|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Cytat:
Może i dobrze, bo teraz i tak nie mam czasu na pracę
|
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
mówisz o kryptach w Wawelu? jak tak, to w nich nie byłam. Na Wawelu tylko z zewnątrz byłam, bo żeby wejść do niego trzeba rezerwować bilety z wyprzedzeniem, a one i tak drogie są.
Nie wiecie może, kiedy Muzeum Czartoryskich będzie otwarte? |
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Mam koło we wtorek, a byłam teraz w pracy i jeszcze nie zaczęłam. Dziś mam wolny dzien i co? Upiekłam ciastka otrębowe, aby czasami się nie uczyć
|
#1834 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja zaraz doucze sie ostatnich ćwiczeń i wierze, ze jakos byc musi... Choc zwykle jak sie ucze na biezaco i owtarzam jest gorzej niz jak sie ucze na ostatnia chwilę, to tak demotywuje...
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja miałam dziś spórne dziecka
Miał być teatrzyk z mapetem, który miał opowiadać historię i dziecka zamiast siedzieć to zaczęły mi wchodzić za zasłonkę Spakowałam mapeta do worka i zrobiłam wykład o tym jak mi jest przykro, że zachowują się tak, a nie inaczej i że mi się to bardzo nie podoba i będę musiała chyba porozmawiać z rodzicami na ten temat. I takie kazanie im palnęłam, że mi się jedno dziecko popłakało ![]() Vinka takie ule to bajka do robienia w porównaniu z tymi pierniczkami czy np. tymi z migdałkiem na środku, bo to trzeba jeszcze czekoladą pomalować |
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Jejejeje, oficjalnie zostałam przyjęta do genialnego projektu w beście
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że wyjazd się udał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odpisał mi gość od tych ćwiczeń, co Wam pisałam, że mogę zawalić. Na szczęście, dla ludzi, którzy maja tylko jedną zaległość będzie ustny egzamin w sesji... Niby więcej roboty, ale przynajmniej nie zawalę semestru, Ja chcę już być po kolosach! I muszę się ogarnąć powoli z prezentami!
|
|||
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Bardzo się cieszę, bo nie dość, że fajna praca mnie przy nim czeka, to jeszcze w ramach projektu w ferie i w wakacje mam 2 wyjazdy zagraniczne![]() Teraz muszę jeszcze się zdecydować na drugi projekt, w którym chcę działać. Ale tutaj nie wiem do końca, który bym chciała |
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Sydunia gratulacje
![]() Ja czytam przepisy z piłki nożnej bo chce poprawić jutro.. |
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na takich akcjach dostaje się 9-10. Poszukaj róznych agencji hostess, ja znam duzo warszawskich, ale niektóre z nich chyba w róznych miastach działają, ja dostaję od 10 zł w górę i nie mają jakiś specjalnych wymagań co do wyglądu a w grudniu jest dużo akcji Zamówiłam Emu dziś na Schaffie
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Raczkowanie
|
Heeej
![]() Pamiętacie mnie tu jeszcze? ![]() Dawno mnie nie było, bo ostatnio mam tyyle do roboty że szok nauka na zajęcia, wkręciłam się na pomaganie w rożnych doświadczeniach w zakładzie genetyki na naszym instytucie, poza tym biorę udział w projekcie badawczym i tak nie ma na nic czasu ![]() Obiecuję poprawę i częstsze zaglądanie tutaj
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
o mamuniu dopiero doszłam do siebie ;p
spałam do tej pory ;p i jeszcze bym spała ale koleżanka przyszła po materac
|
|
#1844 |
|
Pani Buka
|
Aga, bo to nie agencja hostess, tylko taka pojedyncza akcja odbywająca się co roku z tego co zdążyłam się dowiedzieć. po prostu chodzi mi o dorobienie paru groszy, nie wiem czy się nadaję do bycia hostessą... weszłam na pierwszą lepszą stronę to są katalogi zdjęć ładnych, szczupłych, wystylizowanych dziewczyn, nawet wymiary podane
chyba nie chcę by ktoś mnie oceniał głównie po wyglądzie ![]() Anamirya nie zadawaj glupich pytań
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Wy macie problem ze znalezieniem małego stanika, a ja odwrotnie. 80G to dopiero misja
niecięrpię ich... tym bardziej, że jedną pierś mam mniejszą
|
|
|
|
#1846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
znalezienie pasujacego stanika graniczy z cudem ![]() Uwielbiam taki dzień jak dzisiaj wyspałam się, posiedziałam 4 godzinki w laboratorium i teraz nie muszę się nic uczyć i wyszywam
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie głupie smuty dopadły i tak siedzę i zamulam
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie nikt nie robił zadnego castingu przed pracą nigdy ani nie kazał podawać wymiarów. Sama przecież nie jestem och i ach i nie mam 175 cm ani 60 w talii. sprawdź czy PMT marketing system działa w Krk, może jeszcze Metropolis, Cursor. Warto spróbować raz chociaż, bo nie wiem jaką dorywczą pracę jeszcze na szybko można znaleźć, jedyne co mi przychodzi to inwentaryzacje, ale to na noce raczej tylko.
Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2011-11-27 o 18:38 |
|
|
|
|
#1849 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ech, ja mam ciezki tydzien przed sobą...
|
#1850 |
|
Pani Buka
|
Anlejko, ja też siedzę i się zamulam
![]() Aga, albo nie umiem szukać albo żadnej z tych w Krakowie nie ma
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Vinka a my kiedy idziemy z cv?
![]() Tż kupił mi orzeszki w czekoladzie i teraz zajadam :P
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
ja też... a najgorsze jest to że nic się nie chce
|
|
#1854 |
|
maszyna, nie człowiek
|
To fakt... jeszcze troche popowtarzam z tego, czego nie umiem i chyba tyle na dzis. Nie chce jutro chaosu i bólu glowy
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Mucha 80G
To jest taki rozmiar? To samo 70F Ja pierwsze słyszę nigdy chyba takich nie widziałam Chociaż za swoim 80 D też nie przepadam Jestem już po zjeździe i sie załamałam. Nalge wszyscy na 3 roku kiedy powinniśmy sie skupić na pisaniu pracy doszli do wniosku że nie możemy przeciez zakończyć studiów bez portfolio ![]() I tak oto mam: *zrobić riserczing mistrzów dziennikarstwa radiowego/telewizyjnego i cos jeszcze *do tego nagrać CAŁY ok 30 minutowy autorski program muzyczny *nagrać reportaż radiowy. W całosci samodzielnie. Chciałabym tylko dodać że to rzucenie nas na głęboką wodę bo reportaż jest najtrudniejszym gatunkiem *nagrać zajawkę do programu radiowego *nagrać zapowiedź piosenki do programu radiowego *przejść kolokwium warsztatowe z prezenterki telewizyjnej. Czyli ni mniej ni wiecej jak nagrać zapewne zapowiedź do programu/wiadomości *rozpisać reportersko jeden z tematów, coby nie było za łatwo podanych przez Panią redaktor *nagrać własny autorski króki filmik komediowy *nagrać reportaż telewizyjny HA HA HA! Bo nawet dziennikarze z wieloletnim doświadczeniem często gęsto nie potrafią zrobić tego dobrze. *nagrać relację z wybranego przez siebie meczu. zmontować ją i posklejać tak aby miałą ręce i nogi i nadawała sie do puszczenia w radiu *napisać esej na wybrany przez siebie temat dotyczący współczesnych seriali telewizyjnych ![]() A do tego oczywiscie w wolnych chwilach pisać pracę licencjacką Ide się pociąc Pocieszam sie jedynie tym że niektózy maja jeszcze gorzej Moje najlepsza kumpela z grupy jest na troche innych opcyjnych i ma teraz do końca grudnia czas na realizację telewizyjnego projektu 'Wrocławianie wrocławianom składają życzenia' Ma jakimś cudem dorwać znanych ludzi z wro i nagrać ich jak składają mieszkańcom wrocka życzenia świąteczne Do tego Pani redaktor zapowiedziała że każda praca bez życzeń od Prezydenta Dutkiewicza zostanie oblana I A. musi teraz w wolnych chwilach zasuwać po mieście i szukać ludzi błagając ich o 5 minut czasu. Coś strasznego
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2011-11-27 o 19:33 |
|
|
|
#1856 |
|
Pani Buka
|
Arki, to są duże biusty, ale istnieją nawet miseczki do K
wszystko jest kwestią obwodu i dobrze dobranego stanika. Nie wiem na ile Wy macie dobrze dopasowane, ja w tej chwili noszę najczęściej 65E i to wcale nie jest duży biust, taki średni a co do studiów... czy Ty nie powinnaś tego robić od początku studiów w takim razie, skoro tyle tego jest? z jednej strony naprawdę super, że czegoś od Was chcą na tych studiach, ale z drugiej strony to wymaga przecież nie tylko umiejętności dziennikarskich, ale też czysto technicznych... kręcenie, montaż... kto to ma niby zrobić?
