|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam kolezanki , przyjaciolki , Lublin
Cytat:
ja nakladalam z 7 warstw ubrań! ale to tylko na początku są, a teraz nawet jak nie kręcilam z 2 miesiące i wracam do kręcenia to juz tak nie boli i siniaków nie ma. Troche dziwne że skóra sie tak długofalowo przywyczaiła?? no ale tak jest
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
od grudnia to ja sie zaczynam uczyć do sesji, bo w zimowej mam 1 egzamin
![]() jestem z siebie duna, bo wczoraj napisałam całe 2 strony mgr najtrudniej jest zacząć...dziś już mi się chce dalej tworzyć,a wczoraj cąły dzien się zbierałam![]() Cytat:
dziewczyny serio to bardzo się różnią te hula hop zwykłe od tych "elektrycznych"?? nie lepiej sobie pokręcić biodrami i pupą do jakiejś fajnej muzyki bez hh??![]() jak spędzacie niedziele?? pewnie z Tż?
|
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
ygerna ehhh...piszę pracę mgr o podatkach samorządowych - mało porywające, naprodukowałam 8 stron <dumna> a teraz relax
Nie wiem ile w tym prawdy, ale wyczytałam na kilku forach, że ćwiczenia z hula hop pomagają zredukować nadmiar skóry, która często pozostaje po gwałtownej stracie wagi, mnie to właśnie przekonało do zakupu, bo walczę z wagą i chcę uniknąć "pozostałości"
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
moze nie cena mnie odstrasza, a negatywne opinie o sprzedających, kasy też zresztą nie mam ;p
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2 miesiące będziesz się uczyć do egzamu?
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam niektóre kolokwia zaliczeniowe juz na koniec grudnia
więc mnie też czeka nauka juz niedługo
|
|
|
|
|
#187 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
wątek widzę się rozruszał
![]() Cytat:
Ale koleżanki moje tam chodziły i bardzo sobie chwaliły, więc może to taka jednorazowa wpadka ![]() Kolejna prawniczka ![]() Cytat:
![]() Wszyscy się na mnie patrzyli jak na idiotkę, bo mieli 3,4, max 5 ![]() Ale co ja poradzę, że taki temat sobie obszerny wybrałam ![]() Ciekawa jestem, u kogo piszesz jak z pmp to pewnie pan W.S. ![]() Cytat:
Co do TŻ to nie warto się przejmować facetem Ech i też to znam... ostatnio jestem nie do życia, dlatego wkleiłam się w ten wątek ![]() Cytat:
każdy ma swoje możliwości i powinno się cieszyć że ta osoba siedzi z nami choćby nawet wodę mineralną piła a nie namawiać do picia kolejnego piwa, przez co następnego dnia może umierać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) i nie wiem, czy mnie zostawi w końcu ale to wg niektórych o niczym nie świadczy.Cytat:
robić swoje
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2011-11-27 o 16:55 |
||||||||
|
|
|
|
#188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choć też nie zawsze się to udaje echh...Bawiłyście się gdzieś wczoraj dziewczyny? ![]() Ja chciałam ze znajomymi iść do klubu, tzn dołączyć do nich bo siedzieli w Paragrafie (dawny Escape na miasteczku). I była taka akcja, że wchodzimy tam, a koleś do nas podchodzi i "Bardzo Państwa przepraszam, ale dziś jest jakaś tam gala boksu i wszystkie stoliki sa porezerwowane..." a my że mamy tam znajomych przy stoliku... idziemy do nich i okazało się że im też kazali się wynosić bo ludzie sobie ponoć wczoraj porezerwowali wszystkie stoliki na ta galę Trafiłam więc na domówkę do akademika - aż się przypomniały czasy studiów i imprez Poszłam spać o 4, a dzisiaj sobie pomału ogarniam
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
ja się świetnia bawiłam wczoraj na zajęciach na uczelni
a potem nie miałam siły na nic i posiedziałam w domu z TŻ przy piwku
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
a co nie można 2 mies się uczyć
widac jak zaczełam, a teraz się zabrałam za pisanie tej pracy![]() Cytat:
ja teraz musze wybrac się do Carmen. współlokatorka była w piatek i zachwala sobie to hiszpańskie żarełko i jeszcze muszę w starej drukarni napić się grzanego winka z rodzynkami itp itd![]() eeej no co Ty też z Kulu? i może też z sem z pmp?? no właśnie u niego poki co nie wydarł się na mnie, że czegoś tam nie umiem, ale w sumie byłam u niego dopiero ustalić temat tej nieszczęsnej pracy![]() na jaką aplik się dostałaś?? jakiego masz patrona? ja przesiedziałam w chałupie, a dopiero w środę gdzieś się wybieram. Tzn miałyśmy iść z koleżankami wstępnie do fashion, ustaliłyśmy tak prawie 2 tyg temu, ale do tej pory cisza. żadna o nic nie pyta, z resztą jedna miała zadzwonić, zapytać i ewentualnie bilety kupić. znów druga ma urodziny i zawsze tak koło andrzejek robiła imprezę,a teraz właśnie miała postawić wódkę a potem miałyśmy iść do tego fashion,ale tez cisza. znów dostałam jeszcze zaporszenie na andrzejki do akademika i jak nic nie wyjdzie z fashion to tam pójdę, choć oprócz zapraszającej nikogo stamtąd nie znam ![]() a tak wogóle to nie mam żadnej kasy i najpewniej będę zamulać w domu
