| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-11-26, 19:07 | #3751 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: Just Like Heaven :-) 
				 | 

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

nie nie, poleci do kupienia (książkę, płytę, etc)    
				__________________ | 
|     | 
|  2011-11-26, 19:27 | #3752 | 
| Zakorzenienie | 

Ja ostatnio kupiłam 4 książki, wystarczy   Ale też mam zniżkę   
				__________________ Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. | 
|     | 
|  2011-11-26, 19:30 | #3753 | 
| Pani Buka Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cholerka, Jojla, skrobniecie (może być na PW), ile kasy płacicie za Wasze mieszkanie?   tak z ciekawości przeglądam ogłoszenia na gumtree na wypadek gdybyśmy chcieli albo musieli zmienić mieszkanie... jedna wielka masakra  albo byle jakie, albo strasznie drogie... a przecież jest poza 'sezonem' na wynajem teraz   
				__________________ How I choose to feel is how I am. | 
|     | 
|  2011-11-26, 19:37 | #3754 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: gdzieś między literkami... 
				 | 

Cytat: 
  Chyba teraz na święta je dodali, 2 dni temu nie było... Flakonik Tresure in love będzie mój  Malla jak kociak?  I nie wiem czy wiecie - w najnowszym Avanti sa karty do H&M o wartości 20 zł  (w egzemplarzach po 5,5zł). I H&M przekonuje, że można je łączyć  Nie wierzę, no   
				__________________ Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. | |
|     | 
|  2011-11-26, 19:41 | #3755 | 
				 | 

M-ka, ale tak za nic?   (nie licząc ceny gazety oczywiście) 
|     | 
|  2011-11-26, 19:55 | #3756 | 
| Nie depcze krokusów Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | 
|     | 
|  2011-11-26, 20:00 | #3757 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: gdzieś między literkami... 
				 | 

No na to wygląda   Te karty wyglądaja tak jak podarunkowe z H&M, tylko można je wykorzystać w terminie 15-23 XII. Dzielny zwierz   
				__________________ Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-26, 20:29 | #3758 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Nie poszłam do kina, nie poszłam potańczyć, nie poszłam nigdzie. Pfff    | 
|     | 
|  2011-11-26, 20:39 | #3759 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Witaj w klubie   
				__________________  Nie możesz zmienić wszystkiego.  Możesz za to zmienić jedną, małą rzecz.  I tak to działa. | 
|     | 
|  2011-11-26, 20:45 | #3760 | 
				 | 

ja też nie   myślałam żeby wpaść do Hard, ale jakoś nie miałam w końcu ochoty nigdzie wychodzić i się zamulam, chociaż mam nadzieję na milszy koniec wieczoru jeszcze   
|     | 
|  2011-11-26, 20:48 | #3761 | 
				 | 

ja to nawet pomyslu nie mam na teraz i sie tak platam od tv do komputera:P a do powrotu Tż-ta daaaaaleko    
				__________________  Nie możesz zmienić wszystkiego.  Możesz za to zmienić jedną, małą rzecz.  I tak to działa. | 
|     | 
|  2011-11-26, 20:58 | #3762 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

a ja idę nie wiem gdzie, ale wiem z kim i też mam nadzieje na miły wieczór    
				__________________ "Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego | 
|     | 
|  2011-11-26, 21:01 | #3763 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Ja też miałam iść, ale byłam w Factory i już mi się nie chciało potem    
				__________________  Tak właśnie. | 
|     | 
|  2011-11-26, 21:09 | #3764 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Kędzierzyn Koźle 
				 | 

Cytat: 
 Pewnie, że jestem chetna. Nie mam tu (jeszcze  ) za wiele znajomych, więc jestem jak najbardziej chetna na poznanie nowych koleżanek   Może jest tu ktoś chetny na zakupy świateczne w jakiejś Bonarce w okresie weekendu 16-18 grudnia? Jeeestem   Haha, niee  Jeszcze na tatuaż się nie odwazyłam. Ale nie powiem - podoba mi się. | |
|     | 
|  2011-11-26, 21:22 | #3765 | 
| Zakorzenienie | 

Kurcze, oglądam Mam Talent i ten Kacper Sikora jest genialny. Dawno nie słyszałam tak pięknego, męskiego głosu...

__________________ Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. | 
|     | 
|  2011-11-26, 21:35 | #3766 | |
				 | 

Cytat: 

__________________  Nie możesz zmienić wszystkiego.  Możesz za to zmienić jedną, małą rzecz.  I tak to działa. | |
|     | 
|  2011-11-26, 21:42 | #3767 | 
| Matka Smoka Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Ojej, a mnie się on w ogóle nie podoba.

| 
|     | 
|  2011-11-26, 21:42 | #3768 | 
| Zakorzenienie | 

Chciałam nadrobić, ale... Malla, świetny opis naszego wypadu  Kto chętny na kino w środę?? 
				__________________ ...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life | 
|     | 
|  2011-11-26, 21:44 | #3769 | 
| Zakorzenienie | 

Nie no serio, ze wszystkich występów dzisiaj to chyba jego jednego najbardziej mi się podobał. Niesamowicie czysto, a jestem naprawdę wyczulona na wszystkie fałsze (nie wiem, skąd mi się to wzięło, sama nie śpiewam). I ta świetna modulacja głosu    
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-11-26, 21:53 | #3770 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Kędzierzyn Koźle 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-11-26, 22:02 | #3771 | 
| Zakorzenienie | 

ja ide w środę na coś z przyjaciółka chyba   zresztą przyjaciółke moją poznałaś juz dawno temu   | 
|     | 
|  2011-11-26, 22:04 | #3772 | 
| Zakorzenienie | 

