|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Cytat:
ale wydaje mi się, że dobrym pomysłem jest danie takiego spisu kilku-kilkunastu utworów, które mają być właśnie na bank i są dla pary ważne i lubią je. Dlatego więc pytam czy u innych zespołów nie ma z tym problemu. Bo mój "kierownik zespołu" jakby robi z tym problem...:/Zobaczę jeszcze czy facet da mi ich repertuar. Może to mnie jakoś naprowadzi.
|
|
#4742 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ładne a ja zabieram się za jakiś obiadek ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4743 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30745505]Nie było mnie troszkę, myślałam, że nowa część już będzie, a tu ciągle ta
U mnie zdarzyła się tragedia-zmarła babcia mojego TŻ. Przedwczoraj był pogrzeb...Dzisiaj teściowa pytała co ze ślubem skoro jest żałoba po babci... Czytałam inne przypadki na forum, że jednej dziewczynie nawet ksiądz mówił, żeby nie rezygnować-bo żałoba nie dotyczy wszystkich gości, tylko dzieci babci, ale wnuków już nie. Ale znowu co-teść i jego rodzeństwo będą tylko siedzieć? Nie chcę tez postępować przeciwko teściom. A teściowa to uparta kobieta. I co robić? W dniu planowanego wesela minie ponad 6 i pół m-ca... Zawsze mam pod górkę uuuuu współczuję Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze zobaczysz
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
już się pogodziłam z Tżtem
![]() na fejsie już wstawiłam, ale zobaczcie jaki kotek się przyplątał od wczoraj do domu. Jest śliczny - ale wydaje mi sie, że chyba się zgubił, bo jest zadbany no i rasowy. Na razie dalam ogłoszenie na fejsa ale chyba zostanie mi rozplakatowanie pół miasta. Dziwne, nikt z sąsiadów nie ma takiego kota. Póki co stan zwierzaków w domu wynosi 3. Mój obecny kotek nie za bardzo polubił nowego towarzysza |
|
|
|
#4745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam na Zmierzchu polecam. Ale cudaaaczny ten kociak Bossski jest Też mi się wydaje, że nie jest zupełnie bezdomny
Edytowane przez adoosienka Czas edycji: 2011-11-27 o 15:09 |
|
|
|
|
#4746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema:P
mam kaca giganta, do tego dostalam rano @ wiec sobie wyobrazcie jak sie czuje ![]() Wczoraj skonczylo sie jednak na posiadowie w domu, na zadną impreze juz nie poszlismy bo nikt (oprocz mojego TZta) nie byl w stanie ale bylo za☠☠☠iscie Mialam male nieporozumienie z TZ, bo siedzialam tez obok takiego chlopaka co ma juz od niedawna zone, tylko ona nie siedziala obok niego, bo sie pokocili czy cos. No i ja z nim rozmawialam sobie i ta Jego zona - Kasia w pewnym momencie mowi do niego na calą pare: "Wiesz co swinia jestes.." i wyszla. Ten chlopak mi powiedzial, ze ona jest zazdrosna ze ze mna gada.. no masakra.. ale dobra. On do niej poszedl, a ja mowie do TZ: wiesz co? ta Kasia sie wkurzyla, ze rozmawialam tym chlopakiem i wyszla.." a moj TZ:" MI tez sie to nie podoba" . Sobie mysle o co mu chodzi. Mielismy pogadaco tym w domu. No i jak wracalismy do domu, ja totalnie nawalona co prawda ale wiedzialam co mowie i sie okazalo, ze Moj TZ wogole nie byl w temacie i myslal, ze to inna Kasia (nasza wspolna kolezanka) sie obrazila i wyszla.. :P a o to ze rozmaawialam z tamtym kolesiem to mowil, ze nic przeciez nie ma do tegO:P no i dobrze, bo to by bylo troche chore:P TZ mi nagral filmik wczoraj jak juz wrocilismy do domu, jak sama tanczylam i spiewalam.. oj dobrze, ze bylisy juz sami![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30745505]Nie było mnie troszkę, myślałam, że nowa część już będzie, a tu ciągle ta U mnie zdarzyła się tragedia-zmarła babcia mojego TŻ. Przedwczoraj był pogrzeb...Dzisiaj teściowa pytała co ze ślubem skoro jest żałoba po babci... Czytałam inne przypadki na forum, że jednej dziewczynie nawet ksiądz mówił, żeby nie rezygnować-bo żałoba nie dotyczy wszystkich gości, tylko dzieci babci, ale wnuków już nie. Ale znowu co-teść i jego rodzeństwo będą tylko siedzieć? Nie chcę tez postępować przeciwko teściom. A teściowa to uparta kobieta. I co robić? W dniu planowanego wesela minie ponad 6 i pół m-ca... Zawsze mam pod górkę oj wspolczuję ale moim zdaniem tez nie ma co odwolywac slubu.. jest jeszcze duzo czasu a do tego momentu wszystko sie jakos uspokoi..![]() Cytat:
