|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Cytat:
![]() I czemu ja się dopiero teraz dowiaduje, że na górze była impreza? Mogłyśmy tam dołączyć! ![]() Nie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale nie pójście na poprawiny nie jest żadną obrazą czy tam niewłaściwych zachowaniem-większość ludzi musi już jechać, ma obowiązki. Wiadomo, że miło jak się zostanie jednak nie jest to żaden przymus i spokojnie można z poprawin zrezygnować z powodu pójścia do pracy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lenka, jesteś bardzo podobna do dziewczyny ze swojego avka ![]() Noo, chyba, że to Ty na nim jesteś, to wybacz małe faux pas
![]() |
#3816 | ||
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się z Mallą, że finał słaby. W sumie chyba najbardziej podobał mi się ten Karpiela czy coś. Ze względów mało subiektywnych kibicowałam też Ani, ale w sumie nie wierzyłam, że się jej powiedzie. Podobają mi się gimnastyczki. Gdybym była w jury to bym powiedziała ,, następną edycję proszę" ![]() Cytat:
![]() 2) Kupują nagminnie, co mnie zawsze dziwi - to może być interes ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i chyba powiem O. że 'jej' na pewno zrozumie - u niego w pracy często wychodzi że jednak pracuje jak miał mieć wolne, że jej musi kogoś zastąpić w pracy czy po prostu szef jego stwierdził że musi być, i zawsze przekłada to nad plany z O. Więc skoro ona zawsze przyjmowała że skoro jej ma pracę i nie może, to tym razem on też może to przyjąć. Tylko sęk jest w tym, że 'jej' pewnie pójdzie bez niej, albo pójdzie gdzieś z kolegami, czego ona nie lubi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasiencja - tutaj u nas dużo ludzi robi poprawiny, ale coraz rzadziej się to zdarza, więc skoro ona mówiła tylko o weselu to żyłam w przekonaniu, że samo wesele, zresztą nie tylko ja. A taki sen o jakim piszesz miałam przedwczoraj - chyba jakaś plaga ![]()
![]() |
#3818 |
Matka Smoka
|
blair - szczerze mówiąc to analizowanie całej sytuacji z punktu widzenia każdej osoby w tym przypadku wydaje mi się zbędne. Do tej pory się dostosowywałaś, zaplanowałaś wolne od dawna, masz ochotę mieć to wolne - jest to wystarczający powód, abyś została przy swoim zdaniu, bez wchodzenia w szczegóły. Gdyby koleżanka miała w tym dniu pogrzeb, ślub brata, chorą samotną babcię do opieki, itp. - to byłaby opcja do rozważenia. A jak tak nie jest - to życzę Ci miłego sylwestra, nawet jeśli miałabyś go spędzić pod kołdrą i z dvd - bo masz do tego prawo i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Praca zmianowa jest specyficzna i nie każdy ma warunki, by jej podołać i fizycznie, i organizacyjnie. Skoro bardziej jej zależy na niedzielnych obiadkach u teściowej, niech znajdzie pracę w tygodniu, w końcu nie każecie jej przychodzić specjalnie w weekend, tylko takie są warunki umowy. Wskaż dni, w których szłaś na ustępstwa i domagaj się swojego, dotyczy się to też innych pracowników. Nawet jeśli nie masz sprecyzowanych planów, musisz jej pokazać, z jakimi przywilejami i wyrzeczeniami wiąże się praca w grupie, bo nastał ku temu ostatni dzwonek. Na początku na pewno strzeli focha, potem spróbuje Was wziąć na litość, a na koniec możliwe, że będzie Ci ten jeden dzień wypominać, domagając się za niego 10 innych dni ![]() My się nie postawiliśmy w odpowiednim momencie, to teraz mamy mega focha koleżanki i przyjacielską atmosferę trafił szlag. PS. Szef mnie i inną koleżankę przypisał do bardziej prestiżowych projektów właśnie dlatego, że nie robimy problemów i w pracy pracujemy, a nie dzwonimy do misiów co 15 minut z pytaniem, czy wypił herbatkę.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-11-27 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
maszyna, nie człowiek
|
Podpisuje się pod słowami Ineso, bo ile dobrze zrozumiałam, Blair, nie jestes duchem świętym, żeby przewidzieć, że ktos ma ochote na dwudniowe wesele a nie jednodniowe 9szczególnie bez wspomiania "potrzebuje wolny weekend, bo mam wesele i poprawiny) jak to się raczej robi. Nie uprzedzał nikt, a Ty uprzedzałaś dlaczego bierzesz takie dni a nie inne (żeby mieć te konkretne dni wolne), więc masz do tego najświętsze prawo. I nie przejmuj się tym, co ona lubi, a czego nie lubi - przede wszystkim patrz na to, że to Ty nie lubisz, jak musisz nagle zmieniać plany. Przecież to nie jej wesele i poprawiny, wtedy to ustapienie byłoby rzeczą normalną... Mogła precyzować myśli wcześniej.
