|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
A co tu taka cisza?
![]() Ejj mie sie tam zdjęcie od Bed podoba. Oglądałam dziś cały mecz Szefo przytachał mi kawałek torcika i ciasto z owocami Też jakoś nie mogę przeboleć tego Iranu A no i nie wiem jak wy ale ja kolekcjonuje zdjęcia naszych z ta maskotą Ciekawe czy można gdzieś taka małą różową kupić? PS: Nienawidze jesieni Jestem więkswza w szerz jak w zdłuż Dobrze ze grudzień juz zapasem bo od 1 grudnia Adwent i do Wigilii nie jestem słodyczy Ejj mi sie Breaking Dawn bardzo podobało ![]() Ejj Sylwia będzie na Sylwestrze? Dzizas ja sie już boje To będzie miazgaaa Nie wiem czy to przezyjemy. A zwlaszcza nie wiem Karola czy Twój dom to przezyje Boże od 1 grudnia będę skreślać dni w kalendarzu Jak kiedyś się robiło swoje kalendarze i skreślało na miesiąc przed 6 grudnia ( robiłyście coś takiego? ) PS: Karola! A ten kulig i ognisko będzie Bo wiesz jakby nie patrzeć to emm OBIEE CAŁAŚSS! AAA Zapomniałabym dostałam dziś rano sms od Karoli o treści: 'Zbyszka dajcie! Bartman na boisko!' Mam go w telefonie jako dowód rzeczowy
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
Cytat:
![]() Ale i tak mnie rozwalał w każdej części ![]() TEAM JACOB! jasna sprawa! Sierpień przeprasza inne miesiące, że jest tak za*ebisty ![]() A właśnie. Zapomniałam ![]() Za Qrka! Bartosza Qrka! Cytat:
Cytat:
![]() Ma się odezwać jak ogarnie grafik. Ale są duże szanse... Niestety Jak będzie odpowiednio zimno i śnieżnie i jak wcześniej zawitacie to będzie. A i owszem. Koocham kuligi To był moment słabości. Szybko mi przeszło ![]() A Modzionek z maskotką wygląda przeuroczo ![]() Ale ładniej wygląda zacieszający w tle Qrek x 69
|
|||
|
|
|
#4713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie tylko Naszych ![]() naprawdę te maskotki są świetne ![]() kurde, mocne postanowienia ![]() ja sie na szczęście pilnuję przez cały rok ![]() Cytat:
![]() u mnie leci jak zwykle używane najczęściej słowo: FRAAAAJEERR! albo po prostu robię palmface'a z tą maskotką to wszyscy jakoś tak ładnie wyglądają
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Ejj wiecie że Kurek został nominowany do nagrody Przeglądu Sportowego?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4715 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Aaa, przypomniało mi się.
Po meczu Jurek powiedział, że Bartek też zasłużył na maskotkę, później dodał, że niedługo już pora spania i, że razem z Możdzim mogą się to tej maskotki poprzytulać A ja: 'Ale to nie Zbyszek z Miśkiem."
|
#4716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo te maskotki są genialneeee. Chcę takOM! Muszę dodać do listy w liście do Mikołaja
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Bohater mój Heros Rycerz Ja bym mu dała nagrodę I gadajcie co chcecie ale po LŚ gdzie ratował Nam dupy w każdym meczu i po ME mu się naleeeżyyyyy Cytat:
I dziwnie też pomyslałam od razu o Kubim i Byszku A przez Ciebie jak myslę o nich to od razu widzę to zdjęcie Byszka... To to... Właśnie to ![]() I to nie jest zdrowe! To złe jest! ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Edit: ![]() Babcia siedzi sobie ze mną w pokoju bo mamy nie ma chwilowo. I tak sobie siedzimy i oglądamy tv... I leci reklama Old Spice TAK! Nasza ulubiona. Fragment "Siedzę na koniu"... A babcia: "No jak siedzi na koniu to chyba śmierdzi koniem? Nie wiem co tu reklamować"
|
||
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.ciacha.net/ciacha/1,11147...u_Swiata_.html
Buahaha Przepraszam nie mołam ![]() Cóż siatkarska emerytura tuż tuż...
|
|
|
#4718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozdrów ![]() niech wpada do Nad od czasu do czasu ja zapodam dwie foteczki
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
|||
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy sie nie wiem jak Wy ale ja maskotki dostane dwie
![]() JEdną od męża za MVP w meczu z Kubanami a drugą od Kubicka ( zwanego przez ciacha Kruszyną? ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Zrobiłam test na Ciachach i wyszedł mi Mieleś A podskórnie czułam sie bardziej Drzyzgą Może to dlatego że mamy takie same poglądy? I nie daje mi spokoju kto by wyszedł jakby cały czas znanaczać 'poker face'? ![]() Próbowała ktoras? Umaarłaaam ( tak nadrabiam Ciacha http://www.ciacha.net/ciacha/1,11147..._szczycie.html Siatkarz wyglądający jak Grzegorz Szymański ( on faktycznie dość podobny )eee Grzegorz Szymański ![]() Swoją drogą Gelu ciera łezkę:Golfowe zainteresowania Winara Winiaaaar
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2011-11-25 o 18:02 |
|
|
|
#4720 |
|
|
Ja, ja próbowałam!