Jeeee, Kacper wygrał!!!   
|     | 
|  2011-11-26, 22:05 | #3773 | 
				 | 

Lily, cześć   ja mieszkam niedaleko Bonarki, ale mam wrażenie że w jakikolwiek weekend przed świętami to będzie sajgon  w ogóle muszę się zastanowić nad prezentami, na razie tylko wiem co kupię siostrze   
|     | 
|  2011-11-26, 22:09 | #3774 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Południe 
				 | 

[QUOTE=Ineso;30734719] A czy ona w wersji czarnej się nie błyszczy zbytnio? Mam fobię przed błyszczącymi czarnymi torebkami i zawsze boję się taką kupić w ciemno  Dodam jeszcze w temacie etorebek, że plusem jest to, że jak się przyjdzie na odbiór i torebka się nie podoba to można jej nie brać. Pan również jest dość miły i pokazuje na życzenie inne. Natomiast godziny odbioru są makabryczne dla ludzi pracujących - ja raz byłam punkt 16 a pan sobie wyszeł parę minut wcześniej. [/QUOTE] Nie wiem, co masz na myśli mówiąc o błyszczeniu.. Ale może jak zajrzysz na katalog real etorebek na modowym to coś Ci pomoże ?   
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-11-26 o 22:11 | 
|     | 
|  2011-11-26, 22:13 | #3775 | 
				 | 

Lubie to  Sprawia wrażenie fajnego chłopaka, życze mu jak najlepiej   
|     | 
|  2011-11-26, 22:16 | #3776 | 
| Zakorzenienie | 

Ma ładny uśmiech i jest młodziutki   A w jego głosie jestem zakochana od dzisiaj   
|     | 
|  2011-11-26, 22:16 | #3777 | 
| Zakorzenienie | 

Jak będziecie wiedzieć na co to dajcie znać. Chyba Ci nie odpisałam na sms, ale ostatnio miałam naprawdę mało czasu. Pasuje Ci poniedziałek na odbiór?

__________________ ...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life | 
|     | 
|  2011-11-26, 22:17 | #3778 | |
				 | 

Cytat: 
 to co, przerzucamy się na młodszych ?   
				__________________  Nie możesz zmienić wszystkiego.  Możesz za to zmienić jedną, małą rzecz.  I tak to działa. | |
|     | 
|  2011-11-26, 22:20 | #3779 | 
| Zakorzenienie | 

Nie no, 4 lata to chyba za dużo    
|     | 
|  2011-11-26, 22:21 | #3780 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Dziewczyny, doradźcie mi :/ Wyszedł problem z dyżurami w Sylwestra. Jest nas trzy ja, K. i O., i każda bierze 1 dzień weekendu każdego - u mnie to zwykle wypada sobota. Ciągnęłam wszystkie imprezy typu heliłiny, andrzejki itp. przez cały rok, szłam na rękę, ustępstwa, po to żeby sylwestrowy weekend zrobić sobie wolny - tzn. wziąć dyżur piątkowy (czyli piątek wieczór/sobota do 14), a potem sobota (sylwester) wieczór i niedziela mieć wolne te 'dwa' dni - bo jak biorę soboty wieczór i niedziele rano (czyli sobotni dyżur) to potem automatycznie muszę mieć poniedziałek, bo w przypadku O. w grę wchodzą tylko dyżury weekendowe. Więc raz na milion lat świetlnych się zdarza, żebym miała jeden cały dzień wolny (bo jeden dyżur to popołudnie dnia pierwszego i do południa dnia drugiego), i chciałam to właśnie w Sylwestra mieć. Na dyżur sylwestrowy idzie K., bo O. ma wesele koleżanki, mimo że 'teoretycznie' ten dyżur miał być jej. Nie wiem czy pamiętacie, ale pisałam że cały grafik jest ustalany pod 'mojego' O, czyli pod jej chłopa - bo mojemu wtedy pasuje, bo mój wtedy to, bo mój wtedy tamto. Ale wyszedł problem - bo okazuje się, że oprócz wesela są jeszcze poprawiny, na które 'mój' z O. musi iść i koniec kropka, bo jak 'mój' coś chce to jest to słowo święte. O. chce wziąć piątkowy dyżur a żebym ja wzięła niedzielni - czyli znowu nie będę mieć dnia wolnego, i to że przez cały rok tyrałam w każdą możliwą imprezę pójdzie na marne   I teraz nie wiem co zrobić, bo w teorii nie mam jeszcze żadnych planów (a to u mnie zwykle się kończy tym, że jedziemy na 2 dni do znajomych do Zakopanego) więc mogłabym zmienić dyżury, ale - nie mam na to ochoty i uważam że to niesprawiedliwe wobec mnie, tym bardziej że dotąd mowy o poprawinach nie było, poza tym uważam że skoro idzie na wesele, to na poprawinach już nie musi być - niestety w przeciwieństwie do O., która skoro 'mój' powiedział że idą, to znaczy że idą. Jak byście to rozwiązały, bo w kropce jestem  Postawię na swoim i nie wezmę niedzieli, to będzie nieprzyjemna atmosfera w pracy   
				__________________   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.