#3821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3822 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dzięki, ale na avku to nie ja ![]() ![]() Mam ją w avie, bo bardzo mi się podoba ten strój. Cytat:
![]() Ma ktoś ochotę na spacer, kino, kawę, cokolwiek? Dzisiaj? Najlepiej teraz? Albo za godzinę?
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
Super, to gdzie i o której?
Właśnie sobie maseczkę aplikuje na twarz. Może na 14:00, tylko gdzie?
![]() |
#3825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto da fb? ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Własnie, wyskoczyłabym z którąś na obiad. Chce ktoś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]()
#3829 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3830 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Akurat idziecie na obiad, gdy jestem niewyjściowa i mam dużo kurczaka w domu! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- No to która wizażanka jest chetna na obiad? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | ||
Konto usunięte
|
Moim zdaniem powinnas postawic sprawej jasno, raz a dobrze. Masz inne plany i tyle. Troche wiecej asertywnosci
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Ja ale siedze na uczelni do 17.30 :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Pani Buka
|
ja czekam na gg która ma wpaść na chwilę koło 15-16, a obiad mam gotowy z wczoraj
![]() ![]() Lily a gdzie Ty mieszkasz? w ogóle polecam Ci się wybrać od razu na większe spotkanie, poznasz więcej Wizażanek naraz ![]()
#3834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy bedzie takie spotkanie? ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Ojj, ja na 16 pedze do kuzna aby mi logarytmy wytłumaczył. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
Ja Ci mogę wytłumaczyć
![]()
#3836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Pani Buka
|
Ło, i do Bonarki chce Ci się jeździć? Toż to drugi koniec świata, myślałam że mieszkasz gdzieś na południu Krakowa bardziej
![]() nie wiem, kiedy będzie, niedawno było, ale spotykamy się w miarę regularnie. myślę że do świąt jeszcze się coś zorganizuje, damy Ci znać skoro jesteś taka chętna ![]() ps. do czego/kogo odnosi się suwaczek w Twoim podpisie? ![]()
#3838 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Ja tylko na chwilkę ![]() słyszałyście może cokolwiek o salonie urody Antonio Pro Vo ???? bo zastanawiam się nad tym kuponem? a nie mogę znaleźć nawet ich strony na necie ![]() http://gruper.pl/x.php/1,10927/Krako...b&grid=2517022 Malla nie jechałaś może w pt tramwajem 15 w stronę centrum ok 19:30 ![]() ![]() mala_czarna83 dawaj foty psiaka ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, strasznie chce poznać Was! A suwaczek odnosi sie do chrześniaka, synka mojej przyjaciółki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1040 dołącz do grupy i 2 pierwsze wątki są o obecnych zamówieniach i są linki co jest dzielone do rozbiórki, można też całe produkty sobie wybrać ![]() A tutaj co nieco o kosmetykach MAP http://agowepetitki.blogspot.com/sea...telier%20paris
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.