które widzę po składzie, że mogą mnie zapchać i będę musiała zużyć na dekolt. Ciągle naiwnie wierzę, że pojadę gdzieś na weekend to żebym nie targała butli kosmetyków na raz/dwa użycia sobie wezmę próbki, ale coś się nie zanosi. Mam też pełno miniaturek kosmetyków Już przebrałam trochę tych próbek i wywiozę je do TŻta, żebym miała jak będę u niego nocować
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości