|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
Cytat:
![]() :brzyda l:A ja dopiero wyszłam z kuchni bo kończyłam torciki i padam na ,,,,, więc gratuluję spadków, spadeczków i miłej nocki życzę
|
|
#3992 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, nie wiem czy któraś z Was oglądała może parę dni temu "Pytanie na śniadanie" na tvp2 ale jak akurat tak, i jednym z tematów rozmów był przeprowadzony ostatnio ranking na NAJGORSZĄ I NAJBARDZIEJ NIEZDROWĄ DIETĘ. Pierwsze miejsce zajęła dieta Dukana.
|
#3993 |
|
Czekam na Ragnarok
|
W końcu nadwyżka zniknęła i mam nawet 100g mniej niż miałam Teraz mam nadzieję, że będzie już z górki.Śliczne macie zwierzątka. Megi - dziwne pytanie. A gdzie się szczury trzyma, w piwnicy? To są kochane zwierzątka, nawet bardziej czasem niż psy. Miałam kiedyś mądrego szczurka, który się po mnie wspinał, wychodziłam z nim na spacery nad rzekę i latał za mną, a jak chciał już wejść na mnie to wspinał się po nodze. Nigdy nie miałam bardziej inteligentnego stworzonka, no może oprócz moich kotków.Miłego dnia! Ja wciskam serek wiejski. |
|
|
|
#3994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz to już na pewno będzie z górki ![]() A co do szczurków to ja też bardzo lubie to takie mile stworzonka, jak byłam nieco młodsza i mieszkałam jeszcze z rodzicami to miałam myszki białe takie z czerwonymi oczkami, myszoskoczka i chomiki.Oczywiście nie wszystkie naraz ale ogólnie zawsze lubiałam i lubię gryzonie i szczurki to bardzo inteligentne zwierzaczki zgadzam sie z Toba w 100 % ...Teraz też mamy chomiczka (panda) jest taki malutki, to byl prezent dla mojej córci ale tak naprawde chyba dla mnie, uwielbiam tego malucha i jako jedyne go pieszcze i o niego dbam ![]() a teraz przechodzę do sedna hehe u mnie niestety nie ma dzisiaj spadku, waga taka sama jak wczoraj czyli nadal 0,6 kg na plusie no ale trudno...Extravagance86 nauczyła mnie że mój humor nie może być uzależniony od tego co pokaże waga i tego się trzymam hehe Wczoraj byłam z mężem na nocnych zakupach w Tesco hehe była wyprzedaż zabawkowa, więc pojechaliśmy już po jakieś prezenciki dla naszej malusińskiej hehe Ludzi masa, połowe rzeczy które miały być niestety nie widziałam no ale i tak jestem usatysfakcjonowana z zakupów...Mąż zafundował mi płaszczyk i piękny szal do niego hehe pochwalę się ze plaszczyk w rozmiarze 42 heheto takie glupie i taka pierdołka ale mimo to bardzo cieszy...
|
|
|
#3995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3996 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3997 |
|
Rozeznanie
|
Widzę że u Was dosyć ciężko o uwage, mam wrazenie że moje posty są niewidzialne...
|
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy tydzień diety za mną. Po I fazie miałam spadek 0.7 kg (trwała 3 dni). Miałam nadzieje, że spadnie trochę więcej.Jutro kolejne ważenie i mam nadzieję, że będzie lepiej...
|
|
|
|
#3999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a może masz nie wiele kg do zrzucenia??Na pewno na jutrzejszym ważeniu będzie super wynik, który zmotywuję Cię do dalszej walki. Tego Ci życzę... ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Fenris A jak Twoje oczy?? Jest już lepiej...??
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknaś ![]() Pewnie, nie ma co uzależniać swojego nastroju od wagi,. Tym bardziej, że wielkimi krokami zbliżasz się do III, a im bliżej celu, tym waga może spadać wolniej ![]() Co fajnego córci kupiłaś? I gratuluję mniejszego rozmiaru ! Też dzisiaj kupiłam kurtkę na zimę, bo tą z zeszłego roku mogłabym się owinąć Z tym, że ta moja kurtka jest sportowa, bardziej pod kątem nart No i najważniejsze, weszłam bez problemu w rozmiar 40 A wcześniej miałam tak jak Ty, 46
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4001 | |
|
Raczkowanie
|
Nie zaglądałam tu od piątku i widzę, że zaroiło się od zwierząt - wszystkie cudne W sobotę był 11 dzień mojej diety -5,1 kg. Nie ważyłam się odkąd zaczęłam i przyznam, że jestem zadowolona, choć na bank miałam zastój wody w organizmie ![]() Cytat:
![]() Nadiia24, magda_lena40 widzę, że u Was szał zakupowy w pełni, to frajda kupować ciuchy w mniejszym rozmiarze niż zazwyczaj. Ja póki co mam szlaban na ciuchy, cieszę się za to tymi w które zaczynam się bardzo powoli mieścić
Edytowane przez CAMA07 Czas edycji: 2011-11-27 o 17:02 |
|
|
|
|
#4002 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przygotuj się, ze za niedługo nie będziesz miała wyjścia i będziesz musiała się wybrać na zakupy, bo wszystkie ubrania będą na Ciebie za duże ![]() Cytat:
a nie od razu się obrażać
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#4004 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4005 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4006 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4007 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kupiłam jej My Little Pony interaktywnego z zestawem doktora...dosyc fajny, ale jest taki wybór zabawek że można dostać oczopląsu. Poza tym pojechałam tam po gadającego Elmo ale po nim nie było już ani śladu więc jak już bylismy to wybrałam coś innego, tym bardziej że przy kasie oddawali 50% ceny w bonach do wykorzystania na cały asortyment ![]() Ale to nie jedyny prezent, mała dostanie tyle zabawek + inne rzeczy że ja nie wiem gdzie ja to pomieszcze?? miedzy innymi wózek łóżeczko chodzik i bujak dla lalek, klocki, mikrofon itd itp. Jak dla mnie lekka przesada bo ja w zyciu tylu zabawek naraz nie dostalam ale wiadomo sa chrzestni sa babcie jestesmy my kazdy chce coś podarowac i sie nazbiera. Ja kupiłam taka w październiku w 4F bardzo lubię ta firmę sportową hehe i też nadaje się na codzień W tamtym roku też kupiłam w tym sklepie ale w tym roku moge tak jak i Ty się nią owinąć Spodnie też kupuję w rozmiarze 40 byc może teraz juz mniejsze bo te które kupiłam ostatnio juz lecą mi z tyłka. Ale niestety kurtki bluzki musza byc nieco wieksze bo ja taka nie wymiarowa jestem i mam szerokie plecy hahah i cały materiał mi sie na nich spina ze nie starcza na zapięcie w klacie ![]() Cytat:
![]() Ooo nawet sobie nie wyobrazasz jakie to piękne uczucie, wchodzisz do sklepu bierzesz z wieszaka mierzysz i kupujesz, a kiedys szukanie tego w co mozna by wejsc i w czym jest sie jako tako wyglądało - porażka! heheCytat:
![]() Cytat:
A ja ani wcale... ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Widzę, że w weekend chyba wszyscy poddają się słodkiemu lenistwu hehe i nikt nie ma "czasu" na forum Tylko ja jak odludek bo mąż odgląda film który wcale mnie nie interesuje a córka jest u babci heh Dzisiaj jestem wyjątkowo śpiąca, a łóżko patrzy zachęcająco w moją strone, więc myśle że już niebawem przygniecie mnie kołderka i tak już do rana... ![]() ![]()
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-11-27 o 18:19 |
||||
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze ![]() Cytat:
![]() Moja jest z Outhorn'a, poprzednia też, a byłam z niej bardzo zadowolona, wiec mam nadzieję, że z tej tez będę Jest taka o: >KLIK< Na żywo bardziej mi sie podoba ![]() Też jestem niewymiarowa Z tym, że ja w biodrach jestem szeroka, uda mam masywne. Jak w końcu zacznę ćwiczyć (mówię to odkąd zaczęłam dietę ) coś więcej niż basen raz w tygodniu to może mi się rozmiar zmniejszy, ale póki co ostatnie spodnie jakie kupiłam mają rozmiar 33 choć teraz mogłyby już być trochę mniejsze
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Dziewczyny
![]() zamierzam Dukać z Wami Tydzień temu rozpoczęłam i jestem już 2kg lżejsza!
|
|
#4010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj będę się chwalić - zrobiłam deser kawowy. Wygląda przepysznie, jak z rasowej kawiarni i już nie mogę się doczekać! Wszystkim gratuluję spadków (wybaczcie, że nie cytuję, ale mam zepsuty internet i korzystam z takiego w komórce, a tu cięzko wszystko zacytować )! |
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz mam straszną ochotę coś zjeść i zastanawiam się, czy jak zjem jogurt o tej porze (pomimo tego, że normalnie nie je tak późno, organizm nie jest do tego przyzwyczajony), to spowolni to spadek kilogramów
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz mam straszną ochotę coś zjeść i zastanawiam się, czy jak zjem jogurt o tej porze (pomimo tego, że normalnie nie je tak późno, organizm nie jest do tego przyzwyczajony), to spowolni to spadek kilogramów
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję spadku ! ![]() Powiedz nam coś więcej o sobie-z jaką wagą zaczynałaś, jaki masz cel, wzrost, ile dni I fazy robisz ?
|
|
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
Witam po weekendzie
![]() Witam nowe koleżanki Piękne macie zwierzątka A jak minęły andrzejki?? Ja byłam w klubie i się wytańczyłam i od razu na wadze spadek (mimo alkoholu...ale ciiii )Musze się poza tym do porządku przywołac, bo jednak sobie na tej III folguję...ech.... Milego dnia! |
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki i rodzynku(chociaz ostatnio rzadko Cie tu widac).
Dzisiaj wracam na dobra droge. Zaczynam z waga ... lepiej nie mowic hahahaha. Jak narazie mykam do lekarza z mloda. ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Mi tez nie, zaspalam do lekarza....
|
#4017 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja zawsze tez w takich gustowałam ale w tym roku kupiłam klasyczna czarna ![]() Cytat:
![]() Gratuluje spadku ![]() ------------------------------------------------- a ja mam dalej ten sam wynik na wadze czyli 0,6 kg na plusie cóż...poczekam cierpliwie ![]() Lece teraz cos zjesc i na jakies zakupy Miłego dnia
|
|
|
#4018 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc kochane!!! jak weekend? myslalam, ze bede miala duzo do nadrabiania ale widze, ze niezbyt duzo pisalyscie.
Ja w weekend odpoczywalam. W sobote bylam na malych zakupach, ogladalismy z TZ mieszkanie, ktore sie nam buduje Dosyc slaba jestem a wczoraj bylam strasznie spiaca. Wiem, ze to norma na U. Cale szczescie, ze dzis ostatni, 6 dzien U. Wczoraj praktycznie 3/4 dnia lezalam w lozku i sie gapilam bezmyslnie w tv a reszte dnia przelazilam w pizamie. Piekne macie zwierzatka!!! Szczegolnie szczurki!!! uwielbiam!!! Ja mam psa, yorka ale nie mam przy sobie fotki ( pisze z pracy). Co do diety to jestem w szoku, poniewaz praktycznie jest to moje 3 podejscie!!! ( wstyd, co?) i waga leci mi szybciej niz na U niz za pierwszym razem. po 5 dniach jestem lzejsza o 4,6kg!!! a wg test po 6 dniach mialo byc tylko 2,5. Musze sie przyznac, ze zjadlam kilka lyczeczek salatki jarzynowej. Nie bijcie ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Co do Tesco to pamietam, ze w zeszlym roku kupilam dla siostrzenicy sliczna i oryginalna lalke Barbie za 22zl!!! Generalnie nie przepadam za Tesco jakos nic nie moge tam znalezc. Fakt, ze bywam bardzo rzadko. Za to prawie codziennie jestem w Auchan. Co do rozmiarow to zawsze nosilam spodnie 44 gore 42 a nawet 40/42. Teraz jak zaczynalam dukana (95kg moja najwieksza w zyciu waga) to w rozmiarze spodni 44/46 gora 42/44. Bylam w Monnari w sobote i zobaczylam piekny plaszcz. Patrze rozmiar 44 czyli na mnie!!! Patrze przeceniony bo niby ma szew krzywo, czego z reka na sercu nie widac! Przymierzam za maly http://www.emonnari.pl/cieply-plaszc...kami,1083.html
|
|
#4019 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
gdzie budujecie mieszkanie? ![]() gratuluje spadku! Za sałatkę: nu nu nu. ![]() Ja wczoraj też w piżamie cały dzień. ![]() Płaszcz kupuj! |
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczęście to nie jeden wielki sukces. Szczęście liczy się w miliardach - tysiącach dobrych dni i milionach niepowodzeń. Edytowane przez LaBellePerle Czas edycji: 2011-11-28 o 12:53 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

To są kochane zwierzątka, nawet bardziej czasem niż psy. Miałam kiedyś mądrego szczurka, który się po mnie wspinał, wychodziłam z nim na spacery nad rzekę i latał za mną, a jak chciał już wejść na mnie to wspinał się po nodze. Nigdy nie miałam bardziej inteligentnego stworzonka, no może oprócz moich kotków.

no ale trudno...
hehe

)