|
#1857 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja niestety muszę pozostać przy ściśliwej 70tce, bo 65 naprawdę, naprawdę mnie przydusza. I za Chiny mi sie stanik nie rozciągnął od noszenia...
Arki, dasz radę, generalnie jakby spisać, co która z nas musi zrobic, to by wyszło tego niewiele mniej
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kompletnie sie na tym nie znam Cóż teoretycznie to my to robimy od początku studiów Gorzej z telewizją któej nienawidzę I tak wszystko mamy robić 'sami'. Redaktorzy pomogą itp ale nie zmontują za Ciebie ani nie nagraja głosu do Twojego tekstu. Nie ma opcji A chciałabym żeby mój reportaż radiowy to był majstersztyk bardzo mi osobiscie na tym zależy. Bo to chciałabym robić w przyszłosci. No i temat wywalczyłam własny Kocham swoje studia ale zwalili to na nas akurat teraz
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi brafitterka ostatnio nosiła do przymierzalni 65K
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniałam sobie, że za tydzień w poniedziałek mam zero zerówki z matmy
I tak przeglądam przykładowe zadania i trafiam co chwilę na kabaret. Przypominam, że będę uczyć maksymalnie do trzeciej klasy szkoły podstawowej. Zadanie: Zilustruj funkcję f: f(x)=-2x-1. Wskaż: a. miejsca zerowe funkcji b. wykaż, że jest rosnąca. c. wyprowadź f. I nawet jeśli mam być do przodu z materiałem o dwa czy trzy lata, to litości Przecież nawet w szóstej klasie nie robi się takich rzeczy na funkcjach (w ogóle robi się funkcje?). A jak ja mam wprowadzić dziesięciolatkowi pojęcie liczby minusowej i kazać mu to obliczyć jak on jeszcze sam nie potrafi sobie w główce ustawić co to liczba i potrzebuje np. dwóch jabłek? Polskie szkolnictwo leży. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Może i dobrze, bo teraz i tak nie mam czasu na pracę

Miał być teatrzyk z mapetem, który miał opowiadać historię i dziecka zamiast siedzieć to zaczęły mi wchodzić za zasłonkę
Spakowałam mapeta do worka i zrobiłam wykład o tym jak mi jest przykro, że zachowują się tak, a nie inaczej i że mi się to bardzo nie podoba i będę musiała chyba porozmawiać z rodzicami na ten temat. I takie kazanie im palnęłam, że mi się jedno dziecko popłakało 

najadłam się precli krakowskich i byłam w fabryce cukierków
ale na następny raz muszę się wybrać przynajmniej na 3 dni, bo jest jeszcze kilka takich miejsc które chcę koniecznie zobaczyć.
), a jak znalazłam pracę polegajacą na sprzedaży opłatków w centrach handlowych to okazało się że ledwie 4zł/h
na takich akcjach dostaje się 9-10. Poszukaj róznych agencji hostess, ja znam duzo warszawskich, ale niektóre z nich chyba w róznych miastach działają, ja dostaję od 10 zł w górę i nie mają jakiś specjalnych wymagań co do wyglądu 

nauka na zajęcia, wkręciłam się na pomaganie w rożnych doświadczeniach w zakładzie genetyki na naszym instytucie, poza tym biorę udział w projekcie badawczym i tak nie ma na nic czasu
niecięrpię ich... tym bardziej, że jedną pierś mam mniejszą

Blog kosmetyczno-pazurkowy
Do tego Pani redaktor zapowiedziała że każda praca bez życzeń od Prezydenta Dutkiewicza zostanie oblana