|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie chcę się jeszcze zaręczać. Jestem jeszcze młoda (21 l.). Poza tym zaręczyny kojarzą mi się z rychłym ślubem, a tego też nie planuję póki co. Chcę najpierw skończyć studia, później się zaręczyć, znaleźć dobrą pracę, a dopiero później myśleć o ślubie. Po co się spieszyć?
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
zywieczdroj - mam cere mieszana w kierunku tlustej i wrazliwa
|
|
#1114 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie kosmetyki chcecie jeszcze zuzyć w tym roku?
Moja lista nie jest długa: 1. szampon mango + tiare - Garnier 2. żel pod prysznic migdałowy - Avon 3. masło do ciała migdałowe - Eveline 4. oliwka ReBuild - Ziaja (najczęściej używam wlewając do wanny )5. serum Radiance - Avon 6. laser na pęknięte naczynka Anew - Avon 7. olejek do włosów - Hesh chyba tyle
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Aha, muszę pomyśleć o tym kremie... Nie zapycha Cię?
Kpisz sobie czy mówisz poważnie? ![]() Cytat:
Póki co rozglądam się co mogę zużyć jeszcze w listopadzie, choć już niewiele go zostało. A później wypiszę co prawdopodobnie zużyję w grudniu ![]() Przed chwilą zużyłam podkład mineralny Pixie
|
|
|
|
|
#1117 |
|
|
Serio mówię.
W wieku 21 lat to rzeczywiście nie ma się co śpieszyć..
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś nie mam parcia tak jak moje koleżanki, żeby się zaręczać, zmieniać statusy na fb, a potem słyszę, że związek się rozpadł... Mam jeszcze duuuuuuuuuużo czasu
|
|
|
|
|
#1119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze nie wiem, zawsze sobie robię wstępną listę na początku m-ca co bym chciała zużyć, ale różnie to wychodzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() podsunęłaś mi myśl, żeby sprawdzić ile mam teraz próbek ale nie wiem czy się doliczę kolorówki (trochę szminek z oriflame, trochę wód toaletowych, trochę minerałów) policzę tylko pielęgnację EDIT: no nie tak dużo, chyba, że gdzieś jeszcze poupychane znajdę 50 pielęgnacji, z czego 20 dostałam w tym m-cu (głównie do ciała), a 14 jest z oriflame, większość przeciwzmarszczkowych (może zużyję na moje mimiczne na czole
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-11-26 o 20:34 |
|||
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam masę próbek ale od ok 3miesięcy je dzielnie zużywam
efektem jest brak zużywania pełnowymiarowych kosmetyków ale ... ![]() Wczoraj zużyłam odżywkę do włosów timotei 200 ml i maseczkę sake avonu 75 ml. No i to moje ostatnie i jedyne zużycia pełnowymiarowe w listopadzie. Grunt że nic nie kupiłam i oby mi się nie zmieniło |
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
wow
![]() ja tak ładnie prowadziłam sobie wpisy, a coś we wrześniu (to wtedy miałam awarię kompa?) nie podopisywałam, tylko tak po łebkach, chyba nie mogłam znaleźć karteluszek muszę sobie uzupełnić chociaż listę tego, co mam na stanie, żeby na nowy rok była
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-11-26 o 20:36 |
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym pytaniem uświadomiłaś mi, że zaraz koniec roku. Czas leci jak szalony. Dziewczyny, a jakieś plany na Sylwestra już macie?
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
no my jeszcze nie
![]() a chciałabym razem (najlepiej nie na imprezę tylko sami ), w końcu to jeszcze rocznica wypada, ale nie wiem jak to wyjdzie ![]() zużyłam balsam lirene do brzucha 150ml (jakby to mogło pomóc na moją beczułkę nie lubię się smarować (ciała, bo buźkę, stopy, dłonie lubię ), powinnam się zmusić
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-11-26 o 21:16 |
|
|
|
#1124 |
|
Konto usunięte
|
My Sylwestra zamierzamy pierwszy raz spędzić sam na sam, zrobić jakąś wyżerkę, orgię i relaksik
![]() Rodzice TŻ wyjeżdżają, więc mieszkanie zostaje pod naszą opieką |
|
|
|
#1125 |
|
|
Ja nienawidzę Sylwestra.
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie, od lat jestem w tedy sama wiec piję drinka, stopery w uszy i idę spać. Żałosne ale ...
Zresztą ja ciągle jestem sama ... Aniu jak oceniasz ten stepper? |
|
|
|
#1127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jego też zużyłam Cytat:
Też się biorę za próbki. Ale powolutku, jak mi się większość pełnowymiarowych skończy ![]() O kurczę, a myślałam, że jestem jedyna. Też nie cierpię sylwestra. Taka impreza na siłę to dla mnie jest. Wszyscy się bawią i ja też wypadałoby, żebym to uczyniła. Jest zimno, pada śnieg. Człowiek chciałby się ładnie ubrać, ale zaraz zamarznie. Trzeba wychodzić na mróz i oglądać fajerwerki, pić zimnego szampana i składać sobie życzenia. Nie lubię tego! Nigdy jeszcze nie spędziłam udanego sylwestra. Najchętniej posiedziałabym w domu i spędziła sylwestra z jedynką. Szkoda, że mój TŻ ma inne zdanie... Ale nigdy nie mamy planów na sylwestra. I pewnie w tym roku zostaniemy w domu albo wbijemy gdzieś na ostatnią chwilę, co zawsze kończy się klapą :/ |
||
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
zywieczdroj - wlasnie to jest w nim fajne, ze w ogole nie zapycha
Pieknie nawilza, wygladza i rozswietla. Na KWC ma same pozytywne opinie, juz od dawna przypatrywalam sie tej serii z YR, czas najwyzszy potestowac na sobie ![]() Czaje sie jeszcze na serum i elixir...
