|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Fajne zakupy Justi
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
#633 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
wrócilismy z gór. Bardzo fajnie było. Bylismy z rodzicami TŻta i ciotką, która jest mega fajna. Ale znowu mi się zrył humor, bo wszyscy są zachwyceni siostrą Tżta i jej mężem (którzy wzieli ślub po 9 miesiacach na szybko i teraz sie spodziewają dziecka) a my w tej chwili mamy prawie dwa lata i nikt sie nas nie pyta o plany. Ciagle tylko zachwyt a Ł. to Ł tamto... Mega mi jest przykro, jakbym sie w ogóle nie liczyła wycieczka ogolnie udana. Uwielbiam Tatry. Pogoda fajna, chociaz w ogóle sniegu nie byóło. Myślałam, ze chociaż w górach troszkę będzie no ale cóż. a na TŻta jestem zła. Bo jak mi ględził, żebym odpuściła temat zaręczyn, ze potrzebuje luzu żeby coś zorganizować, to jak dostał ten luz i było spoko, tak się okazuje, że wykorzystał go na zwyczajne zlanie sprawy. Nie wiem czy ja chce tych zaręczyn. Bo co? Będzie tak, ze ja je w koncu wyproszę, wyjęczę i ani mnie to nie będzie cieszyło, ani jego. Potem mi jeszcze gdzieś w kłotni wykrzyczy "że to ja chciałam". Moim problemem jest to: że to on powinien chcieć i się starać. Smutno mi. |
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
zuzek, przytulam
nie poradzę nic, bo sama jestem w podobnej sytuacji
|
|
|
|
#635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to po prostu zwykłe świnie![]() ![]() ![]() mamyyyyy mieszkanieeee odebraliśmy klucze i już możemy się wprowadzać ;];] mogliśmy sobie wybrać spośród 3 mieszkań jedno na pietrze dwa na parterze wybraliśmy parter to co oglądaliśmy wczoraj definitywnie najfajniejsze i najlepszy układ ![]()
|
|
#636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty jesteś wspaniałą kobietą i są o Ciebie spokojni że długo Twój TŻ się nie oprze może na drugą rocznicę ? ![]() Cytat:
![]() brawo, kiedy się wprowadzacie ? |
||
|
|
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi gratluję wyboru sukni
Pokazywałaś ją już, jest śliczna!![]() Józia cieszę sie z zakupów Ja zapowiedziałam TŻtowi wypad na jutro do Factory na zakupy![]() Karola jaram sie razem z Tobą to jest mega cudowne urządzać swoje gniazdko. Piczko TŻ sprawdza Cię czy się oprzesz tym ciachom ![]() Ilsa ale oni sie poznali, po 3 miesiacach zareczyli, po 9 wzieli ślub, a po kolejnych kilku postarali sie o dziecko. A ja nawet nie jestem kurde narzeczoną. Tylko jakąś laską z ulicy;/ wkurzam się, nie wiem jak uniknąć robienia awantury. Wszystko było super i unikałam tego tematu do ostatniej kłótni. Jak już zaczęła się awantura (o cos innego oczywiscie) to mi poszły hamulce i wróciła cała złość na tę sytuację. Jak Wy się uspakajacie? Jakieś sprawdzone metody? |
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Karola gratuluję raz jeszcze
miłego wprowadzania się
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to faktycznie szybko zaliczyli wszytskie etapy ja nie mam metody niestety. najlepiej o tym nie myśleć i się nie wkurzać bo jak już się zacznie awantura na ten temat to już chyba się nie da pohamować
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
od jutra zaczniemy zawozić małe rzeczy, sprzątać i chcielibyśmy od 1grudnia już tam spać;-)
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Heja! A ja choruje..... Właściwie chorujemy wszyscy, ale tz i Mrowka już sie ogarneli, a ja mam zapolenie gardła. Właśnie wszyscy zalegamy w łóżkach. Znaczy ja z tz w jednym. Mrowka u siebie. Oni śpią, ja nadrabiam
Zależy jaka dieta ![]() Cytat:
piękne śniadanie zaproponowalas ![]() Carmi, suknia b. Ładna, na Tobie będzie bomba. I na moj laicki gust tez lepsza bez koronki i z tym marszczeniem pierwszym ![]() Karola gratuluje mieszkania myśle, ze czerwona kanapa będzie fajna w białym pokoju, możesz kupić do niej np. Czarne poduszki i zrobić czerwone i czarne dodatki o nie będziesz mieć pokoju jak flaga, a będzie modnie ![]() Co do psów, to ja namowilam w końcu tz na kota i będzie meine coon na wiosnę a psa (goldena/labradora lub setera) weźmiemy jak sie domu dorobimy, co by piesek mógł sie wybiegac ![]() Frezi nie spójna dzieckiem, bo potem je cieżko odzwyczaic ( moja przyjaciółka ma dla siebie 10 cm łóżka, bo resztę zajmuje jej "Orfi" ![]() Co do oswajania frustracji braku zareczyn, to z tego co mgliscie pamietam - nie da sie. Przechodzi w tym samym czasie, co ZSK facetom ![]() Apropos ślubów, to brat tz ma dziewczynę i ta mnie ostatnio prosiła, żebym nie muwila mu,ze załatwilismy sprawe ślubu i wesela w 3 m-ce, bo ona mu tłumaczy, ze sie nie da tyle, ze on przy tym był, wiec nie muszę mu mówić.....Witam nowa zazdrosnice i jej Zelki ![]() Mieliśmy dzisiaj mieć rano gości, potem jechać do mojej siostry ciotecznej, która urodziła syna 3 tyg. Temu, a potem do brata tz na imieniny..... I d....a- chorujemy...... Hej, warszawianki, może byśmy tak....... Spotkanko?....
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa tu dziewczyny z bardzo dlugim stazem i nadal czekają i kiedy się doczekaja wszyscy bedziemy swietowac i bedziemy pewni ze to nie wymuszanie tylko decyzja tżtów, trzeba im dac troche czasu faceci sa troche opóźnieni w rozwoju
