|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
na co wywiązała się rozmowa z kolegą o mojej fascynacji footbalem, no to on mnie spytał czy ja tak lubie piłkę nożną czy może raczej piłkarzy, a ja mu na to, że tego się nie da rozdzielić Cytat:
od mundialu ciągle słucham tej piosenki, bo budzi we mnie tak niesamowite emocje, że hej od radości, przez wzruszenie po smutkek ![]() mam dokładnie tak samo, przez ten mundial pokochałam piłkę, piłkarzy, no i Was |
||
|
|
|
#22832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez oczywiscie pokochalam was rowniez...jestescie produktem ubocznym mojego ukochania dojczkow ![]() oczywiscie to byl niewinny zarcik :P do płaczu glownie doprowadza mnie zeit dass sich was dreht i was wir alleine nicht schaffen i jeszcze marmor, stein und eisen bricht ;] za to najszczesliwsze chwile...przypomina głownie 54, 74, 90 2006(10) ![]() a kocham wszystkie pioseneczki mundialowe :P teraz lece do szkoly ;] lekcji 6 wiec obym wrocila szybciuchno i nie miala duzo lekcji zadanych
|
|
|
#22833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#22834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a moja miłość do piłki zaczęła się od mundialu we Francji w 1998 roku i nadal trwa, mam nadzieję, że nigdy mi nie przejdzie . tuż przed tym mundialem byliśmy z bratem we francji i już w kwietniu było widać, że zbliżają się mistrzostwa , a ja go poganiałam w sklepie mówiąc: po co ci to potrzebne? ehh, nie wiedziałam że za kilka miesięcy zmienię zdanie i do tej pory mam wyrzuty sumienia, że nie pozowliłam mu tej poduszki kupić . A w trakcie mistrzostw byliśmy na koloniach, te wieczory spędzone wspólnie przed telewizorem, tego się nie zapomina (kibicowałam wtedy Holandii - niestety, zajęli wtedy 4 miejsce ).
|
|
|
|
|
#22835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22836 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#22837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej mi się kojarzy, może dlatego, że ciągle ją puszczali w czasie mundialu :rollleyes: niemiecką miałam okazję usłyszać raz i to przypadkiem, ale to już nie było to samo
|
|
|
|
|
#22838 | |||
|
Zakorzenienie
|
achhh...
za nasz wspanialy gust a tak jesli juz mowa o muzyce... to zauwazylam, ze u mnie w szkole jest chłopak podobny strasznie do Bushido ... wiem, ze pewnie nikt (albo prawie nikt) nie wiem kto to jest... :P ale tak sie chciała mz wami podzielic tą nowiną Cytat:
![]() fajnie tak powspominac...tez za kilka lat sobie powspominam... chociaz ja to wspominam od nastepnego dnia po zakonczeniu mundialu i ciagle z taką samą intensywnoscia sie wzruszam :Pniech zyje herbi i jego zeit dass sich was dreht Cytat:
tylko sie upominam, bo taka moja natura XDbasti... no podziwiac to nawet musisz w koncu szwagierro ![]() Cytat:
witam panienki nie mam na jutro prawie nauki komp wolny, bo brat na miescie z rodzicami jes jes jes...tylko czy ktos tu jest? ;> madzia szwajnsztajga podolska dostała dzis dwie '5' za pierwsza pomoc...znaczy te pierwsze etapy ... ocena sytuacji...i pozycja boczna ustalona sukcessss !!! hihihinie denerwuje was ta reklama nivea? XD bo mnie to bardzo :P nie moge sie przyzwyczaic ![]() wlasnie sobie zajadam orzeszki tu mi sie wlasnie przypomnialo stoisko z orzeszkami, na ktorym to jest namalowany kubuś puchatek zawsze podczas jarmarku dominikanskiego stoi w tym samym miejscu... a rzuca mi sie w oczy, bo z michasiem (moj brat cioteczny) mamy pewne skojarzenia jesli chodzi o orzeszki i jest niezła beka gdy widze ten 'orzeszkowy kram' ![]() http://www.bild.t-online.de/BTO/spor...istelrooy.html - dobry jest
|
|
|
#22839 |
|
Zakorzenienie
