|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego myślałam o różowych/koralowych butach
|
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Byłam wczoraj na imprezie u koleżanki, fajnie było, poza jedną siarą jaka wyszła, ale o tym zaraz w klubie. Po imprezie wracałyśmy z koleżanką do domu (mieszkamy obok siebie) i tak sie rozgadałyśmy, że bite 2h siedziałyśmy na przystanku autobusowym, po czym nie mogłyśmy się ruszyć z miejsca bo nawet kolana nam zmarzły ![]() Ale fajnie tak po babsku sobie pogadać i popłakać- ryczałyśmy jak głupie na tym mrozie, ale co zrobić
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Carmi fryzura nr 1 i2, kwiaty te pierwsze Cudnie idziesz jak burza![]() Karola zazdroszczę Ci tego optymizmu, szaleństwa i mega radochy. U mnie to się jakoś sypnęło garścią kurzu. PO hip hip hurra mieszkamy razem nie stało sie nic i nie dzieje do dzisiaj. Ale kciukam za TŻta wierze że pojął w końcu o co kaman ![]() Stygmatku kłocilismy się pół nocy. Tzn on strzelał fochy. Teraz jest obrazonym księciem bo ja w ogóle śmiem zacząć jakikolwiek temat. Stwierdził z wielkim fochem że 'ok przygotuj sie na przyszłą sobote zareczymy sie, chce to miec w koncu z głowy' jak mu mówie na spokojnie, ze to ma byc wynik miłosci, pewnosci, szczescia i krok naprzód, żeby cos dalej planowac, zeby dac sobie zapewnienie ze tojuz tak praktycznie na zawsze, to nie foch. On chce miec to z głowy, ja mu ciagle marudze (gów** prawda bo nic sie przed ostatnie dwa miesiace napewno nie odzywałam specjalnie zeby miał czas i okazje sobie sprawy przemyslec). I powiem wam ze nie wiem czy ja jeszcze mam faceta. Nie mamy w takiej sytuacji o czym rozmawiac. Czy on mi robi jakąs łaskę, że ze mną będzie? Ja mam do konca zycia miec wyrzuty, że go zmusiłam do zaręczyn i małżenstwa? Ok oswiadczy mi sie i co? Zabroni mi mówic na temat ślubu - bo jak dostałam pierscionek na odwal się to mam się zamknąć? Po prostu nie wierze że on coś takiego robi... Albo go nie znałam, albo wydobył z siebie maksymalne pokłady chamstwa. |
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Wypociny w klubie jak ktoś ma ochotę poczytać
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik
może spróbuj zostawić Tż samego z przemyśleniami na parę godzin/dni Myślę, że powiedział tak, bo jest zły, pokłóciliście się. Jeśli masz możliwość to wyjdź na cały dzień, albo w ogóle nie rozmawiajcie dzisiaj, uspokójcie swoje nerwy i pogadajcie za jakiś czas.
|
#699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak wygląda sprawa z Twoim TŻtem? Jak się kłóciliście ostatnio to darł się na Ciebie, ze w ogóle zaczynasz ten temat, czy rozumiał, że to on paści sprawę? |
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#701 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też tak czuję jak Ty , że za dużo gadam i że wymuszane zaręczyny są bez sensu. Mam koleżankę która wymusiła zaręczyny i teraz ona organizuje ślub a jej narzeczony jakoś sie mało angażuje. Tak jakby dawał do zrozumienia :chciałaś pierścionek to masz a teraz się baw w organizację ślubu. Hej Pojechałam do szkoły na 8 a tam babka chora i nie przyszła. Wrrrr mogłam się nie zrywać tak wcześnie. Gotuję obiadek .... Miłej niedzieli życzę |
||
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuzik, u mnie jak u Smerfetki. Były czasy gdy TŻ był nieprzyjemny ale nie na tym ma polegać dorosłe życie, wracanie z męczącej pracy żeby się jeszcze zmagać z chamem. Teraz nie mam mu praktycznie nic do zarzucenia, trzeba rozmawiać, tłumaczyć i nie zgadzać się na lekceważenie. Powiedz mu jeszcze raz że zależy Ci żeby to zrobił z miłości i bez obecności rodziny
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-11-27 o 11:45 |
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik
Jeszcze puszczają mu nerwy... No bez przesady, niech nie robi z siebie meczennika, bo to nie ty wyciągałaś pieniądze z portfela za pierścionek...
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja facetów nigdy nie zrozumiem, kupują pierścionki a potem cisza i po co? sami chcą w nich chodzić czy co? :P
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Może my jesteśmy głupie... Przecież to jest zamrażanie pieniędzy w dobie kryzysu!
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() zbieram siły, bo za chwilę jadę do chrześniaka, a na tę okoliczność trzeba przygotować ogromne pokłady energii
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomyśl sobie ile te cudeńka, które kupili będą warte za jakiś czas ![]() ja chyba nigdy nie pojmę filozofii, która nimi kieruje