ja bym wybrala egzotyczne kraje. Szwecja bylaby bardzo milym prezentem, ale tam mozecie sobie pojechac zawsze, skoro macie tam rodzinkę A skoro ma to byc niezapomniana podrozposlubna to i musi byc pogoda, a Szwecja tego nie gwarantuje.. Poza tym ja bym na podroz poslubną nie chciala jechac do Rodziny, tylko sama z TZ Cytat:
kuruj sie
|
||
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie licząc kilku spraw do załatwienia
|
|
#4748 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczynki za wsparcie
Cytat:
Cytat:
Też się nad nią zastanawiamy (czekam na promocję gdzieś)
|
||
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kotek jest śliczny |
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnei ze się pogodziliście a kotek prześliczny
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Jestem znów chora ehhh przez to nic mi się nie chce.... Jak ktoś chce zobaczyć "Przed świtem" to tu jest link: http://www.kinomaniak.tv/film/Saga-Z...-Czesc-1/47669 Polecam serdecznie!! Nie rozumiem ludzi którzy mówią, że nic ciekawego nie dzieje się w filmie? Zostały już nie całe 2 tygodnie i Tz wraca Kiciu świetna Ci wyszła ta kula zaraz chcę się wziąć za inną ![]() Byłam w piątek w Marko i lukałam na fioletowy papier który kosztuje 30zł sądzę, że można kupić go taniej w sklepie... Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-11-27 o 16:05 |
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jutro jadę po papier 30 zł ale za ile kartek??
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz chcę zrobić tą http://forum.stroze.com/download.php?id=56 http://fiolkowe-sprawki.blogspot.com.../kusudama.html Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-11-27 o 16:16 |
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mi w sumie cała ryza nie potrzebna... ciekawe ile mi na sztuki policzy... bo jak ja chce dwa kolory..
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
A ile będziesz potrzebować kul?? Bo ja sporo ok 20szt
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje czy mam od dziś 300 ddś?
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno bo ja miałam tydzień temu
Gratuluje
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
nie wydaje Ci się
jutro pojawi się 2
|
|
|
|
#4759 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczne obrączki bardzo mi się podobają [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30745505]Nie było mnie troszkę, myślałam, że nowa część już będzie, a tu ciągle ta U mnie zdarzyła się tragedia-zmarła babcia mojego TŻ. Przedwczoraj był pogrzeb...Dzisiaj teściowa pytała co ze ślubem skoro jest żałoba po babci... Czytałam inne przypadki na forum, że jednej dziewczynie nawet ksiądz mówił, żeby nie rezygnować-bo żałoba nie dotyczy wszystkich gości, tylko dzieci babci, ale wnuków już nie. Ale znowu co-teść i jego rodzeństwo będą tylko siedzieć? Nie chcę tez postępować przeciwko teściom. A teściowa to uparta kobieta. I co robić? W dniu planowanego wesela minie ponad 6 i pół m-ca... Zawsze mam pod górkę Bardzo mi przykro z powodu babci Tż jeśli chodzi o organizację wesela ja bym nic nie zmieniała na waszym miejscu. Babcia gdyby żyła cieszyłaby się bardzo waszym weselem Cytat:
![]() Ja właśnie dochodzę do siebie po wczorajszej imprezce, która odbyła się u mnie w domu. Mały kac mnie męczy
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-11-27 o 16:39 |
||
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
ja mało... tylko kilka na powieszenie na sali i w domu powiesze pewnie też w pokoju w którym będę sie ubierała moja sala jest przyozdobiona i nie bardzo jest gdzie powiesić dużą ilość
|
#4762 |
|
Zadomowienie
|
Warto zobaczyć PM była naprawdę prawdziwą zołzą
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nie odcinek z ostatniego piątku tylko z przed 2 tyg... brazylijsko polskie wesele dziś powtarzają
|
#4764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewoje
Ja dzisiaj chodzę na rzęsach, ale głuio tak spać w dzień i tracić czas I nóżki bolą tak wczoraj hasaliśmy z TŻem na andrzejkach. Nasz lokal weselny sprawdził się w stu procentach. Szybka obsługa, jedzonko bardzo dobre, gorące ania docierały na stoły gorące. Superek. No i nasz weselny DJ też dał czadu. Ludziska nie schodzili z parkietu. Tak więc jesteśmy spokojni o nasze wesele pod tym względem. Ale się cieszę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cały czas właśnie czekałam na ten odcinek z tą laską, co to jej się nic nie podoba
|
|||
|
|
|
#4766 |
|
Zadomowienie
|
Ach, Dziewczyny, jak zwykle nie mam czasu.....