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! Kusisz bardzo A do jakiej cery on jest, tzn. w jakim wieku? Bo on mi się kojarzy z czymś na zmarszczki...
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/...cure_solutions
Tu masz wszystko o tej serii ![]() Wedlug mnie to kosmetyki uniwersalne, na zmeczona i zszarzala cere.
|
|
#1131 |
|
Konto usunięte
|
Hej, a powiedzcie mi, czy ta wychwalana przez Was płukanka malinowa z Yver Rocher ma zieloną kropę?
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie czekam na paczuszke z YR, zamowilam wlasnie ta plukanke malinowa (musze wyprobowac, bo tyle o niej pisza...
) i olejek pod prysznic Hammam. Jako prezent wybralam niespodzianke do ciala ![]() Juz nie moge sie doczekac!
|
|
#1133 |
|
|
zywieczdroj mam podobne spostrzeżenia jeśli chodzi o Sylwestra.. te moje najlepsze Sylwestry do tej pory to te spędzone z TŻ w domu
![]() Marzy mi się kilka obrzydliwie drogich rzeczy pod choinkę.
|
|
#1134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw może spróbuję dostać próbkę, żeby nie wydawać tylu pieniędzy od razu ![]() Cytat:
Jak miło, że ktoś mnie rozumie Co do gwiazdki też bym chciała zegarek, laptopa, marynarkę, muszę kupić ze dwie pary dżinsów, tusz do rzęs... Ale tylko zegarek i tusz do rzęs sobie zażyczę. No może jeszcze jakieś fajne pędzle do makijażu Laptopa kupię za swoje i ciuchy też. Moja obiecana lista W listopadzie jeszcze (mam nadzieję) pójdzie:- oliwka do ciała Johnsons 500 ml - mini tonik LRP 15 ml Grudzień: - dezodorant perfumowany Beyonce Heat (mam nadzieję, że skończę) - dezodorant Dove - Differin - kwas HA i olejek z pestek malin - hydrolat oczarowy - czekoladowy balsam do ust (zapomniałam go zabrać ze sobą z domu i przez 2 tygodnie nie będę go używać, więc nie wiem w sumie czy go wykończę w grudniu) - odżywka dwufazowa biovax L'Biotica (od 3 miesięcy mam nadzieję, że się skończy i coś kiepsko to idzie...) - nabłyszczacz Avon (ta sama sytuacja co z odżywką powyżej) - tusz do rzęs Maybelline One by One - żel pod prysznic Alterra Wanilia i Pomarańcza - szampon do włosów NaturVital z limonką - odżywka Pantene Aqua Light 500 ml - szampon Fructis - chciałabym zużyć jakiś błyszczyk, choćby mini albo cień do powiek (ale to nierealne), jakiś lakier do paznokci (ale prędzej się zeschnie). Będę namiętnie używać też różu, może to coś da. |
||
|
|
|
#1135 |
|
|
Ja bym chciała perfumy, meteoryty i torebkę.
Może jeszcze kilka książek.. I kupon na manicure i jakiś zabieg na twarz u kosmetyczki.
|
|
#1136 |
|
Konto usunięte
|
Co do zużyć, to ja się nie nastawiam... W listopadzie zużyłam tylko kulę do kąpieli
![]() No, ale teraz mam kilka końcówek, więc w grudniu mam nadzieję, że będzie lepiej. Wyprzedałam za to część moich zapasów, tzn. nagród, które w wakacje wygrałam i myślałam, że mi się przydadzą - teraz jednak bardziej kasy potrzebuję. |
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zużyłam dziś lakier do paznokci delia Glamour Bioaktywne szkło-do frencha. Cieszę się, bo ostatnio przybyło mi kilka szt. to zawsze buteleczka mniej...
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Znowu mi unternet chodzi zolwim tempem
Cytat:
ale faktycznie!Ja pewnie jeszcze zuzyje krem do twarzy, pianke do golenia, zel do mycia twarzy i odzywke do paznokci. Z kolorowki nic sie wiecej nie kroi. Wlasnie sie dowiedzialam ze ta para naszych dobrych znajomych, ktora byla z nami rok temu na wakacjach w Chorwacji sie rozpada ![]() Tak mi przykro bo to w sumie dobry kolega mojego Tz-ta a ja bardzo polubilam jego dziewczyne, zwlaszcza juz po tych wspolnych wakacjach. Nagle jemu sie lampka zapalila ze oprocz zwiazku chcialby miec jeszcze swoje zycie i kiedy on wychodzi to ona nawet nie moze zapytac gdzie idzie bo on juz to uwaza za wtykanie. Dziwne podejscie, zeby sie po 5 latach od razu rozejsc? A wczesniej byli najszczesliwsza para pod sloncem, chcieli zamieszkac razem. Facetowi sie pomieszalo w glowie. luskap gratuluje lakieru, takie zuzycie zawsze cieszy. |
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Łasiczko, mnie też zaciekawiłaś tym kremem
. Akurat dostałam 15ml tubeczkę w prezencie przy swoim pierwszym zamówieniu, to tym chętniej potestuję
Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2011-11-27 o 21:38 |
|
|
|
#1140 |
|
|
Muszę jakoś opanować swoje żądze, bo ostatnio chcę wszystkiego, to jest jakaś masakra..
![]() cuciola smutny jest ten przypadek Twoich znajomych założę się, że gdyby ten koleś poczuł, że dziewczyna chce odejść na dobre i ułożyć sobie życie to wróciłby mu rozum, pytanie tylko czy nie byłoby za późno..Zaraz muszę zrobić jakąś grudniową listę zużyć
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Też się biorę za próbki. Ale powolutku, jak mi się większość pełnowymiarowych skończy