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
gwizdaczku no to co jeść? nie przy konkretnej diecie, ale powiedzmy żeby było zdrowo i nietucząco?
kurujcie się ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
mój tż kupił pierścionek jak jeszcze było ciepło z tego co pamiętam. jesień minęła, zima nadchodzi i stwoerdziłam, że jak do końca roku się nie oświadczy to się mega wkurzę:P
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dieta, to sposób odżywiania - wszystko co jesz jest dieta ![]() Kolacja powinna dostarczać białka (bo w nocy szybciej sie rozkłada) ale białka łatwo przyswajalnego, zeby klopotow ze snem nie mieć i weglowodanow (jako źródło) energii. Idealne zatem byłyby: pieczone białe mięso, szynki i poledwice, pieczone ryby, sałatki z udziałem tychże, warzywa w formie wszelakiej, galaretki z ryba/ kura, a jako dodatek, symbolicznie pieczywko
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-11-26 o 21:17 |
|
|
|
|
#646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki to jest swietna myśl mamy czarne poduchy super będzie tż sie ucieszyl i mu sie idea spodobała---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak jak sie jedno mieszkanie urzadzilo, to od razu sie ma wizje ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Kur ze dziecko nam śpi, my w łóżku i co robimy zamiast pracować nad następnym? Tz śpi, a ja na forum.... Nie spieszcie sie tak do tych ślubów i dzieci
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam wbijać się z ubranka z chudszych czasów
|
|
|
|
#649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jajka, sery i takie tam na śniadanie?Cytat:
też bym się chciała jeszcze kiedyś wbić w spódnicę z matury
|
||
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
52 kg wtedy ważyłam...
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karola gratuluje mieszkania! Zuzik ![]() Oto Hammi https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...66202015 _n.jpg https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...55352271 _n.jpg A tutaj Hammi odstawia Spidermen'a ![]() https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...59440854 _n.jpg Wybaczcie klatke, ale w takiej ja dostalismy. Szukamy jej takiej dwupoziomowej, drucianej, zeby sie mogla wspinac ile tylko chce kaskaderka jedna
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna fajne zakupy, szczególnie bluzka
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi przepiekna suknia
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać
jutro na 6 do pracy ![]() próbujemy się ogarnąć z tż ale nie wiemy od czego zacząć milion myśli, planów ![]() dobranoc
|
#656 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ja się kurde naprawde zastanawiam czy to sie nie skonczy rozstaniem. Nie chcę tak. Jeśli on nie jest zdecydowany na bycie ze mną to ja nie chcę tracić czasu na przekonywanie go. Nie odpowiada mi życie w konkubinacie a on tylko ciągle obiecuje, że coś z tym zrobi i nie robi. Gada, że potrzebuje czasu na wymyślenie czegoś super, po czym sie pyta czy w święta przy wszystkich będzie ok, bo wtedy cała rodzina z głowy i od razu wszyscy będą wiedzieć. Ok może to był głupi i niesmaczny żart, ale mnie to nie odpowiada. Miałam w sobie jakąś granicę i kiedyś sobie powiedziałam, ze ma czas do końca roku. A teraz wiem napewno, że do końca roku nic się nie wydarzy. I co dalej? Zyć z facetem, który nie wiąże ze mną swojej przyszłości? macie racje. Mega dół. Jak się rypie to na całego.
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Simply gratuluję chomiczka, piękny, miałam keidyś podobną samiczkę
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co Zuzik, nikt Ci nie powie co dalej, ale wszystkie rozumiemy, bo albo przechodzilysmy, albo przechodzimy to co Ty teraz. Jednak przeważająca większość dziewczyn z tego wątku jednak zareczyn sie doczekuje. Mniej jest rozstan. Wiec zadaj sobie pytanie, czy to Ten i czy warto. Jak masz2x tak, to czekaj. Może nie cierpliwie, ale czekaj
i pamiętaj - nie wyskakuje sie z pociągu w tunelu. Złość jest złym doradca.Simply, git, tylko za dużo mięsa na raz ( kura itunczyk i wędliny) to mięso ma być dodatkiem do warzyw a nie odwrotnie
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-11-26 o 22:21 |
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Smerfetka dziekuje
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Tż pomagał wybrać
może kuszenie pomoże zmiękczyć
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

nie poradzę nic, bo sama jestem w podobnej sytuacji

)w dwóch salonach. W jednym super, w drugim porażka. Ta koronkowa suknia od Anny Kary kosztuje... 4750 zł
Robiła mi talię osy 

nie wiem czemu jest taki złośliwy
odebraliśmy klucze i już możemy się wprowadzać ;];] mogliśmy sobie wybrać spośród 3 mieszkań jedno na pietrze dwa na parterze wybraliśmy parter to co oglądaliśmy wczoraj definitywnie najfajniejsze i najlepszy układ
13.03.2008

piękne śniadanie zaproponowalas
a psa (goldena/labradora lub setera) weźmiemy jak sie domu dorobimy, co by piesek mógł sie wybiegac