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sie wczoraj utwierdziłam w przekonaniu że moja szefowa jest mocniej walnięta niż mi się wydawało przyszedł klient - fakt pachniał obłędnie facet się zmieszał niesamowicie po czym stwierdził że to YSL ale co dokładnie to on nie wiem ale jak następnym razem przyjdzie i nie zapomni to nam na kartce napisze
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma to jak bezpośredniość
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Oglądam "Damą być" , wciągnęło mnie uczenie manier imprezowiczek![]() Carmel, piękna sukienka. Widzę Cię w niej już oczyma wyobraźni I zgadzam się całkowicie z poniższym zdaniem Mayi![]() Cytat:
![]() Zuzik, ściskam i tulę. |
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja pospałam do 12:00... :/ nie planowałam tak długo, obudziłam się o 8:40 i miałam dospać jeszcze tylko parę minut... Dzisiaj idziemy rodzinnie do kina na transmisję baletu w 3D... wzięłabym chipsy, ale tam będzie śmietanka naszej mieściny, więc trochę wstyd ![]() Potańczyłam wczoraj na imprezie z klubu tanecznego, fajnie było chociaż jednak czułam niedobór własnego partnera tam, a ten, z którym zawsze tańczyłam, nie mógł przyjechać w ogóle wchodzę z sali do biura tam w tym klubie (po czasie zaczęłam się kumplować z 'weteranami' i kierownictwem, więc od kilku lat już jestem tam jak w domu), a jakaś pani ok. 50-tki może młodsza, która była tam jako gość na zabawie, chodzą na kurs czasem takie pary małżeńskie z długim stażem, no więc ta pani podchodzi do mnie i pyta: "Czy może pani Justyna?", ja i odpowiadam niepewnie, że tak, a ona na to, że oni są rodzicami K. (tego mojego partnera!) i mówi, że K. pokazywał im zdjęcia z wesela, bo był ze mną na tym weselu mojej przyjaciółki w sierpniu. W ogóle w szoku byłam, że tak mnie zaczepili (z mężem) wiem, nieskładnie, ale jeszcze nie myślę.Idę sobie jajeczniczkę trzasnąć ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Aaaa, Carmi, pierwsza fryzura
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewcyznki jestescie wspaniałe
Dziekuje Wam bardzo, bo bez tych paru słów bym oszalała. Kupił pierścionek poczatkiem lipca i to był w sumie taki spontan i mega sie cieszyłam ze cos sie kroi. Potem musielismy sie wyprowadzic i powiedziałam, ze jesli sie wyprowadzamy razem to na innych zasadach, bo ja nie chce dalej ciagnac konkubinatu i cos sie ma ruszyc, a jesli nie jest pewien to powinnismy sobie dac czas i zamieszkac na chwilę osobno. No i co? Mieszkamy razem, pierscionek lezy w półce, ja sie nie moge odezwac bo od razu jestem terrorystką, a on tu widocznie siedzi bo go skazali za jakąś zbrodnię. I jestem mega zła, ze teraz jak stawiam sprawe bezposrednio to on wyskakuje, ze spoko da mi pierscionek byle jak i byle gdzie. W taki sposob to trzeba to bylo zrobic pol roku temu. A skoro sie wykrecal caly czas ze on chce cos odlozyc, zabrac mnie na weekend i skoro sie tyle wyczekalam to nie dziekuje, ale kolacja w mcdonaldzie z zareczynami mi jakos nie pasują. Niech kurde sie postara i pokaze ze mi bylo warto tyle czekac.
|
|
|
|
#716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bezpośrednia kobitka... Ja kiedyś zrobiłam to samo Kelner na weselu (na którym byłam starszą) miał tak piękne perfumy że jak wchodziło się do budynku (wesele było na 1 piętrze) to czuło się, że on już jest. Koleżanki chodziły na kuchnię "wąchać" go.
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
czasem się jak widać przydaje taka umiejętność
![]() tylko szkoda że nie dowiedziałyśmy jakie to były perfumy konkretnie bo miałabym prezent dla męża
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
TŻ pojechał. Wczoraj wpadli do nas znajomi Zjedliśmy pizze i pogadaliśmy. Fajnie tak pogadać z jakaś dziewczyną i zwyczajnie poplotkować i w ogóle gdyby nie jutrzejszy komis byłoby świetnie ![]() Karola fajnie,że wszystko już załatwione ![]() Zuzik to okropne co powiedział. Serio nie rozumiem kupowania pierścionków i ich nie dawania heh
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

Myślisz, że będzie do niej pasował jeden z tych bukietów?

ja już w pracy za 4 godzinki koniec

13.03.2008
Jeszcze puszczają mu nerwy... No bez przesady, niech nie robi z siebie meczennika, bo to nie ty wyciągałaś pieniądze z portfela za pierścionek...
ja facetów nigdy nie zrozumiem, kupują pierścionki a potem cisza i po co? sami chcą w nich chodzić czy co? :P
facet się zmieszał niesamowicie 
w ogóle wchodzę z sali do biura tam w tym klubie (po czasie zaczęłam się kumplować z 'weteranami' i kierownictwem, więc od kilku lat już jestem tam jak w domu), a jakaś pani ok. 50-tki może młodsza, która była tam jako gość na zabawie, chodzą na kurs czasem takie pary małżeńskie z długim stażem, no więc ta pani podchodzi do mnie i pyta: "Czy może pani Justyna?", ja
i odpowiadam niepewnie, że tak, a ona na to, że oni są rodzicami K. (tego mojego partnera!)