|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Hej przyłącze się do wątku
Zakupiłam dzisiaj tusz i podkład z Biedronki i o dziwo ze stałej oferty, czy u Was też jest dostępna linia Beauty Line? Mają też błyszczyki i lakiery. Więcej na ten temat tu: http://colalola007.blogspot.com/2011...kosmetyki.html |
|
|
|
#2852 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cienkie trochę :/
Cytat:
Zdecydowanie lepsze są Diat (?) z Lidla ![]() Cytat:
U siebie jeszcze ozdób nie widziałam ale może już są ![]() Dziewczyny, co powiecie o ręcznikach z obecnej oferty? fajne, czy nie za bardzo?? |
||
|
|
|
#2853 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie.
Chciałabym zwrócić uwagę na pewne produkty, które sama odkryłam właśnie w biedronce. Jeśli coś powtórzę - przepraszam.Z tego co zauważyłam co się opłaca: 1) herbata assuan - 100 torebek za 1,79zł (nawet niezła) 2) jogurty wyśmienite - poniżej 1zł 3) sok marchewkowy justfit (producentem jest hortex) - 2,50zł 4) płatki kukurydziane (dobre) 5zł/kg 5) płyn do płukania ust - 6zł 6) zupy culineo - 0,89zł 7) kostka rosołowa - poniżej 2zł 8) cukier - poniżej 4zł 9) zupki typu gorący kubek - poniżej 1zł 10) pasta colodent - ok. 3zł. 11) czekolada magnetic - niewiele ponad 1zł, dobra i producentem jest wilga 12) cola - ok. 2zł za 2 litry (producentem jest hoop i jest dobra). Również niektóre kosmetyki są warte uwagi. Nie wiem, czy zauważyłyście, ale niektóre z nich są tańszymi odpowiednikami nivea, jak creme - kremowe żele pod prysznic (ja mam o zapachu pomarańczowym), peeling do twarzy.. powiedzcie mi, czy używałyście już może produktów do higieny intymnej? Chodzi mi głównie o płyny, bo z tego co widziałam są w miarę tanie. Edytowane przez cedrowa Czas edycji: 2011-11-26 o 18:58 |
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy próbowałyście koncentratu pudliszki ziołowego?? Dobry jest?
czy płatki Just fit z owocami egzotycznymi posiadają rodzynki?? Kiedyś posiadały, ale czy w nowej wersji też są? No i kuszą mnie te czekoladowo bananowe. Próbował ktoś?
|
|
#2855 |
|
Przyczajenie
|
Proszę nie kupować kaktusów przebranych za mikołaja
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2857 | ||
|
Lucid dream
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
Edytowane przez 4Cats Czas edycji: 2011-11-26 o 20:12 |
||
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam te truskawkowo morelowe i owoce też są jakieś dziwne. Może w mleku lepiej smakują?
|
|
#2859 |
|
Lucid dream
|
he he, też jadłam "na sucho"
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2861 |
|
zawsze mam racje
|
czy chrupanka krakowska to była oferta tymczasowa?
|
#2862 |
|
Rozeznanie
|
Drugi raz mam płyn z Biedronki i jak dla mnie jest w porządku, ale ktoś tu w wątku kiedyś wspominał o uczuleniu, więc zależy od osoby, nie każdemu wszystko pasuje.
|
#2863 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=4Cats;30744315]jak to zarobaczony
![]() Przędziorki, wełnowce , tarczniki itp. nie wykryte w porę przenoszą się na inne nasze roślinki które mamy w domu i mogą poważnie je uszkodzić albo nawet uśmiercić. |
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, od kiedy będą te zegarki na rękę? Chcę kupić dla tż
![]() Wczoraj robiłam na kolację spaghetti z sosem biedronkowym ze słoika - pyszotka
|
|
|
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
Co do płatków JustFit - moim zdaniem wszystkie liofilizowane owoce są paskudne i dziwnie smakują. Szkoda, że do czekoladowych nie dorzucili zwykłych, ale za to dobrych chipsów bananowych. Niemniej jednak, same płatki - polane czekoladą/jogurtem i te "gołe"
są pyszne.
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2867 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli lubisz smak ziół - oregano, bazyli, rozmarynu - to na pewno będzie Ci smakować ten koncentrat. Ja do pomidorowej używam tylko i wyłącznie koncentratu z ziołami Pudliszki, dodaję trochę czosnku, dużo włoszczyzny i zupka jest przepyszna.
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Już sobie sprawdziłam - od czwartku 1 grudnia.
Widziałam wczoraj też takie jakby kuferko - pudełeczka do makijażu, z wyglądu nawet ładne, ale nie kupiłam, bo zawartość jak dla mnie mierna |
|
|
|
#2872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kupić i wypróbować a w razie czego oddać, czy w ogóle dać sobie spokój
|
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
dzem jezynowy 3,79
|
#2874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A te kuferki piękne, ale 40 zł za takie mierne kosmetyki to podziękuję. Chciałabym taki kuferek MAX FACTOR jak miały laski w top model ![]() Zakochałam się w walonkach. Będą moje, tylko jeszcze nie wiem które, albo błekitne albo zielone
|
|
|
|
|
#2875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo one są liofilizowane, czyli najpierw mrożone, a pozniej suszone, z pominięciem rozmrażania "Liofilizacja to sprawdzony i uznany za najbardziej optymalny proces suszenia żywności w niskich temperaturach oraz pod wysoką próżnią. Pozwala wyeliminować szkodliwe oddziaływanie wysokich temperatur na strukturę i składniki przetwarzanych surowców, a także uniknąć utleniającego wpływu powietrza. praktycznie całkowite zachowanie cech organoleptycznych (smak, aromat, barwa, struktura i kształt) użytych surowców" jak dla mnie to le liofilizowane owoce przymoninają jakieś cukierki rozpuszczalne,.... pianki, a nie suszone owoce ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
chociaz słyszałam ze są w pewnych aptekach takie spelcjalne urzadzenia mierzące poziom wody, tłuszczu itd..i za free można się zmierzyć,, ale no ja bym się tam krępowała, poza tym grzybica itd, nie wiadomo kto wczesniej stawał...
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyżej zamówię mu na allegro, a sobie kupię portfel, jak będzie fajny
|
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie używam zielonego płynu do higieny intymnej z Biedronki i jestem zadowolona, nie podrażnia.
|
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja już tych saszetek nie kupię bo pachną minimalnie, ale herbata grzaniec mi smakuje więc też nie pójdzie na torebki zapachowe
|
||
|
|
|
#2879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Trochę mnie nie było i jestem zdumiona, ile przez ten czas napisałyście . - Też jestem zagorzała przeciwniczką przebranych za Mikołaja kaktusów i nawet za darmo - nie kupię ! - Dżem jeżynowy rzeczywiście, bardzo smaczny - Grzaniec Intensitea mi nie smakuje, te z Mokate(Zbójecki, śliwkowy, kozacki - też nie bardzo). Była kiedyś dobra Fire tea, ale jej od dawna nie widziałam - Kawiorem Abby(czerwonym), który zjedliśmy solidarnie z Tż -tem, nie jesteśmy zachwyceni. Z tych tanich, lidlowy był (kiedyś) lepszy, ale i droższy - Zielona herbata Feel Green z melonem - popadłam w uzależnienie - migdały w czekoladzie z cynamonem - jedno mniam!, ale będę omijać, żeby zbytnio nie przytyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Zdecydowanie lepsze są Diat (?) z Lidla
Cudny jest. Chyba dokupię jeszcze do niego jakieś gwiazdki, albo bałwanka
Cena 2,99zł.
ale może już są 

są pyszne.