|
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
Czy są tu jakieś nie-imprezowiczki ?
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#193 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na przeciwko Kulu.Cytat:
już o tym pisałam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=109 na seminarium byłam z cywila ![]() dostałam się na radcowską (nie wiem jakim cudem, bo uczyłam się półtora miesiąca, z czego 2 tyg na wakacjach no ale wszystko zależy od tego, czy spodoba mu się mój wymęczony pozew i czy nie trafi go szlag, że tyle go pisałam. ![]() Skąd ja to znam - umawianie się, że gdzieś idziemy a potem cisza. A jak piszę smsa w dniu spotkania to się dowiaduję że ta osoba jednak ma inne plany i nawet nie raczyła mnie o tym poinformować, żebym mogła zmienić swoje. No ale niektórzy tak mają Co do fashion to najpierw się zastanówcie, czy odpowiada Wam tłok jakiego świat nie widział - ja byłam w zeszłą sobotę i nie dało się tańczyć, cudem znaleźliśmy miejsce do siedzenia, a gdy już chcieliśmy wychodzić to co się działo przy szatni (ok. 2) to już w ogóle żenada... ludzie mało się tam nie stratowali... ale fajnie, że masz możliwość gdzieś wyjść, ja na tygodniu nie bawię się, bo na 8 do pracy
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
ja! wbrew jakimś pozorom nie łażę namiętnie po imprezach, wolę domówki
![]() Cytat:
wątpię żebysmy sie kojarzyły bo z Twojego roku to znam raptem 3 osoby ![]() oj z patronem bedzie dobrze zobaczysz wazne że masz punkt zaczepienia....a ten pozew to jaki konkretnie??
|
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z Twojego znam trochę ludzi Zwłaszcza z grup końcowych Pozew o odszkodowanie (szkoda na osobie). Szczegółów zdradzać nie mogę, bo podpisałam papierek że obejmuje mnie tajemnica Heh, mam wielką nadzieję że będzie dobrze ![]() Co do imprez to też zdecydowanie wolę domówki. Imprezy w klubie mnie męczą, zwłaszcza gdy tak jak tydzień temu duży tłok jest. Wyrosłam już chyba z tego Mój TŻ idzie dziś na noc do pracy
|
|
|
#196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też nie lubię zatłoczonych klubów chociaż teraz jak jest ten zakaz palenia to jeszcze ujdzie. Jedyne imprezy, które lubie to rokoteki w graffiti, a z dyskotek to byłam pare razy w fashion tyle, że zawsze w piątki i raczej w wakacje więc było gdzie tańczyć. Ale generalnie wolę innego typu rozrywke niż kluby ![]() Pytanie z kategorii restauracje < znowu>: kto był w Zadorze na nalesnikach i czy warto
|
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
Najpierw winko ze znajomą, w drodze powrotnej spotkałam kolegów z liceum i jakoś tak się nieoczekiwanie potoczyło, że odrobinkę poimprezowałam
aktualnie wybudzam się ehhh...z fashion to racja, kiedyś miałam tam małą niefajną akcję i od tej pory unikam
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#201 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wnikam, co Cię spotkało, ale jak ja byłam, to też jakieś dziwne akcje miały miejsce pod szatnią A gdzie to?
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
na Starówce, obok Trybunału
|
|
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Mogę do Was dołączyć? Ostatnio poczułam, ze nikt nie ma czasu na wyjście na piwo lub do klubu i na szczere pogaduchy
. Może tu znajdę kogoś chetnego?![]() jestem Kamila, mam 20 lat i studiuję na UMCSie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
Hej Kamila
![]() Ale dzisiaj wietrzny nasz Lublin. |
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
właśnie, co studiujesz?ojjjjj ale dziś wymęczyła nas na tańcach, ale tak właśnie lubię ![]() dziewczyny widzę że tu wszystkie spragnione wyjścia na piwo i narzekające na nudę, to .kiedy wreszcie się spotykamy??
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2011-11-28 o 22:01 |
||
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
A może niektóre z Was nie mają planów na środowe andrzejki i chciałyby się wybrać na piwo, kawę, sok? ja bardzo chętnie
|
|
#209 |
|
Konto usunięte
|
Jestem za spotkaniem
![]() Mi większość dni pasuje bo mam zajęcia rano. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

chyba najlepiej kręcić w jakimś grubym swetrze 

dziewczyny serio to bardzo się różnią te hula hop zwykłe od tych "elektrycznych"?? nie lepiej sobie pokręcić biodrami i pupą do jakiejś fajnej muzyki bez hh??

cześć dziewczyny, można sie do was yyy... przykleić ? 
) i nie wiem, czy mnie zostawi w końcu

poki co nie wydarł się na mnie, że czegoś tam nie umiem, ale w sumie byłam u niego dopiero ustalić temat tej nieszczęsnej pracy