|
coz...dzisiaj przybyło troche fotek z cyrpu
to damale najpierw troche blą rzuce i ronim ![]() roni grzebie w parówach... a bala...nie... ale miałby w czym --->fot. 2 ... gangsta p.i.m.p. bala jest bardzo wszechstronnie uzdolniony i zadnej pracy sie ne boi czy to pilkarz czy maszynista czy tez ... ghem... muczaczo maczo mafioso ![]() hej...gdzie jestescie? ja zaraz bede musiala isc i tyle sie z wami nasiedze
|
|
#22840 |
|
Zakorzenienie
|
dojczki na cyprze
fringsi + merti + jogi ![]() + timo z wczorajszej konerencji
|
|
#22841 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze troche bala + roni
a poza tym kingzz (kahn+frings) i ljungberg ;] i chyba lece, bo co mam tu sama do siebie gadac :P postaram sie byc wieczorasem
|
|
#22842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja oglądałam mundial głównie na polsacie sport, dlatego ciągle słyszałam angielską wersję zresztą w trakcie i jeszcze długo po mistrzostwach puszczali taki klip złożony z migawek z meczów i trybun z celebrate the day w tle ehh ![]() już jutro meczyk z Belgią |
|
|
|
|
#22843 |
|
Zakorzenienie
|
witanko
dopiero wrócliłam do domu okrutny dzień dzisiaj miałam zarobiłam 1 z fizyki + sprawdzian z matmy + sprawdzian z historii padam z nóg..... na szczęście na jutro musze 'tylko' napisać wypracowanie to myślę że w godzinkę się uwinę a juuutro MEEEEEEECZ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#22844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj tri ja nie mam sportowych polskich kanalow... i czasem mnie to denerwuje bo nawet bayern pokazuja... podczas gdy w Niemczech tylko na platnym premiere sport wrrr...jess.. i dojczland - cypern XD edit: widze tez talcie...witoj tlins bejb troche było fotków dla ciebieł
|
|
|
#22845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 3 polskie programy sportowe, a i tak wszystkie mecze, na których mi zależy muszę oglądać w necie, jedynie mecze Celticu Glagow oglądam w PS
|
|
|
|
|
#22846 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a czemu na K ?????disco bandżo dobre WOS też zdaje taaaa tłinsie marzę o laczkach Cytat:
i ja też Cytat:
ale super mieliście Cytat:
Cytat:
no hejo |
||||||
|
|
|
#22847 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiedziałam, że na PO dalej się dmucha Anie
ja też dmuchałam, ale to było dobre.... 5 lat temu
|
|
|
|
#22848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano owszem dmucha się hie hie ostatnio na PO mówimy -sorze dalej nie dmuchamy bo spirytus się kończy ![]() sor: na następna lekcję będzie nowa flacha |
|
|
|
|
#22849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() laczki...my mamy w domu duuuuzo... wiesz... ostatnio miałam na biologii, ze sie gosciom nie daje kapci, bo grzybicy sie mozna nabawic ;] ale mozna dawac laczki ... ![]() a tak w ogole to bedac wychowanym czlowiekiem powinno sie gosci w butach wpuszczac XD no, ale...u mnie tylko wychowanie obowiązuje odnośnie picia ze szklanki dziekuje dziekuje... wiem, ze jestem wspaniała ![]() witam... wpadam teraz, bo potem brat wejdzie dzisiaj mial wymiane telefonu i teraz sie podnieca... to nie chce na kompa wejsc i jeszcze lekcje odrabia xD pffff...dlaczego on ma teraz lepsiejszy ode mnie telefon? XD nigdy sie z tym nie pogodze ;( eszz... gdzie ta sprawiedliwosc Cytat:
własnie sie dowiaduje, ze idol młodzieży pan kononowicz nie wygrał wyborów na radnego białegostoku czy kim on tam chciał byc :P http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.ht...VuaWFQcmF3YQ== u nas to nawet babka od przedsiebiorczosci na jego przykladzie lekcje tłumaczyła i podawała linka do jego 'reklamówki' looool...