Sztuczka jest radość !!!gratuluję Nenuś zdania egzaminu widzę nowe PMki miło, że ciągle nas przybywa nie umiem ogarnąć wszystkich tematów, o jakich dyskutujecie. Widziałam temat wódki, ja myślałam o krupniku lub białej żubrówce, ale TŻet powiedział, że to jednak niższa półka i wybierze między Sobieskim i Soplicą, a ja się na wódce nie znam, więc zdam się na niego i jego brata, który jest bardziej trunkowy ![]() Chatuś - Szwecja jest cudowna, ja chętnie bym wybrała się tam ponownie, ja pewnie nie będę nigdzie wyjeżdżać w podróż poślubną, choć marzy mi się Toskania, bo TŻet nigdy nie był we Włoszech (był w stanach, połowie europy, a w Italii nie) . Ciężko mi coś Ci doradzić.... chyba tylko rozmowa z TŻetem może coś wyjaśnić w tej kwestii ![]() Zamówiliśmy obrączki !! !! !! są piękne oczywiście hehe, w internecie nie znalazłam takiego wzoru.... ale załączony jest podobny dosyć tylko że my nie mamy kamyczków, za to mamy dwa rowki a białe złoto będzie polerowane Jubiler nam dobrze doradził, że białe satynowane szybko szarzeje, a z kolei jak się obydwie będą błyszczeć to nie będzie widać różnicy koloru, jak nie chcemy żadnych frezów szerokość 5 mm, czyli proste i skromne a grawer mamy zamówić dopiero jak będą gotowe, najlepiej na miesiąc przed ślubem jak będziemy pewni że pasują ![]() jutro Tżet ma urlop i będziemy ustalać szczegóły zaproszeń, wybierzemy cytaty i tekst oraz ustalimy dokładną ilość zaproszeń no i zamówimy jesteśmy też już na dobrej drodze do wybrania "co zamiast kwiatów" chcieliśmy zrobić zbiórkę pieniążków i chyba przy tym zostaniemy, wstępnie ustaliliśmy, że zbierzemy pieniążki na rzecz Stowarzyszenia Wiosna, które organizuje m.in. akcję szlachetna paczka w tym roku chcemy kupić też większość alkoholu, zobaczymy, jak to wyjdzie. Wszystkiego Dobrego Dziewczyny w ten niedzielny wieczorek życzę
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. TŻ nie był, więc to dobra okazja ![]() 2. Na pewno Wam dopisze pogoda 3. Podróż poślubna jest żeby odpocząć, a nie zwiedzać miasto 4. Może i miejsce fajne, ale ja bym wolała spędzić je gdzieś gdzie mi drina podadzą pod nos i nie będę musiała ruszyć palcem, będę się grzać, latać w bikini i nikt mi nie będzie przeszkadzać Taka jest moja wizja podróży poślubnej Wycieczkę do rodziny zaplanowałabym na wrzesień
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie Chatko bym skorzystała
sami będziemy jechać z TŻ do Florencji- do kuzyna TŻ;-)
|
#4769 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Jego rodziców nie znałam kiedy byli razem i podchodze do tego bez większych emocji. Poza tym rozstali się z 13 lat temu wiec kaaaawał czasu minał... Cytat:
![]() He he czasami tak jest dziwie na imprezach ![]() Nie ma co brać do bani jesli sie ufa swojemu Tżowi lub swojej "Teżetówce" ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plaza, palmy,driny z parasolką, slonce, wypasiony hotel i moj TZcik MOj TZ zna moje marzenia i jest ZA koocurku co polecasz na lipiec wlasnie w takim klimacie? ![]() eeee my mamy disiaj 230 dni do slubu:P coraz blizej ta "1" z przodu
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-11-27 o 19:53 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

ale wydaje mi się, że dobrym pomysłem jest danie takiego spisu kilku-kilkunastu utworów, które mają być właśnie na bank
i są dla pary ważne i lubią je. Dlatego więc pytam czy u innych zespołów nie ma z tym problemu. Bo mój "kierownik zespołu" jakby robi z tym problem...:/

może w styczniu lepiej? Data ślubu to 8 września (chcemy godzinę 15 lub 16)
ładne
Przedwczoraj był pogrzeb...
będzie dobrze zobaczysz
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

polecam.