Nie zgadniecie co wyszło... ...MAZUR! ![]() :
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Ahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahah ahahahaha
![]() W sumie... ![]() Coś w tym jest ![]() Swoją drogą Bed Za samo to że spróbowałaś ![]() Pewnie gdybys sie nie odezwała też bym spróbowała
|
|
|
#4722 |
|
|
Wczoraj robiłam
Też mi to przyszło na myśl, więc sprawdziłam Musk
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2011-11-25 o 18:08 |
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
<piontka>
Miss co tak sie w krzeczorach chowasz?
|
|
|
#4724 |
|
|
Jutro czeka mnie maraton pt. "poszukiwanie zimowej kurtki dla Bed', już teraz życzę sobie powodzenia
![]() Nie przeżyję tego
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Wy sie smiejecie z tego testu na ciachach, ale mi bez zaznaczania poker face'a wyszedl Iro
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#4726 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd to, skąd to? ![]() Cytat:
A potem o 17, obejrzeć w końcu dzisiejszy ![]() Ja nie rozumiem, co za wątpliwości? Albo wydajesz kilkanaście zł na mierne kino, albo na nowe lakiery, albo na lody Grycana ![]() Widziałam, było w CKnS Polska-Serbia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to Brazyle dostają inne maskotki? Cytat:
![]() Dzień dobry! ![]() Dzięki Wam, że nie napisałyście tu wyniku ![]() Dostałam dziś 4 za kartkówki z laborek z polimerów Jestem z siebie tak dumna, że jeszcze trochę i na ogonie wyrosną mi pawie oczka A. Chciałam jeszcze dodać moje ulubione Japan foto - jeszcze z MŚ 2006 I Yu Koshikawę, którego w poniedziałek? wtorek? Karoli obiecałam ![]() http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...994_9784_n.jpg http://www.sport24.com/var/plain_sit...apos_large.jpg - Yu robi haj fajw! z Franzem
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2011-11-25 o 20:19 |
|||||
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjj szukałam cytatu Kadzika i psipadkiem wlazłam na Nonsensopedie na Możdżona i Skre
Umarłam ![]() Posikałysmy sie z lokatorką ześmiechu! So True! Co lepsze fragmenty PGE Skra Bełchatów – polski klub uprawiających siatkówkę, dobro narodowe, pierwsza miłość większości bełchatowskich nastolatek. Jedyna drużyna, o której słyszeli sezonowi najlepsi kibice na świecie. Team znany z podkupywania graczy innych drużyn oraz organizowania (czyt. kupowania) finałów imprez siatkarskich. Celem Skry jest wknie kibiców innych drużyn przez coroczne wygrywanie ligi (obecnie 7x combo). Do największych osiągnięć dobra narodowego należy oczywiście dodać dwa kupione turnieje finałowe Ligi Mistrzów, bo jak wiadomo sportowy awans zdecydowanie przerasta siatkarski "Real Madryt". Mariusz Wlazły – ps. Szampon, Skarpetkowy Potwór. Atakujący, bożyszcze nastolatek, usilnie walczy o miano pierwszego celebryty polskiej siatkówki. Lubi poudawać kontuzje, szczególnie gdy zbliżają się ważne mecze w reprezentacji. Przydomek Skarpetkowy Potwór nadany mu został po tym, jak uskarżał się na braki świeżej, markowej bielizny od sponsora... No bo przecież on prać nie będzie, Panowie... Bartosz Kurek – ps. Kuraś złote (choć jego fanki powiedziałyby raczej: rooshoffe, poochate i słitaśne) dziecko polskiej siatkówki. Wspomniane fanki stanowią jedynie połowę populacji Polek w wieku 14+, przez pozostałą połowę jest wprost nienawidzony. Bowiem Bartek zwykł do noszenia szczelnie zakrywającej go, od kolan do szyi, sportowej bielizny (o!!). W czasie treningów zamiast ćwiczyć robi za iluzjonistę. Marcin Możdżonek – ps. Magneto jedyny siatkarz na świecie, który nauczył się atakować i blokować nie potrafiąc odbijać górą. Jacek Nawrocki – trener (?), którego największym sukcesem jest znajomość prezesa. Były nauczyciel wf-u, skąd to czerpie metody szkoleniowe. Zatrudniony po to, aby sprawdzić, czy Skra może wygrać w lidze mając nawet tak niepełnosprytnego szkoleniowca. I moje ulubione! ![]() "Jak Skra nie może, to sędzie zawsze pomoże"- hymn siatkarskiej drużyny z Bełchatowa. Drużyna z Bełchatowa jak jedyna w całej Polsce gra na boisku w siódemkę (owy siódmy zawodnik siedzi na słupku i wymachuje rękoma w stronę boiska bełchatowian "sędziuje mecz"). Konrad "Napoleon" Piechocki- prezes PGE Skry: "w ☠☠☠☠u kur.. w ☠☠☠☠u kur.. wypierdal.. kur.. (kulturalnie po odpadnięciu zespołu z krajowego pucharu). Polityka transferowa Skry polega w dużej mierze na natychmiastowym wykupowaniu siatkarzy mogących stanowić potencjalne zagrożenie dla środowiska bełchatowskiego. Zmieniłabym jedynie to że zamiast na nonsensopedi powinno sie to znalesc na wikipedi