|
|
|
#22850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaaaaaaaaaa ja chce te laczki z pokemonem taaaaa POldi to kultura że ho ho a jaki to cudowny tel ma teraz NASZ bat od żboludków czy jak to tam brzmiało
|
|
|
|
|
#22851 |
|
Zakorzenienie
|
Hejooo
Pożyczyłam od kolegi Fife 2006 postaram się zainstalować i będę grać ![]() Ja dzisiaj dostałam dwie 5 z histori, jedną z WOSU za prasówkę (miałam o Kononowiczu, znacie? ) no i te gorsze, 2 z matmy za pracę klasową i 1 z angielskiego za to że podpowiedziałam koledze, który był przy odpowiedzi!!!!!!Ehh zdenerwowałam się na faceta od angielskiego.Kretyn ;/;/A tak na marginesie to Bala przypomina mi aktora który w Titanicu grał "Kala" (partner Rose) Bala-Kala ![]() Już jutro meczyk Ale czytałam że Krzynio i Lewandowski nie zagrają, kurde szkoda ![]() Mam nadzięję że wygramy ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#22852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no poldi to jest klasa ![]() a, zebym to ja wiedziala jak sie ten telefon nazywa...w kazdym razie wiem jak wyglada (zalacznik) i wiem, ze moja tapetka z poldim i szwajnim pieknie na nim wyglada (juz sprawdzalam eeszzz...widze talcia, ze jak cie cytuje to twoja wypowiedz jest pogrubiona od razu ;] i sie wyrozniasz łądnie ![]() Cytat:
oczywiscie zaje.... biscie ... napisałam sie, ze hohoh... a znowu mi posty nie chca sie załadowac i wszystko trace ;( chlip do tego wizaz mi na operze nie otwiera do konca stron...i musze na ie siedziec
|
|
|
#22853 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecie ze skanu z focusa... gdzie był wywiad ze szwajnim
--->dawalam wczoraj z focusa okladke...+ kilka avkow dla talc (fringsi + clemens) + klinsi dla tri :P taki troszke z humorem
|
|
#22854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam Cię za słowo uuuu.....fajny telefono huz widze jak ładnie by foto Ebiszonka wyglądało dzia za avki no to chlup |
|
|
|
|
#22855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna komrka
|
|
#22856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#22857 |
|
Zakorzenienie
|
avek super
Klinsi zawsze na zdjęciach wygląda zabawnie
|
|
|
|
#22858 |
|
Zakorzenienie
|
mozecie mowic, ze brzydka...to mi lepiej zrobi
.... bo tak to jeszcze mu ukradne ją kiedys... i wrzuce moją tapetke tam ale mi sie bossssskie znalazły avki clemensa o jaaaa.... az mnie korci zeby wrzucic sobie... ale planuje jakiś mannschaftowy teraz :P jako znak solidarnosci na jutrzejszy meczyk i mam kilka avków borussi... jakbyscie kciały
|
|
#22859 |
|
Zakorzenienie
|
kakitka póki co nie mam... ale wczoraj chyba dawałam .... nie wiem czy widzialas... speszyl for ju był
![]() a tu mam jeszcze clemensia mmmrrraauuu + timoncio jeden avek + fringsi ze swoją mortiszją na zabawie mtv :P
|
|
#22860 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
patrz ale nie dotykaj ![]() to samo co powyżej Włodarze Wisły cały czas prowadzą rozmowy w sprawie przedłużenia kontraktu z dwoma młodymi pomocnikami, Piotrem Brożkiem oraz Jakubem Błaszczykowskim. W cwili obecnej bliższy podpisania umowy jest pierwszy z nich. - Z Piotrkiem jesteśmy już praktycznie dogadani. Szczegóły są ustalone, podpiszemy nowy kontrakt na pięć lat. Z Kubą, a raczej reprezentującym go Jerzym Brzęczkiem, rozmawiamy cały czas. Najważniejsze, że obie strony chca tego porozumienia. Kuba wie, że to Wiśle zawdzięcza zaistnienie w zawodowych futbolu i chciałby się odwdzięczyć. My wiemy, że mamy z niego wiele pociechy i też chcielibyśmy uhonorować postępy jakie zrobił w ostatnim czasie. - mówi wiceprezes Wisły, Adam Nawałka. o kurcze Kuba muis grać w Wisełce wiecie co, ide dziś z kumpelą do sklepu, stoi sobie gość pod sklepem i gada z właścicielem, i jak nas zobaczył to taki tekst: " patrz, idą do ciebie ładne dziewczyny " ona ładna ale ja ?? albo ide sobie dziś na korki, i jeden dom ocieplają robotnicy. Przechodze koło tego domu, a ci zaczęli za mną gwizdać ja nie wiem co sie im dzisiaj wszystkim stało faceci w moim wieku mnie rzucają za to starzy sie przyczepiają Cytat:
![]() Cytat:
gratulejszyn 5 Ruud ? taż to moje ciastko Cytat:
łeeee co za grzebacze ![]() Cytat:
a później było bandażowanie głowy kumpli ![]() Cytat:
a właśnieeee u mnie w szkole jest gość, blondyn, typ tych dojczków balejażowych czy jak im tam było
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

na co wywiązała się rozmowa z kolegą o mojej fascynacji footbalem, no to on mnie spytał czy ja tak lubie piłkę nożną czy może raczej piłkarzy, a ja mu na to, że tego się nie da rozdzielić
od mundialu ciągle słucham tej piosenki, bo budzi we mnie tak niesamowite emocje, że hej 

, a ja go poganiałam w sklepie mówiąc: po co ci to potrzebne? ehh, nie wiedziałam że za kilka miesięcy zmienię zdanie i do tej pory mam wyrzuty sumienia, że nie pozowliłam mu tej poduszki kupić
).
.... o jaaaa... to jedno z krociutkimi wlosami szczegolnie mnie powala 

zarobiłam 1 z fizyki
?????