|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
a o to moje dzieło niestety biała
jutro chyba sobie podjadę i kupie pomarańczowy i fioletowy papier troche jajowata mi wyszła ale to pierwsza wiec będzie lepiej
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesc mamy ślub tego samego dnia ![]() My za zespoól płacimy 1800 3 osoby /dwóch meżczyzn i kobieta ) w sumie to kazdy z nich spiewa
|
|
|
#4594 | |
|
Raczkowanie
|
Zakupiliśmy dziś obrączki !
![]() My zespół na wesele mamy w sumie za 2700 zł. Trzy osoby, w tym dwie śpiewają. Cytat:
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrzucisz jutro fotki ? ![]() ja jutro na 10 idę na egzamin z angielskiego na zakończenie szkolenia. tak mi się nie chce, że szok
|
|
|
|
|
#4596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pięknie Ci podkreśla suknia biuścik, też chcę taki Mam jedno ale do halki, według mnie robi trochę za duże "bum". Wydaję mi się ze to nie przez koła a przez tiul na kołach bo jest on chyba sterczący. Zamiast tak łagodnie robić efekt księżniczki to patrzę na doł, lecę wzrokiem od pasa i nagle gdzieś po środku dołu jest ten najszerszy efekt który według mnie wygląda trochę "teatralnie". Oczywiście nie bierz sobie do serca moich wywodów bo ja trochę czepialska jestem
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() no i jestem już ciemną brunetką. Uwieeeeeelbiam kolor swoich włosów po dzisiejszym farbowaniu - wyszła naturalna gorzka czekolada. Bałam się, że może wyjść za ciemny albo rudawy, bo miałam wcześniej rozjasniane, ale nie - wyszło ok i nawet Tż zauważył różnicę ![]() mykam, do jutra! |
|
|
|
#4600 |
|
Zadomowienie
|
__Paulinka__ - jesteśmy obecnie z Katowic
Dziewczyny te ceny waszych zespołów poraziły mnie! my mamy DJa za 1200.. mam nadzieję, że cena nie będzie odwzorowaniem jakości, DJ jest z polecenia Dziękuję za miłe powitanie i przepis na pierniki
|
#4601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że tak będzie ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4602 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę przestać myśleć o tej księżniczce - jest super! Idealnie podkreśla biust, talię, dół jest bajkowy.
Aż sobie na dysk zapisałam, żeby podziwiać. ![]() Wypiliśmy z M. grzane winko i oglądamy film, więc ja się na dziś żegnam. Dobrej nocy
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
sztuczka_magiczka Witaj znowu
![]() Pięknie wygląda ta suknia ![]() Cytat:
![]() adoosienka dla mnie 1
|
|
#4605 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no mam chwilke dla sebie wkoncu:P po badmintonie bylismy jeszcze u jednago Norwega na.. soku z czerwonych pomaranczy..
i wlasnie skonczylam robic to moje ciasto.. robilam je na raty :P chcecie kawalek? dobra pora na to![]() Cytat:
![]() Cytat:
witaj ![]() sztuczka_magiczka witaj po tak dlugiej nieobecnosci zycie na pelnych obrotach to jest to! cycki masz w tej sukni przynajmniej jakbys nosila miseczke DD a co do dolu (halki) to mam takie same odczucia co Malwus.. ale ja tez jestem dziwak wiec nie zwracaj uwagi![]() Cytat:
jak zalozysz tą bielizne tobedzie orzeszek jak ta lala ![]() a ja jak patrze na Beyonce to sie podniecam:P Cytat:
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-11-25 o 22:54 |
||||
|
|
|
#4606 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale niestety podejżewam że ja wyglądała bym w niej jak beza :pCytat:
Cytat:
jeszcze mam pytanko gdzie wynajmujecie autko ? |
||||
|
|
|
#4607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4608 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie no, ja tu jestem cały czas Na pewno nie mogę nadążyć, ale pamiętam o Was Ja Twoje szkolenie? ![]() Dziękuję Kula jest rewelacyjna! Widzę, że jakiś nowy pomysł z tą kulą, wcześniej widziałam tylko takie z bibuły Naprawdę wygląda ślicznie Widzę również, że odnalazłaś swoją kolorystykę przewodnią Super!![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miło mi Kochana dzięki Twoim słowom Jeśli chodzi o teledyski to aaach ta Beyonce, prawdziwa Diva przez duże "D" ...
|
|
#4609 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, zgadzam się z Tobą Faktycznie suknia jest z tą halką duża i też widzę to szerokie przejście... mało tego! Dodatkowo dostrzegam, że przez zdobienie poniżej pasa (chodzi mi o słynnego już fifołka ), które jest cięższe niż sam tiul, tworzą się takie 2 poduchy - które tym bardziej kojarzą mi się z teatrem Mimo to akceptuję taką puchowość dołu Ja właśnie nie chciałam, żeby moja suknia miała kształt A tylko właśnie tak szeroki jak teraz Bardziej w tej halce przeszkadza mi to, że ostatnie koło skręca się wokół swojej osi (Ahankara pisała mi, że u niej było to samo, ale jak samo koło trochę poleżało złożone na podłodze to było później lepiej) - może też dlatego suknia tak się opiera na tym środkowym, bo uwierz mi że ten halkowy tiul nie jest taki sztywny Tak czy inaczej jestem zadowolona ![]() Cytat:
Oj Ty Zdolniaszczko A Nena! Widziałam miesiąc temu jak wspomniałaś coś o motylkach i że takowe skojarzyły Ci się ze mną - oooj jakie to słodkie A i widziałam, że jednak postawiłaś na biało-czarną kolorystykę Fajnie, sądzę że będzie genialnie ![]() Cytat:
Najchętniej skosztowałabym choć jeden kawałek... i tym bardziej jestem podekscytowana, że pod choinkę mam obiecany mikser Proszę o przepis na priva ![]() Dobranoc dziewczynki
|
|
#4610 | |
|
Zadomowienie
|
malwus20: Brawo za posta o paznokciach - zgadzam się całkowicie
![]() Cytat:
Sztuczka: biust i talia piękne Na poczcie fotki "Fioletowego Rambo" i Koziczko cieszę się, że Ci to określenie przypadło do gustu a w załączniku moje pazurki panterkowe (naturalki oczywiście). Jakość zdjęć beznadziejna, ale może długość i wzorek jakoś upatrzycie ![]() A tymczasem dobranoc
|
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() : prosi:![]() Ja chciałam podać przepisz na jabłecznik..ale teraz to za późno..a mam taki domowy przepis rodzinny ![]() Sztuczko - jaki Ty masz stanik???? Bo faktycznie powiększa na maska.. ![]()
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
My płacimy za zespół 4 tys za 1 dzień, za 4 osoby.
Sztuczko witam witam Troszkę mi nie pasuje Twoja suknia, przez dół i przez, jak dla mnie, za bardzo wyeksponowany biust ale jeśli dla Ciebie wszystko ok, to rewelacja!
|
#4613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4614 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Witam się na chwileczkę i zaraz uciekam oglądać ulubiony serial A wieczór zapowiada się Andrzejkowo- ostatni raz mogę powróżyć sobie jako panna, więc koleżanki przychodzą i.... Pozdrowionka!---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Sztuczka magiczka- Śliczna Twoja suknia, pasuje Ci do figury, biust ładnie wyeksponowany, ale moim zdaniem troszkę za mocno jak na ślub... Chyba że po prostu na tym zdjęciu tak wyszło. Nie obraź się, jeśli tak Ci podoba i nie będziesz się czuła głupio to tak idź
|
#4615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczątka
![]() Ja mam dziś 6 miesięcy do ślubu nena gratuluję piąteczki Cytat:
![]() ale ja to się nie liczę, bo moje dziecko jest już stare i pewnie niedługo sama przyprowadzi do domu chłopaka ![]() więc : jestem strasznie ciekawa, która z was będzie pierwszą maminką (swoją drogą maruda wczoraj tu zaglądała i nic nie napisała, a miała robić betę ) dawaj tu ten przepis, obiecuję go niecnie wykorzystać i nakarmic nim moje towarzystwo
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dostałam kilka książek do pisania pracy i teraz muszę je przeglądnąć, bo w poniedziałek trzeba oddać te niepotrzebne.W końcu coś zrobię w kierunku obrony Za tydzień (mam nadzieję) powstanie pierwsza strona ![]() Dzisiaj upiekę ciasto z jabłkami i kokosem co dodawała któraś z was niedawno
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam! Ja dzisiaj w pracy do 17-stej, jak mi się nie chce - całe szczęście że akurat tą pracę lubię więc czas szybko i miło zleci... Odebrałam wczoraj wyniki, nic - okazało się że to tylko fałszywy alarm, moje hormony szaleją i tak muszę iść do gina. A swoją drogą ciekawe która z nas będzie tą pierwsza ciężarówką My staramy się zaraz po ślubie, niby myśleliśmy żeby już przed ślubem -ale chcemy dziecku oszczędzić stresów przed- i ślubnych - po co narażać i siebie i maleństwo. Ale po ślubie to będzie się działo ![]() Pozdrawiam, życzę dobrego weekendu!
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-11-26 o 09:53 |
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
http://kwejk.pl/obrazek/687016/co,kr...,sukienką.html a to tak apropo sukni sztuczki
|
#4619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
będą, będą ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

jutro chyba sobie podjadę i kupie pomarańczowy i fioletowy papier 

prawdopodobnie powysyłamy maile z jakimś plikiem graficznym i naszym zdjęciem (plus wszędzie fioletowe motylki :p) i tyle, chciałabym to zrobić do końca roku 

dobra pora na to
no nareszcie się pojawiłaś
Najchętniej skosztowałabym choć jeden kawałek... i tym bardziej jestem podekscytowana, że pod choinkę mam obiecany mikser