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórzy nie maja tyle czasu co dzień żeby buszować wiecznie po necie
Cob nie bylo szukalam też czegoś na inne kluby/zawodników ( pierwsze co wklepałam to bartman ) ale nie ma
|
|
|
#4730 | |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Czytałam
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2011-11-25 o 22:32 |
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaaakiii Gilberto Amauri de Godoy Filho Uprzedzam pytania- tak, musiałam wejść na Wiki Moim celem na najbliższe dni jest nauczyć się tego na pamięć. Bez konieczności wspomagania się internetem Ja to jednak ambitna jestem ![]() No i takie se Amerykańce Cytat:
Dasz radę Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dziś powinnam wstać o 8:00 do pracy i jakoś mi się nie przestawił. Zaspałam i wstałam o 8:30... A miałam ustawiony budzik... Niemozliwe, żeby nie zadzwonił. Musiałam go przez sen wyłaczyć... Pierwszy raz mi się przytrafiło coś takiego... Eeee... Pierwszy raz w tym kwartale No i jak zwykle mnie przekonałaś O taaak. Na to zwłaszcza ![]() Ja wczoraj ok 23:30 oglądałam "Naszą" powtórkę ale przysnęło mi się po pierwszym secie. Dziś o 17:00 je? Obejrzę ![]() To przestaje być śmieszne. Wczoraj myslałam o tym samym Pfff. A mnie wczoraj zrobili w konia. Czuję się Jola Rutowicz ![]() Ejjjjjj. Znam goooo. Tylko nie wiedziałam, że to on Cytat:
![]() Bo On jest tak fantastyczny, że takie informacje jakie o innych znajduje się w Nonsensopedii, zamieszczone są w zwykłej Wiki ![]() Miss i Jej wejścia Dzień dobry, gdzież moja kultura
|
|||||
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak się dowiem, to też się nauczę! Wczoraj też była? Tyle że tym razem Monrz był zdrowy i grał I po takim miłym śnie to aż fajnie się obudzić... przed ósmą A, tak, dzisiaj o 17 ![]() Czujesz się jak Jola Rutowicz? No to przecież mówiłam, że Go znasz ![]() Nie wiem, nie brałam ![]() Buenos Aires!
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po takim śnie to wcale się nie dziwię... Właśnie brutalnie mi uświadomiłaś, że strraaaasznie długo nie snił mnie się Monrz ![]() Obejrzę. O 17:00 nie powinnam usnąć ![]() Chyba nie. W końcu Koniny nie wyganiałyśmy. Nie mamy chyba na stanie niczego anty- końskiego ![]() Polecę klasykiem http://www.youtube.com/watch?v=TNTX7sRHN5E ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- HaHa. Pamiętacie akcję Winiara? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1RDvWSeZofc |
|
|
|
|
#4735 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
urwało mi pirsze posty do cytowania Cytat:
ja tam moge wcześniej zawitać,o ile nie przełożą mi meczu z Reso ![]() no jaha,jakżeś nie mogłaś tego nie wyłapać Cytat:
Cytat:
Cytat:
fuuujjj, weź zapomnij o tym zdjęciu, nie przypominaj go nigdy wiecej może lubi ![]() Cytat:
Cytat:
weź sie ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() jak śniegu napada w miare to będzie Cytat:
Cytat:
taaa uważaj
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2011-11-26 o 12:39 |
|||||||||
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to czem prędzej niech Ci się przyśni, bo to miło, jak Cię Mąż odwiedza Jakby co, to Cię obudzić? Musiałam to obejrzeć całe, musiałam ![]() ![]() ![]() Wieki tego nie widziałam Ach, cóż to był za majstersztyk! ![]() Dobry ![]() A dokąd? ![]() Lu wciąż pierwszy wśród setterów!
|
|
#4737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko luzik, mogę coś zrobić na początku mnie bawiło, ale teraz już jakoś tak nie... ![]() :sole: Cytat:
![]() to musi być straszne Cytat:
Ergo oby Nam się poszczęściło w grupie na przyszłą LŚ ![]() nooo ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- http://www.azsuwmolsztyn.com.pl/news.php?id=1176 ![]()
|||
|
|
|
#4738 |
|
|
Bry
![]() Kończę już prawie prezenty :sole:
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2011-11-26 o 15:46 |
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nie jestem pewna tego Amari Reszta też tak wg mnie wygląda Zwłaszcza de Żadne Ergo Hala Stulecia Brawo! ![]() A ja jeszcze nie zaczęłam
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też na wszelki wielki robię
![]() Cytat:
z tym de miałam największy kłopot ;/ no bo kurcze, tyle możliwości...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

Szefo przytachał mi kawałek torcika i ciasto z owocami
Jestem więkswza w szerz jak w zdłuż

Dzizas ja sie już boje

ciera łezkę: