|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Taa dokładnie
|
#2672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ble już mam dość, aż mi niedobrze. no a ja chyba zamiast sie uczyć pojadę do sklepu ![]() Cytat:
chyba z prochu powstałeś, w proch się obrócisz a nie z grochu ![]() polski jest spoko ja też musze pomalować pazurki... |
||
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
ale ponury dzień.
15 a ciemno jak nie wiem ...
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
no, w ogóle jakiś przymulony. rano było ciemno, w południe ciemno i teraz też...
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z prochu, ale że powiedziałam to humorystycznie to wzięłam wersję "grochówki" z kabaretu ![]() ![]() nienawidzę polskiego, moja nauczycielka dała mi na jutro opis dowolnego ducha mickiewicza z II części tragedia...
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie.
i strrrrasznie wieje. jejku, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce robić o tych gangach ![]() do tego w necie prawie nic nie ma - wszystko strasznie ogólnie napisane
|
|
#2677 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zastanów się jeśli chcesz z nim być. Skoro on takie cyrki robi po alkoholu to zastanów sie czy chcesz z nim próbować stworzyć związek. Jeśli za każdym razem ma robić taki cyrk. Po alkoholu człowiek zawsze mówi prawdę. Odwagi nabiera. Nie lubię alkoholu. Cytat:
![]() Trochę się denerwowałam bo wiadomo teraz inaczej jest. Okazało się, że wszystko jest normalnie. Tylko jego mama teraz woła na mnie synowa W ogóle się cieszą, że w końcu jesteśmy z R razem![]() Moi rodzice też sie cieszą. Radek przyjechał po mnie za szybko , więc musiał na mnie poczekać. Dostałam 7 czerwonych róż od niego Znamy się 5 lat, więc jedna róża za każdy rok. I dwie bo dzisiaj jesteśmy razem drugi dzień![]() Pojechaliśmy do jego rodziców. Zjedliśmy razem obiad, później jego mama postawiła sernik Ja do jego mamy " Uwielbiam sernik ![]() A co do niespodzianki. Okazało się, że Radek mnie zabrał do parku. Kiedy się poznaliśmy i poszliśmy na swój pierwszy spacer do parku na drzewie zrobiliśmy własne inicjały. Dzisiaj zrobiliśmy tam serduszko Było romantycznie Poszliśmy tam gdzie to wszystko się zaczęło![]() Dominika Ja będę też miała remont ![]() Nowe łóżko, dywan, tapetę Mam już wszystko wybrane Uwielbiam remont, najpierw jest bałagan a później robię porządek. Wszystko jest czyste i nowe. Ja wczoraj pomalowałam paznokcie na czerwono ![]() Sylwia strasznie wieje. U nas ma wiać 90km/h Radek pojechał już prawie godzinę temu ![]() Jakoś mi smutno bez niego. Ale pocieszam się, że w sobotę przyjedzie ![]() A co u was? Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-27 o 16:50 |
||
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero niedawno wyszłam z kąpieli
napiszę Wam coś w moim wątku w klubie...
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30756356]Dziękuję Kochana
Zastanów się jeśli chcesz z nim być. Skoro on takie cyrki robi po alkoholu to zastanów sie czy chcesz z nim próbować stworzyć związek. Jeśli za każdym razem ma robić taki cyrk. Po alkoholu człowiek zawsze mówi prawdę. Odwagi nabiera. Nie lubię alkoholu. Tak. Obiad u rodziców ![]() Trochę się denerwowałam bo wiadomo teraz inaczej jest. Okazało się, że wszystko jest normalnie. Tylko jego mama teraz woła na mnie synowa W ogóle się cieszą, że w końcu jesteśmy z R razem![]() Moi rodzice też sie cieszą. Radek przyjechał po mnie za szybko , więc musiał na mnie poczekać. Dostałam 7 czerwonych róż od niego Znamy się 5 lat, więc jedna róża za każdy rok. I dwie bo dzisiaj jesteśmy razem drugi dzień![]() Pojechaliśmy do jego rodziców. Zjedliśmy razem obiad, później jego mama postawiła sernik Ja do jego mamy " Uwielbiam sernik ![]() A co do niespodzianki. Okazało się, że Radek mnie zabrał do parku. Kiedy się poznaliśmy i poszliśmy na swój pierwszy spacer do parku na drzewie zrobiliśmy własne inicjały. Dzisiaj zrobiliśmy tam serduszko Było romantycznie Poszliśmy tam gdzie to wszystko się zaczęło![]() Dominika Ja będę też miała remont ![]() Nowe łóżko, dywan, tapetę Mam już wszystko wybrane Uwielbiam remont, najpierw jest bałagan a później robię porządek. Wszystko jest czyste i nowe. Ja wczoraj pomalowałam paznokcie na czerwono ![]() Sylwia strasznie wieje. U nas ma wiać 90km/h Radek pojechał już prawie godzinę temu ![]() Jakoś mi smutno bez niego. Ale pocieszam się, że w sobotę przyjedzie ![]() A co u was? jej ale zazdroszczę , jak romantycznie !
|
#2680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Było romantycznie Bardzo się ucieszyłam. W końcu zabrał mnie w nasze miejsce Zrobiliśmy sobie wspólne foto i teraz ma je na wyświetlaczu w laptopie
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-27 o 17:16 |
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30756898]ok. To pisz. Zajrzę
![]() Było romantycznie Bardzo się ucieszyłam. W końcu zabrał mnie w nasze miejsce Zrobiliśmy sobie wspólne foto i teraz ma je na wyświetlaczu w laptopie [/QUOTE]oby wam się ułożyło
|
#2682 |
|
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że będziemy zawsze szczęśliwi
Będziemy się starać o to by było dobrze ![]() Szkoda tylko, że mi nie powiedział tego, że jest zakochany we mnie wcześniej. Nie wiem na co czekał ![]() Mówi, że bał się mi powiedzieć. Bo jakby mnie stracił to tak jakby jego serce przestało bić. Wolał mnie mieć jako przyjaciółkę niż nie mieć w ogóle. Ale całe szczęście wyznał mi prawdę, ja mu też i teraz jesteśmy razem Szczęśliwi![]() Dziękuję |
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30757050]Mam nadzieję, że będziemy zawsze szczęśliwi
Będziemy się starać o to by było dobrze ![]() Szkoda tylko, że mi nie powiedział tego, że jest zakochany we mnie wcześniej. Nie wiem na co czekał ![]() Mówi, że bał się mi powiedzieć. Bo jakby mnie stracił to tak jakby jego serce przestało bić. Wolał mnie mieć jako przyjaciółkę niż nie mieć w ogóle. Ale całe szczęście wyznał mi prawdę, ja mu też i teraz jesteśmy razem Szczęśliwi![]() Dziękuję będzie dobrze zobaczysz ahh żeby między wami było już zawsze tak cudownie, tego Ci szczerzę z całęgo serca życzę
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Już gotowe. Troche dużo tego tam ale każdy szczegół istotny, będe wdzięczna jak mi troche czasu poświęcicie..
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30756356]
Dominika Ja będę też miała remont ![]() Nowe łóżko, dywan, tapetę Mam już wszystko wybrane Uwielbiam remont, najpierw jest bałagan a później robię porządek. Wszystko jest czyste i nowe. A co u was? ooo no to dwie się remontujemy! a idź Ty pojechałam z tatą i prawie 4h krążyłam po sklepach. wyszło, że kupiliśmy... sedes i zlew ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja nieulubiona lektura haha nie lubiłam Dziadów... ble |
||
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
hejjj,
nie czytałam jeszcze poprzednich stron, ale przeczytałam tą..... Patrycja, jesteś z Radkiem?????????????????? ???????? a nie mówiłam że jak dla mnie to on jest w Tobie zakochany!! Jeju.... życzę Wam szczęścia. A to kolejny dowód na to , że nie ma przyjaźni damsko-męskich ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30748197]Bo co miałam napisać? " Jestem z Radkiem" ![]() Głupio by mi się to pisało. Dziwnie jakoś ![]() Tak wyszło, że jesteśmy razem od dzisiaj ![]() Wyznał mi, że od dawna jest we mnie zakochany. Powiedział, że sam nie wie od kiedy, ale prawdopodobnie od chwili poznania. Tylko nie dopuszczał do siebie takiej myśli. W końcu się przyjaźniliśmy A całkowicie się upewnił gdy sie umówiłam z innymWiecie w jakim szoku byłam? ![]() Ale już się kłóciliśmy czyli normalne to u nas ![]() W sumie to i lepiej bo jak miałoby być cukierkowo to ja dziękuję. Jest dobrze i niech tak zostanie ![]() [QUOTE] a nie mówiłam, w końcu już tochę przeżyałm i swoje wiem ![]() ![]() ![]() a jeszcze nie dawno pisałaś że to tylko przyjaźń i że tak będzie zawsze....
❤ K&K 💙 Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2011-11-27 o 20:22 |
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30756356]
Radek przyjechał po mnie za szybko , więc musiał na mnie poczekać. Dostałam 7 czerwonych róż od niego Znamy się 5 lat, więc jedna róża za każdy rok. I dwie bo dzisiaj jesteśmy razem drugi dzień![]() Pojechaliśmy do jego rodziców. Zjedliśmy razem obiad, później jego mama postawiła sernik Ja do jego mamy " Uwielbiam sernik ![]() A co do niespodzianki. Okazało się, że Radek mnie zabrał do parku. Kiedy się poznaliśmy i poszliśmy na swój pierwszy spacer do parku na drzewie zrobiliśmy własne inicjały. Dzisiaj zrobiliśmy tam serduszko Było romantycznie Poszliśmy tam gdzie to wszystko się zaczęło![]() [/QUOTE] o mamo uroczo! a ode mnie Damian niedawno pojechał... ![]() i muszę zaraz wracać do testów z prawka...
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!!
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30756356] Radek przyjechał po mnie za szybko , więc musiał na mnie poczekać. Dostałam 7 czerwonych róż od niego Znamy się 5 lat, więc jedna róża za każdy rok. I dwie bo dzisiaj jesteśmy razem drugi dzień![]() Pojechaliśmy do jego rodziców. Zjedliśmy razem obiad, później jego mama postawiła sernik Ja do jego mamy " Uwielbiam sernik ![]() A co do niespodzianki. Okazało się, że Radek mnie zabrał do parku. Kiedy się poznaliśmy i poszliśmy na swój pierwszy spacer do parku na drzewie zrobiliśmy własne inicjały. Dzisiaj zrobiliśmy tam serduszko Było romantycznie Poszliśmy tam gdzie to wszystko się zaczęło![]() [/QUOTE] o mamo uroczo! a ode mnie Damian niedawno pojechał... ![]() i muszę zaraz wracać do testów z prawka...
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia hej
![]() Dziewczyny, dziękuję za pomoc Wam z serduszka mojego
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się wiernie trzymam tego, że JEST ! no, chyba, że ja mam takie ogromne szczęscie!
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się wiernie trzymam tego, że JEST ! no, chyba, że ja mam takie ogromne szczęscie!
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia hej
![]() Dziewczyny, dziękuję za pomoc Wam z serduszka mojego
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
![]() hej hej ![]() ja poczytam jak wrócę zaraz z łazienki ![]() CZY WAM TEŻ TAK STRASZNIE MULI WIZAŻ?!
Edytowane przez Sylvviiaa Czas edycji: 2011-11-27 o 21:51 |
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja poczytam jak wrócę zaraz z łazienki ![]() CZY WAM TEŻ TAK STRASZNIE MULI WIZAŻ?!
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże, triple post
co ten złośliwiec robi
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
aha, czyli wina wizażu.
bo już nawet zresetowałam sobie lapciaka
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2699 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=vanessa1781;3076053 3]hejjj, nie czytałam jeszcze poprzednich stron, ale przeczytałam tą..... Patrycja, jesteś z Radkiem?????????????????? ???????? a nie mówiłam że jak dla mnie to on jest w Tobie zakochany!! Jeju.... życzę Wam szczęścia. A to kolejny dowód na to , że nie ma przyjaźni damsko-męskich ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30748197]Bo co miałam napisać? " Jestem z Radkiem" ![]() Głupio by mi się to pisało. Dziwnie jakoś ![]() Tak wyszło, że jesteśmy razem od dzisiaj ![]() Wyznał mi, że od dawna jest we mnie zakochany. Powiedział, że sam nie wie od kiedy, ale prawdopodobnie od chwili poznania. Tylko nie dopuszczał do siebie takiej myśli. W końcu się przyjaźniliśmy A całkowicie się upewnił gdy sie umówiłam z innymWiecie w jakim szoku byłam? ![]() Ale już się kłóciliśmy czyli normalne to u nas ![]() W sumie to i lepiej bo jak miałoby być cukierkowo to ja dziękuję. Jest dobrze i niech tak zostanie ![]() Cytat:
![]() Ale oczywiście, że wierzę w taką przyjaźń. Radek jest dla mnie przyjacielem i miłością ![]() Cytat:
Ale Ty Kochana masz lepiej bo możesz Damiana zobaczyć w tygodniu. A ja Radka zobaczę w sobotę dopiero ![]() Ale dzwonił już dzisiaj chyba z 5 razy, więc jakoś przeżyję do soboty ![]() Tak mi też się muli wizaż Nie ma za co Kochana
|
||||
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
no coś się dzieje z wizażem
![]() jutro znów poniedziałek. weekendy mijają zdecydowanie za szybko!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

a potem Damian przyjedzie 
ja w ciągu 6miesięcy przenosiłam się z pokoju do pokoju 2 razy xd pokój miałam na pół roku, od brata poszłam, do brata wróciłam
tragedia...